|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
26.1.2009 14:39:35   
blaža
No kolilo za Blaža se kuha. Sem nardila kar z meskom, točno po Stipetovem receptu.user posted image  Upam, da mu bo šlo, čeprav itak je skoz lačen in ni zbirčen preveč.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.1.2009 14:53:25   
blaža
user posted image

Evo tak je bil Matija, ko je bil majhen, zdej je pa tako temnolas in temnook. Mislim, da bo Blaž zelo podoben. oz mu je že.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.1.2009 15:06:42   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No kolilo za Blaža se kuha. Sem nardila kar z meskom, točno po Stipetovem receptu.user posted image  Upam, da mu bo šlo, čeprav itak je skoz lačen in ni zbirčen preveč.user posted image user posted image

Jel' Leskovac ilji Ljeskovac... limunada... nije isto sto i ljimunad... user posted image

Dobr tek ! user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.1.2009 15:08:00   
Suzi*
oj.

nimam časa brat. imam oba doma. anžeja sem mogla it v vrtec danes iskat že dopoldne...ima kao vnete učke. žana isto. ima ko se zbudi čist zlimane učke. user posted image  sem klicala ko nora v ZD pa nisem nikogar priklicala. user posted image  sem hotla it tja, da mi kaj dajo, pa da dobim bolniško, ker JAA, od danes sem uradno že v službi user posted image , čeprav koristim dopust. pa takoj fašemo mi nekej v zvezi z zdravjem. user posted image  mislim, katastrofa. user posted image  prej pa skos vse ok, razen kakšni prehladi.
tako da upam da jutri koga prikličem da se naročimo in gremo se pokazat.

noč je bla katastrofalna. user posted image user posted image  najslabša do zdej. žana je do polnoči se zbudila na vsako uro, pol smo pa od polnoči pa do 4ih čuli.....uspavali na rokah, v naročju, ko sva jo odložila...tulenje. men se je že mešalo, mojmu tut. sva jo pustila tulit v postli...itak cela katastrofa. pol mi je komaj komaj zaspala v naročju, spala samo do 8.20, pojedla pri meni in spala samo do devetih. user posted image  podnevi je zdej sicer spala 2, 5 ure, od tega 1 uro pri meni na zizi...2x vmes sem jo dojila, drugič je sploh nisem mogla dol dat, ker je bla ko pijavka. user posted image  skratka men se mešaaaaaa. vsaj anžej še spi zdele.

poleg tega še vedno nismo kupili avta zame, je ful slaba ponudba kle pri nas...nikakor ne najdeva kaj uredu pa majhnega....no, sej zdej jih je ene par na vidiku, nekej bomo kupili zdej v teh dneh.
sem imela namen začet žano uvajat v varstvo v sredo....zdaj sploh ne vem kako bo s tem vnetjem očkov in z avtom.... user posted image  mah, ko gre user posted image  srat, gre vedno na kup.

no, moj ima tud štalo dons v službi. jim ni nič delalo do poldne....pa glih rd ima dones.

mah, en velik MAHH user posted image user posted image

gremo z žano zdej na žgance in repico, za anžeja pa še pečenice zraven. ko se zbudi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.1.2009 15:26:17   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jel' Leskovac ilji Ljeskovac... limunada... nije isto sto i ljimunad... user posted image

Dobr tek ! user posted image

Ej res mu je blo všeč tvoja kučna čarolija. bomo še kdaj nardili, ki meni polenta samo z sirčkom se mi zdi, da ni ravno neki nutritivno, kaj jaz vem, premalo se mi zdi polno. Taka polenta je pa res zakon!user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.1.2009 15:31:00   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

oj.

nimam časa brat. imam oba doma. anžeja sem mogla it v vrtec danes iskat že dopoldne...ima kao vnete učke. žana isto. ima ko se zbudi čist zlimane učke. user posted image  sem klicala ko nora v ZD pa nisem nikogar priklicala. user posted image  sem hotla it tja, da mi kaj dajo, pa da dobim bolniško, ker JAA, od danes sem uradno že v službi user posted image , čeprav koristim dopust. pa takoj fašemo mi nekej v zvezi z zdravjem. user posted image  mislim, katastrofa. user posted image  prej pa skos vse ok, razen kakšni prehladi.

