|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
25.1.2009 16:37:34   
Netta
lumpa - kako je Luka?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
25.1.2009 16:41:16   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Pri nas je bilo podobno. Po 1 uro sem mogla ležat zraven njega in ko sem že mislila, da spi je pogledal in mi ni dovolil oditi. To sem p povedala, ko smo imeli pregel pri 4,5m. Rekla mi je, da je verjetno lačen in da naj mu dodajam AM. To smo začeli prakticirati in po enih 14 dneh se je vse skupaj spremenilo. Zdaj mu zvečer naredim AM, ga v dnevni sobi pri televiziji popije, podre kupčka, mu dam dudo in ga stisnem k sebi. Zaspi takoj. Odnesem ga v sobo, položim v posteljo in spi naprej. Probaj.

a veš, da naš fante tudi zvečer poje am, zdej smo vsaj tak daleč, da ne je več ponoči!!!! bravo luka, v enem tednu, kar je bil bolan je ukinil obrok in poseldično se manj zbuja, kar je super. samo zaspat pa ne zna sam :))

mimigrede, oprosti ker še vedno nimaš knjigice, saj veš,s mo bli bolni, gre jutri na pošto!

Kdaj ti pa nazadnje je pred am zvečer?
Je že v redu za knjigico, boš poslala, ko boš imela čas in pot. Hvala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.1.2009 16:41:22   
Netta
super lumpauser posted image ...sem pa slišala da je ogromno črevesnih obolenj...baje so klinični center zaprli za obiskovalce prav zaradi tega, ker so bolniki kar en za drugim obolevali...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
25.1.2009 16:42:41   
Netta
nič hrane, nič jagod, nič spanja...otrok se je zbudiluser posted image   pa pa

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:49:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
25.1.2009 17:06:07   
ksenci
ko ste nehale z dojenjem ste mele kak zamik menstruacije, al je bla točnauser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 17:38:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
25.1.2009 17:41:18   
lidija***
Ksenci- jaz sedaj še nisem prenehala z dojenjem. Ko pa sem prvič, sem bila takouser posted image , drugič pa se mi je M postavil nazaj v normalo-nobenega zamika.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 17:42:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 610
25.1.2009 17:44:55   
lidija***
Umpa- jaz Mojce tudi ne uspavam. Položim jo v posteljico in ponavadi kar hitro zaspi. Drugače pa ji dajem dudo dokler ne omaga. Vedno pa odidem!

Joj, naša se pa še vedno ponoči doji na 2,5h ali pa na 3h, kljub večerni kašiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
25.1.2009 17:46:40   
dzanika
Blondinka drži dojenčka nad velikim loncem vrele vode in za vsak slučaj
           se enkrat bere navodilo v knjigi o dojenčkih.
        Ce otrok noče piti kravjega mleka, ga prekuhamo.

Neposredna povezava do sporočila: 612
25.1.2009 17:50:08   
lidija***
user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.1.2009 17:55:35   
ksenci
GH-user posted image katastrofa, se začne kr davit, ko dam žličko bliže ustam. morda, pa res nima apetita, če sva kaj staknila. sam, zdaj že drugi dan ni pojedel nič goste hrane, a je to vredu, če se je že navaduuser posted image

Uspavanje- dokler sem dojila, je vedno zaspal na joški, zato sm misla, da ga bo zdaj težje uspavat, ko ne dojim več. v večini primerov sprazne flašo- gori samo nočna lučka, podreva kupčka in se mal požulva, duda v usta, zraven planička, pa če je potrebno še ležim par minut zraven in se obrne k meni in e boža po obrazu. zaspi okoli 21. ponoči zvrne okoli 3. ure polno flašo in zaspi do 7-8. zaspi vedno na najini postelji, potem, pa ga položim v njegovo. žal še v svoji noče zaspat, začne kr rogovilit- tud vrtiljak je za zabavo, na za uspavanjeuser posted image
tako poteka, če seveda nimava kakšnih prebavnih problemov!!!!

morda pa je virozauser posted image samo vročine hb nimava. upam, da se porihta, sam za m. pa ne vem kaj jeuser posted image to je ža drugič ko mi zaostaja več kot teden, vmes pa je bila ena, ki je bila na 30 dni, kot dem imela pred nosečnostjo. vse jeuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.1.2009 17:56:24   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

uh, ta pa je hudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.1.2009 18:06:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Tale je pa krut.

