Februarka08
|
Suzi za nov avtek samo da ti je všeč cena se mi pa zdi kar zadovoljiva Pina pozdravi se čimprej, da ti res ne bo treba v bolnico Blaža, Matija in Blaž sta si pa res podobna no valjda, saj sta ja vajina Mlavla, super da je en izpit že za tabo... še malo, pa bo še drugi... itak si noro pridna in boš vse nardila Dolenjka, daj vaju mal pokaži no Tako, pokomentirala sem vse kar sem zamudila sem šla od maše k moji mami, da sem brata peljala in sem se valda mogla mal dol usest in je blo prav luštno ker ni blo nikjer treba gledat da se tamala ne bo prekucnila ali kam zadela ko sem dam prišla sta se moja sončka že kopala, tako da sem jo dala potem spat in zdaj že veselo nina nana Jaz grem počasi pod tuš, bi mogla še mal potelovadit ker mi je tale uniforma dons apetit vzela grrrrrrr saj je vse lepo in prav, ampak ker vem kako so mi hlače stale pred , zdaj pa ni več tako ah, sploh se nam sekirala se bom raje po naslednji Sem pa prejle premišljevala da bi šla midva vsaj 1x SAMA VEN preden grem delat... ker namreč še nisva nikamor šla sama in ne, nisem jaz tista, ampak moj možek zgleda se boji, da tamala ne bi preživela, al kaj in tako sem mu predlagala, da si zasluživa it sama ven, magar samo na kozarček ali na večerjo al pa nekam na sprehod... me sploh ne briga kam, samo da malo odmisliva... nisem mogla verjet, je celo privolil tako da ta vikend bom šla v akcijo, jutri prašam taščo, če je za... itak jo bova dala midva spat, samo poslušala bo da bo vse ok.. jaz si res že želim mal ven, da mava spet mal romantike saj vem, bluzim in itak tole nobena ne bere, tako da... Lep večer!