|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 9:02:10   
tana7
Dobro jutro

upam, da mi uspe napisat vsaj tole - več ne pridem do foruma

špelin@ (ja, preletela sem samo zadnjo stranuser posted image ), tole kar berem me spominja malo na Brino - malo!
mojmu je več sploh ne uspe uspavat. Takoj ko jo prime, se mu začne zvijat v rokah in neki jokcat. Nimam pojma, kaj ji je. Pa se sicer ful dobro razumeta, ful se igra z njo. Upam, da hitro mine. Imate pa res hude noči. Da si moraš dat celo voziček zraven, ,mora bit pa že res hudo. user posted image

Mi smo sicer zdravi, nič posebnega

razen, da Brina več sploh noče odpret ust za zelenjavo, jajca, ribe,...karkoli takšnega
zdaj poje samo še nekaj mlečne kašice zjutraj in pozno popoldan, pa s sadjem se matrava po 45 minut, da nekaj poje (pa če ni zmešano z jogurtom, tudi to več ne gre v ustauser posted image ). In to pred TVjem večino časa, kerusta odpre potem samo še, ko je čist v eni zadevi na TVuser posted image
Ostalega NIČESAR ne papa, NIČESAR. Smo že čisto obupani. Na slabšem smo kot mesec in pol nazaj, ko je kar naenkrat bila na 3 obrokih GH in je celo pojedla nekaj zelenjave, kakšen dan celo več kot sadja. Zadnje čase pa ni šanse.
Ne pomaga, da je lačna do naslednjega obroka. Tako zadnje dni papa en obrok manj... Ker itak karkoli ji nardim, noče. No, mlečne kašice ji še nisem ponudila, ker je ne mislim 3x dnevno futrat s tem. Čeprav danes bomo točno ta eksperiment naredili. Da vidimo, če bi pa to jedla ob tisti uri.
Sem včeraj celo napo P klicala in ji povedala, kaj dogaja pri nas in je rekla, da gre zgleda za karakter in da bomo morali biti pametnejši od nje. Da pa je ne smemo siliti, ker se ji bo zamerilo. TV nam je seveda črtala zaradi kasneje, da se ne navadi tega. Pa saj se strinjam s tem, ampak kaj ko sicer še tistega ne poje. Groza. Čez 3 mesece pa v službouser posted image user posted image user posted image
Sploh več nimam idej.

Tako...evo, izlila sem se. Zdaj si grem pa kavo narestuser posted image
Lep dan vsem, pa da vam ne bo preveč nagajal sneg!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.1.2009 9:02:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutrouser posted image

Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče user posted image user posted image user posted image . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!!user posted image user posted image user posted image

super Mancauser posted image

A pri vas sneži? ma sem že vidla nalsednji postuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.1.2009 9:02:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Hej

Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več.

Ja midva sva tud danes kar dolgo orala...user posted image
najprej v posteljici pa v postli skupaj pa na kavcu pa potem sem ga na koncu peljala tri kroge z vozickom in je omagal...

Tud jaz nic ne stekam.

Se posebaj pa ga ne stekam pri hrani... mu naredim za jest otrosko mlecno kasico in poje par zlic, pol pa jaz jem sendvic z govejim prsutom in surovo papriko je pa skor duso spustu tok je sline cedil... ma sem mu dala mal kruha in sira... user posted image user posted image

o naš bi tud vse dal za mamin sendvičuser posted image user posted image

Pa mu ga das???user posted image

ja ga dam, samo brez salame in kumaric, samo kruh margarina in sir

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.1.2009 9:03:51   
tally

uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat user posted image user posted image user posted image

jaz vsako jutro mal počakam češ naj se pokaka pa da jo grem pol  previt in kaj naredi tolk dolgo čaka da jo previjem in se potem čez par minut podela v čisto pleničko user posted image in to mi naredi skoraj vsak danuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.1.2009 9:04:34   
tana7

Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče user posted image user posted image user posted image . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, koliko spije Manca, in to ponoči!!! user posted image
daj povej mi... a pleničko ima pa isto od večera pa do jutra???? ker Brina ful manj pije, pa ima zjutraj že čist polno pleničko

Neposredna povezava do sporočila: 2330
27.1.2009 9:04:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

Vse vpišem kar imaš. Sem videla, da ima neko doformacijo stopala. A sedaj ima operacijo ahilove tetive? No, upam, da jo uspešno prestaneuser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
27.1.2009 9:04:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutrouser posted image

Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem user posted image

ne vemuser posted image , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima

Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena user posted image

Točno tako user posted image user posted image user posted image

joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandiraleuser posted image  Še danes me je sramuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
27.1.2009 9:04:48   
Estrella*

Dober jutr...

Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi user posted image  - itak samo mleko pije user posted image
Opa, ti si pa v nulo pridna zjutraj user posted image user posted image user posted image
Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200mluser posted image user posted image  Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal??
A toliko veliko ti poje ponoči?user posted image   Kaj pa čaj ali pa sok, si kej probala, bi šlo tudi s tem, ali mora biti obvezno AM?

Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi user posted image user posted image  Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje...
Eh, cist sem zasla...
Oh sonček, dej ****, pošlji ga še k nam malo, da pobere to belo nadlogo, ki pada dol z neba

Probala sem mu dat vodo pa mi je bruhal.
Sok ne mara.
Caj ne mara.
AM- je pa zakon...

zanimiv je tale tvoj fantič user posted image
no, sej če pol nazaj mrkne ni take panike, al kako?

kaj pa voda, a jo pije?

Neposredna povezava do sporočila: 2333
27.1.2009 9:04:53   
Estrella*

Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutrouser posted image

Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem user posted image

ne vemuser posted image , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima

kaj se sekiraš, tu na RR je kar nekaj podvojenih ali potrojenih avtarjev. Zgleda, da nas ima jkar nekaj podobne okuse. Tud od Ta Sončne ga ima ena julijka in me medeuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
27.1.2009 9:05:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
  • Zakaj blondinke vedno brez strahu stojijo pred rjovečim levom?
    "Ker čakajo, kdaj bodo pokazali film družbe MGM."

• ČUDODELNIK
    Zakonski par je obiskal znanega čudodelnika, ki je "baje" ozdravil vse bolezni.
    "In zdaj boste lahko preizkusili mojo magično moč!" je rekel. "Roke položite na tisti del telesa, ki je bolan."
    Žena položi roke na srce, mož pa med noge.
    "Viktor, ne tam!" mu reče žena. "On zdravi bolne dele telesa ne pa umrle!"

• PES
    Družina je bila na kosilu v restavraciji, toda porcije so bile odločno prevelike, zato je oče na koncu zaprosil natakarja, naj mu dva zrezka in tri klobase, ki so ostale, zavije, da jih bo odnesel domov za psa.
    "Hura!" je zavpil Mihec, ko je slišal očeta, "psa bom dobil!"

• OSTALA BOSTA
    Zakonca na popotovanju. Ko potujeta v dolini nad katero se vzpenjajo mogočne gore, žena reče:
    "Dragi, kako lepo! Kar brez besed sem ostala!"
    "Super! Potem bova pa kar tu ostala!"

• POSTREŽBA
    Bančni inšpektor je obiskal manjšo ekspozituro na deželi in odkril, da v banki ni nobene stranke, trije uslužbenci pa so kartali. Ker jih je hotel presenetiti je pritisnil gumb za alarm, uslužbenci so nadaljevali igro, čez minuto pa je vstopil natakar iz sosednje restavracije in na pladnju nesel tri vrčke piva.

• ZVEZKI
    Policist vstopi v knjigarno in vpraša:
    "Imate morda svinčnike za četrti razred?"
    "Seveda jih imamo! Želite tiste za dopoldanski ali za popoldanski pouk?"

• BOLAN PETELIN
    Uroš je bil med šolskimi počitnicami na deželi pri starih starših. Ob pričetku šolskega leta ga je učiteljica vprašala:
    "No, Uroš, kako je bilo poleti na deželi?"
    "Lepo je bilo. Videl sem goske, race, kokoši in težko bolnega petelina."
    "Kako pa veš, da je bil bolan?"
    "Pa, vedno ga je kakšna kokoš nosila na hrbtu!"

• USPEŠEN LJUBIMEC
    "Kako je lahko Bojan tako uspešen ljubimec? Le poglej ga: brez zob, brez las, majhen in čokat!"
    "Jaz sem že spoznal njegovo taktiko. Ko se vsede k točilnemu pultu v gostilni reče dekletu: Saj nisem tako velik kot izgleda, samo na svoji denarnici sedim!"

user posted image user posted image user posted image

srčekgirll: luškan avtar, ampak se ga še nisem navadila in vedno 2x pogledam, če je tapravuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
27.1.2009 9:05:07   
Estrella*

Evo, midve sva napolnile želodčke, odkidale Mančino rito, ki je bila konkretno nadelana user posted image , nesle plenice dol v smetnjak, .... uglavnem sva bile še pridne, sedaj grem pa mal komentirat in poste nabirat user posted image

user posted image user posted image Prijetno branje in komentiranje ti želim

Hvala, samo se bojim, da bom mela zelooooo veliko dela če bo Estrella udarila maraton do 10K user posted image

Ni sile slabih 100 postov. To naredim dopoldan, če bom kaj čtivauser posted image Saj veš, tiramisu mi že močno dišššiiiiiuser posted image

ss, a mami bo ostala v bolnici, ali gre za ambulantno operacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2336
27.1.2009 9:05:15   
Estrella*

