Alfabeta
|
Pozdravljene! Najprej vsem en lep, topel pozdrav....sem vas malo zanemarjala....Pride tako, kaj hočemo, a ne? Sem dolžna kar nekaj voščil, pa upam da katerega ne pozabim : mala pikica,....a boš lahko obiskala vse lekarne? To verjetno da....pa ko boš že tam vzemi nekaj proti preveč kofeina, ker če boš vso to kavo spila, za kar si že dobila vabila..... Pa verjetno te bodo doma že močnooo pogrešali klaja, meni tudi tako večkrat pride, da enostavno nimam volje pisati.... Saj bo boljše. Evo tale je samo zate lusa, kapo dol!!! Krasen kostum, si mojstrica, bravo triš, za Žana veliko da bo čimprej spet nazaj "stari" zdravi dečko ursulina, tudi Lenartu veliko , da se hitro pozdravi. Pa na FB sem te potrdila sani, naša letos še ne bo v kostumu, ker itak ne ve še kaj in kako. Bomo imeli eno mašakaro prek glave dovolj sunny, tebe tudi služba tako zaposluje, ali si brez volje za pisanje tukaj....si redkobesedna zadnje čase . Sem pa ravno ugotavljala, da boš ti morala imeti še kar nekaj otrok, da boš uporabila vsa oblačilca..... mml in anita pa seveda lahko tudi katera druga....pri nas doma že nekaj let uspešno preprečimo mehurje po opeklinah z....saj vem da mi ne boste verjele....ampak je res.....z toplo, skoraj vročo vodo. Preizkušeno. Povem...Na morju mi je na čolnu ko sem pekla jajca, špricnilo olje na roko, velikost opekline je bila cca 5-6 cm. Ker nisem imela še vklopljene tople vode, sem roko hitro polivala z mrzlo vodo. Jaoooo, kako roko sem imela. Vso v mehurjih . Doma pa kadar se spečem, kar ni malokrat, vedno polijem z precej toplo vodo in nimam nikoli mehurja. Je rdečina in pozna se, ampak ni pa mehurja. Sicer pa je to uporabljala tudi sestra Vendelina (če kdo pozna slavno, žal že pokojno, nuno)...Ona je na tečaju tečajnici, ki se je kar konkretno poškropila z oljem od cvrenja krofov, na opeklino takoj dala krof, katerega je malo pred tem vzela iz olja. In je nucalo. To sicer najprej sprobajte na sebi. Ampak jaz to naredim takoj ko se opečem, potem pa dam gor ognjičevo mast. Tudi Filipu sem že poskusila in je delovalo. Samo v vednost. anita, sicer pa upam, da je Jan kaj boljši intruder, klaja, ursulina (tebi še nisem povedala ) zelo lepi avatarji evo za enkrat!!!!
|