špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pozdravljene, čvekice Saj vas bom mogoče kasneje prebrala ali mogoče jutri, zdajle se rabim samo zjokat, kar je bila noč najhujša doslej Mali je spal le 1x 1 uro in 1x 2,5 ure, drugače je ves čas tulil, na silo odpiral oči in hotel sedeti. Mogoče ga kaj boli, ampak jok ni bil ne jok bolečine, ne jok ob krčih, ampak jok iz strahu??? A je možno, da ima takšne more? Ker čez dan je on vesel, komunikativen, razigran,... In ga nič ne matra, razen upiranja ob uspavanju. je možno da se boji teme? Nejc je tud danes do polnoči 4x zakričal in jokal, kar nikoli ne, pol sem mu pa pustila lučko na hodniku in je spal Vpije tudi, ko prižgem luč Ne dere se samo, če ga dam najprej na ramo in ga malo ponosim, da se pomiri, potem pa sediva... Če ga poskušam dat v ležeč položaj, spet popeni. o šit..pol pa ga res neki matra, kaj pa če ga nosiš tko dolgo da zaspi in ga potem poožiš v posteljo? Se čez minuto predrami in spet vpije Velik objemčkov zate in pikapoke da začenete spat Hvala ti kot bi pisala zame, pomoje hočejo bližino in toploto, pri meni se je umirilo ko sem ga fliknila nazaj v spalno vrečo Pri Gregcu je isti dr.ek, če je v vreči ali ne... kriza Pojma nimam, kaj bi še preizkusila, praktično vse sem že. Samo še tiste kapljice... Na tiho ti prišepnem, da je bil moj ravnokar v tvojem koncu v lekarni in jih je kupil.
|