noč je bla katastrofalna. user posted image user posted image  najslabša do zdej. žana je do polnoči se zbudila na vsako uro, pol smo pa od polnoči pa do 4ih čuli.....uspavali na rokah, v naročju, ko sva jo odložila...tulenje. men se je že mešalo, mojmu tut. sva jo pustila tulit v postli...itak cela katastrofa. pol mi je komaj komaj zaspala v naročju, spala samo do 8.20, pojedla pri meni in spala samo do devetih. user posted image  podnevi je zdej sicer spala 2, 5 ure, od tega 1 uro pri meni na zizi...2x vmes sem jo dojila, drugič je sploh nisem mogla dol dat, ker je bla ko pijavka. user posted image  skratka men se mešaaaaaa. vsaj anžej še spi zdele.

poleg tega še vedno nismo kupili avta zame, je ful slaba ponudba kle pri nas...nikakor ne najdeva kaj uredu pa majhnega....no, sej zdej jih je ene par na vidiku, nekej bomo kupili zdej v teh dneh.
sem imela namen začet žano uvajat v varstvo v sredo....zdaj sploh ne vem kako bo s tem vnetjem očkov in z avtom.... user posted image  mah, ko gre user posted image  srat, gre vedno na kup.

no, moj ima tud štalo dons v službi. jim ni nič delalo do poldne....pa glih rd ima dones.

gremo z žano zdej na žgance in repico, za anžeja pa še pečenice zraven. ko se zbudi.

To z učki je ful kužno in se hitro prenaša naprej. spiraj jim z fiziološko,ne z kamilico, ki je kisla, tako nam je rekla naša pedijatrinja.

Upam, da boste kmalu boljši.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.1.2009 15:35:44   
itata
evo počasi jo bom mahnila domov. vmes še k meti po kremice skočim, pol pa se posvetim mojemu mulčku. spisek za v trgovino sem pa kar mojmu poslala. neki bo že zrihtaluser posted image  pa se zvečer mogoče še kej javim, mogoče pa ne. bomo videli kakšna bo situacija. pridne bodite!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.1.2009 16:21:41   
bamby
suzi, po ste pa res bogi danes in vam gre vse narobe user posted image user posted image .Naj vam bo čimprej bolje!

Naše kosilo smo zmazali, ker je bilo ful dobro, in zelo zelo nasitno. Tim je sicer nekaj štrajkal, ker je bilo drugače kot ponavadi, ampak je veeno nekaj pojedel.

Anaja je prišla iz vrtca. Spala je nekaj več kot eno uro, je bila pridna, kosila je pojedla skoraj vse, potem pa še doma, malico je pa samo poskusila (je dobila Frutek) Zdaj ga bo doma do konca pojedla, ke so ga dali za domov. Pa še popoldansko malico je dobila za domov, ki jo bo pa verjetno Tim pojedel.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.1.2009 16:35:42   
Februarka08
Suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli pa zunej, smo šli skupaj na sprehoduser posted image , pol naju je pa oči vmes še na kavico peljaluser posted image no, samo mamico, Larisa je pa mal smetance dobilauser posted image
Zdaj ji pa kuham malico, že dolgo ni dobila kakšne dojenčkaste maliceuser posted image (kuhano jabolko in riž), potem mal Rexa pogledava in jo oči prevzame, ker grem jaz k maši.
Lepo popoldne!