Ksenci: za vsakim dežjem posije sonce. Verjamem, da se ti trenutno zdi, kot da se je vse zgrnilo nadte, ampak tudi zate rastejo nekje rožice. Tele viroze pa po mojem kar po zraku plavajo, še virus škrlatinke plava okoli, tako da res čimmanj v tesne stike. Sicer se temu ne moreš izogniti, če imaš doma starejše otroke, ampak lahko samo upamo, da bo šlo vse mimo nas. Drži se, mislim nate!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.1.2009 18:11:14   
lidija***
Neboglasnica- je cuker pomagaluser posted image user posted image ... veš tudi jaz sem jezna na sebe, ko izgubim živce, no pa saj smo tudi mame samo ljudje...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.1.2009 18:22:24   
ilatic
Pozdravljene!

Evo mene se vam javljam! Srečno prispela iz Italije, zmozgana do amena amapk mi ni žal. Dragi je zpet osvojil 1.mesto in dobil zlate rokavice (golden glove). Bravo user posted image user posted image user posted image za možeka!
Tarik je žal bil kar cel dan sitkan, so ga nosili po rokicah, skoz gledal skozi vrata kdaj pridem. Seveda so mi sporočali da je z njemu OK, da maximalno uživa..itd Vedela je da če bi mi povedala kako me išče, da z avionom poletim nazaj. Nič oba sva težko preživela dan drug brez drugega, zato pa je današnji dan zato tako bolj sladek, ker se kr naprej crkljava!

lep dan vam želim!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.1.2009 18:22:56   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ksenci: za vsakim dežjem posije sonce. Verjamem, da se ti trenutno zdi, kot da se je vse zgrnilo nadte, ampak tudi zate rastejo nekje rožice. Tele viroze pa po mojem kar po zraku plavajo, še virus škrlatinke plava okoli, tako da res čimmanj v tesne stike. Sicer se temu ne moreš izogniti, če imaš doma starejše otroke, ampak lahko samo upamo, da bo šlo vse mimo nas. Drži se, mislim nate!

saj zato pa sva nonstop bolna, kr mormo skoz po bolncah skakat na kontrolah, tam pa je poln vsega, pol pa še  zmeri neki zram  pokasirava.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.1.2009 18:24:07   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Pozdravljene!

Evo mene se vam javljam! Srečno prispela iz Italije, zmozgana do amena amapk mi ni žal. Dragi je zpet osvojil 1.mesto in dobil zlate rokavice (golden glove). Bravo user posted image user posted image user posted image za možeka!
Tarik je žal bil kar cel dan sitkan, so ga nosili po rokicah, skoz gledal skozi vrata kdaj pridem. Seveda so mi sporočali da je z njemu OK, da maximalno uživa..itd Vedela je da če bi mi povedala kako me išče, da z avionom poletim nazaj. Nič oba sva težko preživela dan drug brez drugega, zato pa je današnji dan zato tako bolj sladek, ker se kr naprej crkljava!

lep dan vam želim!

uuuu čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.1.2009 18:35:39   
lidija***
ilatic- ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.1.2009 18:39:24   
Netta
ilatic - bravo za možekauser posted image user posted image user posted image ...ma sedaj si pa zasluži vidit črtico ane??user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.1.2009 18:43:27   
Netta
a mi zna katera povedati čemu so namenjeni tile znakci, jih še pri nobeni nisem zasledila, da bi jih uporabiljala...ali je fora v domišljiji?user posted image

torej:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 18:43:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 18:47:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?