slovenka
|
Zdaj pa moji komentarji za 3 dni nazaj: Saša - kaki lubek mali je Ja, naša se tudi sedaj manj slini, ko ima spodnja dva zobka. Samo hoče pa piti vodo iz kozarca in potem je še bolj mokra Drugače pa jaz imam dva slinčka od baby fehn, ko sta kot rutici (en večji in tanjši, drug pa manjši in debelejši), pa sta kar fajn, pa tako pisana (roza-belo-oranžno...) in kar k vsemu pašeta. Nya - jaz sem pa to knjigico Božič pri medvedkih kupila za darilo eni punčki, ki je stara 2 leti in ji je tako fajn. Po nasvetu od Kleo, da imajo take rade puzzle... RMRM - samo bo sigurno zelo kmalu sedel, pa bo, ne rabiš druge banjice. Naša se je v zadnjem tednu fulll popravila pri sedenju in sedaj že v banjici sama sedi, pa celo skledico igračk ji morava notri usipati, da ima kaj delati, ker še ne razume poante, da se samo uležel v vodo in uživaš Telovadba - me je kar sram, ko sem vam že pred 3 meseci napisala, da sem dobila pilates DVD, pa ga še do danes nisem pogledala. Pa takrat sem ga čakala več kot en mesec in sem že klicala, kaj se grejo, da so mi rekli, da bo v 10 dneh, ne vem, kaj se mi je mudilo. Izgleda, da so mi s tisto zamudo čist motivacijo vzeli Voda - jaz jo še prekuhavam, samo je ne držim tople, se kar shladi, pa potem tudi v MV kot je ninny napisala, 20 sekund in je. Naša pa je piščančka s krompirjem in korenčkom, kuhano in malo popraženo, pa potem greva par žličk, pa malo vode iz 3dcl kozarca, kak mali ne sme biti... pa spet par žličk pape in spet voda... Je tako sladka... Samo ne poje kaj veliko, bi rekla... Christy, popražim na kapljici olivnega olja ali pa na malo margarine, s tem da to čist za pol minute, potem pa zalijem z vodo, v kateri se je kuhalo in še potem malo podušim.