|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
25.1.2009 21:05:25   
mbd0411
Kje v Savinjski??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
25.1.2009 22:53:26   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TAJ  od mamice JOLLY123

UROŠ  od mamice SONČEK75

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
25.1.2009 22:58:05   
janja 27
čer

jolly držim pesti jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

no moja metka pa je dobila soruser posted image user posted image user posted image user posted image sem ji namazala ustka pa jezićka pa meni tud brdavice me mal bolijouser posted image user posted image user posted image drugače je pridna lepo jej nič narobe le belo ima po jezičku in malo okoli v ustih..revica..verjetno jo boli...čeprav ni nič tečka....upam da bo kamlu boljš....

drugać pa je nedelja minila k bi mignil ker smo imeli ne boste verjele spet obiske med obiski je šel moj v nočno obiski so bli do pol devetih potem sem dala metko spat manco spat in pospravla sedaj pa sem še vas prišla pogledatuser posted image

fliper mislim jaz nabavit pa ni vrag da ga ne bodo meli več ...sej to je že ful let aktualno...

lepo nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
25.1.2009 23:11:21   
*talcy*
oo...

pikicastonoga .... ja mislim da bomo tud mi letoš šli v hiško user posted image  komaj čakam čeprav sem se malček navadila tukaj in bo malce težko ma ne bo panike ker jaz pa blok user posted image  .... saj stanovanje ni tok mičkeno 64m2 je dvosobno pa pol ampak ni to to ....

jutri pa pravijo da ne bo pri nas BURJE user posted image user posted image user posted image  upammmm da bomo lahko šli ven ......

zdaj pa pančkat ...lepo spite pa mirno noč

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.1.2009 23:21:26   
Dream
Janja27, kako si pa ugotovila, da ima sor? Ste ga imeli že kdaj prej? Pa kremico lahko kar kupiš ali moraš iti k P?

No, to je pa res čudno, da imate kar naprej obiske user posted image  

No, za fliper sama še vedno dvomim, da nam bo prišel prav, ker imamo tako štorasto stopnico pred tuš kabino in mene že itak hrbtenica precej matra. Če pa se bom zaradi tega fliperja morala še toliko naprej sklanjati in si podaljševati roke, ne vem, kako praktično bo vse skupaj...

Zdej grem pa tut sama počasi v posteljo, saj sem postorila vse, kar sem mislila. Lepo nočko vsem skupaj!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.1.2009 9:05:39   
Marisha
Dobro jutro!

Evo user posted image  user posted image  user posted image  za več energije. Jaz sem full dobre volje, ker vidim, da zunaj sije sonček user posted image .

Mark še vedno spi, je zaspal ob 22:30 potem se je zbudil ob 5:00, ko je oči šel v službo, se najedel in potem takoj nazaj zaspal user posted image .

Mene pa zanima, če ima katera podobno izkušnjo. Marku se vsak dan naredi takšen bel sirček zadaj za ušesom (za pregibom ušesa) in neznosno smrdi. Čisto vsak večer, ko se skopava mu lepo sčistim, a naslednji dan se ponovno nabere in obupno smrdi. Ali katera ve kako bi lahko to odpravila, ker me blazno moti?

Joj, a še katera komaj čaka poletje, da bomo šli na morje? Midva z Markom bova letos maksimalno izkoristila dopust. Imajo moji starši prikolico na morju pa bom večino časa preživela na morju, seveda, če bo Marku to ugajalo user posted image .

A, ja še pojasnilo kako je prišlo do mojega nicka. Čisto enostavno, moja bivša sodelavka ima hči, ki ji je tako ime in mi je bilo zelo všeč, pa sem rekla, to bo  moj nick.

Lep pozdravček,

Marisha

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.1.2009 9:18:13   
PikicaStonoga
Jutro! Spet sem se naspala. Je spala do 8.15 po zaslugi mojga moža! Menda se je zbujala, ko se je on zbudil in se odpravljal v službo (jaz nč ne vem o tem, sem spala kot top!), pa jo je obrnil na trebuh!user posted image  Obvlada! user posted image  Se je odkupu za včerajšnjo sitnobo! user posted image user posted image user posted image  Pa še na računalniku mi je v wordu napisal eno lepo sporočilce,ker ve, da že tkaoj začnem buljitv ta ekranuser posted image  hehe

Lovely, dans al pa jutri, se še nisme odločila, bom šla v baby center v BTC po mešalnik, so me klicali, da os jih dobili, naj pridem iskat ...sam se še nisme odločila  kdaj ...a boš ti v LJ pri svojih? Da bi se dobile ...Kako Inya?

