|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
26.1.2009 11:19:04   
Sulfinija
Tudi jaz jutri komaj čakam nuhalno.

Simolokar ob kateri uri imaš ti nuhalno?Jaz jo imam komaj ob 16.00 popoldan.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
26.1.2009 13:11:32   
kerala
Ojla avgustovske user posted image !

Pa je tu spet pondelk, pa služba, pa obveznosti... vikend je pa kot ponavadi prehitro oddrvel...

Moje izkušnje s porodi niso nič kaj fajn, tako da me je tega kar strah, čeprav je ta strah v primerjavi s strahom, da bi šlo spet kaj narobe, banalen in zanemarljiv.

Jaz še nisem rodila z epiduralno, ker je takrat pač še ni bilo. Prvič je bila groza - po celem dnevu popadkov še 16 ur na umetnih v porodni sobi... Drugič me je bilo strah ko user posted image , zato sem se odločila, da je treba nekaj spremeniti. V Postojni so takrat uvedli porod v vodi, pa sem se odločila, da probam. Porod je bil veliko krajši, le 4 ure, bolelo je pa še bolj, saj ti v vodi ne dajo prav nobenih analgetikov. Vse te muke pa se sčasoma pozabijo, ko gledaš svoje štručke. Moj tretji nesrečni porod pa je bil itak najhujši, tako fizično (odpreti sem se morala le 5 cm, pa so popadki spet trajali 9 ur), še posebaj pa psihično, saj je bilo moje naročje po koncu teh muk prazno...user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je dolžino poroda nemogoče v naprej napovedati. Velja le, da je drugi porod lažji od prvega. Meni seveda na misel ne pride, da bi tokrat rodila brez epiduralne, saj ne vidim prav nobenega razloga, da bi prenašala bolečino, če to ni nujno potrebno.
Kar je pa vseeno najpomembneje in končno tudi edino resnično pomembno, pa je, da je detece, ki ga priviješ k sebi, zdravo!!!

Zdaj pa komaj čakam četrtek na pregled, nalsednji teden pa nuhalna - juhuhu!!! Potem bom pa končno lahko povedala! Na plesnih, kjer je trebušček res težko skriti, me punce prav čudno gledajo, verjetno si mislijo, kako sem se čez praznike zredila. Pa še vedno so zvečer, ko je trebušček še enkrat večji kot zjutrajuser posted image !

Ajde, lepo bodite vse!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
26.1.2009 14:38:12   
aprilčica07
Pozdravljene,

jst tudi delam, pa nimam cajta niti dihat.. imam uber pestro, tako, da mi cajt mine kot bi mignil..
kerala: vsakič ko preberem kaj si doživljala mi grejo pokonci vsi lasje... ne predstavljam si kaj  takrat prestajaš... in srčno želi vsem nam, da se nam kaj takega ne bi zgodilo.

Mi imamo sonce, tako,d a mislim da mi bo celo ratalo it malo ven z tamalim. Bo meni pašalo, da se malo sprehodim, danes namreč cel dan  nekaj jemo, je sodelavka rodila in se sladkamo na račun njenega sinčka.... in itak jem vse po spisku.... Jutri grem pa dat kri, da vidimo kako je z toxoplazmozo, pol pa še vodo... Dnevi mi res letijo, tako, da bo kmalu tle 6 2 in pregled pol pa še 11 2 in ns.

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
26.1.2009 14:49:22   
simonalokar
hoj kerala   upam ne želim ti zdaj lepši porod in da ti položijo šturčko v naročje.

sulfinija jaz imam nuhalno tudi šele ob 16 uri tako da bova istočasno izvedeli za razultate ki bodo vse posreč najboljši in da bova lahko sporačale da je tudi z nama ok. veliko sreče ti želim jutri
ob gledanju otročka

drugače mi gre danes samo sladoled po glavi ga spet jem njam je dober punč.

simona

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
26.1.2009 16:34:55   
*anč*
oj!

sm full bizi, tko da drugič o mojem porodu user posted image .
podatki za seznam  NS 4.2., 2.pregled 17.2.

