|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 11:10:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je pojedu pol banane, ampak le tako da sem mu trgala koščke, da bi jedu na žličo, ja vrajt...ni šans.

A Nejc štrajka pri žlici? Midva z Galom  pa sva pojedla dve ocvrti banani in kos kruha z Margo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.1.2009 11:20:39   
Anitka
Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajkuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.1.2009 11:24:58   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene!

teden je žal že okoli...naših 5 dni dopusteka se je prehitro izteklo, in evo sem že nazaj...user posted image  pripravljena na čvek...
Upam, da ste vse ok, pa da so user posted image  zdravi!

o welcome back... kako je bilo ? je Taja uživala?

Joj ne vprašaj...blo je......prekratko!!! user posted image  Taja pa je maximalno izkoristla vse pionujeno...no spat ji ni blo najbolj, da ne bi kaj zamudila user posted image  , sem jo na bazenu morala prav prisilit da je kakih tričetr ure oddremala.

Res smo se imeli krasno, mala je plavala, skakala v vodo, šarmirala, mahala vsakemu ki je priišel mimo ....kričala od veselja, user posted image  user posted image  user posted image v glavnem, po dveh dneh so nas že vsi poznali user posted image  in kar je najpomebneje ostala je zdrava! user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.1.2009 11:25:05   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pozdravljene!

teden je žal že okoli...naših 5 dni dopusteka se je prehitro izteklo, in evo sem že nazaj...user posted image  pripravljena na čvek...

Ooooooo, dobrodošla nazaj. Kako je bilo?

evo zgoraj na kratko. Uspel nam je res krasen dopust! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.1.2009 11:26:28   
Čmrlika

Tilči in Tilen- kje sta pa vidva bla, upam, da na kakem prijetnem krajuuser posted image

Sta bila v bolnišniciuser posted image

ojoj, zakaj pa ?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
26.1.2009 11:27:33   
Anitka
c

Pozdravljene!

o welcome back... kako je bilo ? je Taja uživala?

Joj ne vprašaj...blo je......prekratko!!! user posted image  Taja pa je maximalno izkoristla vse pionujeno...no spat ji ni blo najbolj, da ne bi kaj zamudila user posted image  , sem jo na bazenu morala prav prisilit da je kakih tričetr ure oddremala.

Res smo se imeli krasno, mala je plavala, skakala v vodo, šarmirala, mahala vsakemu ki je priišel mimo ....kričala od veselja, user posted image  user posted image  user posted image v glavnem, po dveh dneh so nas že vsi poznali user posted image  in kar je najpomebneje ostala je zdrava! user posted image  

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
26.1.2009 11:32:28   
tally

Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajkuuser posted image user posted image

al sta se pa predčasno upokojiliuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
26.1.2009 11:43:14   
jana81

Nejc je pojedu pol banane, ampak le tako da sem mu trgala koščke, da bi jedu na žličo, ja vrajt...ni šans.

A Nejc štrajka pri žlici? Midva z Galom  pa sva pojedla dve ocvrti banani in kos kruha z Margo.

ja dopoldan vedn štrajka, tak da mu rajšdam kruh ali kej kar ni na žličko.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
26.1.2009 11:43:53   
barbaw

Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. user posted image  Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo.
Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
26.1.2009 11:55:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. user posted image  Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo.
Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj.

ne vem kaj ti naj rečem, upam da se čimprej pobereš in boš spet ta stara barbaw, ki je polna optimizma, če bomo le lahko ti bomo pomagale..
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.1.2009 12:04:22   
barbaw
Brala nisem in tudi ne bom za nazaj, pa brez zamere. Če je kaj takega me pocukajte za rokav, od zdaj naprej pa bom probala kolikor bo volje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.1.2009 12:17:06   
suzy85

Brala nisem in tudi ne bom za nazaj, pa brez zamere. Če je kaj takega me pocukajte za rokav, od zdaj naprej pa bom probala kolikor bo volje.

user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.1.2009 12:17:58   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Anja-Tia vse naj naj za tvojih 8 mesecev

user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.1.2009 12:18:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anja-Tia vse naj naj za tvojih 8 mesecev

user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.1.2009 12:19:26   
nia5

