Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit! jaz sem pa danes prav upala, da boš napisala, da je bila tudi vaša noč bolj mirna, pa žal sedaj berem, da ni tako. Veš Špelin, tudi sama se na čase sprašujem kaj za je z Manco, da noče spati ponoči, ampak nikakor ne najdem pravega odgovora. Zgleda, da bo treba enostavno dati to fazo skozi al kva jz vem Kaj pa une kaplice, vam nič ne pomagajo???? Pri nas v naši lekarni jih sploh nimajo, bom šla pa jutri v Loki še pogledat tam, kjer prodajajo te zeliščne stvari, tam se baje dobijo Ne vem, če se včeraj napisala, ampak pri P se je ves čas drl in ga sploh nisem mogla potolažiti, ko pa sem ga v čakalnici odložila v voziček, je v trenutku utihnil Ja, si napisala ja. Ma kdo bi vedel kaj je to? Pri nas snega na srečo (še) ni, je pa vse mokroi, ker je ponoči deževalo. ****, jaz bi en košček vašega vremena Ta sončna, za Mančino spanje. Hvala, se je prav prileglo Mož je peljal malo piko v vrtec, jaz pa pijem kavo in Gregcu pobiram igrače Grem še veliko sfrizirat, da se odpravi v šolo. Uživaj današnji dan, ko imaš možička doma!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|