blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oj. nimam časa brat. imam oba doma. anžeja sem mogla it v vrtec danes iskat že dopoldne...ima kao vnete učke. žana isto. ima ko se zbudi čist zlimane učke. sem klicala ko nora v ZD pa nisem nikogar priklicala. sem hotla it tja, da mi kaj dajo, pa da dobim bolniško, ker JAA, od danes sem uradno že v službi , čeprav koristim dopust. pa takoj fašemo mi nekej v zvezi z zdravjem. mislim, katastrofa. prej pa skos vse ok, razen kakšni prehladi. tako da upam da jutri koga prikličem da se naročimo in gremo se pokazat. noč je bla katastrofalna. najslabša do zdej. žana je do polnoči se zbudila na vsako uro, pol smo pa od polnoči pa do 4ih čuli.....uspavali na rokah, v naročju, ko sva jo odložila...tulenje. men se je že mešalo, mojmu tut. sva jo pustila tulit v postli...itak cela katastrofa. pol mi je komaj komaj zaspala v naročju, spala samo do 8.20, pojedla pri meni in spala samo do devetih. podnevi je zdej sicer spala 2, 5 ure, od tega 1 uro pri meni na zizi...2x vmes sem jo dojila, drugič je sploh nisem mogla dol dat, ker je bla ko pijavka. skratka men se mešaaaaaa. vsaj anžej še spi zdele. poleg tega še vedno nismo kupili avta zame, je ful slaba ponudba kle pri nas...nikakor ne najdeva kaj uredu pa majhnega....no, sej zdej jih je ene par na vidiku, nekej bomo kupili zdej v teh dneh. sem imela namen začet žano uvajat v varstvo v sredo....zdaj sploh ne vem kako bo s tem vnetjem očkov in z avtom.... mah, ko gre srat, gre vedno na kup. no, moj ima tud štalo dons v službi. jim ni nič delalo do poldne....pa glih rd ima dones. mah, en velik MAHH gremo z žano zdej na žgance in repico, za anžeja pa še pečenice zraven. ko se zbudi. To z učki je ful kužno in se hitro prenaša naprej. spiraj jim z fiziološko,ne z kamilico, ki je kisla, tako nam je rekla naša pedijatrinja. Upam, da boste kmalu boljši.