|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
26.1.2009 18:39:01   
Dudica1
35m čestitke za fantkauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.1.2009 18:43:14   
KatMat
jp jest ja...moja kolegica pa ni medicinka...

je pa prav tako noseckauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.1.2009 18:44:40   
FLASK_A
KatMat kje pa imate prikolico? Joj, bi se kar prištulilauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.1.2009 18:45:21   
FLASK_A
Pudinge pa lahko pri miru pustite, saj sem vam dala tudi ribico- pa je nobena nočeuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.1.2009 19:03:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pudinge pa lahko pri miru pustite, saj sem vam dala tudi ribico- pa je nobena nočeuser posted image user posted image

men je tud tvoja ribica čist pasala,po tem pa seveda sladica PUDING user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.1.2009 19:17:38   
annya
Ojla!Samo kratka novička iz moje strani...naš user posted image  je postal PUNČKA user posted image  

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.1.2009 19:23:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Ojla!Samo kratka novička iz moje strani...naš user posted image  je postal PUNČKA user posted image  

ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.1.2009 19:32:42   
Dudica1
No jaz bom počasi odpeketala proti kavču,potem pa spat,sm ful zmatranauser posted image

lepo spite pa se pišemo zjutri user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.1.2009 19:43:10   
maja1488
Aja, jst pa morem v laboratorij pogledat, če imam sladkorno. Kako to zgleda? Bom šla v četrtek zjutraj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.1.2009 19:48:22   
35m
Sem iz Lj. Ali gre katera na šolo za starše 2.2.09?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.1.2009 19:53:04   
maja1488
A tiste, ki že imate škrate doma, greste še 1x v šolo za starše? Ne rabimo ane?

(odgovor članu 35m)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.1.2009 21:16:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A tiste, ki že imate škrate doma, greste še 1x v šolo za starše? Ne rabimo ane?

Jaz grem, tokrat v Po, prej sem šla v Lj. Jaz sem že vse pozabila.

Za sladkorno moraš pa biti tešč. Vzamejo ti kri, spiješ kozarec neke nagravžne tekočine, potem eno uro čakaš in ne smeš hodit, potem ti pa še enkrat vzamejo kri. To sem jaz tukaj prebrala. Napiši kako bo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.1.2009 21:24:29   
KatMat
prikolico imamo v kampu polari,ki se mi zdi najlepsi kamp na tem koncu....

tudi jaz se bom udelezila materinske sole ze 3.2.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.1.2009 21:27:35   
pokica_
Alo čvekice!
Na kratko se vam javim, kako je stanje...sem že full utrujena ker sem že od zgodaj pokonci, pa komaj čakam posteljo in spanec; pa še spala nič nisem to noč, tk da...user posted image
Naša punkica full brca vsak dan, se mi zdi da bo prava mala divjakinjauser posted image . Moj popek je še normalnega videza, ni videt da bi se kaj obračal, pa tudi vprašanje če se bo, ker mam full fajn zvezanega v notranjost,...bomo vidli.
Jaz sem pa danes šla zjutraj v LAB, mi je zadnjič G dala napotnice 2, eno sem videla da neki piše za toxo, drugega pa nisem razumela, sem pa šla danes, pa mi reče če sem na teščeuser posted image  Jaz sem pa zjutraj spila en kapučino, sicer brez sladkorja, pa me je sestra kr lepo domov poslala in rekla da naj drugič pridemuser posted image .
Le kdo je vedel,...G je pa tudi taka da nič ne pove, še na morfologiji mi ni dala bebice za pogledat niti enkrat. Tk da bom morala it v sredo pred pregledom dat kri za toxo in sladkorno. Pol pa naj G čaka rezultate, js pa tudiuser posted image Ma bo že...
Tolk za zdaj,...lepo se čuvajte! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.1.2009 21:35:17   
Blueeyes
mislm hallo, da ti niti ne pove da prideš na tešče... to je pa res čist mim... jz bi jo nekam poslala če bi men to naredila... k da mam vsak dan cajt viset v laboratoriju

za toxo sem šla že 2x čekirat pa je blo vse ok... za zadnji obisk mi je sicer pozabila v materinsko knjižico vpisat, tko da jo morm naslednjič spomnit...