Uf, zdaj morm met pa jaz tud že lepo okroglo cifrouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.1.2009 16:57:25   
mlavla
dan..
evo še en izpit je za mano..rezultati pa bodo nekje v sredini februarja..ma se bo še vleklo...
zdej me pa čaka že novo učenje...sej mam naslednji teden spet izpit..

moje in nežino zdravje je še vedno na psu..tamala ma tak nosek da je groza..mene pa tko grlo boli..da bi kar tulila...pa še nič zdravil ne smem vzet...user posted image

za vse bolančke...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.1.2009 17:00:16   
lillchy123
mah, sej sem vedla, več ko vas bo na šihtu, več bo za bratuser posted image
jst dons nimam cajta it niti na wcuser posted image

vas berem zvečer

suzy, sej bo. me mame zmoremo vse.user posted image  za učke pa pazi, je mela podobno od cimre user posted image  in je blo ful nalezljivouser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.1.2009 17:06:09   
Suzi*
ej, lilči, kako ste? kako lukec?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.1.2009 17:06:18   
MetiLu
Dan!
Sem že iz službe, mi je fajn, ker mi delovnik kar hitro mine user posted image  tud kosilo smo že pojedli.

Janez... a lahko že rečem, da mamo nov ritem spanja ponoč user posted image  spet samo 1 budnica user posted image  tkole se da pa čist ok živet user posted image  user posted image user posted image user posted image  da bi le trajalo!

Sva pa danes zjutraj opazila, da ima že obe zgornji enkici zunaj user posted image  tako da smo sedaj štirizobi user posted image

Sem mela zdej še obiske vmes user posted image

Bamby, super slikice user posted image

Stipe, a lahko jest povem, da so vajine poročne slikce res lepe in da nisi prov nič grd, sploh pa ne ob tako lepi nevestici user posted image  Dej mal nažici ženo, da bo to še z ostalimi delila user posted image

Februarka, jest se zud ne morem iz službe javljat, sem skoz na preži user posted image
Blacky, držimo pesti, pa za ostale februarčke tud user posted image

Blaža, naj ti prinesejo darilne bone za Cicibana al pa za kakšen šoping center in boš po potrebi sama kupovala, ko boste kaj rabili user posted image  to sem jaz naročila mojim, ker so že vprašanja, pa naročila sem tudi knjigo Z otrokom lahko sodelujete ... ostalega imamo tud mi dosti ...
Pa tale mail sem tud jaz dones dobila in sem že pozorna user posted image

Suzi user posted image

Grem zdej Janeza zabavat ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 26.1.2009 17:07:46 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.1.2009 17:07:40   
mlavla

oj.

oh suzi...user posted image user posted image
upam,da najdete avto ..in da se tvoja sončka čimprej pozdravita

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.1.2009 17:08:28   
Suzi*
no, vsaj nekaj se obrača na bolje....verjetno sem dobila avto....oz. izbrali smo ga in rezervirali...enga 5 let starga cliota, s fajn opremo, tud s klimo, kar mi je blo važno poleg 5 vrat. pa še rdeče barve je user posted image , ki jo obožujem....tako da sem vesela. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.1.2009 17:15:14   
MetiLu
Suzi super user posted image  velik sreče in varno vožnjo z novim avtkom user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.1.2009 17:16:17   
mlavla

no, vsaj nekaj se obrača na bolje....verjetno sem dobila avto....oz. izbrali smo ga in rezervirali...enga 5 let starga cliota, s fajn opremo, tud s klimo, kar mi je blo važno poleg 5 vrat. pa še rdeče barve je user posted image , ki jo obožujem....tako da sem vesela. user posted image

o super..

kakšna je pa cena zdej za tak avtič?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.1.2009 17:18:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

o super..

no, pa se je spet začelo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.1.2009 17:19:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Sem že iz službe, mi je fajn, ker mi delovnik kar hitro mine user posted image  tud kosilo smo že pojedli.

Janez... a lahko že rečem, da mamo nov ritem spanja ponoč user posted image  spet samo 1 budnica user posted image  tkole se da pa čist ok živet user posted image  user posted image user posted image user posted image  da bi le trajalo!