lp

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
26.1.2009 16:52:29   
altaja
Evo mene iz prvega pregleda. Vse je ok, veliki smo 2,64cm, pdp ostaja nespremenjen 28.08., noseča sem 9t4d. Je pa tale uz noooooro dobr! Kr ne morm verjet da sem res vidla rokice pa nogice, pa poslušala srčka od mojga otročka. Moj je biu zravn in je čist navdušen. Se mi zdi da čist drugač vpliva na partnerja če vidi v živo kot pa samo sprintano slikco. Joooj, že zdej je tako lep! Dans sem čist u oblakih, poskakujem ko srnca, vsakmu pokažem slikco... Samo da je vse ok, sem bla živčna ko user posted image .

In še podatki za na seznam:
NS: 13.02
2. pregled: 6.3.

To je to, grem še mau slikco gledat, je že 15 min nisem user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
26.1.2009 17:46:55   
HeGa
Ojla!

Dans sem pa full vesela. Na NS vse super, baby je bil aktiven sto na uro. Rezultati super. Juhuhu. Sam, da je vse ok.

Ko ste že glih pri porodu. Jst sem v prvo rodila brez epiduralne  in bom tud sedaj. Sam upam, da je drugi porod res lažji. Ampak se pa tud spomnim, da sem še celih 14 dni govorila, da bi šla rajš še enkrat rodit, sam da bi me nehale bradavice tko bolt. Sem mela pa hiter porod, v porodni sem bila 2 uri, čeprav so mi jih, ko sem prišla napovedale vsaj 8. Sem bla presrečna, da so se uštele.
Itak pa res pozabiš na bolečine, ko dobiš svojo štručko v roke.

Zdej pa šibam, pikica lumparije zganja.

Čestitke ostalim za preglede.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
26.1.2009 18:08:31   
kerala
Ja full super za vse, ki že imate dobre rezultate od NS!

Mene tudi takooo matra - čeprav je bilo pri nuhalni tudi zadnjič vse OK, potem kasneje pa nič več... ampak pustmo to, najbolj bi si želela, da nikoli več nobena ne doživi česa takega! Sploh pa si ne morem predstavljat, da se bi meni še enkrat zgodilo. Taka nesrečka pa ja nisem... statistično gledano je verjetnost tako izjemno nizka, da je skoraj ni.
Zdaj pa že razmišljam, kaj bi jedla, evo, bom kr eno jabko pohrustala, pol pa barvo za lase sperem, pol pa plesat! Kako pa kaj ve z rekreacijo, kaj pridno telovadite? Jaz zdaj že en teden nisem hodila na plesne, ker sem bila nekaj virozna, pa se mi zdi da sem vsa zakrnela. Kaj bo šele pol, ko bom morala nehat, ker drugih rekreacij nič kaj ne maram in še najraje na kavču izležavam. Ni kaj, bo nekaj treba počet!

Lep večer!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.1.2009 18:19:13   
tulpek
Js nič ne migam (razen 2x1km hoje od park placa do službe), ker nimam energije in malo jem. Samo pomislim na hrano in se moram potrudit, da se mi želodec ne obrne do konca. Začne se mi obračat, ampak ga nekako prepričam, da ostane hrana not. Že 2 uri se spravljam h kosilu, pa ne gre.
Sem lačna, sestradana, pa ne morem jest user posted image .
Imam pa namen gonit orbitrek, ko se moje slabosti malo pomirijo, ko bom lahko normalno jedla in ko bom imela vsaj nekaj malega več energije.

Čestitam vsem za preglede in držim pesti za tiste, ki ga imate v naslednjih dneh.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.1.2009 19:48:21   
toninena
Tudi midva sva danes preživelaNS, vse je super. Zdaj končno lahko mal bolj zadihava, saj zaradi prejšnjih dogodkov nisva bila kaj dost optimista. Danes je 12/6, veliki smo pa 6 cmuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.1.2009 20:26:14   
Anonimen
No dober večer vsem skupaj user posted image

Morda se bom občasno javljala, po vsej verjetnosti pa bolj kot ne samo prebrala in odlagala javljanje na "jutri" user posted image

PDP imam 28.8.09, na pregledu sem bila v četrtek in veliki smo 1,4 cm. Seveda je mož buljil v monitor in vprašal če je punčka user posted image  Šalo na stran, pri sinu ga ni bilo na prvem pregledu, zato tako vzneseno razlagam, da je bil tokrat zraven. Za NS pa še nimam datuma, šla bom pa tja kot lani - v Dravlje.

