|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
26.1.2009 13:22:41   
Anonimen
slovenka,hvala,vrnjeno.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.1.2009 13:23:50   
lonapo
kleouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se vse izteče kot je treba.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.1.2009 13:26:52   
Anonimen
za vse, ki jih potrebujete

user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.1.2009 13:47:45   
slovenka
Zdaj pa moji komentarji za 3 dni nazaj:
Saša - kaki lubek mali je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, naša se tudi sedaj manj slini, ko ima spodnja dva zobka. Samo hoče pa piti vodo iz kozarca in potem je še bolj mokra user posted image Drugače pa jaz imam dva slinčka od baby fehn, ko sta kot rutici (en večji in tanjši, drug pa manjši in debelejši), pa sta kar fajn, pa tako pisana (roza-belo-oranžno...) in kar k vsemu pašeta.

Nya - jaz sem pa to knjigico Božič pri medvedkih kupila za darilo eni punčki, ki je stara 2 leti in ji je tako fajn. Po nasvetu od Kleo, da imajo take rade puzzle...

RMRM - samo bo sigurno zelo kmalu sedel, pa bo, ne rabiš druge banjice. Naša se je v zadnjem tednu fulll popravila pri sedenju in sedaj že v banjici sama sedi, pa celo skledico igračk ji morava notri usipati, da ima kaj delati, ker še ne razume poante, da se samo uležel v vodo in uživaš user posted image user posted image user posted image

Telovadba - me je kar sram, ko sem vam že pred 3 meseci napisala, da sem dobila pilates DVD, pa ga še do danes nisem pogledala. Pa takrat sem ga čakala več kot en mesec in sem že klicala, kaj se grejo, da so mi rekli, da bo v 10 dneh, ne vem, kaj se mi je mudilo. Izgleda, da so mi s tisto zamudo čist motivacijo vzeli user posted image user posted image user posted image user posted image

Voda - jaz jo še prekuhavam, samo je ne držim tople, se kar shladi, pa potem tudi v MV kot je ninny napisala, 20 sekund in je.

Naša pa je piščančka s krompirjem in korenčkom, kuhano in malo popraženo, pa potem greva par žličk, pa malo vode iz 3dcl kozarca, kak mali ne sme biti... pa spet par žličk pape in spet voda... Je tako sladka... Samo ne poje kaj veliko, bi rekla...

Christy, popražim na kapljici olivnega olja ali pa na malo margarine, s tem da to čist za pol minute, potem pa zalijem z vodo, v kateri se je kuhalo in še potem malo podušim.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.1.2009 14:11:26   
slovenka
Mi smo bili v petek in soboto na obiskih pri dojenčkih - najprej pri eni mlajši punčki, ko naša ni bila kaj zainteresirana za njo, ker je pač manjša, v soboto pa pri starejši, pa ji je bilo takoooo fajn. Je kar pozabila na atija in mamico, ko je vidla vse igrače. Sedaj ji morava pa nujno kupit take reči - sintisajzer za dojenčke, pa avto, ki je ograjen ob strani in drži za volan.. No, bom kake slikice prilepila. Včeraj smo bili pa v toplicah. Mi je neverjeten napredek, kako se od enih do drugih toplic spremeni, včeraj je tako delala, pa čez cel bazen me vidi in ko ji držim roke, naj pride k meni, tako škropi in se smeji. Pika mala. Pa pri sedenju se je izboljšala...

za kosilo pa bodo danes beli piščančji zrezki - jih dam v pečico, polijem s sladko smetano in ful čebule in vegete. In se speče, pa riz in ima moj to najrajši. Samo marsikomu pa to ni dobro, ker kar sladko pride, samo tista čebula in vegeta vmes pa malo slano naredi. No, midva imava res rada. Samo dovolj smetane mora biti, da je za omako po rižu potem. Se pa tudi dobi prašek (Knorr ali Maggi, saj ne vem...) čebulni zrezki in se to v smetano zmeša in polije, pa je tudi ful dobro.