za sladkorno še kr ne bu ne mu, tko da me očitno res ne bo dala čekirat.. so bli dosedanji izvidi očitno cool.. hvala bogu

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.1.2009 5:47:14   
AKP
Dobro jutro majčice!
Očitno smo vse neke boge in imamo probleme user posted image . Kako bomo šele proti koncu jamrale. Sem včeraj malce brala nosečniški koledar in je za zadnje mesece napisano, da ful pridobiš na teži, da ti noge močno zatekajo, da imaš veliki trebuh in se ne moreš več tako gibati, .... Pa sem ugotovila, da se jaz ne bi več redila, ker sem se že dovolj, noge mi ne smejo več zatekati, ker mi že zdaj doma pravijo, da sem big foot mama, če pa bom imela še večji trebuh pa sploh ne vem več kako se bom vstala iz postelje in sedežne. Tako, da je lahko zaradi mene že jutri maj.
Tudi jaz bom vzela denar namesto paketa, ker že imam skoraj vse. Ga bom investirala v voziček. Sobico že imamo opremljeno, samo pobarvati še jo moramo. Smo malce zamenjali hčeri pohištvo in je njena otroška soba še zelo lepo ohranjena, zato jo bo podedovala naša mala miška. Posteljco smo že postavili in trenutno stoji v njeni sobi, ko pa rodim pa jo bomo postavili v spalnico. Previjalno bom pa imela v kopalnici. Sem že zložla oblačila v omaro. Sem še celo našla par majhnih obešalnikov in sem obesla oblekce od naše male miške.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.1.2009 7:21:43   
Dudica1
dobro jutro tud že z moje strani
sem nekaj slabo spala me je malo trebuh boleluser posted image nevem zakaj sicer...
drugače pa smo vse nekaj boge ja,pa kje je še majuser posted image nevem če bo šlo tko naprej se aprila,maja res ne bomo mogle več premikatuser posted image user posted image user posted image ,samo upam da mi ne bojo otekale noge ker pri prvem sem imela take in potem še ko sem rojevala še bolj otekle da niso mogli verjet kakšne mam in tud rokeuser posted image ,dlani.No to nevem jaz zakaj se to dogajauser posted image
denar od paketa pa bom investirala v take drobnarije ki mi še mankajo:flaške,dude,stojalo za banjo,pa take drobne stvari ki jih še rabimo za nego user posted image pa se mi zdi da se jih ful nabere...Komaj čakam na ta denar da bom lohk šla v shopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.1.2009 8:04:58   
Anonimen
dobro jutro

jaz sem pa spala kot angelček! še naš frajer je dons ponoč spal kot angelčekuser posted image

zdaj pa spet ležim, da ne bo kaj narobeuser posted image

user posted image sem pa pogubtala da smo v večini vse drugič noseče, in v drugo je marskje drugače kot v prvo, vsaka nosečnost je drugačnauser posted image
jaz bom tu za tisti denar ki ga bom dobila od paketa bom nabavla tisto kar mi manjka!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
27.1.2009 8:06:04   
petrazg
Dobro jutro majčke user posted image ...

Jst sem danes po dolgem času normalno spala....user posted image user posted image user posted image in se tudi naspala...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja, jst pa morem v laboratorij pogledat, če imam sladkorno. Kako to zgleda? Bom šla v četrtek zjutraj.