Prvič sem rodila 14.6.08, prečudovitega sina Maksimilijana, ki je zdaj že bolj fantič kot dojenček, ampak še vedno mali crkljiv polhek user posted image  Rodila sem z ultivo in hvala nevemkomu, da obstaja. Naslednjič se bom zadela ko mamba, ker sem v prvo dobila samo eno enoto zaradi hitrosti poroda (3,5 h).

Trebuh se mi še ne pozna, poznajo pa se seveda hormoooooni in pripadajoča muhavost ter občasne slabosti in okus po bruhanju.
Je pa čisto drugače kot prvič. Takrat sem razmišljala samo o hrani, zdaj pa nimam časa jest ker karnaprej letam za tamalim ali s tamalim v vozičku user posted image

Upam, da nam bo hitro minilo user posted image

(odgovor članu toninena)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.1.2009 21:18:04   
Piha
Bejbe jaz nočem biti prav aktivna na forumu .. ker me je skoz malo strah kaj bo z mojo pikco user posted image , ker sem prvič nosečka v mojih letih... Med vikendom me je začela na polno grabit panika zaradi NS, ker do sedaj razen pluska in zelo zatečenih nog sploh nisem še občutila da sem srečka user posted image !

Danes so me poklicali, da v četrtek moj G ne more in da mi morajo prestaviti NS . Za ta teden je bil edini prost termin jutri 27.01 popoldne, tko da .... ne rabim več dolgo tuhtat... kaj je z najinino pikico user posted image

Za seznam Piha: NS-nov datum 27.01.2009, naslednji pregled pa 09.02 in tud še za naslednjega imam že datum, da ni treba usklajevanja v službi  .. 09.03 .
Vse popoldne, tko da sem res nad nad zadovoljna s svojim izborom G ambulante.

Vam jutri javim kaj bo NS pokazala...

Če bo vse cool začnem iskat lepe nosečniške hlače za službo, ker me v mojih sivih kostimih res že vse zelooo tiščijo , do 12 tedna sem pridelala 4 kg, mogoče bi bilo res bolje, da bi mi bilo vmes malo slabo ... bi počasneje napredovala v teži user posted image

Sem pa tako srečna in tok nad nad nad polna energije , da me mora možek vsak dan malo na realna tla postavituser posted image

Vse lepo božajte svoje pikice user posted image  ponoči in user posted image user posted image user posted image torek vam želim

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
26.1.2009 23:01:57   
Muca83
Piha, te čisto razumem, da vse jemlješ še malo z rezervo. Jaz tudi, sicer iz drugih razlogov, ampak vseeno, zaenkrat se še ne morem prepustiti sreči in planiranju, za zdaj imam samo sanje in upanje.
Ti zavidam, da boš že jutri dobila svojo potrditev in lažje zadihala. Jaz moram pa še malo počakat. Imam pa tokrat res dober občutek, saj se počutim precej povoženo user posted image To je vse povezano.

Moj pa vse skupaj jemlje še bolj z rezervo kot jaz. Seveda, za njega zaenkrat ni drugega kot ena slikca z UZ, kjer je ena packa user posted image pa zoprna baba user posted image pa nepospravljeno stanovanje, ker baba leži in se dela, da se slabo počuti user posted image user posted image
Jaz pa seveda občutim na svoji koži kako me zdeluje vse skupaj, kako mi napihuje trebuh itd.

