|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
26.1.2009 19:55:47   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan

me smo končno doma. so se malo razvajale pri moji teti in noni. No punci sta uživali, mami pa počivala.

Moj obsik pri zdravniku ni prinesel nič dobrega. Dobila sem AB na 12 ur, neko močno razpršilo za sinuse in napotnico za orl. ČE se stanje do jutri ne popravi moram v bolnicouser posted image . No jaz bom delala vse na temu, da bo bolje in da mi ne bo treba na hrib, ker tole bi blo pa tu mač. No "HB", da sem šla k zdravniku šele danes, ker so se mi sinusi dokončno zabasali šele danes ponoči. ČE bi šla k zdravniku čez vikend, bi me poslali domov kot viroza.

Ana pa čez dan ni nič spala in sedaj je kar oagala na kavču.. Jo bom pustila še par minutk in pol jo zbudim, ker ne vem kdaj bo šla pol spat.

suzika, vidim da ste tudi pri vas bolani. Moja teta je od zdravnice dobila antibiotične kapljice za oči. tako da ti jih kar pojdi pokazat. pa super za avto, predvsem barva mi je všečuser posted image

Pina tudi tebi želim, da se čimprej pozdravišuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.1.2009 20:10:28   
Februarka08
Suzi user posted image user posted image za nov avtekuser posted image samo da ti je všečuser posted image cena se mi pa zdi kar zadovoljivauser posted image
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravi se čimprej, da ti res ne bo treba v bolnicouser posted image

Blaža, Matija in Blaž sta si pa res podobnauser posted image no valjda, saj sta ja vajinauser posted image
Mlavla, super da je en izpit že za tabo... še malo, pa bo še drugi... itak si noro pridna in boš vse nardilauser posted image user posted image
Dolenjka, daj vaju mal pokaži nouser posted image

Tako, pokomentirala sem vse kar sem zamudilauser posted image sem šla od maše k moji mami, da sem brata peljala in sem se valda mogla mal dol usest in je blo prav luštno ker ni blo nikjer treba gledat da se tamala ne bo prekucnila ali kam zadelauser posted image ko sem dam prišla sta se moja sončka že kopala, tako da sem jo dala potem spat in zdaj že veselo nina nanauser posted image Jaz grem počasi pod tuš, bi mogla še mal potelovadituser posted image ker mi je tale uniforma dons apetit vzelauser posted image grrrrrrruser posted image saj je vse lepo in prav, ampak ker vem kako so mi hlače stale pred user posted image , zdaj pa ni več takouser posted image ah, sploh se nam sekiralauser posted image se bom raje po naslednji user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa prejle premišljevala da bi šla midva vsaj 1x SAMA VEN preden grem delat... ker namreč še nisva nikamor šla samauser posted image in ne, nisem jaz tista, ampak moj možekuser posted image zgleda se boji, da tamala ne bi preživela, al kajuser posted image user posted image in tako sem mu predlagala, da si zasluživa it sama ven, magar samo na kozarček ali na večerjo al pa nekam na sprehod... me sploh ne briga kam, samo da malo odmisliva... nisem mogla verjet, je celo privoliluser posted image tako da ta vikend bom šla v akcijo, jutri prašam taščo, če je za... itak jo bova dala midva spat, samo poslušala bo da bo vse ok.. jaz si res že želim mal ven, da mava spet mal romantikeuser posted image   saj vem, bluzim in itak tole nobena ne bere, tako da...
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.1.2009 20:11:23   
dolenjka
Čer user posted image

Sem videla da je bila med drugim debata tudi o darilih za naše febraurčke. Jaz si tudi malo glavo s tem razbijam, ker moram vsem povedat kaj naj kupijo (domačim). Iščem pa med didaktičnimi, lesenimi igračami, pa nekaj od Dupla bo vmes tudi in kakšno glasbilo. V tem primeru nisem pristaš darilnih bonov, ker se pol tisto kar tja v 3 krasne ponavadi zapravi...kozmetika, plenice in druga oprema....razen seveda če gre za dražjo igračo in se skupaj nekaj ljudi zmeni za nakup. Cot ima naša gospodična tudi čisto dovolj, ker rajš vidim da kaj tudi znosi, ne samo 3x obleče user posted image  Ker drugače bom za 2 user posted image  imela vse in mi Stipe ne bo dovolil zapravljati user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa Stipeta moram pohvalit, ker je sam naredil maso za palačinke (kulinarika spet rula user posted image ) in smo jih povečerajli. Tara je pojedla četrtinko in 125 g navadnega jogurta ob 19h, prej pred spanjem pa še 130 AM in je pri palčkih user posted image

Jaz bom pa mal krake stegnila proti Stipetu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.1.2009 20:18:13   
dolenjka
No hvala Februarka, ki si me opomnila da je treba še kako rečt na temo bolezni...

