Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:38:08
|
|
|
|
jana81
|
no jst zaspana še neki nisem, moj špila poker na netu, bom pa šla pred tv, če vse greste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:39:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:39:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma? ti kaj pa vem , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne. pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobek . pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam (evo ga na pa še otrok me ne jemle resno) pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala a tega je pa navajen, sam je ni razumel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:39:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma? ti kaj pa vem , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne. pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobek . pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam (evo ga na pa še otrok me ne jemle resno) pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala kričala je????Zakaj pa? kr tako ona se skos dere, pa ne jok to je tisto ko kr kriči oz. vzklika ne vem al od veselja al kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:40:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi ja itak vsak dan po 2 dcl dobr da vem za drugega , če ne bo hotu spati Tako je mala moja: gledaj i uči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:40:56
|
|
|
|
tally
|
no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:40:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:41:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa eh sem eno besedo spustila...je spal kot ..TOP, sam da je alko pa spijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:41:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma? ti kaj pa vem , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne. pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobek . pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam (evo ga na pa še otrok me ne jemle resno) pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala a tega je pa navajen, sam je ni razumel a od mamice???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:41:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:42:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa eh sem eno besedo spustila...je spal kot ..TOP, sam da je alko pa spijo ja jaz vem, da so včasih res dajal mal alkota v mlek, vsaj moja stara mama mi je razlagala, da ko ni šlo drugače, oni so pa mogli delat so mu dali mičkeno
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 24.1.2009 22:44:45 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:43:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:44:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa eh sem eno besedo spustila...je spal kot ..TOP, sam da je alko pa spijo ja jaz vem, da so včasih res dajal mal alkota v mlek, vsaj mi+oja stara mama mi je razlagala, da ko ni šlo drugače, oni so pa mogli delat so mu dali mičkeno ne me ****t...fak...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:44:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma? ti kaj pa vem , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne. pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobek . pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam (evo ga na pa še otrok me ne jemle resno) kaj ima Mark piko na zobke Ti kar k zobarju, mogoče jih privabi na plano Sicer pri nas je tud samo bulica, zoba pa od nikoder zgleda, da je po mamici , jaz sem tud vsakega tipa pogledala v zobe . Pri nas tud bulice ni sej na koncu mu bodo pa ven zbil ko bom jaz morala na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:45:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:45:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak. ja punca pivo mora bit Se spomnim Žana in Naty, ko ga je podojila(je mal spila) in je spal kot raketa eh sem eno besedo spustila...je spal kot ..TOP, sam da je alko pa spijo ja jaz vem, da so včasih res dajal mal alkota v mlek, vsaj mi+oja stara mama mi je razlagala, da ko ni šlo drugače, oni so pa mogli delat so mu dali mičkeno ne me ****t...fak... ja ko so delal na polju, otrok je moral spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:46:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi ja itak vsak dan po 2 dcl dobr da vem za drugega , če ne bo hotu spati ti bo zaluštal pa boš hotla imeti cel avtobus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:46:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo???????? Potres bo (likanje)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:47:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? ti si še varna zaenkrat, boš pol ogrožena ko se preselimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:48:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo???????? Potres bo (likanje) aha...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:48:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? ti kar let pomoje najvišja.- pol bo najbolšo kuhinjo dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:48:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot rakete Joke, da ne bo katera zamerila a to je recept za Aljino dolgo spanje , joke ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo??? ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi ja itak vsak dan po 2 dcl dobr da vem za drugega , če ne bo hotu spati ti bo zaluštal pa boš hotla imeti cel avtobus hmmmmm 3ka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo???????? Potres bo (likanje) aha... a si se spet nazaj na blond farbala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:48:59
|
|
|
|
jana81
|
no grem pa še jst likat nočko bejbe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:49:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally no zdej pa res grem , nočka mafi ti pa pod mizo že letim katera stopnja bo? A se moram tud jaz??? očitn sem neki zamudla, zakaj pod mizo???????? Potres bo (likanje) aha... a si se spet nazaj na blond farbala? ja curc tak se lahk vsaj na blond zgovarjam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?