Ojla... v labaratori moraš zjutraj, tešča. Najprej ti bodo vzeli kri, potem ti bo pa sestra pripravila pol litra vode s sladkorjem. To popiješ in potem sediš, res se ne smeš premikat (vzami si kaj za brat, ali pa koga za družbo), eno uro, ko ti spet vzamejo kri... Rezultati so dokaj hitro, v 2 urcah so bili pri meni. To je prvi test za sladkorno, potem pa če tukaj pokaže preveliko vrednost, greš še  enkrat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.1.2009 8:16:21   
Dudica1
no fajn da ste vse lepo spale,sej jaz tud nism tko slabo ampak me je mal trebuh bolel pa sm se zbujala.
Zdaj pijem user posted image pa jo še vam ponudim,če hočteuser posted image .
Me pa nekaj zanima sej najbrž se je že govoril o tem ampak ne bom brala tolk nazaj:Kako  ste kaj z ...user posted image user posted image user posted image ...zdaj ko ste nosečke?Saj menda veste kaj mislimuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.1.2009 8:17:24   
FLASK_A
Jutro!

Petra, a dvakrat so ti kri vzeliuser posted image Zakaj pa?

Pri meni je za sladkorno potekalo tako: tešča zjutraj v LAB, potem sem šla dat vodo in spila pol litra vode s sladkorjem. (pa dobro je, če prej 12 ur ne ješ sladkega) Potem sem v čakalnici čakala eno uro (ne smeš šetkat okrog, jest ali pit) in potem so mi vzeli kri (za sladkorno, toxo).

Jaz sem tudi dobro spala. Mi je moj podplatke včeraj zmasiral in je takoooo pasalooooouser posted image Sem spala ko angelček. Mali user posted image je pa tako živahen v trebuščku, niti minutke si ne vzame za odmor. Skos nekaj počneuser posted image No, dokler me ne začne suvat tako da me bo bolelo, naj se kar razgibavauser posted image

Ja, proti koncuuser posted image je pa res katasrtofa... Tako se vleče do tistega dneva, ko greš v Puser posted image Jaz sem zatekala, nikakor se nisem mogla premikat, samo jedla sem lahkouser posted image It spat al pa vstat iz postelje/sedežne/avta je cel projekt. Ma groza, pol je bil pa še cel teden čez rok rojen. Muka, vam rečem. Zato pa pravim- jaz bom kar aprila rodila, ve pa kakor hočeteuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.1.2009 8:17:39   
Anonimen
in če te prime lulat, kaj pol naredišuser posted image user posted image user posted image

zdi se zelo dolgotrajno, jaz upam da mi je ne bodo našli, komaj pa čakam naslednji torek ko imam pregled, da bom videla kako in kaj je z mojim user posted image

sploh ne vem kaj naj počnem, se prav malo dolgočasim, ker ne smem nič delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
27.1.2009 8:21:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Kako  ste kaj z ...user posted image user posted image user posted image ...zdaj ko ste nosečke?Saj menda veste kaj mislimuser posted image

Hvala za kavico!user posted image user posted image

Glede user posted image Meni se fuuuuuul lušta, sam nikakor ne morva skup prituser posted image Al je to, al je ono, al je tretjeuser posted image (služba/utrujenost/bolan otrok,.......) Sem jezna kouser posted image user posted image Očitno čakava, da bom postala zavaljena buča in bom lahko samo še oči zraven premikalauser posted image Ma ne, res bo treba stopit v akcijo, ker tole pa že ni vse skup ničuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 623
27.1.2009 8:22:07   
Anonimen
dudica pri nas je user posted image user posted image prepovedano user posted image user posted image tako da kar stradami in bomo celo nosečnotuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
27.1.2009 8:23:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sploh ne vem kaj naj počnem, se prav malo dolgočasim, ker ne smem nič delatuser posted image user posted image user posted image

Kakšno revijo si vzami ali pa knjigo. Joj, kako bi to meni pasalooooouser posted image Legnit v kavč in brat dobre knjige... Mmmm... Ali pa rešuj kakšne križanke, poglej film, ki si ga že tisočkrat pa te še vedno gane... Sproti si kaj najdi, pa bo.

Ja no vidiš, vidva ne smeta user posted image , midva pa kar nekaj kompliciravauser posted image user posted image Katastrofa. Se bo treba mal u rit sunituser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 27.1.2009 8:25:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?