Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, super, da ste uživali Ojej, koliko je dala čez tvoja sestrična in zraven še drugi... Nečakinja ja...so jo pri porodu zafurali, sestra je rojevala sama, babice nikjer, kompliciralo se je...praznik-dan mrtvih, kljub vezam nikjer nikogar...in jo zko je bla glavica zunaj zagrabi krč, ona pa sama........ , no so rekla da posledice niso ble od tega. pa vse nas spravili v tako neponovljivo in hudo stanje da . , imela je mož.krvavcitve, ne bo preživela, luknjica na srčku, neprekrvavljena pljučka...zlatenico, rojena v osmem mesecu...na srečo je sestra moja hitro opazila da j i nekaj ni dobro da so res začeli takoj zdravit ...pa čeprav je bilo stanje tako da bo živela največ 7 dni... , no pred tem...evo smo spet pri našem zdravstvu- ji je dr, govorila naj se pomiri , da otroku nič ne manjka...jo potočlažila potem pa ji nekaj zgleda ni dalo mira ij nje šla delat UZ glave in šok..... za vse, potem so bile odločilne sekunde in je paplilo...mala se je zlizala 8 % takih je samo zabeleženih bilo do takrat da so preživeli in ostali čisto brez posledic pa še manjši odstotek...Ja imeli smo srečo, nekega angela, kdo ve koga , ker se je čisto izvlekla, nismo pa imeli male zlate dojenčice, ker je bla do enga sdmega meseca skoz pod vplivom močnega zdravila-phenobarbitona, ki je kao kot mamilo ...in je bla skoz odsotna...več al manj je ajala, al pa če je že kaj zmogla je to blo zelo počasi... No, zdaj pa jokam zraven, ker sem to podoživela...je pa punca moja zlta danes stara 13 let, ima od vsega tega platfus , pa podvržena je kilogtramčkom...ma ko šora in seveda nima nobene izmed hudih diagnoz, ki so bile možne...zdrava kot riba! In potem si predstavljaj mojo sestro pa moje strše in svaka kako navdušenje ob vsakem tajinem novem dosežku ob vsakem dvigu rokice, karkoli je naredila je blo za njih nepopisno lepo in novo...še sreča da je taja taka , da imajo zdaj vsaj z njo veselje.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 26.1.2009 18:37:09 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|