afnica mala
|
PikicaStonoga- kolk luštna slikca pesmice- moram pogledat kaj ste dale gor, nekaj jih znam, predvsem refrene . Jaz ji pojem predvsem kakšno sivo pot, sreča na vrvici, ko pa imamo Romanin cd- pa njene pesmi. No, danes imava ABBO- da vidim, če se punca kaj spomni- ko sem bila noseča, sem šla gledat film, je tko skakala,pa dol pritiskala, da sem mislila, da bom rodila- čist zares - sem počasi dihala in upala, da zdržim do konca Jaz pa sem danes mal sesuta. Neli ful štrajka s hrano. Po 3h urah poje 40, 50ml. Edino ponoči, ko spi poje več- tako da sem ponoči 2x vstala in jo nahranila. Zbudila se je pa že ob pol sedmih. Sva šli pa ob pol osmih še za 1h spat. Tako zelo je pridna. Zajoka le pred spanjem, ko je ful utrujena in gre mal na rokice, potem pa v košaro, tam pogleda, potem pa jo animiram z levčkom- hipnotiziram - da ga gleda in zaspi. Ponoči pa itak pridno spi. Ni bilo še dneva v treh mesecih, da bi štrajkala ponoči. Tako se mi smili, tako pridna, pa jo more glih doletet cel kup stvari. Zdaj se dnevno reži ful na glas, predvsem zvečer. Mislim, da bomo res morali na gastro. Že ves čas sumim na kisli refluks, ampak sem upala, da ne, da ne bi bilo treba Neli na ph.metrijo. Ampak, če ne gre drugače. Skoz se ji spahuje, kašlja, ker se ji zaleti,hrope, obrokov ima tudi 9 na dan. Je lačna -2x potegne- pa zajoka. Nam je zdravnik že pred časom rekel da bo šla na testiranje za alergije, jaz bolj sumim kislinico. Že kot novorojenka je začela vreščat, ko se ji je spahnilo. Potem pa je zmanjšala obroke. In jih zmanjšuje že 8 tednov. Ampak se ne damo. Bomo vsaj vedeli kako ji pomagat, boljš, kot pa da ji nastanejo rane v želodčku. lovely- mi smo šli na hipp- hrana ful lepš diši kot Aptamil, pa še okusna je Corti- ju3 kar pridite, če boste imele čas, mi gremo k zdarvniku šele popoldan. Če bo dobila urgentno napotnico, bo spet kakšen teden minil, da se vidimo. Se že ful veselim, da malo počvekamo, pa da Neli dojenčke spet vidi
|