Estrella: a danes pade 10000user posted image

Baje, da ja user posted image user posted image user posted image - Bo danes na straži tak, da ne bo problema

ja če jo mala šefica ne bo zafrkavalauser posted image

pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčkuuser posted image Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
27.1.2009 9:05:23   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat user posted image user posted image user posted image

jaz vsako jutro mal počakam češ naj se pokaka pa da jo grem pol  previt in kaj naredi tolk dolgo čaka da jo previjem in se potem čez par minut podela v čisto pleničko user posted image in to mi naredi skoraj vsak danuser posted image

evo jaz sem tud zdele sanirala ritko in že spi prvo rundo..
Tally: super avateruser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
27.1.2009 9:06:26   
Anonimen

Hej

Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več.

najprej v posteljici pa v postli skupaj pa na kavcu pa potem sem ga na koncu peljala tri kroge z vozickom in je omagal...

Tud jaz nic ne stekam.

Se posebaj pa ga ne stekam pri hrani... mu naredim za jest otrosko mlecno kasico in poje par zlic, pol pa jaz jem sendvic z govejim prsutom in surovo papriko je pa skor duso spustu tok je sline cedil... ma sem mu dala mal kruha in sira... user posted image user posted image

Jaz bi mu ga tud dala, pa kaj ko ne zna nic nezmiksanega jest user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
27.1.2009 9:06:30   
tana7

Hej

Tud jaz nic ne stekam.

kako vam zavidam!!!
pri nas ni sledu o odrasli hraniuser posted image sploh nima interesa - mogoče poje dve drobtinici in konec

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
27.1.2009 9:06:48   
mafi

Baje, da ja user posted image user posted image user posted image - Bo danes na straži tak, da ne bo problema

pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčkuuser posted image Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK.

KAKO JE MALA ŠEFICA?user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
27.1.2009 9:07:05   
tally

pridna Mančita.user posted image user posted image , naša je spala od 20-6 in ni hotla več user posted image mamica pa bi rada vsaj še kakšno urico odspala posebej danes ko je še ati iz nočne. seveda čmrla zdej spi prvo rundo jaz pa kavico pijem in uživam v tišini user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
27.1.2009 9:08:49   
tally

dorbo jutro vsem

mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .
joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne dauser posted image , zgleda da ta vreme full upliva  name.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj.
Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar.user posted image

pa Estrelli tudi user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
27.1.2009 9:10:16   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma user posted image

Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo user posted image  Če mi uspe ena stvar, sem zmagala user posted image

Špelin@ in **** - danes je na vrsti pripadajoči počitek!!!!

ju vish...pri nas kadar je on doma imam se 10x vec dela...pa se na racunalnik se bo usedu user posted image user posted image

pri nas je isto ko je moj doma user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
27.1.2009 9:10:17   
Estrella*
tally; sem že včeraj gledala tvoj avtar, pa ni bilo volje za kometar. Res je sladka malauser posted image

tana7: user posted image  tole s hrano te čisto razumem. Res ti gredo živci, čeprav se poskuša človek zadrževati. Daj ji za jest tisto kar ji gre dol, pa vaskae kvatre probaj s čem drugim.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
27.1.2009 9:11:22   
Estrella*

dorbo jutro vsem

mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .
joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne dauser posted image , zgleda da ta vreme full upliva  name.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj.

user posted image user posted image user posted image  no tebi ga težko kakšna. Čupko je samo tvojuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
27.1.2009 9:13:17   
Estrella*

KAKO JE MALA ŠEFICA?user posted image user posted image

Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem komuser posted image  Sicer bo pa kmalu čas za spat.user posted image

Filip pa lazi okrog?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
27.1.2009 9:13:32   
mafi

dorbo jutro vsem

user posted image user posted image user posted image  no tebi ga težko kakšna. Čupko je samo tvojuser posted image

mogoče se bo pa najdla kaka dvojnicauser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
27.1.2009 9:14:02   
mmoojjccaa

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

upam, da dorb zrirtateuser posted image user posted image user posted image .
kako je pa prenesla prvo operacijo??
jaz še zdej ne morim pozabit ko je bil Mark na operaciji in ko sem prišla na intenzivno se je glih zbudil in začel tolk jokat, da so mu dal neki proti bolečinamuser posted image

priznam da me je tudi groza ko se je spomnik kako je bila zabuhla jokala na vso moč iz čisto brez glasu srčno upam da bo to zadnja operacija

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
27.1.2009 9:14:27   
Čmrlika

bravo manca! user posted image  user posted image  user posted image

pri nas pa nič user posted image , je prej nekaj začelo pa nehalo, jaz pa komaj čakam user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?