|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
24.1.2009 22:49:51   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: tally

mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma?

ti kaj pa vemuser posted image , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne.
pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobekuser posted image .

pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam
(evo ga na pa še otrok me ne jemle resno)user posted image user posted image

pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala user posted image user posted image user posted image

a tega je pa navajen, sam je ni razumel

a od mamice???user posted image

neeee, ma ja tu od mamice, drugač pa od bratcauser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.1.2009 22:51:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no zdej pa res grem user posted image , nočka

mafi ti pa pod mizo user posted image user posted image user posted image user posted image

že letimuser posted image user posted image user posted image

katera stopnja bo? A se moram tud jaz???

očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo????????

Potres bouser posted image (likanje)

aha...user posted image user posted image

a si se spet nazaj na blond farbala?user posted image

ja curc tak se lahk vsaj na blond zgovarjam

user posted image user posted image jaz čakam pomlad, se bom tud, da bom imela izgovor na dlani, ne samo emšouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.1.2009 22:51:46   
mafi

mafi ti pa pod mizo user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si še varna zaenkrat, boš pol ogrožena ko se preselimouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se saj pri meni ne bo več treslo

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.1.2009 22:52:10   
Estrella*
Jana81: kdaj imaš naslednji pregled pri P?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.1.2009 22:52:59   
mafi

no grem pa še jst likatuser posted image user posted image

nočko bejbe

madonca zdej pa z vseh strani najbolje da najdem zakloniščeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.1.2009 22:53:18   
Estrella*

ti si še varna zaenkrat, boš pol ogrožena ko se preselimouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se saj pri meni ne bo več treslo

veš ti imaš zelo blizu še eno divjo majčico, tako da se bodo potresi nadaljevali, ker si na potresno ogroženem območju domauser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.1.2009 22:54:53   
mafi

Jana81: kdaj imaš naslednji pregled pri P?

ti bo čez en mesec javilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.1.2009 22:55:03   
Estrella*
Tako, jaz sem omagala, oči imam že kot miš in grem v horizontalo. Upam, da se Alči ne bo zbujala zaradi kašljauser posted image

NOČKO VSEM IN PAZITE PRI LIKANJU, SE LAHKO OPEČETEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.1.2009 22:55:30   
mafi

veš ti imaš zelo blizu še eno divjo majčico, tako da se bodo potresi nadaljevali, ker si na potresno ogroženem območju domauser posted image user posted image

katero???

Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.1.2009 22:56:30   
mafi

Tako, jaz sem omagala, oči imam že kot miš in grem v horizontalo. Upam, da se Alči ne bo zbujala zaradi kašljauser posted image

NOČKO VSEM IN PAZITE PRI LIKANJU, SE LAHKO OPEČETEuser posted image

nočka tudi tebi in ma da Alja spančka do 8.00user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.1.2009 22:58:57   
mmoojjccaa
lahko noč vsem tuki goruser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.1.2009 23:01:19   
Estrella*

katero???

KATINOuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.1.2009 23:02:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

lahko noč vsem tuki goruser posted image

NOČKO, pa še kaj pridi na obiskuser posted image Kar pogumno, ne grizemo

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.1.2009 23:07:35   
mafi
nočka vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.1.2009 23:31:22   
Srčekgirll

evo malo slikic Filipa in Emilije pa Marka user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.1.2009 23:33:57   
Srčekgirll
Lepo to, da ste se razčvekale. Mene ni noben pogrešal, itakuser posted image Sej bi pršla kej prej pa je biu računalnik zaseden. Vid je zaspal ob 18:55 sam smo meli vse do 22h alarme. Celo spil je AMuser posted image , k ga drgač ne mara. Nč, jst grem tud spat.

NOČKO
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.1.2009 6:58:40   
Anonimen
Dobro jutro,

Pospravila sva ze, pozajtrkovala tudi sedaj cakava ziv zav user posted image .
Danes je ze 14 obletnica odkar sem mamica user posted image .Praznovali pa smo jo vceraj. No ne glih praznovali, ker nobememu ni do tega, samo malce boljse kosilo in pa torta. Patrick je pa itak ze par let tok pameten, da namesto tistega, kar bi zapravil za zabavo raje vzame denar in si se kaj dobrega kupi...

Danes bom imela upam da vec casa da vsaj malce not prinesem te 3 dni..user posted image user posted image

Evo se par slikc torta, ki jo je seveda se predno smo jo lahko poslikali morala Samia z dvema prstkoma podpisat user posted image user posted image  in pa my crazy family - tok da nas ne pozabite.

torta:

user posted image

moji trije soncki:

user posted image

otroci in obe babici :

user posted image

in mi - da nas ne pozabite...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.1.2009 7:09:43   
Anonimen
Samo sem pa tud malce zalostna. Patrick ima 1 mesec pocitnic in komot bi jih prezivel z ocetom v Sloveniji, pa njegov oce ni zainterisiran niti nima prostora ( beri ta nova ga videt ne mara ) kam bi ga dal...
Kaj naj clovek rece otroku??

Tako je jokal 2 dni nazaj da me se sedaj notri boli. Pa kako naj mu razlozim da ga ima tudi pravi oce rad, ko pa vsa dejanja kazejo kontra. Jaz ga vedno potolazim, da je on v veliki prednosti, ker ima kar dva atija in oba ga imata rada.
Samo kaj ko mali ni vec tok mali da bi bil neumen...
Nimam pojma kaj naj mu recem?

