|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
26.1.2009 13:53:58   
Anonimen
Lusa fuuuuuuuulllll dober kostum. Če praviš, da jih boš več naredila, bi se jaz kr takoj prijavila za enga za Jančka. Tale dinosauer je the best!!! Res pohvale, ti kr skoraj ne bi vrjela, da je to tvoj prvi izdelek. Imaš pa res talent! Ne resno, če si pri volji ti plačam da narediš za Jančka tega dinosaura. K takšnih ta malih kostumov tukaj doli pri nas sploh ni za dobit.

TEO VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DAN!

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
26.1.2009 14:56:11   
ursulina
uuu, super kostum!

mi pa smo bolančkani... sva se šla pokazat P, dobil antibiotik, vnet ušesek in prehlad...

sem pa od včeraj tudi na FB, se tudi še mal lovim... user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
26.1.2009 17:10:18   
koala
Sm že dpoldan pisala, pa mi ni htelo poslatuser posted image user posted image !

Slavljenčki za nazaj vse naj naj!

Teo vse naj naj!

Lusa noro dober kostum.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
26.1.2009 17:22:51   
TRIŠ
Lusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa na mamini čvekalnici gledam kako sposobna je tale ženska in nisem spoznala Daše,no res je tam majhna slikica.Ma ti pa si prava maharcauser posted image user posted image user posted image user posted image .Daj mi pošlji idejo ker jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image

Vidim nove avatarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako lepi so otročičkiuser posted image
Mi pa smo zboleli kašljamo in pri zdravniku je dobil samo inhalacije sedaj pa imamo še vročinouser posted image

Anita upam da je z Jančkom boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
26.1.2009 18:24:22   
Lunca1
Lusa a to ti kar iz glave delaš, a si imela kakšen kroj. Ker če kar tako, potem svaka ti čast. Drugače pa tud tako. user posted image user posted image user posted image

Pikica, evo sem morala prašat še družinski svet. user posted image  Če hočeš lahko prespiš pri meni, to je v Kranju.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.1.2009 18:46:11   
limma
Dober večer,

z Neži se tudi danes zahvaljujeva vsem za izrečene čestitkeuser posted image .
Teo, tebi pa želiva vse naj, naj za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Lusa, suuuuper kostumuser posted image user posted image

sunny, user posted image za organizacijo user posted image omar... mene tudi čaka, pa user posted image user posted image

klaja, upam, da se ti nismo s čim zamerileuser posted image Zate user posted image

Lenart in ursulina user posted image user posted image Mirno noč vam želim.

mala pikica, se že veselim, da te bo pot kmalu zanesla tudi na naš konec user posted image

Jutri bo sneg, spet se bomo vozili v službo celo večnostuser posted image Varno vožnjo vsem in lahko noč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
26.1.2009 20:20:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
pust- a vi boste otroke oblekle za pusta? Jaz se še nisem odločila...user posted image

Jaz sem Neji kupila kostum Čebelice, vendar mi je tale lusin tako všeč, da bi kar naročila enega Tweetija, ker je Nejina najljubša igrača. lusa KUPIM.

TEO za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
26.1.2009 20:25:26   
Alfabeta
Pozdravljene!

Najprej vsem en lep, topel pozdrav....sem vas malo zanemarjala....Pride tako, kaj hočemo, a ne?

Sem dolžna kar nekaj voščil, pa upam da katerega ne pozabim :

user posted image

user posted image

user posted image

mala pikica,....a boš lahko obiskala vse lekarne?user posted image  To verjetno da....pa ko boš že tam vzemi nekaj proti preveč kofeina, ker če boš vso to kavo spila, za kar si že dobila vabila.....user posted image  Pa verjetno te bodo doma že močnooo pogrešaliuser posted image

klaja, meni tudi tako večkrat pride, da enostavno nimam volje pisati....user posted image  Saj bo boljše. Evo tale user posted image  je samo zate

lusa, kapo dol!!! Krasen kostum, si mojstrica, bravouser posted image user posted image

triš, za Žana veliko user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej spet nazaj "stari" zdravi dečko

ursulina, tudi Lenartu veliko user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravi. Pa na FB sem te potrdilauser posted image

sani, naša letos še ne bo v kostumu, ker itak ne ve še kaj in kako. Bomo imeli eno mašakaro prek glave dovolj user posted image

sunny, tebe tudi služba tako zaposluje, ali si brez volje za pisanje tukaj....si redkobesedna zadnje časeuser posted image . Sem pa ravno ugotavljala, da boš ti morala imeti še kar nekaj otrok, da boš uporabila vsa oblačilca.....user posted image