Na NS bom šla tudi izgleda res kar sama. Moj noče iti, jaz ga pa ne mislim siliti. Pač, če mu je neprijetno zaradi pretekle slabe izkušnje, naj ne gre. Čeprav moški seveda ne bo nikoli priznal, da ga je strah user posted image Bom pa izključno zaradi tega vprašala, če imajo možnost snemanja na CD. Če ne bom pozabila od vznemirjenja user posted image
Ja, to je res najtežje pričakovan petek mojega življenja, pa vedno težko čakam petke. Hehe

Sulfinija, jutri bom pa v mislih malo pri tebi. No, saj srčka vemo, da imaš in če je živ ni vrag, da je tudi zdrav. Upam, da ti čimprej mine čas do 16h.

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.1.2009 6:18:24   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Mene pa znaima tiste ki imate ootročke že doma-a kaj razmišljate o porodu? Vas je kaj bolj strah kot prvič? Jst sem veliko ubadam s to mislijo...Že pri Sari sem bila pravi zajc, porod je bil precej težek (kljub epiduralni-rodila sem v Postojni) in me vsake tok časa napade tist strah...Joj pa še tako daleč je to, kaj šele bouser posted image

Mene ni glih strah poroda, sm Anžetu razložit da me 3 dni ne bo, in ko bo prišel na obisk, da jaz še ne morem z njim domov. To bo največja kriza. Sam porod pa je pri meni dost hitro minil, slabi 2 uri. Upam da bo drugič tud tako lahko.

Vikend je minil hitro, spet novi teden, slabost se je malo umirila, se mi pa zdi da sem vsaki dan bolj zmatrana. Skoz bi spala, pa pri 2,5 let starem - nemogoče.

Jaz mam pa en drug vprašanje; Ali je mogoče da pri 9 tednih čutiš brce, če sedim in sem nagnjena naprej me kar naenkrat začne nekaj butat - tako na rahlo, pa zvečer ko ležim tudi. user posted image

Uf kok je ura jaz pa kle za računalnikom visimuser posted image , moram v službo, danes se mi glih ne dauser posted image .

< Sporočilo je popravil Alisa -- 27.1.2009 6:29:09 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.1.2009 7:05:46   
aprilčica07
Jutro

HeGa: evo midve sva pa meli iste probleme z bradavicami... mene so tudi tako hudičevo bolele, da je blo dojenje tistih 14 dni, kar se je pač dalo taka muka, da ne bom niti pisala... upajmo, da bo tokrat bolše....

čestitke vsem za dobre rezultate na ns. Mene vse to  še čaka.

Sicer sem pa ravno prišla iz zdrav. doma, sem šla dat kri. Me zanima kaj bo, predvsem z toxo. Drgači pa v prvo sem mela kr dobro kri, malo sem bla sicer slabokrvna, ma sem z domačim terančkom vse hitro popravila.
piha: sej tudi mene vsake tolko useka misel, kaj pa če je kaj narobe... ma pol mine... tako, da moramo bit pozitivno naravnane, pa bo.

Jst pa HB oblečem še vse svoje cunje, to mi je všeč, ker nosečniških cunj nevem zakaj ne maram. Mogoče zaradi tega, ker  pred 2 letoma, ko smo čakali prvega dojenčka nisem tle na našem koncu najdla enih normalnih hlač. Tle je ena trgovina bla takrat, cene pa svijnsko drage... Kupla sem ene hlače, ki so ble bolj podobne vreči kot hlačam... Tako, da se mi je takrat vse zzamerilo.. Ma bo zdaj boljše, ker imamo bistveno več izbire, so odprli Qlandijo in če ne drugje v H in M po moje kaj pametnega najdeš.

