|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 18:45:17   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje .

Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. user posted image

Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da ....

Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. user posted image  Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta.

ja vsaka po svoje...hodli bodo vsi , moja nečakinja ma na primer platfus, pa ti raje ne bi povedala od česa, oziroma, da je bla tud skoz v ortopedskih čeveljcih , ker so tako svetovali glede na njeno resno zdr stanje ob in po rojstvuuser posted image user posted image user posted image

Glede tasta pa mu povej  tako kot zdaj meni, pa vsem ki ti težimo tudi user posted image  user posted image  user posted image

Moj sošolec ga je tudi imel in je edini primer, ki ga poznam s platfusom. Je moral nositi ortopedske čevlje, ker so ga v navadnih ful bolele noge. Ne vprašaj koliko so stali njegovi čevlji. user posted image

moja nečakinja je ob rojstvu zakasirala HUDE  možganske krvavitve, in naj niti ne bi preživela.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dalje ne morem govorit...skratka bilo je grozno.......pa je preživela dala skozi sve i svašta tudi ortopedske čeveljce, po nasvetu stroke ...fizioterapevtov...ja in od tega ma zdaj platfus, ker so jo dobesedno prisilil nogico da je šla z obliko v napačno smer.... HB ima samo to.......je vse kar je poleg krvavitev še hudega bilo izvenelo...in je medicinski mali fenomenček... pa še jih je nekaj takih ampak malo.

user posted image user posted image user posted image
Če je toliko velika, da sama hodi je fajn, da je bosa, da se noga izoblikuje in se verjetno nogica popravi nekaj dokler je v rasti.
Pri tako malih otrocih kot so naši pa ortopedski copati zaščitijo nogo, dokler še ne znajo pravilno hodit. Ko bo znala Maja čisto sama hodit in ko bo res stabilna na nogicah bo sigurno bosa letala. Do takrat pa jo bom jaz imela kolikor se bo postavljala na noge v ortopedskih copatkih, ker drugače se na prste postavlja ali jih spodvija kar pa ni pravilno in ni dobro da tako stoji.

je že prepozno, je stara 13 let , ma ni mi več o tem ..saj bo kako bo, jaz je najverjetneje ne bom dajala zdaj v neke ortopedske ful.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.1.2009 18:55:14   
špelin@
Čmrlika, a je to ta nečakinja, ki je bila na fotki s Tajo?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.1.2009 19:06:37   
Anitka
Čer!

Midva z Galom sva spet sama, ker je šel ati na trening. Sva zdaj malo jedla, čez kakšno urco se greva pa kopat. Je pa danes naš fantiček kar malo tečkast, sploh pri hranjenju in sem prej skoraj živčnega fasalauser posted image

Jutri morava pa vstati malo prej, ker imamo kontrolo v RA. Me zanima, če me bodo spet tako raz.p.izdili kot prejšnjičuser posted image user posted image

Čmrlika zate in tvojo nečakinjo, ki je morala skozi pravo kalvarijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej Špelin@ tvoj Gregi je spet bubančekuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bosta čimprej pozdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw in Estrella za vaju pa še en velikuser posted image

A ste videle  to vremensko napoved - spet je napovedano obilno sneženjeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.1.2009 19:09:53   
Anitka
Pa še dve fotki mojega sončka:

user posted image
user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.1.2009 19:10:42   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image
user posted image

iiiiiiii piškotek mali, cukrček

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.1.2009 19:19:20   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ja, zakaj' ? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.1.2009 19:21:44   
Čmrlika

Čmrlika zate in tvojo nečakinjo, ki je morala skozi pravo kalvarijo user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, je veliko grenkega priokusa ostala ...Hb je vse ok...pa ona , ki bi lahko najbolj trpela Hb nei vedela zakaj se gre...Jaz sem bla šmrkla takrat, pa me je tako prizadelo...pa mojo mami...ne vprašaj...niti največjemu sovražniku ne bi kaj takega privoščla.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.1.2009 19:22:50   
Čmrlika
kaki cuker je Gal -Anitka...pa res bomo morali na kako kavo, da spozna moja Taja tega manekena user posted image user posted image user posted image
Pa tak lepo se mu zobek vidi, user posted image jaz pa taje ne uspem vlovit user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 26.1.2009 19:23:53 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.1.2009 19:23:20   
špelin@

Pač vprašam, sem firbec user posted image  Ker je mlada dama ena zelo luštna deklca user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.1.2009 19:23:55   
špelin@
Anitka, kakšen srček je Gal user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.1.2009 19:25:40   
Čmrlika