mml in anita  pa seveda lahko tudi katera druga....pri nas doma že nekaj let uspešno preprečimo mehurje po opeklinah z....saj vem da mi ne boste verjele....ampak je res.....z toplo, skoraj vročo vodo. Preizkušeno. Povem...Na morju mi je na čolnu ko sem pekla jajca, špricnilo olje na roko, velikost opekline je bila cca 5-6 cm. Ker nisem imela še vklopljene tople vode, sem roko hitro polivala z mrzlo vodo. Jaoooo, kako roko sem imela. Vso v mehurjihuser posted image . Doma pa kadar se spečem, kar ni malokrat, vedno polijem z precej toplo vodo in nimam nikoli mehurja. Je rdečina in pozna se, ampak ni pa mehurja. Sicer pa je to uporabljala tudi sestra Vendelina (če kdo pozna slavno, žal že pokojno, nuno)...Ona je na tečaju tečajnici, ki se je kar konkretno poškropila z oljem od cvrenja krofov, na opeklino takoj dala krof, katerega je malo pred tem vzela iz olja. In je nucalo.
To sicer najprej sprobajte na sebi. Ampak jaz to naredim takoj ko se opečem, potem pa dam gor ognjičevo mast. Tudi Filipu sem že poskusila in je delovalo. Samo v vednost.

anita, sicer pa upam, da je Jan kaj boljši

intruder, klaja, ursulina (tebi še nisem povedalauser posted image ) zelo lepi avatarji user posted image user posted image user posted image

evo za enkrat!!!!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
26.1.2009 20:40:23   
Golobček
Teo vsenajboljše za 1.rojstni dan
user posted image
Pa še poročilo od današnjega dne. Nik je že vredu,ampak še nadaljujeva z AB.

Nina pa je tudi dobila AB, spet vnetje ušesov, uglavnem katastrofa.

Kaj več jutri če bo čas, tako da vam želim lahko noč.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
26.1.2009 20:55:37   
Alfabeta
No, jaz vam moram pa še našo kratkolasko pokazat.

Slika je malo slabša ker je slikana s gsm-jem, novim pa ga še ne znam nastavit prav user posted image

user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
26.1.2009 21:13:49   
nana35
Lusa,če si res prvič šivala...vsaka ti čast.Imaš pa res žilico,zelo dobro in lepo si zašila.user posted image

pust-jaz bom Klemna že mogoče kaj oblekla...

ursulina,upam,da se kmalu pozdravite.user posted image

Triš,tudi za Žana upam,da se kmalu pozdravi.user posted image

Alfabeta,lepo ste Ajdo postrigli,ampak lepa je bila tudi prej.user posted image

Toliko,to bo vse.Lahko noč.

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
26.1.2009 21:16:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,lepo ste Ajdo postrigli,ampak lepa je bila tudi prej.user posted image

Sem ti konkurenco delala....sem jo sama postrigla user posted image . Vem da je bila prej še bolj lušna, pa kodrčki pa to, ampak saj veš da potrebno striženje okoli 1 leta kar pogosto, da so lasje močni in gosti user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.1.2009 21:19:57   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Sem ti konkurenco delala....sem jo sama postrigla user posted image . Vem da je bila prej še bolj lušna, pa kodrčki pa to, ampak saj veš da potrebno striženje okoli 1 leta kar pogosto, da so lasje močni in gosti user posted image

to pa ni čist res, naša ma kar fino goste lase, pa je bila zadaj prvič postrižena šele pri ene 3 letih, no frfru je bil pa večkrat v obdelavi. user posted image  Tamalga bo pa treba večkrat pod škarje spustit, edino če bomo imel še eno punčko doma.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.1.2009 21:41:39   
muzika
Lusa, saj skoraj ne morem verjeti, da je to tvoje remek delo. Bravouser posted image

Pa še naše mere: Jakob ima 78 cm in 10,22 kg. Nič kaj več kot pred 1 mesecem.

Pust, sem tudi jaz razmišljala, če bi ga oblekla, pa verjetno letos še ne. Kaj pa vem, če bi mu bilo všeč.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
26.1.2009 22:00:35   
Sunny Morning
sunny, tebe tudi služba tako zaposluje, ali si brez volje za pisanje tukaj....si redkobesedna zadnje časeuser posted image .