Grem ša na kavo, pol pa delat.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.1.2009 7:43:51   
Pia67
Sedenje na dveh stolih(avgust in september 2009) terja svoj dolg, vendar mi je že jasno, da bom pristala v porodni avgusta 2009, če bo seveda vse po sreči.user posted image
Miganje: se kar zbrcam, včeraj je popoldne minil v tekanju za skoraj 3,5 letno punčko, grabljenju listja, zvečer obilčajna folklora in ker mi še ni bilo dovolj, sem se spravila na orbitrek za slabo uro in naredila še nekaj vaj. V 1. user posted image  sem prehitro nehala migat, sedaj pa si  prizadevam čimdlje ostati v formi. Ker je po porodu pot do stare forme res dolga. Si pa ne mislim odpovedat teku, hribom in še čemu. Oroci potrebujejo aktivne starše. Ravno danes greva z malčico na vodeno telovadbo in bo sicer kisel dan popoln.
tako, da na malega, ki raste v trebuščku pomislim bolj na večer, ko ga mal pobožam. Se mi pa zdi, da čutim njegovo sprehajanje, saj ko se umirim me nekaj nežno odznotraj božauser posted image
Skratka, vse je skoraj tako kot pred user posted image , ki jo doživljam kot nekaj lepega in ne kot stanje, ko se dogaja kup "neprijetnih2 stvari. vse je v glavi.
Bodite pozitivne, pa bo ...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.1.2009 8:03:20   
Sulfinija
Jutro!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,danes je moj dan.Napočil je čas nuhalne svetline.Juhej komaj čakam,samo kje je še ura 16.00?Upam,da nama z mojim dragim hitro mine ta čas.Vmes bom še malo poslušala AS najino user posted image .Poročam takoj,ko se vrnem.

LP Mojcauser posted image 11t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.1.2009 8:16:00   
kea
Hojla, vse souser posted image !
Kar nekaj časa nisem bila prisotna, ker smo bili vsi bolani in smo bili kot v pediatričnem oddelku UKC-ja! Sedaj je že 12 t in 4 d - joj, kako čas beži se mi zdi da je bilo komaj 8 t!
Ja, vidim, da ste nekatere že bile na NS in me veseli, da je vse OKuser posted image  !
Tudi jaz čakam na četrtek ob 15,30, ko sem naročena in upam na najboljše!!!
Imam veliko dela, tako da se javim kasneje!!!
Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.1.2009 8:16:14   
aprilčica07
Pia67:  jst sem tudi taka bolj aktivna nosečnica... sem tudi v prvo bla skoraj do zadnjega v akcijiuser posted image user posted image bom to provala ponovit tudi tokrat, če bo le zdravje in stanje dopuščalo.... sicer pa itak imamo doma 21 mesečnika, ki zahteva svoje, tako,d a ležanje na kavču definitivno odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.1.2009 8:18:34   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

... statistično gledano je verjetnost tako izjemno nizka, da je skoraj ni.

točno tako user posted image

AnjaPH, sem hotla napisat da imava skoraj enako stara prvorojenca, pa vidim da si ti vseeno malo bolj pohitela user posted image

