Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:41:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud baki -ko maš ctg si vedno na boku.... men dajo celo na izbiro kako hočem bit obrnjena... pr nas delajo ctg (pri mojem G) na takem finem pisarniškem stolu se lepo nazaj naloniš eno revijo in je to to.... v P sem pa ležala na boku mi je rekla da se nej naštimam kokr mi peše in k je bil mali bolj miren ne rekla nej probam mal vsat in je bklo pol boljše tak da smo mal ležal mal stal mal telovadl
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.1.2009 16:45:33 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:43:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:43:08
|
|
|
|
baki
|
na hrbtu pa sploh ne morem lezat sploh pa ne 20 min skup.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:44:56
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... Hvalaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:46:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... Hvalaaaaaaa... se vid da imam izkušnje že skor 3 leta
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:47:37
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... Hvalaaaaaaa... se vid da imam izkušnje že skor 3 leta Jp... To pa ja... Sam čak mal... A do tega dodatka je vsak otrok upravičen al kako???
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 16:48:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Baki to ,ko sem na hrbtu lezala je bilo decembra in me ni motilo,danes sem se na boku komaj zdrzala 20min...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:06:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... Hvalaaaaaaa... se vid da imam izkušnje že skor 3 leta Jp... To pa ja... Sam čak mal... A do tega dodatka je vsak otrok upravičen al kako??? Ja, vsak je upravičen, razen če maš previsok dohodek... Sej si lohk izračunaš kok boš mela otroškega...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:07:24
|
|
|
|
kayica24
|
Očitno imamo vse težave z ležanjem na hrbtu,no jaz zadnje čase tudi na boku ne morem več bit tak kot nekoč Mihailo,kak feeling pa imaš ko ležiš na hrbtu,ali na boku,pa ti ne paše?Tio srce začne razbijat,al težje dihaš al kako? Bejbe,nekaj bi vas vprašala..A je že katera kdaj opazila na trebuhu srčni utrip ???Jaz sem danes...Sem mislila da je moj,pa ni bil,mker je bil dost hitrejši
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:07:34
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, sem bla na izpitu ja... Pa je pomoje edina 10 k jo bom na tem faksu dobila padla
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:08:49
|
|
|
|
kayica24
|
pa tud kolcanje ni bilo,ker tisto pa spet drgač zgleda
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:09:44
|
|
|
|
kayica24
|
Birdy kapo dol..Kak si pa ti pridna
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:14:00
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy........super da si boljša brkn.........dobrodošla doma tiste trde postle so res ubitačne-pa jaz sem skos misnila da bom dol padla.....počivej da nam jo spet ne pobrišeš baki.....na ctg-ju ležiš na boku,sem pa jaz mogla enkrat ležat na hrbtu(v p na sprejemu) balonchy......men je zadnjič na kadrovski rekla da je treba najkasneje 3 mesece po rojtvu ta papir oddat.....je pa drug ja,koker so bili do sedaj.....aha vidim da so ti mamice že odgovorile kayica......jaz utripa ne vidim oz.čutim samo gibe
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:35:56
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Očitno imamo vse težave z ležanjem na hrbtu,no jaz zadnje čase tudi na boku ne morem več bit tak kot nekoč Mihailo,kak feeling pa imaš ko ležiš na hrbtu,ali na boku,pa ti ne paše?Tio srce začne razbijat,al težje dihaš al kako? Bejbe,nekaj bi vas vprašala..A je že katera kdaj opazila na trebuhu srčni utrip ???Jaz sem danes...Sem mislila da je moj,pa ni bil,mker je bil dost hitrejši Midva ga že par mesecev spremljama,moj ma privilegij da ga posluša ,res je precej hitrejši,je pa od bebice pod srčkom je pa precej hitrejši
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:38:53
|
|
|
|
kayica24
|
doris,pa ga lahko samo poslušata,ali ga kdaj tudi lahko vidiš-kako utripa tvoj trebuh?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:41:57
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Pordravljene jst sm par strani zamudila ,sma mela furež-koline kk lažje razumete tk da skrinja je polna sm se kr nalavfala ,soboto prala mastno posodo ...včer pa sma peljala vse orodje nazaj in se vsem odolžila za pomoč s klobaskami No zaj pa mam še seminarsko za nardit pa morm mal na fax ...na kake vaje...,pridno pišite,...jst vas pa preberem za nazaj da vidim če je kera rodila ....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:43:54
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Kayica24_ midva ga sam slišima,vidima pa ne mogoče si imela srečo da je bil tvoj dojenček tk obrnjen
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:45:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla beybe... Mam eno vprašanje... A na CSD je treba dati posebno vlogo (po rojstvu) za otroški dodatek al kako se že temu reče??? Men ni čist nič jasno kaj bi morala posredovat na CSD oz. katero vlogo (in zakaj) izpolnit?! Zdej me je ena prijateljica peglala o tem, če sem že dala... Jaz pa, ko ena mona gledam debelo - kaaaajjj? No, dejte me mal razsvetlit pa mi kak link napopajte, če najdete kje to vlogo!!! http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf tole morš izpilnt in oddat Katjuša - ti si pa čist naspidirana... To je blo pa s svetlobno hitrostjo... Hvalaaaaaaa... se vid da imam izkušnje že skor 3 leta Jp... To pa ja... Sam čak mal... A do tega dodatka je vsak otrok upravičen al kako??? ja vsak je upravičen imam kolegico k mata oba zelo velike dohodje on ima celo privat pa dobi neki malega mislim da okol 15€ sam sej ni važno kolkr ti pripada ti pripada in je za vzet če druga ne je za en paklc pleničk na tej povezavi si lahko pogledaš kaki so cenzusi http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:45:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Pordravljene jst sm par strani zamudila ,sma mela furež-koline kk lažje razumete tk da skrinja je polna sm se kr nalavfala ,soboto prala mastno posodo ...včer pa sma peljala vse orodje nazaj in se vsem odolžila za pomoč s klobaskami No zaj pa mam še seminarsko za nardit pa morm mal na fax ...na kake vaje...,pridno pišite,...jst vas pa preberem za nazaj da vidim če je kera rodila .... kaj pa povabilo na svežo pečenko si pozabla mmmm jst obužujem svežo pečenko sam pr nas je nikol nimamo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:46:07
|
|
|
|
kayica24
|
Možno da je re bil tak obrnjen...Mi je rela ena babica,da je možno,da se bolj vidi,ker se nisem kaj dosti zredila in je trebušna stena tanka fejst..
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:53:33
|
|
|
|
Čebel@
|
doris......super za koline-mi smo glih danes imeli krvavice še tudi delaš šolo?pridna
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:56:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 doris......super za koline-mi smo glih danes imeli krvavice še tudi delaš šolo?pridna pa ka to so domače krvavice?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:56:36
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
mi smo jo meli na večerji,se opravicujem vse vabljene na svežo pečenko timy,columbo,izidora,SALT,zorica_ VSe NAJ nA PreGlEDih, NIsM BRaLA za NaszAj Če STe Že PoROčAlI.... ČESTITKE ČESTITkE ČESTITKE Deji & Cati da se lahko že cartajo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:57:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* mi smo jo meli na večerji,se opravicujem vse vabljene na svežo pečenko dej mi na zs kr tvoj naslov pa pridemo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 17:58:49
|
|
|
|
Katjusa
|
a ni danes šla ena na CR je že kej javljeno?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?