Ma v službi nočem pisat, da ne bo kakšnih idiotskih pripomb, doma pa velikokrat kar nimam časa, ker hodim bolj zgodaj spat. Pa zadnje čase se mi zdi, da nimam nič novega za povedat. Lepo od tebe, da me pogrešaš. user posted image user posted image

Sem pa ravno ugotavljala, da boš ti morala imeti še kar nekaj otrok, da boš uporabila vsa oblačilca.....user posted image

Bomo imeli pa še kakšnega...kaj nas pa košta.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
26.1.2009 22:09:26   
Lunca1
Sunny nič bat, potem boste imeli še več oblačil - govorim iz lastnih izkušenj user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.1.2009 8:16:28   
Lusa
Končno sem 1x prva ,se vidi ,da ste vse na delu.Sem se od daše nalezla in sem vso noč imela poln nos ,pa glava me boli za znoret....ah bo že...

mala pikica-ti moram poslat slikico za avatar-no vidite ,tu pa sem antitalentuser posted image

ljubljana
user posted image -si ti pisala takrat o vašem pikiju ,ki ga je sin vsepovsod nosil s seboj?Ker mi namreč dobmo ta teden domov za par dni Liso in me zanim ,kako je to pri vas zgledalo ,če mi lahko daš kakšno idejo...nekaj jih sicer imam ,da napišem dnevnik ,ker je priložen zvezek zraven ,pa drsat se bo šla z nama z Lušo,zašile ji bove oblekico...mogoče imaš ti kašno dobro idejo

pustni kostum
-ste me kar preveč prehvalile ,če bi videla kakšna šivilja ,kako je to zašito ,bi najverjetneje skup zletelauser posted image pa še koliko časa sem porabila ,boljše da ne povem...je polno razmišljanja pri tem projektu ,da prav obrneš ,pa spet paranje..rabiš eno dodatno mero živcev ,ampak n koncu se splača..

sani-škoda ,da ti stroj doma leži ,bi ga lahko jaz odkupilauser posted image Kaj si si gaželela?

anita in sunny-vama pošljem zs

ursulina-se mi zdi ,da so v tem času skoraj vsi bolani

triš
-ti kar tu napišem kako in kaj.Kupiš flis v kiku ,položiš nanj kombinizon od otroka in prerišeš ,pa skup sešiješ.Tak jaz naredim ,šivilje pa seveda s kroji.Pa upa ,da se žan hitro pozdravi.

lunca-ja kar iz glave brez krojev ....se bom še kdaj to tud naučila.Edino mama  mi je pokazala kako se napelje nit ,niti tega nisem vedela ,pol pa sem se takoj lotila tega dinozaura.

alfabeta-spet ena novost glede opeklin.In lepa frzurca na lepi punci.Tudi jaz jo moram zdaj 1x porezat ,kar s strojčkom jo bom.

golobček-vi pa se nikakor ne rešite AB

muzika-če ga oblečeš za pust ,je isto kot če ga oblečeš v kombinizon ,daša sploh pojma nima ,kaj ima oblečeno.

...med tem časom si je daša kar konkretno presekala ustnico...moj bošček mali...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.1.2009 8:41:48   
koala
Lusa nič te nismo preveč hvalile ker je kostumček feeeeeeeeenomenalen.

Jaz bom Alexa za pusta oblekla, se ne sme izneverit tradiciji, lani je bil novorojenčekuser posted image user posted image (je rojen na pustno soboto).
Sem pa razmišljala da bi ga oblekla v mucka ali zajčka a ima katera idejo kje kupit tak kostum?? Jaz nima ne volje še manj pa Lusinega taletna da se sama lotila šivanja.

Alfabeta mate pravo lepotičko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.1.2009 10:23:52   
Intruder24
Dan,

vreme pri nas je takšno, da ne bova mogla nič ven...katastrofa...sej bo kmalu pomlad pa bo čas za user posted image  in user posted image .

Za pusta še ne vemo če bomo kaj našemljeni, smo še premali pa odvisno od vremena, da bi šli kam ven...

nana ni se potrebno posebej zahvaljevat, bilo nam je v veselje, pa seveda pridite še kaj in seveda hvala za darilo!

alfabeta lepo si ti to postrigla malo lepotičko...moj mali pa ni nič na miru tako, da ni šanse, da nam bo ratalo...bi moral kr k frizeru, samo še dolgo ne bo šel!user posted image

luša upam, da se kmalu pozdraviteuser posted image in res zelo lep kostimček user posted image

triš user posted image
ursolina user posted image

jakob super mere user posted image .

Vid pa ima ju3 posvetovalnico in cepljenje pa da vidimo!