Pač vprašam, sem firbec user posted image  Ker je mlada dama ena zelo luštna deklca user posted image

ja ona je...lepa punca je, edino kilice jo jezijo, je zdaj na dijeti,HB je vsaj visoka...user posted image ...pa taka leta so zdaj ko jo že kdo pojezi in je malo žalostna, pa ma voljo zaenkrat.user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.1.2009 19:36:03   
Anitka

hvala, je veliko grenkega priokusa ostala ...Hb je vse ok...pa ona , ki bi lahko najbolj trpela Hb nei vedela zakaj se gre...Jaz sem bla šmrkla takrat, pa me je tako prizadelo...pa mojo mami...ne vprašaj...niti največjemu sovražniku ne bi kaj takega privoščla.user posted image

Verjamem, da je prizadelo celo družino in da ste vsi zelo trpeli.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.1.2009 19:36:45   
hijenca
Čer!

Videk že spi, upam, da se ob 21 ne zbudi, ker boma ponovno do polnoči gor. Jaz sem tako kaput, grlo me boli, da komaj požiram, glava me boli,.... Sem pa uspela do G prit, po tabletke, pa kupila sem še AeroChamber za Vidka, ker ne morema več uporabljat jogurtovih lončkov, ker itak vse mimo gre. Dala pa sem 27 € v lekarni, v Sanolaborju niso imeli otroških. Potem sem oropala še Muellerja, pa domov.

Zdaj pa grem pod tuš.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.1.2009 19:37:35   
Anitka

kaki cuker je Gal -Anitka...pa res bomo morali na kako kavo, da spozna moja Taja tega manekena user posted image user posted image user posted image
Pa tak lepo se mu zobek vidi, user posted image jaz pa taje ne uspem vlovit user posted image

A veš, da sem šele sedaj opazila, da se ta zobek tako lepo vidi. Ko sem ga pa hotela načrtno poslikati pa ni in ni šlo.user posted image user posted image
Ja na kavo bo pa treba vkratkem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.1.2009 19:38:28   
Anitka

Anitka, kakšen srček je Gal user posted image

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.1.2009 19:57:17   
Soncnica Sandra ***
Hello, hello

da se na hitro malo javim. danes svabile z Manco praktično cel dan odzunaj, sva izkoristile še zadnji dan pred snegom.
sva ful vozičkale, dve dolgi rundi, tako da mimi že sedaj vse boli, kaj šele bo user posted image

sem bila pa popoldan pri zobarju in čakala debelo uro, potem pa nič opravila, ker zobek, ki naj bi mi ga namestil, ni bil prav narejen user posted image  tako da bom vsaj še teden dni škrba user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.1.2009 19:58:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Mi smo danes ponovno po dolgem času spali celo noč user posted image user posted image , drugače je stanje katastrofalno, vročino ima še skoz 38,3, včasih nam dopoldan pade na 37, to pa je tudi vse. Prehlajen je full, skoz poln nosek, na dan poje maksimalno 2 flaški AM po 150 ml, pa malo juhice in to je vse. Včeraj zvečer je pojedo še malo kruheca, drugače pa nič goste hrane. user posted image user posted image Se mu pa že na ličkih pozna, ker niso več tako napete, ampak so upadle. Sedaj ko se zrihtama grema k P, ker nekaj se kuha, jaz sumim da ga boli grlo, ker težko požira, pa zobki nas jezijo, ne pusti niti gledat v usta, bog ne daj da mu malo s prstom grem preko dlesni. Včeraj sma z mojim sprobala staro zdravilo in sma mu malo namazala dlesen z tramincom, ampak ni nič pomagalo. user posted image

Ostalo bom prebrala kasneje, sedaj naju grem zrihtat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.1.2009 19:59:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Živjo!

Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur.user posted image Vglavnem Tilen je bolje,user posted image ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P
Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice.
Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljšiuser posted image

Dobrodošla še na RR!

Upam, da se vam stanje čim prej čisto popravi, da boste spet na starih tirnicah user posted image .Pa dobro opravita jutri na kontroli pri P

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.1.2009 20:01:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Hello, hello

da se na hitro malo javim. danes svabile z Manco praktično cel dan odzunaj, sva izkoristile še zadnji dan pred snegom.
sva ful vozičkale, dve dolgi rundi, tako da mimi že sedaj vse boli, kaj šele bo user posted image

sem bila pa popoldan pri zobarju in čakala debelo uro, potem pa nič opravila, ker zobek, ki naj bi mi ga namestil, ni bil prav narejen user posted image  tako da bom vsaj še teden dni škrba user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.1.2009 20:03:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Imam vprasanje:

A vasi tud ze kable grizejo in vlecejo? Se bojim, da se bo ponovila zgodba od Samie...Omar namrec samo da ga pustis minutko.. ali kable najde pa vlece ali pa mi sprazni predal ali omaro...
A seveda user posted image , kabli so zakon user posted image , sploh tisti ta debeli od antene, ki ni skrit, ker še nimamo omare v dnevni, in imamo TV trenutno kar na eni mizici. Ta je najbolj na udaru.
Predali so pa tudi pri nas vse bolj prazni. Najbolj so zanimivi tisti v kuhinji, tam kot so pokrovke ali pa ostali pripomočki (kuhalnica, .....)