Matevž vse naj naj za tvojih 8 mesecev

user posted image

Se z Nio pridružujeva user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.1.2009 12:21:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

suzy85, hvala za mamljive napitke user posted image

Mi smo imeli včeraj še kar krepko pestro, ker je Gregcu začelo fajn iz noska teč, zagnojil se mu je uček, potem pa sem še dobila občutek, da ga boli uho user posted image  Zato smo šli k dežurni zdravnici, ki je ugotovila, da ima fant v ušesku čepek iz ušesnega masla, ki mu zapira sluhovod!!! Ni mi jasno, od kod to, ker mu nikoli ne čistim ušes s palčkami, ampak striktno samo po kopanju obrišem z brisačo, kar prileze ven. Tako da zdaj odmakamo ta čep, popoldne pa gremo k P, da mu sperejo sluhovod.
sonno kapljice: pomagale so toliko, da je mirno lahko zaspal, pa ponoči sem mu jih še 1x dala, da se je lažje pomiril. Drugače je bila "zabavna" noč, polna sesanja polnega noska, nošenja na rami,... user posted image  
Držite pestke, da bo user posted image  za jutri dobil dopust, ker sva se včeraj spičila zaradi tega, ker enostavno ni sposoben par ur sam skrbeti za malega in rabi mojo večno asistenco, zdaj pa se je ponudil, da se bo jutri on posvetil našemu bolničku.

Ja mi je znano to praznjenje noska, hudo za nas, pa še huje za user posted image , upam da se čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.1.2009 12:22:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Matevž vse naj naj za tvojih 8 mesecev

user posted image

Se z Nio pridružujeva user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.1.2009 12:22:56   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Evo mene, sem se privlekla do računalnika, čeprav bi mi veliko bolj še pasal topla postelja, no sanja svinja kukukruz....

Noč: Manca je spala do polnoči, potem pa auf user posted image . Sva spile celo flašo čaja (260ml), potem pa sem upala, da bo nazaj zaspala, ampak no go user posted image . Po nevem kolikem času sem jo le uspela pripraviti do tega, da je nakako zadremala pri meni in potem je spala pri nama, z vmesnimi zbujanji.
No uglavnem lahko rečem, da je bilo za nekaj % bolje, ampak ni se ravno za hvalit

Joj naša vedno spi pri nama pa se tudi zbuja, saj bo minilo user posted image , upam da tudi pri nas hitro.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.1.2009 12:27:54   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image tasta pa kar na ignor-v en uho noter v drugem pa venuser posted image , škoda tvojih živce.
Rajši misli nase in na svoje zdravlje, pa važen je da se z svojim razumeta in da ti je v podporo in seveda da sta Maja in Jaka zdrava....(vi ste družinica un klinc
pa naj se raje ne vmešava)
Punči drži se

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.1.2009 12:31:26   
nia5
No zdaj pa res dobro jutro, no skoraj dober dan, moj knedl je spal do 11.15 user posted image user posted image user posted image , no z jutranimi zbujanji seveda user posted image . Ko sem pa jo odkrila, pa je pla cela luža polulana user posted image , je ponoči nisem previla, zaj pa mam hudiča, boga moja pikica. Pa spet je spila tono čaja ponoči, jaz ne morem verjet da toliko spije (6dl čaja!!!).

Zaj pa rabim vašo pomoč; dojima se še le ali ponoči ali pa zgodaj zjutraj, zvečer se več noče, torej napol v spanju. Vendar je problem saj me je že 2x vgriznila, ampak je v spanju ne morem "okregat". Kaj naj naredim, če sploh lahko kaj, rekla sem au in ne, vendar itak ne šteka po mojem, še posebaj napol v snu. Prosim pomagajte, saj me jo je strah na joško dat, boli ko user posted image , pa nočem še nehat dojit user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.1.2009 12:33:09   
hijenca
Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. user posted image user posted image

Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej.user posted image user posted image Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noskauser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.1.2009 12:34:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. user posted image user posted image

Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej.user posted image user posted image Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noskauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da čim prej okreva

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.1.2009 12:43:41   
Soncnica Sandra ***
Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat user posted image user posted image user posted image  pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala user posted image user posted image user posted image

Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.1.2009 12:45:36   
jana81

Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat user posted image user posted image user posted image  pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala user posted image user posted image user posted image

Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej

user posted image  za sprehod.

takle sosede pa poznam..imam eno v ulici, ki prav pospeši korak ko vidi mene in še eno vozičkarico...mislim halo

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.1.2009 12:46:42   
Soncnica Sandra ***

user posted image  za sprehod.

takle sosede pa poznam..imam eno v ulici, ki prav pospeši korak ko vidi mene in še eno vozičkarico...mislim halo

ja, ja, ... kar naj se neju pazijo, midve namreč grizeva, ane user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?