Np, včeraj smo praznovali stari mamin RD pa smo se dobile vse tri sestrične z dojenčki,pa sem lih svojo previjala in sta oni dve kr svoja fanta slekli - kaj smo sse smejali, koko se že pri dojenčku pozna postava moška ali ženska (pa so rojeni v roku enega tedna!), eno dva iz riti ratsejo nogice kot prekle, moja pa pa kr šlavfe po bedrcahuser posted image , pa drugače ni debelušča, sam punčka je pačuser posted image  Face trije muketirji, prilagam slikco

user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.1.2009 9:18:55   
Lucka1
jolly - držimo pesti.....ker pojma nimam kdaj maš, jih bom dokler ne sporočiš, kako je šlo....GO GO GO navijamo zate user posted image še user posted image jih stiska (in si jih seveda tlači v usta, ampak to je v tem primeru stranskega pomena user posted image user posted image )

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.1.2009 9:21:49   
PikicaStonoga
Aja, drugače pa:

levo ROK, rojen 28. 10. 2008 (cca. 16 dni red rokom)
na sredini TIJANA, rojena 25. 10. 2008 (8 dni ored rokom)
desno ŽAN, rojen 1.11.2008 (cca. 10 dni čez rok)

user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.1.2009 9:22:56   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Janja27, kako si pa ugotovila, da ima sor? Ste ga imeli že kdaj prej? Pa kremico lahko kar kupiš ali moraš iti k P?

Dream, jaz sem prvič mislila, da ima belo od mleka ...če bi s ezdja ponovila, bi pa prepoznala in sama diagnosticiralauser posted image  Kupi se gel Daktarin v lekrani, lahko brez recepta..

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.1.2009 9:24:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Mene pa zanima, če ima katera podobno izkušnjo. Marku se vsak dan naredi takšen bel sirček zadaj za ušesom (za pregibom ušesa) in neznosno smrdi. Čisto vsak večer, ko se skopava mu lepo sčistim, a naslednji dan se ponovno nabere in obupno smrdi. Ali katera ve kako bi lahko to odpravila, ker me blazno moti?

To ma tud naša pa enostavno čistim ...po mojem bo z meseci tega vendo manjuser posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.1.2009 9:27:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kje v Savinjski??

Moji so iz Lok, tam kjer rastejo rožiceuser posted image , čist blizu Mozirja ...tam sem preživela svojo mladost, dokler nisem šla študirat v MB, pa se potem preselila v LJ in zdja v Medvode ..kaj češ, ko te vodi srce, nikoli ne veš, kje pristaneš ...a ne Štunfek? Pa najbrž še katera ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.1.2009 9:35:23   
Lovely
Dobro jutro,

mi smo se zbudili ob 3h, pojedli in spali naprej do 7.30h, samo mami ni mogla spat naprej... No ja, kaka kavica, pa bo.
Tu pa ni nič sončka :(

Pikicastonoga, jaz tudi še ne vem, po moje bom šla k mi je ful lepše pri mojih se sprehajat. Pokliči če boš šla v LJ, moji so itak v Dravljah pa se lahk tam dobiva k greš itak mimo po Celovški.

Jolly GO GO GO!!!

Meni pa pri popku tok smrdi včasih ko čistim, tako kot ve pravite za ušeskom... Po moje je to luščenje kože...

Lep dan vsem, meni se zbuja, zgleda da Inya prav čuti ko odprem laptop...  

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 10:12:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.1.2009 10:15:05   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

vianne - napisala si tole  nekje nazaj : Sem pa danes začela z uvajanjem GH ker Tibor močno zavrača moje mleko in nevem kako bo naprej. Nismo bili ravno uspešni ... bomo videli kako bo jutri.

Zakaj pa ne kako adaptirano mleko? Sej mogoče si že pisala, ampak nisem našla....ker jaz sem spraševala našo P glede GH, ker mi je začelo zmanjkovati mleka in se mi zdi, da bi raje kašice miksala, kot pa da dajem prah, ampak je skor s stola padla na moj predlog??? user posted image user posted image Kaj pa druge pravite glede GH?