Neža user posted image

Teo user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.1.2009 10:33:57   
Intruder24
mali smeško

user posted image

prijatelj Klemen in jaz user posted image

user posted image

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.1.2009 10:45:19   
Alfabeta
intruder,...saj naša tudi ni pri miru. Sva zadnjič Filipa peljali na striženje, pa ji je samo spredaj malo odstrigla....JAOOOOO!!! Vse je bilo ok, se je smejala, ko ji je pa lase ostrigla je pa tako zajokala, kot da ji je kaj odrezala user posted image  Se ji je sfržmagalo, da ji je nekaj njenega odrezala user posted image

Sicer pa sem jo jaz sredi kopalnice posedla na tla, jaz sem se postavila za njo in jo ostrigla. Pa v roke sem ji dala novo igračo...šamponuser posted image  Je bil kar mir, tako da je misija nemogoče uspelauser posted image

Sem te pa pogrešala....si spet manj tukajuser posted image Še tole....na sliki sta pa Vid in Klemen (Krompirčekuser posted image ) ? Jao, mene bo nana enkrat za vuhe.....A ne?user posted image user posted image user posted image

koala in lusa, hvala user posted image

sunny,  vračam ti noveuser posted image . Ampak druge....tvojih ti ne dam nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 27.1.2009 10:46:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.1.2009 11:12:51   
nana35
Lusa,tudi v moji omari stoji šivalni stroj,ki je bil zelo malo uporabljen,pa to še pred nosečnostjo,ko sem kake hlače zarobila ali se nekaj trudila z zavesami...zdaj pa sameva...
Uboga Daša,naj ustnica kmalu zaceli.
Ja,Klemen je pa danes pri babici in dediju padel s postelje,sicer ni bilo nič krvi,pač pa buška.Zdaj revček še spi,tako da še buške nisem videla,ker sem urejala neke papirje v mestu za službo.

Danes sem prosta,mi kar paše,jutri pa delat.

koala,take male kostumčke imajo v Intersparu.Če imajo ravno zajčka ali muco ne vem,ampak idi pogledat.

intruder,spet imaš nov avatar.Kdaj boš prinesla USB,da presnamema slike??
Pa lepe slikice,upam,da res kmalu prispejo tudi k meni.

Mi imamo od 12.20 posvetovalnico in cepljenje tako da grem čez slabo uro od doma.

Alfabeta,ne bom te za vuhe,mi rečemo uhe,ja,za uhe te bomuser posted image .

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.1.2009 11:33:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Alfabeta,ne bom te za vuhe,mi rečemo uhe,ja,za uhe te bomuser posted image .

upsss, sem se zmotla. No, potem pa za uhe....aja, me boš...ni treba no!user posted image  ne bom več!

Kje je pa naša klepetka, pa limma pa triš,.....suzana se je tud priklopla na net javlja se pa neuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
27.1.2009 12:17:44   
Intruder24
alfabeta jaz mam cajt, ko Vid spi, ker zdaj je z mano tu, pa samo čaka kdaj bo schnappi user posted image  http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU pol pa skače po meni....pa fajn si se znašla, da si jo lahko v miru postrigla....user posted image

nana kmalu user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.1.2009 12:39:07   
sani1
Čao...

alfabeta- super si ti to izvedla striženje. Je moja pupa po prvem striženju dobila res ful gostejše lase...user posted image   Zdej sta si pa z Ajdo kar podobni obe kot fantička...user posted image

luša- ja sem si želela imet šivalni stroj. Pol pa nisem mogla šivat, ker sem se med nosečnostjo tako slabo počutila, da enostavno nisem imela volje.  Tako, da zdej čakam, da me zagrabi... Če ne prej ko bom v penziji...user posted image   Sem pa kupila že blago za učit. user posted image   Nisem jaz neki ekspert še hlač nisem nikoli zarobila. user posted image   Bi pa res lahko prej rekla in bi se zmenli za kakšnop dobro kupčijo...user posted image

intruder- tvoj Vid je res pravi smejko. Je pa celi očka a ja pri vas atauser posted image , a ne?

nana- ja se hitro zgodi kakšna buška. pa sej bo krompirček to dobro prenesel... Sem pa tudi jaz urejala neke papirje. Sem še na DURS poslala to za dohodnino. Tako, da za nekaj časa bo mir. Me pa kmalu čaka zopet nova papirologija...user posted image   Sem jaz čisto mimo za te stvari...

klepetka- imaš ZS

A ja pa da vam še eno kavico skuham....user posted image   čeprav malo pozno...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?