Moj prvi porod se je končal s CR. Jaz sem se poroda zelo veselila, ga pričakovala, skozi sem imela v mislih, da s porodom jaz ne bom imela težav. Pa se mi je zareklo, tako kot že nakajkrat prej user posted image  Pri meni se je začelo tako, da sicer zelo zelo živahen otrok v trebuhu, ki non-stop brca se en dan ni premaknil, bilo je 3 dni čez rok. Šla sva v PO in kazalo je, da je user posted image  ok, ampak res čisto zaspan. Šla sem domov prespat, jutraj ob 5.30 pa nazaj. Potem sem ostala tam, cel dan sem hodila na ctg in uz in odločili so se za sprožitev poroda. Otrok je bil zrel, že čez rok in niso videli razloga, razen če jaz zavrnem. Meni ni bilo niti najmanj do tega, ampak ... gre za user posted image . Ostala sem v P, ob 6. sem moral biti v porodni. Našopali so mi umetne popadke, predrli mehur in potem se je začelo. Popadke sem zelo dobro prestajala, sicer naročena na EA sem se je tam kar nekaj (čist brez veze) ustrašila in mi ni bilo do nje, sploh se mi je skozi zdelo, da lahko prestanem še marsikaj več. Ne da me ni bolelo, ampak mi vseeno ni bilo take sile. Dohtarji so hodili okrog, me pregledovali, jaz se nisem odpirala. Po 9 urah popadkov sem bila odprta 5 cm. Zdelo se jim je da sem zelo sproščena in da ni ovira v tem, da bi zavirala ampak so me vseeno spodbujali k EA, ker se mnogokrat po njej porodnica sprosti in na hitro odpre. Ok, sem vzela. Svet se je popolnoma spremenil. Če je katera gledala film Stik z Judy Foster, ko je bila v neki ropotajoči ladji, vse je ropotalo, se treslo bilo je napeto ... potem pa začneš lebdeti. Po utrujenosti popadkov sem skoraj spala po EA ker takrat itak ne čutiš nič ali skoraj nič. Pa ni bilo razlike. Nekaj so omenjali porodno zateklino in da nima smisla se matrati, da ne gre nikamor in so predlagali CR. Jaz pa v jok, nisem se mogla sprijazniti s tem, CR - samo tega si nisem želela. Ampak, nič, tako je. Po 10 urah so mi poglobili so mi EA, šli smo v operacijsko, moj je bil zraven in tik tak je bila Neca zunaj. Nežen jok, ki ga ne bom nikoli pozabila, takoj so mi jo dali k obraz, da se dotakneva, da jo poljubim, potem so jo odnesli v drugo sobo kjer so jo oskrbeli, moj pa je bil znjimi in jo pestoval dokler me niso zašili in porihtali. Potem sem jo dobila še k sebi za nekaj minut in sem morala na intenzivno moj pa domov. Ta slovo je bil kar boleč, prehiter. Potem na intenzivni se je pa zgodilo, da mi EA ni več držala na plovico telesa. Ene strani nisem nič čutila drugo 100% in jaz sem mislila, da bom crknila od bolečin. Sestri nisem mogla nič dopovedat, ni me šmirala, glasu tud skor nisem imela in končno je direktorica opazila da nekaj ni ok in so mi dali nekaj drugega. Zjutraj sem pa takoj hotla k Neci in mi je sestra pravial, da bom na intenzivni še en dan in da mi bodo Neco pripreljali samo pokazat. Jaz sem se upirala pa čeprav nisem mogla niti s prstom na nogi pomigat. Direktorica je spet hitro pogruntala za kaj gre, mi ustregla in spet poglobila EA in sem šla že zjutraj na otroški oddelek z Neco. Sicedr sem se bala kot user posted image  kaj bo, ko mi EA popusti, naj bi mi do 16. ure ampak je bilo že bolje. Zdaj pa diagnoza, da sem tako ozka, da verjetno nisem niti zmožna normalo roditi in G pravi, da nima smisla probavati, da bi bilo bolje da se strinjam in naročimo CR v naprej.

Radost, sreča ko imaš ob sebi user posted image  je brezmejna. Nič ni več važno, nič več te ne bremeni. Smo kot tigrice, zmožne smo vsega, gore premikat s prerezanim trebuhom če je treba user posted image

Srečno na NS ! Javite se kako je bilo !

< Sporočilo je popravil Drnula -- 27.1.2009 8:21:39 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.1.2009 8:26:12   
Sulfinija
Jeeeeeeeeeeeeeeee,danes bomo kar tri srečke user posted image  na nuhalni.Upam,da bomo vse tri sporočile lepe rezultate naših user posted image .Moj je že ves nestrpen.Potem s pregleda pa se grema še k tašči pobahat z slikicami najine user posted image ,jeeeeeeeee kako veselje bo.

LP Mojcauser posted image 11t5dni

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.1.2009 9:08:42   
čačka
Dobro jutro!

