Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje . Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da .... Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta. ja vsaka po svoje...hodli bodo vsi , moja nečakinja ma na primer platfus, pa ti raje ne bi povedala od česa, oziroma, da je bla tud skoz v ortopedskih čeveljcih , ker so tako svetovali glede na njeno resno zdr stanje ob in po rojstvu Glede tasta pa mu povej tako kot zdaj meni, pa vsem ki ti težimo tudi Moj sošolec ga je tudi imel in je edini primer, ki ga poznam s platfusom. Je moral nositi ortopedske čevlje, ker so ga v navadnih ful bolele noge. Ne vprašaj koliko so stali njegovi čevlji. moja nečakinja je ob rojstvu zakasirala HUDE možganske krvavitve, in naj niti ne bi preživela.. pa dalje ne morem govorit...skratka bilo je grozno.......pa je preživela dala skozi sve i svašta tudi ortopedske čeveljce, po nasvetu stroke ...fizioterapevtov...ja in od tega ma zdaj platfus, ker so jo dobesedno prisilil nogico da je šla z obliko v napačno smer.... HB ima samo to.......je vse kar je poleg krvavitev še hudega bilo izvenelo...in je medicinski mali fenomenček... pa še jih je nekaj takih ampak malo. Če je toliko velika, da sama hodi je fajn, da je bosa, da se noga izoblikuje in se verjetno nogica popravi nekaj dokler je v rasti. Pri tako malih otrocih kot so naši pa ortopedski copati zaščitijo nogo, dokler še ne znajo pravilno hodit. Ko bo znala Maja čisto sama hodit in ko bo res stabilna na nogicah bo sigurno bosa letala. Do takrat pa jo bom jaz imela kolikor se bo postavljala na noge v ortopedskih copatkih, ker drugače se na prste postavlja ali jih spodvija kar pa ni pravilno in ni dobro da tako stoji. je že prepozno, je stara 13 let , ma ni mi več o tem ..saj bo kako bo, jaz je najverjetneje ne bom dajala zdaj v neke ortopedske ful.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|