|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
24.1.2009 22:29:10   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot raketeuser posted image Joke, da ne bo katera zamerilauser posted image

a to je recept za Aljino dolgo spanje user posted image user posted image user posted image user posted image ,

joke user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.1.2009 22:29:33   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer user posted image

Evo, da se na hitro malce javim. Smo se celi dan poteopali. Smo bili v Ljunljani pri sestrični od mojega, smo šli gledat dojenčka, no fant je že skoraj 2 meseca star. Tak priden fantek po imenu Gal, ful močen, glavico že ful sam drži, drugače je bil pa ker zanimiv občutek tako malo štučko spet pestovat, ampak me je bilo kar malo strah, ker je Manca že pravi velikan v primerjavi z njim user posted image .
Potem smo šli še malo po nakupih in pa đe pri babi in dediju smo se ustavili na poti domov.

DRugače pa noč: katastrofala user posted image . Zbijanje na pol ure do 1 ure, non stop jamranja, jokanje, .... jz ne vem več kaj naj naredim.

Danes je v celen denevu spala 1x 30minut in 2x 20minut (to vse v avtu) in še sedaj robanti po dnevni in noče spati. Sem se dajala več kot pol ure z njo, ampak se je samo dvogovala in vstajal, ako da sem obupala

In a te je kaj prijeo, da bi bila ponovnouser posted image ?

Pa daj še ti probaj tiste sonno bimbi kapljice za lahko noč, mogoče pa bo kaj haskauser posted image

Ja, mal pa res. Sam ne še takoj, glih mal bi še počakala user posted image

a veš da nisem noč brala o tem? a mi poveš kje kaj najdem o tem, ker res ne vem več kaj naj, ker te noči so obupne, sploh uspavanje user posted image

V lekarni se dobi. Je nekega francoskega proizvajalca cela kolekcija teh izdelkov za dojencle nad 6m; med drugim tudi krema FITOBALM ki olajša dihanje pri prehladu, sonno kapljice za lahko noč(nek zeliščni napoj za lažje spanje), Fitobalm apettito, ki naj bi povečeval tek in še nekaj takih stvari.

A veš, da to kremo FITOBALM BIMBI gel balsamico imam pa jaz doma. ŠE KO SEM DELALA LANI NA TERENU, KO SEM BILA  NOSEČA, MI JO E ENA (j.e.b.e.š. caps lock) mamica dala za darilo. Mi je rekla, da to ful pomaga malim otrokom, in nam je res pomagala, ko je bila Manca prvič prehlajena.
Bom pa res probala še te kaplice, ker tole je ratalo noro, naše noči user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1627
24.1.2009 22:30:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Drugače pa malo pivca v AM, pa bodo spal kot raketeuser posted image Joke, da ne bo katera zamerilauser posted image

a to je recept za Aljino dolgo spanje user posted image user posted image user posted image user posted image ,

joke user posted image

user posted image user posted image ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
24.1.2009 22:30:24   
Soncnica Sandra ***

ZALA
VSE NAJ NAJ ZA
8 MESECEV!!!

user posted image

Tudi od naju z mojo nespečnico Manco!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1629
24.1.2009 22:30:56   
špelin@
Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke in ostale, ki potrebujete pestke.

user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke.

Ta sončna, a se Manca še ne vda? Gregi je (mogoče) končno popustil in zaspal. Še malo nazaj je besno pretepaval igračo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1630
24.1.2009 22:31:20   
Soncnica Sandra ***
Evo, naša je končno zaspala, pri mojem na rokah, tako da gem kar po hitrem postopku za njo v posteljo.

NOČKO pa se jutri kaj beremo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.1.2009 22:31:49   
Estrella*

Dober večer user posted image

Evo, da se na hitro malce javim. Smo se celi dan poteopali. Smo bili v Ljunljani pri sestrični od mojega, smo šli gledat dojenčka, no fant je že skoraj 2 meseca star. Tak priden fantek po imenu Gal, ful močen, glavico že ful sam drži, drugače je bil pa ker zanimiv občutek tako malo štučko spet pestovat, ampak me je bilo kar malo strah, ker je Manca že pravi velikan v primerjavi z njim user posted image .
Potem smo šli še malo po nakupih in pa đe pri babi in dediju smo se ustavili na poti domov.

DRugače pa noč: katastrofala user posted image . Zbijanje na pol ure do 1 ure, non stop jamranja, jokanje, .... jz ne vem več kaj naj naredim.

Danes je v celen denevu spala 1x 30minut in 2x 20minut (to vse v avtu) in še sedaj robanti po dnevni in noče spati. Sem se dajala več kot pol ure z njo, ampak se je samo dvogovala in vstajal, ako da sem obupala

In a te je kaj prijeo, da bi bila ponovnouser posted image ?

Pa daj še ti probaj tiste sonno bimbi kapljice za lahko noč, mogoče pa bo kaj haskauser posted image

Ja, mal pa res. Sam ne še takoj, glih mal bi še počakala user posted image

a veš da nisem noč brala o tem? a mi poveš kje kaj najdem o tem, ker res ne vem več kaj naj, ker te noči so obupne, sploh uspavanje user posted image

V lekarni se dobi. Je nekega francoskega proizvajalca cela kolekcija teh izdelkov za dojencle nad 6m; med drugim tudi krema FITOBALM ki olajša dihanje pri prehladu, sonno kapljice za lahko noč(nek zeliščni napoj za lažje spanje), Fitobalm apettito, ki naj bi povečeval tek in še nekaj takih stvari.