Se manj pa mi je razumljivo kako je lahko partner pomembnejsi od otroka. Jaz ne bi mogla bit z nekom, ki bi mi omejeval cas z lastnim otrokoma li me celo odvracal , skratka ce ne bi maral otroka ga jaz ne bi mogla imet rada. Otrok je pac del mene...

Nic mi ni jasno res? Me ma da grem na DIPO mal pisat, ker bi nujno rabila kak pameten nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.1.2009 8:04:08   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image za vse.

Spanje, zadovoljivo. Zvečer je biu obup, po noč, hvala bogu, pa mirno.user posted image Zjutraj je spil AM 15 mluser posted image user posted image user posted image , kr drgač ne. Pa pocartat se k nama pride, obvezno.
Pr nas pada user posted image user posted image user posted image

GAL IN BRINA VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.1.2009 8:05:15   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Samo sem pa tud malce zalostna. Patrick ima 1 mesec pocitnic in komot bi jih prezivel z ocetom v Sloveniji, pa njegov oce ni zainterisiran niti nima prostora ( beri ta nova ga videt ne mara ) kam bi ga dal...
Kaj naj clovek rece otroku??

Tako je jokal 2 dni nazaj da me se sedaj notri boli. Pa kako naj mu razlozim da ga ima tudi pravi oce rad, ko pa vsa dejanja kazejo kontra. Jaz ga vedno potolazim, da je on v veliki prednosti, ker ima kar dva atija in oba ga imata rada.
Samo kaj ko mali ni vec tok mali da bi bil neumen...
Nimam pojma kaj naj mu recem?

Se manj pa mi je razumljivo kako je lahko partner pomembnejsi od otroka. Jaz ne bi mogla bit z nekom, ki bi mi omejeval cas z lastnim otrokoma li me celo odvracal , skratka ce ne bi maral otroka ga jaz ne bi mogla imet rada. Otrok je pac del mene...

Nic mi ni jasno res? Me ma da grem na DIPO mal pisat, ker bi nujno rabila kak pameten nasvet.

Nimam besed za take moške.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga sinka in familjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.1.2009 8:05:17   
Srčekgirll

Dobro jutro,

Danes je ze 14 obletnica odkar sem mamica user posted image .Praznovali pa smo jo vceraj. No ne glih praznovali, ker nobememu ni do tega, samo malce boljse kosilo in pa torta. Patrick je pa itak ze par let tok pameten, da namesto tistega, kar bi zapravil za zabavo raje vzame denar in si se kaj dobrega kupi...

Danes bom imela upam da vec casa da vsaj malce not prinesem te 3 dni..user posted image user posted image

Evo se par slikc torta, ki jo je seveda se predno smo jo lahko poslikali morala Samia z dvema prstkoma podpisat user posted image user posted image  in pa my crazy family - tok da nas ne pozabite.

torta:

user posted image

moji trije soncki:

user posted image

otroci in obe babici :

user posted image

user posted image

Lepa familja ste. Končno sm te tud jst spoznala, pa čeprav po slikah. Aja, pa ČESTITKE user posted image za 14 let materinstvauser posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.1.2009 8:08:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.1.2009 8:18:23   
Anonimen
Evo sem se sla na DIPO zlajat...ker me to res tok boli, ko ti otrok joka...Upraviceno joka, pa mu moras lagat in ga farbat, da ni tko pa... mah brez veze...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.1.2009 8:19:38   
Anonimen
srcekgirll dobro jutro tud tebi...kje ja kak vic da me spravis v dobro voljo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.1.2009 8:36:51   
Estrella*

Dobro jutro,

torta:

user posted image

moji trije soncki:

user posted image

otroci in obe babici :

user posted image

user posted image

1. torta zgleda 1A...mnjammmmmmmiiiiiiii
2. user posted image user posted image user posted image  res so luškani skupaj. Na slikah so itak vsi brazhibni, ko pa pomisliš v realnosti......
3. matr je pa suha mami od medija
4. user posted image  lepa družinska fotka, ravno za v okvir. Čokoladka v smetani bi ji dala naslovuser posted image

****, nič bat te ne moremo pozabit. Pa Čestitke Patriku al kako mu je že ime. Meni je že poleti rekel, da je 14 let star, pa sem mu rekla ja kako , a nimaš januarja in je rekel; ja saj bom kmaluuser posted image Se mu tako mudi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.1.2009 8:43:54   
Estrella*
****; glede odnosa otrok-starš je res težko, če si v takem položaju kot si ti. Se mi zdi, da je Patrik tako velik, da mu lagat ni ga farbat nima smisla, ker globoko v sebi verjetno ve kako je  na stvari.
Mislim, da je prav, da mu povdarjaš, da naj bo srečen , ker ima dva očeta, mu pa tudi predstavi realni problem s pravim očetom, ker mislim, da bi bil sposoben doumet. Kljub temu se pa ne bo nič boljše počutil, dokler ga(očeta) ne bo sprejel takega kot je.
Punca drži se in prav ponosna semnate, da tako lepo ovinkariš v taki težki situacijiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?