Vsem srečkam, ki imajo že danes NS želim enkratno izkušnjo. Naj so rezultati fenomenalni user posted image
Bilo je govora o aktivnih nosečkah... tudi jaz sem cc. 3 na teden na fitnesu. Poskušam ostati v formi; malo steper, malo kolo in dvig uteži, vendar sede in samo za roke, rame. Trebuščka ne obremenjujem. No, to da se nekaj dogaja v meni pa občutim tudi na tem področju... pulz ne spravim nad 120 udarcev brez da sem zelo zelo zadiham. Lahko bi primerjala, da sem zdaj tako zadihana pri 120, kot sem bila prej pri 150. Ampak nič za to. Zadnji teden se namreč počutim fenomenalno... slabo mi ni več, tudi utrujenost me počasi zapušča, energije imam za dva. Vse je tako, kot mora bit. user posted image user posted image user posted image
Je pa res, da sem včeraj prvič začutila pravo nosečniško-hormonsko tečnobo. Vse me je motilo... toalet papir ni bil na pravem mestu, na štedilniku so bile dve kapljice, ki sploh niso sodile tam, v kopalnici... eh, sem se kr mal zamislila nad sabo, šla do mojega in mu rekla, da sem hormonska tečka  user posted image
Se je samo smejal in vprašal zakaj! user posted image  Kaj pa vem... mogoče zato ker sem noseča!user posted image user posted image user posted image
No... tudi jaz odštevam... samo še dvakrat grem spat in bova videla najino pikico user posted image user posted image user posted image
Jupi jupi jupi.... komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.1.2009 9:43:55   
Urša T.
Dobro jutro, so user posted image !

Jaz sem se pa dobre pol ure nazaj komaj prebudila. Zadnja dva dneva tako dobro spim (samo enkrat ponoči vstanem in grem n a WC).Včeraj sem spala celo do desetih. No, po eni strani je pa dobro, da nimam službe, ker si ne predstavljam, kako bi delala, sem tako hitro utrujena.
Res občudujem vse user posted image , ki hodite v službo, potem pa še doma vse popedenate.Dobre ste, res.

Kerala, nekaj bi te rada vprašala, ker mi ne da miru. Kaj točno pa je bilo narobe na morfologiji?Veš, tudi jaz včasih kaj takega pomisli, kaj pa če... Potem se pa potolažim , da moram razmišljat pozitivno. To je moja prva nosečnost, ki smo jo čakali 8,9 let, skozi sem dala ogromno postopkov.
Pa se včash bojim , ker je tako lepo, da težko verjamem, da je res.
Zato tudi že sedaj tako rada nabavljam cunjice za našo pupiko, kar vse bi šla kupit...Sva z partnerjen tako zelo srečna.

Sulfinija, ter simonazalokar držim pestke,itaq bo pa vse v redu.Pa le hitro poročajta svoje lepe rezultatke ter izkušnje iz pregleda.

Vsem user posted image , ki ste opravile pregled NS v zadnjih dneh, pa iskrene čestitke. Sem prav vesela, da nam gre vsem zadnje čase tako dobro.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.1.2009 10:13:17   
cowgirl
Ojla avgustovke.user posted image

Sem v službi, trpim sto na uro... bruham in se počutim kot cunja. Pa sem že mislila, da me je minilo. Pa še malo me prehlad daje, tako da še diham mal težje.
V sredo imam nuhalno in se že oba z možem veseliva in komaj čakava da vidiva najinga mladiča. user posted image
Mi je pa G spremenila datum na 9.8.09... ampak najbrž se to še spremeni, al kako?
Lepo se imejte.

Carpe diem

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.1.2009 10:16:39   
Arwen
Jutro! Da še jaz sporočim najnovejše informacije. Danes sem imela pregled in me je kar malo skrbelo, ker zadnje dni nisem čutila posebnih slabosti, pa tudi prsi niso več boleče.  No, samo tečnoba je ostala.user posted image V glavnem, na UZ kaže, da je vse o.k., pikica pa je velika 2,5 cm od glave do ritke. Tako lepo se je videlo, ko je rokice in nogice premikal, da sem čisto blažena danes.user posted image user posted image user posted image Kerala, oprosti, ampak tudi mene zanima kaj je bilo narobe z ? Kje si bila na nuhalni in ali misliš, da bi dober diagnostik lahko ugotovil nepravilnosti že na NS?   Eh, s telesno aktivnostjo je pa pri meni bolj slabo. Nekako tako kot Tulpek, med tednom hodim samo ene 10 minut od parkinga do službe in nazaj. Za vikend gremo pa tudi na sprehod in that's it. Kakšen orbitrek! Kavč in TV. user posted image Sem preveč utrujena zvečer, da bi še kaj ektra migala.   Držim pesti za uspešne preglede danes!! user posted image A.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.