Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo, da se na hitro malce javim. Smo se celi dan poteopali. Smo bili v Ljunljani pri sestrični od mojega, smo šli gledat dojenčka, no fant je že skoraj 2 meseca star. Tak priden fantek po imenu Gal, ful močen, glavico že ful sam drži, drugače je bil pa ker zanimiv občutek tako malo štučko spet pestovat, ampak me je bilo kar malo strah, ker je Manca že pravi velikan v primerjavi z njim . Potem smo šli še malo po nakupih in pa đe pri babi in dediju smo se ustavili na poti domov. DRugače pa noč: katastrofala . Zbijanje na pol ure do 1 ure, non stop jamranja, jokanje, .... jz ne vem več kaj naj naredim. Danes je v celen denevu spala 1x 30minut in 2x 20minut (to vse v avtu) in še sedaj robanti po dnevni in noče spati. Sem se dajala več kot pol ure z njo, ampak se je samo dvogovala in vstajal, ako da sem obupala In a te je kaj prijeo, da bi bila ponovno ? Pa daj še ti probaj tiste sonno bimbi kapljice za lahko noč, mogoče pa bo kaj haska Ja, mal pa res. Sam ne še takoj, glih mal bi še počakala a veš da nisem noč brala o tem? a mi poveš kje kaj najdem o tem, ker res ne vem več kaj naj, ker te noči so obupne, sploh uspavanje V lekarni se dobi. Je nekega francoskega proizvajalca cela kolekcija teh izdelkov za dojencle nad 6m; med drugim tudi krema FITOBALM ki olajša dihanje pri prehladu, sonno kapljice za lahko noč(nek zeliščni napoj za lažje spanje), Fitobalm apettito, ki naj bi povečeval tek in še nekaj takih stvari. A veš, da to kremo FITOBALM BIMBI gel balsamico imam pa jaz doma. ŠE KO SEM DELALA LANI NA TERENU, KO SEM BILA NOSEČA, MI JO E ENA (j.e.b.e.š. caps lock) mamica dala za darilo. Mi je rekla, da to ful pomaga malim otrokom, in nam je res pomagala, ko je bila Manca prvič prehlajena. Bom pa res probala še te kaplice, ker tole je ratalo noro, naše noči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|