Mi ne diši ravno Am.... ne vem no. Se mi zdi bolj zdravo če zmiksam domače bio jabolko pa dodam malo riževe sluzi od Alnature kot tista umetna, smrdljiva mleka. Res, da sem jaz zrasla z Humano, pa še dva meseca sem prej rojena z vsega skupaj eno kilo, pa sem prav fejst punca na koncu ... Pa saj včasih so začeli z uvajanjem že pri treh mesecih ... Ne vem, nisem pametna. Sem pa poskušala tudi z Novalacom pa se je zmrdoval, vendar manj kot z mojim user posted image . Jaz si črpam in za enkrat imam dovolj mleka (vendar opažam, da ga morda imam vsak danj manj, saj si ne morem več načrpat toliko kot nekoč). Vztrajala bom  kolikor bom lahko. Namen imam do konca ...

Bo pa Tibor prvega star štiri mesece in se mi zdi da počasi pa že lahko začnem s kakšno lahko GH. Jaz sem začela s sokcem od jabolka pomešanega z riževo sluzjo do Alnature (jo lahko dodajaš od drugega tedna starosti otroka), nato bom z korenčkom ... vsako stvar pa več dni po 1-3 čajne žličke.

Škratek se je prebudil ...  jaz grem zdaj ...  user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.1.2009 10:17:32   
Lucka1
lovely - ja naš popek je imel tudi vonj - ko sem ga lupckala po trebuščku sem opazila - potem sem pa malo pokukala noter, pa sem videla, da je imel se del krastice odluščene pod robom. Ko sem po kopanju tisto kar s krpico ven zbezala, pa ne smrdi več. Za ušeski pa nima problemov, samo 1x sem opazila, da je imel v gubi nekaj zasušenega, ampak ni bilo sirasto. Verjetno se tudi potijo tam zadaj med spanjem in mogoče zato vonj? Čeprav se mi ne sanja, zakaj bi imeli sirasto? Mogoče se jim pa mlekec pocedi?  No, naš  tega nima, tako da si ne predstavljam čisto kako izgleda.

ja, tle pa tudi ni soncka .....PA TAAAAAAAAAAKO BI PASALO IT PO SONCU NA SPREHOD.....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.1.2009 10:21:31   
Lucka1
VIANNE - ja, to sem točno jaz rekla P glede umetnih mlek in domačih in kupljenih bio izdelkov in potem doma pripravljenih kašic....pa mi je rekla, da pač do 6mes ne. No, jaz tudi ne vem čisto kaj in kdaj bi, bom nekako ko se mi bo zdelo poskusila z jabolčnim sokom. Verjetno 1x februarja, ko bo Val nekje 5 mesecev star. Lahko pa da me piči že kaj prej, saj je res, da so nam uvajali že pri 3mes, pa smo vsi "normalni" - no recimo user posted image da smo, o tem bi se dalo razpravljat user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.1.2009 10:31:58   
afnica mala
PikicaStonoga- kolk luštna slikcauser posted image
pesmice- moram pogledat kaj ste dale gor, nekaj jih znam, predvsem refreneuser posted image . Jaz ji pojem predvsem kakšno sivo pot, sreča na vrvici, ko pa imamo Romanin cd- pa njene pesmi. No, danes imava ABBO- da vidim, če se punca kaj spomni- ko sem bila noseča, sem šla gledat film, je tko skakala,pa dol pritiskala, da sem mislila, da bom rodila- čist zaresuser posted image - sem počasi dihala in upala, da zdržim do koncauser posted image

Jaz pa sem danes mal sesuta. Neli ful štrajka s hrano. Po 3h urah poje 40, 50ml. Edino ponoči, ko spi poje več- tako da sem ponoči 2x vstala in jo nahranila. Zbudila se je pa že ob pol sedmih. Sva šli pa ob pol osmih še za 1h spat. Tako zelo je pridna. Zajoka le pred spanjem, ko je ful utrujena in gre mal na rokice, potem pa v košaro, tam pogleda, potem pa jo animiram z levčkom- hipnotiziramuser posted image - da ga gleda in zaspi. Ponoči pa itak pridno spi. Ni bilo še dneva v treh mesecih, da bi štrajkala ponoči. Tako se mi smili, tako pridna, pa jo more glih doletet cel kup stvari. Zdaj se dnevno reži ful na glas, predvsem zvečer.