No, še naša beba:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.1.2009 14:25:15   
babysolza
Kleo, tudi jaz mislim nate. Naj se uredi čimbolje za vse. Ti pa se kar izkašljaj tle na RR in tisto dobro voljo, kar jo še imaš, prišparaj za Meri in Tali. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sofija raztura!!!user posted image user posted image

Voda - jaz je od prejšnjega tedna ne prekuhavam več - sem prešla na ustekleničeno, da ne bo prehod prehud. Sam pri nas je ful kamna v vodi (sicer je pa baje voda ful dobra po tistih analizah ki jih delajouser posted image user posted image ), tako da bo še neki časa najbrž na ustekleničeni, potem bo pa počasi prešaltala na navadno.

Grem cunje zložit dokler Sabina pančka. Mejte se!user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.1.2009 14:31:59   
sasa.vracko
Slovenka - tvoja Sofija pa res zažiga! Vidim, da ma res polno bano igrač, saj naš ma tud zraven delfina, ki poje, ko ga daš v vodo, pa razne gumijaste živali... user posted image  pa vidim, da vašo že na kolo navajate, al kaj ma to, motor?! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.1.2009 14:58:29   
slovenka
Ja, nek traktor ali kaj. Ni naš, ampak od sosedove punčke, ki je stara 9 mesecev, samo se ji je tako dopadlo na obisku, da sedaj iščemo nekaj takega user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.1.2009 15:35:10   
polly80
slovenka,tale je super

user posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.1.2009 16:03:23   
polly80
to še

slovenka,sofijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kleo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da se vse uredi

grema zdaj na zrak,sem neprespana,sploh ne spimo,ponoči se skos joka,pop.spala vsega skupaj 40 min.,jaz pa 00000000user posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.1.2009 16:20:21   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Neki vroče je tuki gor, vročeuser posted image user posted image

slovenka- to se pa sliši dobro.......meso s sladko smetano, čebula, vegeta.....mmmmmmmmm....bom enkrat probala

kleopatra- verjemi, da se bo vse izteklo tako kot bo prav. Brez skrbi. Še zmeraj se je.in veliko optimizma...Tko kot moja babi pravi.....za vsakega palica rasteuser posted image user posted image

GH- jaz nič ne solim, ne pražim...še zmeraj jemo "čorbe"user posted image . Saj bomo kmalu kaj novega uvedli....ko bomo jedli spet...če bomouser posted image . Vsaka mamica dela po svoje in prav nobena ne bi zavestno škodovala svojemu otroku. Sem pa vesela, da tisti ,ki je imel v otroštvu sam težave, da nam to tu pove in daje nasveteuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa---jaz sem zdrava. Tamala tudi. Danes prvi dan brez vročine. Edino kar je je to, da še zmeraj ne jeuser posted image user posted image . Imamo take borbe s hrano ,da joj, Me je en dan mal usekalo..tako ...mali živčko me je izdaluser posted image . Pa sem se spet pobrala. Velik oenergije moram vnovčit, da sploh kaj popapca. Smo imeli danes tehtanje. Se je zredila za 190g....Čeprav se meni zdi, da je to tehtanje pri nam kar tako-tako. Je pa rekla pediatrinja, da če bo do četrtka še odklanjala hrano takoj nazaj, ker to odklanjanje zdaj bi naj bila posledica viroze. Me je pa pohvalila in rekla, da sem mogla biti prekl.e.t.o vstrajna, da sem jo uspela celo malo poredit. Kapo dol!user posted image user posted image user posted image . Sama sebe mal hvalimuser posted image .

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.1.2009 16:22:15 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.1.2009 16:27:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

. Kapo dol!user posted image user posted image user posted image . Sama sebe mal hvalimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.1.2009 16:43:07   
slovenka
Polly, kje ste pa kupili 'avto'?  In koliko je kaj stal, če se spomniš? Jutri gremo nekaj iskat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.1.2009 16:44:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

