Srčekgirll
|
- Zakaj blondinke vedno brez strahu stojijo pred rjovečim levom?
"Ker čakajo, kdaj bodo pokazali film družbe MGM." - ČUDODELNIK
Zakonski par je obiskal znanega čudodelnika, ki je "baje" ozdravil vse bolezni. "In zdaj boste lahko preizkusili mojo magično moč!" je rekel. "Roke položite na tisti del telesa, ki je bolan." Žena položi roke na srce, mož pa med noge. "Viktor, ne tam!" mu reče žena. "On zdravi bolne dele telesa ne pa umrle!" - PES
Družina je bila na kosilu v restavraciji, toda porcije so bile odločno prevelike, zato je oče na koncu zaprosil natakarja, naj mu dva zrezka in tri klobase, ki so ostale, zavije, da jih bo odnesel domov za psa. "Hura!" je zavpil Mihec, ko je slišal očeta, "psa bom dobil!" - OSTALA BOSTA
Zakonca na popotovanju. Ko potujeta v dolini nad katero se vzpenjajo mogočne gore, žena reče: "Dragi, kako lepo! Kar brez besed sem ostala!" "Super! Potem bova pa kar tu ostala!"
- POSTREŽBA
Bančni inšpektor je obiskal manjšo ekspozituro na deželi in odkril, da v banki ni nobene stranke, trije uslužbenci pa so kartali. Ker jih je hotel presenetiti je pritisnil gumb za alarm, uslužbenci so nadaljevali igro, čez minuto pa je vstopil natakar iz sosednje restavracije in na pladnju nesel tri vrčke piva. - ZVEZKI
Policist vstopi v knjigarno in vpraša: "Imate morda svinčnike za četrti razred?" "Seveda jih imamo! Želite tiste za dopoldanski ali za popoldanski pouk?" - BOLAN PETELIN
Uroš je bil med šolskimi počitnicami na deželi pri starih starših. Ob pričetku šolskega leta ga je učiteljica vprašala: "No, Uroš, kako je bilo poleti na deželi?" "Lepo je bilo. Videl sem goske, race, kokoši in težko bolnega petelina." "Kako pa veš, da je bil bolan?" "Pa, vedno ga je kakšna kokoš nosila na hrbtu!" - USPEŠEN LJUBIMEC
"Kako je lahko Bojan tako uspešen ljubimec? Le poglej ga: brez zob, brez las, majhen in čokat!" "Jaz sem že spoznal njegovo taktiko. Ko se vsede k točilnemu pultu v gostilni reče dekletu: Saj nisem tako velik kot izgleda, samo na svoji denarnici sedim!"