Mislim, da bomo res morali na gastro. Že ves čas sumim na kisli refluks, ampak sem upala, da ne, da ne bi bilo treba Neli na ph.metrijo. Ampak, če ne gre drugače. Skoz se ji spahuje, kašlja, ker se ji zaleti,hrope, obrokov ima tudi 9 na dan. Je lačna -2x potegne- pa zajoka. Nam je zdravnik že pred časom rekel da bo šla na testiranje za alergije, jaz bolj sumim kislinico. Že kot novorojenka je začela vreščat, ko se ji je spahnilo. Potem pa je zmanjšala obroke. In jih zmanjšuje že 8 tednov. Ampak se ne damo. Bomo vsaj vedeli kako ji pomagat, boljš, kot pa da ji nastanejo rane v želodčku.

lovely- mi smo šli na hipp- hrana ful lepš diši kot Aptamil, pa še okusna je

Corti- ju3 kar pridite, če boste imele čas, mi gremo k zdarvniku šele popoldan. Če bo dobila urgentno napotnico, bo spet kakšen teden minil, da se vidimo. Se že ful veselim, da malo počvekamo, pa da Neli dojenčke spet vidi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.1.2009 10:32:21   
PikicaStonoga
valla, a kr nseg je jutri napovedan? Pol obm pa tud jaz mogla dans na teren ...

lovely, kako si kaj danes a se bova nekak našle?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.1.2009 10:43:34   
Dream
Dobro jutro oz. dober dan je že sedaj user posted image

Hvala za kavico, je bila dobra, saj si svoje še nisem skuhala!

Marisha tudi našemu se to dela. Ne vem sicer, kako se temu reče, so pa neke vrste izločki kot npr. v ušesu ušesno maslo. Vem poa da smrdi ko hudič, kot kakšen gnoj. JHaz mu samo očistim, pa se ne skiram zaradi tega, ker je to naravno.

PikicaStonoga prav luštkani so vsi trije na tej slikici, ampak se prav vidi, kateri je bil čez rok, kajne? No, moja sestrična je rodila 18 dni za mano, s tem da je bil Matic 3 dni pred rokom, njen sinek pa 10 dni čez rok. Pa se je prav videlo, da je on večji, bolj "brihten" (saj je že takoj gledal, kaj se dogaja poi svetu, medtem ko je naš oči odprl šele tretjoi dan). Je pa res, da je Matic sedaj bolj v "šlavhih" kot ti praviš, on je pa suhcen. Hvala za pojasnilo glede sora.

Vianne ne vem, če je miksarnje ravno priporočljivo, ker se ustvarja zrak, ki potem napenja te naše male user posted image  Bolje je zmečkati z vilicami.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.1.2009 11:01:15   
Pšemek
Hojla!
Mi smo pa ta vikend imeli zelo pestro, da se niti javit nisem utegnila. Ste pa res čveke. Še nisem uspela vsega za nazaj prebrati ampak se bom potrudila, da bom na tekočem. Da vam na kratko opišem, kaj smo počeli te dni. V četrtek popoldne sva s user posted image  končno šla sama ven in Nejko pustila pri babici user posted image  in je bila itak ful pridna. Midva sva šla v shoping pa pol še na eno pijačko. Vse skupaj je trajalo dobro uro, ampak za začetek dovolj.
V petek dopoldne naju je prišla patronažna pogledat, pa sva malo poklepetali o Nejki. Popoldne smo šli vsi 3je na en dolg sprehod, pogledat moje sodelavke, pa z njimi malo počvekati.
V soboto je šel ati na sejem plovil (spet te čolni user posted image ) midve pa na sprehod. Nama je obema tolk pasalo, da sva prehodile Vič po dolgem in počez. Sva bile nazaj le nekaj minut preden je ati prišel nazaj. Po kosilu smo šli k mojim na obisk. Ko smo prišli nazaj je bil že večer, tko da smo se samo še skopali, pa hitro v posteljo.
Včeraj pa je spet nastopil dan za pospravljanje, pranje, likanje... Pa pred kosilom spet en dolg sprehod. Popoldne je user posted image  še premontiral podstavek za lupinico v moj avto, da bova zdaj večkrat sami kam šibali. Pa še na testno vožnjo smo šli do prve bencinske, da sem avto natankala.
Danes pa spet bolj umirjeno. Nejka spančka, jaz pa imam spet čas malo poklepetati.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.1.2009 12:22:08   
Pšemek
Ena ura je okoli, Nejka še spančka, jaz sem pa vse za nazaj nadoknadila. Mogoče samo komentar glede mojega nicka - tako me včasih pokliče moj dragi. Malo nenevadno, ampak čist spontano ljubkovalno ime. No, sej me kliče tut Mišek, sam je bil ta nick že zaseden.
Je pa ati domov prišel. Je bil v BC in je nejki prinesel Knjigico, pa nove dude (uporabljamo Aventove), pa novo kapico za po kopanju.
Zdej pa šibam, k se mala prebuja - z jokom.
Pa sonček se kaže pri nas, bomo po kosilu hitro ven šibali...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.1.2009 12:39:02   
sončnica24
Joj ste pridne s tem pisanjem vam več niti približno se sledim. Midva sva bila zdaj na sprehodu eno uro in zdaj že doma dobre pol ure spimo v vozičku tako da user posted image user posted image user posted image . Samo kaj ko zdaj za jutri slabo vreme napovedujejouser posted image .

