metuljcek321
|
lex, rebeca, thanks za cestitke za nase samostojne male osebke, ki spijo v svojih sobicah Merci beaucoup. Kdaj bosta pa vidve selili otrocke? In ostale? Kako imate ustimano nocno spanje? Za Almero vem, da je ze pri 8-ih dneh dala Bora v svojo sobico - to mi je zadnjic ful v oci padlo - vau Druge? Aha, vidim, lex, da ne se prav kmalu - kje pa so zdaj vsi trije? Aha, maja, sem videla v tracih, da bosta Saska & Andreja obe zibali julija. Ma, itak, saj julija so same sponske mamice, kajne? lex za taksno lustno Hello Kitty mucico. Je Skype-ala in nam zazelela lahko noc - kul! glux3 za Skype-anje!!!! Pogresam Majuskine frustke. Upam, da se imajo fajn! Tinky, si uspela izbrati hotel? Ce ja: za kaj si se odlocila? glux3, ideja za Zvezdico s povabilom tasce .... ta je dobra, ja. Ma, odvisno, kaksno tasco ima ... pri meni to ne bi palilo. Pri tebi, glu, vem, da bi sel otrocek najbrz se doma ven rovarka & glugluglu karamela, ja, daj tortico prilepi gor! Mnjamsi! mirjam, ops, danes ste pa zgodnji Aja, Ana je bila pridna, sam ta stara dva sta ga srackala in sla prepozno spat .... hm ...... ma, upam, da sta se vsaj pozabavala ..... vidim, da ste imeli obiske ...... in kile so sle gor .... ma, drek no! A ste vsaj uzivali? Pol to vsaj pol odtehta, kajne? Pa, o000ooooo, merci beaucoup za slasten zajtrk Glih prejle sem nekaj jamrala okoli tega IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa midva sva pa danes nardila test, .... in rezultat? Dio mio, jaz sem na hitrico prebrala & mislila, da test nosecnosti .... resno! Pa za taksno noc. Ja, selitev bo ocitno prava rec. Super, sem vesela, da si odkrila nacin, saj so bile te noci prav grozljive!!!! Kje sta pa Blacky & levinja? IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Glede Iris smo zrihatli v šoli, se je razrednik pogovoril z njo, in ji rekel, da je tako brihtna, da bi lahko bila glava razreda in naj dela raje na tem kot da dela neumnosti. To ji je tako pasalo, da je zrasla in že dela načrte kako bo uresničila njegovo željo. Pravi, da je full zadovoljna ker sta se pogovorila. Sem tako vesela!!! Odlicno!!!! Glede mitinga pri tebi ---- jaz sem bla tud za, ilatic, cccccc, cccccc, cccccc, slabo ti to beres, ljubica flower za izvide, vsem za izgubljene kg-je & ostalim za vztrajnost pri hujsanju.