. Kapo dol!user posted image user posted image user posted image . Sama sebe mal hvalimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.1.2009 16:56:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Polly, kje ste pa kupili 'avto'?  In koliko je kaj stal, če se spomniš? Jutri gremo nekaj iskat user posted image

tukaj jih imaš tudi

http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=poganjalec&x=&y=

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
26.1.2009 16:56:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
26.1.2009 16:58:44   
Anonimen
Čestitke obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram it, ker je tamala sitnoba, 5 zob prihaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.1.2009 17:23:29   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
...
RMRM - samo bo sigurno zelo kmalu sedel, pa bo, ne rabiš druge banjice. Naša se je v zadnjem tednu fulll popravila pri sedenju in sedaj že v banjici sama sedi, pa celo skledico igračk ji morava notri usipati, da ima kaj delati, ker še ne razume poante, da se samo uležel v vodo in uživaš user posted image user posted image user posted image

naša pa zna uživat. da račko v usta, spušča neke zvoke in leži v banjici, kot en upokojenec. če pa ji vzamem igrače, potem pa čofota.
sicer pa opažam, da Sofija na vsaki fotki kaže svoje manekenske nogice. user posted image .

alea - me veseli, da sta obe z Izabelo zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image  - za hranjenje.

Ne vem zakaj imam tak občutek, ampak se mi zdi, da bodo vsi junijčki počasi dobili take avte - poganjalce. Če ne vidiš, sploh ne pogrešaš; ko pa vidiš, pa misliš, da moraš to obvezno imet.

Po turobnem dopoldnevu se je nad Dolenjsko le prikazal sonček. Tako da  sva bili danes z tamalo zunaj skoraj 3 ure. Sem šla prvič v porodniški kr sama na kavo (če Lane ne štejem user posted image ). Pa je kr šlo, sem pa čvekala po telefonu. Sicer pa nya, lunca, a.s. dajte prit kaj v mesto, da ne bom preveč zapravla na telefonu.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.1.2009 17:39:44   
slovenka
Polly, hvala, zdaj vsaj vem, da se mu ne reče traktor user posted image user posted image user posted image

Mtinca, ja, ne pogrešaš - ko smo pa prišli k sosedovim in naša tak zainteresirana za vsako igračo, kar mi nimamo (ta poganjalec, pa sintisajzer...), se mi je pa zdelo, da naša živi v pomanjkanju user posted image Pa danes nič, kar sem vzela ven iz škatel za igrače, ni bilo zanimivo. Potem sva vzele plastično skledico in kuhlo, pa je malo bilo v redu, potem pa spet ne. Mora nekaj igrati... 

In kaj je z našimi manekenskimi nogicami, niso v redu ali kaj? Saj pa ima nekaj špeheka gor, več že, kot marsikatera odrasla manekenka user posted image user posted image user posted image Je pa doma dostikrat tako, brez žabic, ker ji ne drsi, ko je na kolenih... Pa toplo je dovolj, potem je pa še na slikicah taka user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.1.2009 17:40:40   
mtinca1
polly80 - user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti velikouser posted image user posted image user posted image

sasa.vracko - malo še pa bo 1000 in bo nova zvezdica user posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.1.2009 17:48:01   
mtinca1
slovenka: sofijine nogice so prav občudovanja in zavidanja vredne. mi mamo mal bolj zalite user posted image .

tole pa je naša mala s svojim inštrumentom (dec.08).
user posted image

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 26.1.2009 17:51:45 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.1.2009 17:51:54   
Anonimen
o mtincauser posted image user posted image pa  z Emo imata  enak klavirčekuser posted image

slovenka user posted image user posted image tvoja Sofija je ta prava manekenkauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.1.2009 17:54:24   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

o mtincauser posted image user posted image pa  z Emo imata  enak klavirčekuser posted image

slovenka user posted image user posted image tvoja Sofija je ta prava manekenkauser posted image

ninny, a ga ima Ema še od Maše, al take še prodajajo. naš je namreč rabljen, ampak dela kot nov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.1.2009 18:05:41   
Anonimen
še od Maše ga imauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.1.2009 18:08:02   
slovenka
Mtinca, saj vem, da ste vsi bolj zaliti user posted image user posted image user posted image Vidim že na lutkah na otroškem oddelku HM, kako imajo okrogle bedrce user posted image user posted image user posted image Mene so pa vedno učili, da moram kolena skup dobiti, sicer pa shujšati, pa to potem na naslednjo generacijo prenašam user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz se pa mučim z iskanjem kostumčkov za pusta po spletu. Pa izgleda za te velikosti nič ne bo. 68 ali 74. Hm. Pravi moj, da bova sama sešila, imava šivalni stroj doma, je nov, pa še nič rabljen... Na Ptuju če nisi nič za pusta, te izobčijo user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?