Sva pa danes zjutraj opazila, da ima že obe zgornji enkici zunaj user posted image  tako da smo sedaj štirizobi user posted image

Sem mela zdej še obiske vmes user posted image

Bamby, super slikice user posted image

Stipe, a lahko jest povem, da so vajine poročne slikce res lepe in da nisi prov nič grd, sploh pa ne ob tako lepi nevestici user posted image  Dej mal nažici ženo, da bo to še z ostalimi delila user posted image

Februarka, jest se zud ne morem iz službe javljat, sem skoz na preži user posted image
Blacky, držimo pesti, pa za ostale februarčke tud user posted image

Blaža, naj ti prinesejo darilne bone za Cicibana al pa za kakšen šoping center in boš po potrebi sama kupovala, ko boste kaj rabili user posted image  to sem jaz naročila mojim, ker so že vprašanja, pa naročila sem tudi knjigo Z otrokom lahko sodelujete ... ostalega imamo tud mi dosti ...
Pa tale mail sem tud jaz dones dobila in sem že pozorna user posted image

Suzi user posted image

Grem zdej Janeza zabavat ...

...mas prav, ce Sefle ne bi bilo zraven da polepsa slikce, bi to bil nov horor... ko se na njih prkaze Tito na... user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.1.2009 17:20:00   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

o super..

kva je pa zdej narobe...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.1.2009 17:50:06   
ella79
stipe u jesenicama ti je sunčano user posted image user posted image user posted image kakih trenerk nisem vidla, sem bila v službi ne na štadionu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse bolančke

sploh ne bom naprej vsega brala, ker je tu mač user posted image se grem mal z Zojo rajš igrat, k zdej bo bolj malo skupnih trenutkov user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.1.2009 17:50:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

o super..

user posted image user posted image user posted image

5350 ojrotov

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.1.2009 18:48:54   
pina-1
dan

me smo končno doma. so se malo razvajale pri moji teti in noni. No punci sta uživali, mami pa počivala.

Moj obsik pri zdravniku ni prinesel nič dobrega. Dobila sem AB na 12 ur, neko močno razpršilo za sinuse in napotnico za orl. ČE se stanje do jutri ne popravi moram v bolnicouser posted image . No jaz bom delala vse na temu, da bo bolje in da mi ne bo treba na hrib, ker tole bi blo pa tu mač. No "HB", da sem šla k zdravniku šele danes, ker so se mi sinusi dokončno zabasali šele danes ponoči. ČE bi šla k zdravniku čez vikend, bi me poslali domov kot viroza.

Ana pa čez dan ni nič spala in sedaj je kar oagala na kavču.. Jo bom pustila še par minutk in pol jo zbudim, ker ne vem kdaj bo šla pol spat.

suzika, vidim da ste tudi pri vas bolani. Moja teta je od zdravnice dobila antibiotične kapljice za oči. tako da ti jih kar pojdi pokazat. pa super za avto, predvsem barva mi je všečuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.1.2009 19:07:33   
buči
Dolenjak, daj man no nameni eno vajino poročno, ker bi pa tole vajino jugo sceno res rada videla, sem se tako nasmejala stipetovemu komentarju, da me je pol zbornice gledalo, samo od tam ne morem komentirat, ker ne znam gesla na pamet, pa se ne morem prijavit ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.1.2009 19:54:31   
mala_pikica
Čer!

Janey, mogoče pa bom res prišla, ko se boste že lepo vgnezdili.

Blaža, moji bodo dali Lukcu kar denar in mu ga bom dala na njegov varčevalni račun. Ker še jaz ne vem kaj naj mu kupim. Drugače pa imam tudi jaz ful rada lego kocke, Lana jih ful rada sestavlja.

Misar upam, da bo Lana čimprej vreduuser posted image . To z antibiotikom pa je tudi meni mimo, če ni imela ušesk ali pa grla vnetega, pa so ji kar AB napisaliuser posted image .

Bugi tudi za vas držim pesti, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Bamby lepe slikiceuser posted image user posted image

Suzi tudi za vas user posted image , da se čimprej pozdravita otroka, pa super za novi avtek, srečno vožnjo!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.