Dragi moji februarčki, vsakemu posebej pošiljam eno veliko user posted image  in želim, da se hitro pozdravite, vsem bolnim mamicam pa tudi pošiljam user posted image  in user posted image , ker ste super mamice, bolne, pa tako lepo skrbite za svoje sončke user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.1.2009 20:24:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Sem videla da je bila med drugim debata tudi o darilih za naše febraurčke. Jaz si tudi malo glavo s tem razbijam, ker moram vsem povedat kaj naj kupijo (domačim). Iščem pa med didaktičnimi, lesenimi igračami, pa nekaj od Dupla bo vmes tudi in kakšno glasbilo. V tem primeru nisem pristaš darilnih bonov, ker se pol tisto kar tja v 3 krasne ponavadi zapravi...kozmetika, plenice in druga oprema....razen seveda če gre za dražjo igračo in se skupaj nekaj ljudi zmeni za nakup. Cot ima naša gospodična tudi čisto dovolj, ker rajš vidim da kaj tudi znosi, ne samo 3x obleče user posted image  Ker drugače bom za 2 user posted image  imela vse in mi Stipe ne bo dovolil zapravljati user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa Stipeta moram pohvalit, ker je sam naredil maso za palačinke (kulinarika spet rula user posted image ) in smo jih povečerajli. Tara je pojedla četrtinko in 125 g navadnega jogurta ob 19h, prej pred spanjem pa še 130 AM in je pri palčkih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna, k upoštevaš moj nasvet user posted image user posted image user posted image

februarka, vidva si kar privošta en večer mal samo v dvoje, bosta vidla kok bo pasal. Sam, da ne bosta potem sam o user posted image klepetala in razmišljala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.1.2009 20:24:39   
ELMA
vse napišem in me ven vrže user posted image

Bamby

http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Kljukusa-6585.html
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Kljukusa-11192.html
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Kljukusa_s_piscancem-10740.html

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.1.2009 20:25:54   
ella79
vsem bolnim mamicam, atekom in user posted image z Zojo pošiljava en paket zdravja user posted image čimprej se pozdravite user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.1.2009 20:32:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna, k upoštevaš moj nasvet  user posted image user posted image

februarka, vidva si kar privošta en večer mal samo v dvoje, bosta vidla kok bo pasal. Sam, da ne bosta potem sam o user posted image klepetala in razmišljala user posted image user posted image user posted image

sprememba plana, je prinesel  krožnika, 1 s sirom in 1 z narezanimi jabolki in se baševa user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.1.2009 20:34:46   
ella79

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna, k upoštevaš moj nasvet  user posted image user posted image

sprememba plana, je prinesel  krožnika, 1 s sirom in 1 z narezanimi jabolki in se baševa user posted image  user posted image

uuu jaz bi tudi zdele en res sočen jabolček na krhlje narezan

lepo čvekajte naprej, jaz grem počas v mižule, ker sem dobesedno izmučena danes
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.1.2009 20:43:20   
mlavla
jst se pa tud z jabučkom bašem...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
26.1.2009 20:43:29   
buči
Evo mene še malo nazaj, sem napisala še en test, zdaj grem ven na enega, da se psihično pripravim, ker moram jutri vstat ob 5.30. grem z busom na šiht, ker je maoja mama zbolela, pa je treba transportirat ta mala k tašči in tastu, pa da jih ne bova ob 6ih budila. ker ati lahko pride pač enrat do 8ih  v službo, jaz pa imam takrat že skoraj 1. ure konec.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
26.1.2009 20:47:03   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Evo mene še malo nazaj, sem napisala še en test, zdaj grem ven na enega, da se psihično pripravim, ker moram jutri vstat ob 5.30. grem z busom na šiht, ker je maoja mama zbolela, pa je treba transportirat ta mala k tašči in tastu, pa da jih ne bova ob 6ih budila. ker ati lahko pride pač enrat do 8ih  v službo, jaz pa imam takrat že skoraj 1. ure konec.

o pridna buči..

jst mam pa jutri ob 7h pregled za cuker

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
26.1.2009 20:48:09   
mlavla
kje so pa vse ostale čveke?
se vse bašete z vitaminčki..ali pa z zdravili?

mi smo danes dali neži operil..upam,da bo kaj učinka

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
26.1.2009 20:53:23   
mlavla
ker očitno nobene še ne bo nekaj časa..se poslavljam..