Nekaj ste pisale o spanju, dopoldan še mi ga uspe uspavat in zaspi v svoji postelji popoldne pa moram kar pri postelji bit ker ga ponavadi malo zašraufa in se v trenutku zbudi, tako da če ga še pravi čas vzamem iz postelje še zaspi drugače pa samo na rokahuser posted image , upam da ko bo s šraufanjem konec da bo boljše.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.1.2009 13:52:28   
timnala
Heja!

Da se se jaz malo javim, ker berem vas redno, pisem pa niti ne.

Danes sva sla koncno po parih dneh ven, je mali bil ze zdej dva dni boljse, edino malo je se kasljal pa sva danes sla ob 11h ven in je skoz spal..malo prejle se je zbudil in sem ga podojila in spet spi..kr ne morm verjet..luft ti pa da user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu, se bo lepo naspanckal..

Aja, glede mojga nicka - vedno, ko se kje spletno prijavim al je to mail al kaksno nakupovanje, vedno imam ta nick oz. uporabnisko ime in ga imam ze ful let..je pa sestavljanka nasih dveh psickov..eden je Tim, druge pa na zalost ni vec med nami in je bila Nala. Se pravi Timnala user posted image

Sem pa ful vesela, da je mali zdrav..tk je hudo malega gledat, ko kaslja pa smrka pa mu ne mors orng pomagat..jst sm tud kamilice preprazila pa kr v plenicko zavila in na prsi, gor pa se topel termoforcek in je najbolj pomagalo, da se je zacel cistit. Pa neki homeopatskega sva mu se dala in je zdej ok. Aja, pa babyvac sm kupla in je zakon user posted image  Za hitr vn potegnit, mamo onega na dih, za orng je pa babyvac user posted image

Punce, tisti dojencki, ki se vam vec dojijo zdej..lahk da so zejni. Namrec sama sem pri mojem ugotovila, da se tako pogosto doji ravno zaradi tega..centralna naredi tak suh zrak in posledicno izsusuje dojencka in zacetek pri podoju je tako za odzejat..sama pa vidim pri nasmu user posted image , ker samo malo potegne in potem noce vec..se pravi, se je odzejal in je ok. Tiste bodite sploh pozorne, ki si samo crpate, ker tam se vse mleko zmesa in se user posted image  po moje ne odzeja dovolj, da mogoce daste malo caja..samo nasvet pac user posted image
Ponoci pa zdej lepo jemo na 3 urce. user posted image  Skratka, priden nas piscancek user posted image user posted image

Evo, malce novick od nas..lep dan vam zelim,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.1.2009 14:06:44   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Vianne ne vem, če je miksarnje ravno priporočljivo, ker se ustvarja zrak, ki potem napenja te naše male user posted image  Bolje je zmečkati z vilicami.

Pa saj ne miksam (sem mislila da zmešam med sambo - narobe izražena user posted image ). Jabolko razrežem na tanke koščke, zalijem malo z vodo in pustim da se poduši. Nato pa pretlačim najprej z vilicami in nato na fino še z zličko, odcedim vodo in vmes primešam riževo sluz.
Ja ni dobro miksat ker se naredi pena in mehurčki in potem napenja ...

< Sporočilo je popravil vianne -- 26.1.2009 14:08:33 >

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Igrače za 5 let
Dejkop

Kakšno igračo bi/boš kupil za svojega 5 letnega otroka(fantka)?

Leseno igračo (8%)

Kocke (22%)

Avtomobilček (9%)

Kolo (43%)

Skiro (14%)

Drugo (4%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!