A veš, da to kremo FITOBALM BIMBI gel balsamico imam pa jaz doma. ŠE KO SEM DELALA LANI NA TERENU, KO SEM BILA  NOSEČA, MI JO E ENA (j.e.b.e.š. caps lock) mamica dala za darilo. Mi je rekla, da to ful pomaga malim otrokom, in nam je res pomagala, ko je bila Manca prvič prehlajena.
Bom pa res probala še te kaplice, ker tole je ratalo noro, naše noči user posted image

Ja poskusi, jaz bi rabila un zvark za povečanje aptitauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.1.2009 22:32:01   
mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobr dan je mogoče kera tukajuser posted image

dobr dan, ja občasno se pa najde katera?

a ti si tud majčica?

dobr večer ja jes sem tudi majčicauser posted image oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portaluuser posted image

In kako se drži mala Tajda?

ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella?

a jes bi vedla neki več?

Ti sigurnouser posted image  Jaz sem pa že gledala tvoj album in vidla , da imaš pupiko po imenu Tajdouser posted image  in je tretji otrok.

ja tretja imam še eno hčero staro17 in sina 12 Anito in Žana tako da je Tajda cartika

In kako se obnese take razlike v letih? Prvo si imela kar zgodaj, pri 19 tihuser posted image  Jaz mam sina 6 let in hčerko 8m, pa mi je po eni sr+trani kar žal, da sem tako dolgo čakalauser posted image
[/quote
oh to je biu pač splet okoliščin prvedva sta iz prvega zakona potem sem preko računalnika spoznala novega partnerja in tako mamo zdej še Tajdo. Moram pa rečt da se kar dobro to obnese tamau se zlo rad znjo igra in je zlo ponosen nanjouser posted image    aja še enkrat se moram opravičit če kateri nisem odpisala k je tolk teh kvadratkou pa strani da se komi znajdem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.1.2009 22:32:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ta sončna, a se Manca še ne vda? Gregi je (mogoče) končno popustil in zaspal. Še malo nazaj je besno pretepaval igračo user posted image

Evo, ravnokar se je predala user posted image

Upam, da ne samo za pol ure user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.1.2009 22:32:41   
jana81
SS ta Fitobalm imam jst tud, za noči pa upam da kapljice pomagajo, pri nas je, odkar sem mu dala Calpol, mirno..upam da vsaj še malo...ga je res moglo nekja bolet, al zobki al kaj drugega

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.1.2009 22:32:46   
špelin@

Stiskam pestke za naju obe!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko želim vsem user posted image  Si bom pustila moje štiri sedemke za srečo - št. postov user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.1.2009 22:34:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.1.2009 22:32:54   
tally

joke user posted image

user posted image user posted image ni potrebno. A misliš, da je tud iz ziz teklo pivo???user posted image user posted image user posted image

ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.1.2009 22:33:54   
Estrella*

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image    za vse bolančke in ostale, ki potrebujete pestke.

user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke.

Špelin@: pol pa še ti hitr spat, da vsaj malo spanca ujameš. user posted image user posted image  za mirno nočko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.1.2009 22:34:16   
mafi

mafi:kako se je pa Mark počutil med dvema dojencloma?

ti kaj pa vemuser posted image , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne.
pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobekuser posted image .

pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam
(evo ga na pa še otrok me ne jemle resno)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.1.2009 22:34:44   
Estrella*

joke user posted image

ne vem če si kaj tankala ko je bila na zizi user posted image user posted image user posted image

ja itak vsak dan po 2 dcluser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.1.2009 22:35:15   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mali kroniki

Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.1.2009 22:35:29   
Estrella*

Stiskam pestke za naju obe!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko želim vsem user posted image  Si bom pustila moje štiri sedemke za srečo - št. postov user posted image

kaka lepa cifra, upam, da pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.1.2009 22:35:58   
mafi

Evo, naša je končno zaspala, pri mojem na rokah, tako da gem kar po hitrem postopku za njo v posteljo.

NOČKO pa se jutri kaj beremo

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.1.2009 22:36:01   
tally
bejbe jaz grem tudi v horizontalo ker moj že neki teži naj pridem user posted image

lahko nočko vsem in lepo spite, posebej Gregi in Manca
user posted image , podarita mamicam malo spanja

Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.1.2009 22:36:42   
mafi

bejbe jaz grem tudi v horizontalo ker moj že neki teži naj pridem user posted image

lahko nočko vsem in lepo spite, posebej Gregi in Manca
user posted image , podarita mamicam malo spanja

u madonca spet morem pod mizouser posted image user posted image

nočka

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.1.2009 22:36:48   
jana81

joke user posted image

no Nejc je po našpem srečanju 20.12 ko sem spila ene par deci cvička in prišla domov ter ga podojila spal kot, isto prejšnji dan ko sem spila 4 jagre.. to je bilo sicer moje zadnje dojenje, ali ipak.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.1.2009 22:37:02   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

ti kaj pa vemuser posted image , pomoje mu ni blo jasno zakaj ima Emilija zobke Filip pa ne.
pa še zadnjič je prišla kolegica ki je rodila julija in ima tamal tud zobekuser posted image .

pomoje se je ubadal z zobmi, pa še rečem mu da gre Filip k zobarju pa misli, da ga hecam

pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.1.2009 22:37:12   
Estrella*

kaj ima Mark piko na zobkeuser posted image user posted image user posted image  Ti kar k zobarju, mogoče jih privabi na planouser posted image Sicer pri nas je tud samo bulica, zoba pa od nikoderuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.1.2009 22:37:59   
Estrella*

pa ni mu verjetno bilo jasno zakaj je Emilija kričala user posted image user posted image user posted image

kričala je????Zakaj pa?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.1.2009 22:38:06   
tally

joke user posted image

ja itak vsak dan po 2 dcluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da vem za drugega user posted image , če ne bo hotu spati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?