Za predale mi je vseeno, za kable bo pa treba neki pogruntat kako zascitit, da se mu ne bi kaj naredilo...

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.1.2009 20:14:18   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ojla punce!

Danes pa nimam čtivauser posted image Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat.

Midve z Manco sva bile skoraj cel dan zunaj, tako da ni bilo kaj veliko časa za RR user posted image

barbaw: user posted image jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklouser posted image Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem moduuser posted image

Vidve rabita eno fajn porcijo cukra, pa bo kuj bolje user posted image

Mene ne jeb... toliko porodniška kot ta preklet denar. Vreme je pri nas čudovito, ker je 7 stopinj in sonček. Se pa ful sekiram, ker bi mogli pod nujno naredit fasado, pa še ne vem kako bo to šlo. Hb vsak mesec nekaj našparamo kljub manjšim dohodkom. Se kar veselim maja ko se izteče en kredit.
Upam, da boste čim bolje pregurali skozi kar se denarja tiče, ker to je res user posted image

Pa ful me žalosti, ker ne vem kako naj dam Majo v Jakovo sobo, ker ta mulc ne spi nikoli pred 22, čeprav se gre vsak dan umivat ob 19, potem večerja in je v postelji najkasneje do 20.30. Zaspat pa nikakor ne more. user posted image  To imamo že od njegovega 6m probleme. Enostavno ne mroe zaspat. No, zaradi tega user posted image  denarja in neizdelane mansarde me še toliko bolj vse skupaj jezi.
Bo potem toliko lepše, ko boste to dali skozi user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.1.2009 20:18:03   
Soncnica Sandra ***

Danes pri G v čakalnici sem se počutila kar glupo. Mi je bilo ful hudo, ker sta 2 ženski izvedeli slabe novice. Ena je bila starejša in je ful jokala, druga pa mlada in sumim, da je nezaželjena nosečnost, ker je nekoga napizdevala po telefonu in se ful jokala. Upam, da bosta obe dobili podporo. Jaz pa sem bila tam z Majo in mi je bilo še toliko bolj bad.

Jaz sem tudi 1x doživela ko je ena starejša gospa se ful trudila zanosit pa je imela SS v nevem kolikokrat in ko me je pogledala (sem bila noseča) so se ji ulile solze in je samo rekla, da naj čuvam svoj zaklade, ker ona tega nikoli ne bo doživela user posted image
Takrat sem se tudi jaz počutila grozno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.1.2009 20:19:16   
Soncnica Sandra ***

user posted image
user posted image

yeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

vidim da imate še vedno igralni center postavljen. pri nas je pa že kar nekaj časa pospravljen, ker ni bil več zanimiv

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.1.2009 20:20:36   
Soncnica Sandra ***

A ste videle  to vremensko napoved - spet je napovedano obilno sneženjeuser posted image user posted image user posted image

ja, na žalost user posted image

midve mava pa P v sredo in me kar malo skrbi kako do glavne ceste pridetuser posted image

vidva mata pa RA, če sem se prav zapomnila?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.1.2009 20:22:34   
Soncnica Sandra ***

Punce moje drage, vmes sem par postov prebrala, ampak vseeno ne vsega, vem samo, da se je oglasila barbaw, ki ji je tast dvignil pokrovko. Drži se in ne daj se jim user posted image user posted image user posted image

Sem ravno od P z mojo četico, sem morala vse 3 vlačiti s sabo - moža žal še ni domov, ker ni mogel prej iti, ima pa jutri dopust user posted image  
Yeeeeeeeee, glavno da ima jutri dopust, da te bo malce razbremenil in prevzel Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image

No, Gregi je spet pokasiral nek virus, na srečo mu (še) ni udarilo na pljuča in upam, da mu tudi ne bo. Dobil je Calpol in Tobrex, ušesni čep se je že omehčal in sploh ni krize. Pri zdravnici je mali ves čas rjul kot utrgan, ker je bil blazno zaspan, on pa ne bi spal... user posted image  Čez 2-3 dni ima kontrolo.
Upam, da bo do takrat že boljše!!!!

Če bo katera delala obnovo, me, prosim, opomnite, da bom na tekočem user posted image

katy82 in edinaos, dobila sem vajina ZS-ja, ampak ne utegnem odgovorit user posted image  Bom takoj, ko bom imela čas.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?