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
26.1.2009 21:11:27   
MetiLu
Čer!
Mi smo pa še pokonc user posted image  in tamal prav veselo čeblja ko strgan dohtar user posted image  midva sva se pa prej s pomarančami basala, zdej me paše čips mika user posted image  ... user posted image  a mi je treba tega hudiča u štacun nabavt user posted image  sej ko tega nisem kupovala, je bil problem rešen...

Grem dat tamalga spat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
26.1.2009 21:26:24   
MetiLu
user posted image  jeeeeeeee, pa že spi, spet je bilo 2 min joka, je šel moj k njemu, pa še 1 minutka joka in spi user posted image  no sej ga tud teh nekaj minut ni fajn poslušat, sam je skrajni čas, da rešimo naše spanje in uspavanje ...

Najbrž vam je jasn, s čim se zdele bašem user posted image

Moj se je šel stuširat, pol pa  user posted image  je tete že konc, je bla sam 3 dni na obisku user posted image

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.1.2009 21:31:00   
blaža
Evo mene. Sva bla z mojim v Sežani pa z Blažem tudi, in smo šli pogledat še za ene ploščice in smo ful lepe vidli, pa še ostalo opremo, pa vse stane manj kot v Adriakeru. No keramika je malo manj, ostalo pa je precej razlike. No ma za 3.500, jo bomo verjetno spravli skupaj, user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.1.2009 21:34:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image  jeeeeeeee, pa že spi, spet je bilo 2 min joka, je šel moj k njemu, pa še 1 minutka joka in spi user posted image  no sej ga tud teh nekaj minut ni fajn poslušat, sam je skrajni čas, da rešimo naše spanje in uspavanje ...

Najbrž vam je jasn, s čim se zdele bašem user posted image

Moj se je šel stuširat, pol pa  user posted image  je tete že konc, je bla sam 3 dni na obisku user posted image

Nočko user posted image

Svakog gosta, tri dana dosta!!!!user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.1.2009 21:36:36   
blaža
Stipe bravo za palačinke, pa jaz in ti bi res lahko oštarijo odprla. pa še slaščičarno. Kaj se bom menla za biznise z tvojo ženo, ko ne zna ne pečt, ne kuhat,user posted image user posted image user posted image

ŠALA DOLENJKA, DA MI NE NAŠTANCAŠ TAKOJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.1.2009 21:40:05   
Februarka08

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna, k upoštevaš moj nasvet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bova user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.1.2009 21:40:19   
Suzi*
joj, pinči...a tako si ti boga? dej se res pocajtaj! user posted image user posted image  he, he...glede barve avta se strinjam. user posted image  drugač mi clio ni nč kej posebnega....ma bo ok za mularijo razvažat in mene kle okol po mestu.

vidim, da vas že veliko dela...je kar zatišje kle gor.

žana se je pa od pol osmih že 2x zbudila. user posted image  pa vseeno upam na kaj boljšo noč kot je bla minula.

grem zdej na kremšnito. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.1.2009 21:41:27   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stipe bravo za palačinke, pa jaz in ti bi res lahko oštarijo odprla. pa še slaščičarno. Kaj se bom menla za biznise z tvojo ženo, ko ne zna ne pečt, ne kuhat,user posted image user posted image user posted image

ŠALA DOLENJKA, DA MI NE NAŠTANCAŠ TAKOJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.1.2009 21:44:11   
Suzi*
joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. user posted image  samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče.user posted image  user posted image  me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako.user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
26.1.2009 21:47:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

joooj, men bi tud pasal večer v dvoje. user posted image  samo tale naša bejba je res čist adijo kar se tega njenga spanja in uspavanja tiče.user posted image  user posted image  me je kr groza kako bo v varstvu zaspala....čeprav me je varuška potolažla, da se bodo že znašle .... ma nisem čist prepričana da bo res tako.user posted image  

Ma kar zaupaj varuškam, jo bojo že zrihtale. One so že sigurno vidle take in drugačne otroke, pa veliko je takih, ki se doma uspavajo na rokah, pa so zalimani za mamice, tam v vrtcu al pa v varstvu je pa vse ok. ne sekiraj se. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
26.1.2009 21:48:22   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Februarka, maš dobre smeškote.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.