Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:35:50
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, jst bi tudi kej zapila...Sicer mam manj stvari za zapit kot ti, ampak se bi vseeno kaj najdlo!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:38:02
|
|
|
|
Ajvy
|
SUnny...to pa je bil komentar.....babe nerazgledane...... Ja...zdravilčka proti alergiji....ko je vse lepo in prav v momentu ko jih poješ...aha...potem so te raklame spet en nateg...še dobr da si te italianske našla..... Še malo pa boš res ko rožca......držim pesti ,da bo to čimprej.... Pri nas je veliko bolje.....trebuh me res minimalno boli...sem celo pojedla juhico in jogurtek....tak da upam, ad gre zdej samo še navzgor Tanci...ni čudno da zatekap , ko pa cel dan nisi nič počivala..... Fajn se sprosti in se fino nakockajta Kolumbo..a tak ostra si ti??? Witto...jst ti res ne bi znala pomagat glede tega izcedka...... oprost
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:39:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy Majkl zmer spi k top, posebej popoldne, sploh če gre za kakšno uro na sprehod...pri babi ma pa še mačko in psa in letajo k utrgani aja....pol pa res...pri nas je pa tako...če gre ati ležat z njo....spita dolg...k grme pa jst z njo počivat...pa nikoli ni maratonska...no ,redkokdaj ti ne znaš naš nebi nikol polek mene al pa možeka zaspal vedno sam pa bi mi včasih pasalo da bi se mal pocartala pa skupi zaspala sam smo hotl da sam spi in smo tud dobil sej ne spi zraven...ona v svoji pojsteljici midva pa v svoji...ni šans ,da zaspimo skupaj ...je vse drugo bolj zanimivo.....
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2009 21:40:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:41:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, jst bi tudi kej zapila...Sicer mam manj stvari za zapit kot ti, ampak se bi vseeno kaj najdlo! razlogi sploh niso važni.... Katjuša...spet nisi pozorno brala ko neham dojit ,ga grem pit..nič prej in nič kasneje.... Tak da kar bodi v pripravljenosti.... MAter..pa sem misnla,. da se ga sam men lušta....sej itak samo pogledam v kozarec, pa že tla plešejo....sem tak poceni pijanček
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:42:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Brez mene se ne boste zapijale , Ajvy sm zlo nežno bitje...prava ovčka , sam če me pa kdo za roge pocuka pol pa podivjam hvala nežna........ sej prav...kaj se pa to pravi po folku hodti..akr bit huda..še za tiste ,ki to ne zmoremo vedno.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:42:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy Majkl zmer spi k top, posebej popoldne, sploh če gre za kakšno uro na sprehod...pri babi ma pa še mačko in psa in letajo k utrgani aja....pol pa res...pri nas je pa tako...če gre ati ležat z njo....spita dolg...k grme pa jst z njo počivat...pa nikoli ni maratonska...no ,redkokdaj ti ne znaš naš nebi nikol polek mene al pa možeka zaspal vedno sam pa bi mi včasih pasalo da bi se mal pocartala pa skupi zaspala sam smo hotl da sam spi in smo tud dobil sej ne spi zraven...ona v svoji pojsteljici midva pa v svoji...ni šans ,da zaspimo skupaj ...je vse drugo bolj zanimivo..... ja tak je pr nas vse druga sam spanje ne je že blo da ni hotu spat pa sme rekla grema skupi pa sma se vlegla in me je spraševal kaj je to pa kej je to pa skakanje po psotelji pa mamici učke odpirat..... v glavnem same vragolije.... je pač navajen da že od 5 meseca spi sam in v temi pa sej bolje tako kot pa moj sestrič k je mogu vedno nekdo z njim ajat in mali si je pogruntal da mu ko on zaspi uidejo in potem je začel držat za prst pa se reš če se lahko je tak držal k klop sem bla enkrat na počitnicah in sem mogla z njim it sem se ga komaj rešla.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:45:00
|
|
|
|
witto
|
ma sej ni panike... kot je rekla Katjuša, dokler ne odteče voda jo ok hvala vseeno
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:45:28
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, pa kaj so ti rekli, kaj je tebe napadlo? Mi je pa všeč, da si že bujše! Pa sej vem, da razlogi za pit niso važni, vedno se kaj najde. Tudi ko sm bla na faxu se je zmiri kej najdlo, važno, da je bla fešta! witto, jst tudi nimam pojma, kaj ti rečt glede teh izcedkov...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:47:08
|
|
|
|
Ajvy
|
ŠE 7 DNI DO NAŠEGA MESECA...... dejmo navijat za punce v P Brkn....držimo pesti.....na opazovanju ..... čep.... Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. da se boste lepo cartali...-DOMA ČAKA NA AKCIJO V domači oskrbi prehitevajo: Majchy...popadki in špikanje KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje birdy- špikanje Mihailo...nočno špikanje..... Cita...sumljivo špikanje v križu Glen.....špikanje in otrdevanje trebuha POMEMBNI DATUMI: 26.01.2009,...Izidora....CR...držimo pesti..... 28.01.2009...Raisa.....CR ...držimo pesti.... nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naj raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča Deja in njen fantek Žiga Cati in njena punčka Tia PUNCE MISLIMO NA VAS in dihamo in stiskamo pesti...... kolk dogaja....sploh ne morem sledit....še malo pa bomo na ciljni črti..... Hej ho hej ho počasi rodit mi gremo..... smo tečkane in velike..... he ho ... hej ho....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:49:18
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy tile tvoji seznamčki so pa res nekaj posebnega
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:50:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...ne ne ...ona ima svojo pojsteljo in tudi midva svojo.....v najini je ob redkih priložnostih..ponavadi ko je fulll bolčakana in potrebuje bližino...drugače pa je navajena na svoj osebni prostor in mir.... Sunny...trebušna gripca....to je bilo....hvala za skrb.... Veseli me, da si tudi ti že izven ta najhujšega.... Witto...imaš prav..dokler ni poplave ali pa popadkovja na 5 minut eno uro....je vse samo predpriprava....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:55:04
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej se mi je kar zdelo, da te je kaka trebušna ulovila! Ma glavno je, da je zdej vse OK. Joj, zdej se mi je pa en smrdljivc naselu v dnevno...Matr mu...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:55:07
|
|
|
|
Katjusa
|
Florjan k nama prileze zjutraj, ko se zbudi sevede če zdži minuto je veliko in pol reče zdej sem se mal pocartal zdej se grem pa igrat jst ne razumem tistih k imajo otroka celo noč na sredini (poznam primer) kako se lahko naspijo????? Drgač pa vsak si po svoje otroke navadi kakr si jih navadiš tako jih imaš.... Zdej vas pa počasi zapuščam tiste k ste bolančkene se hitro pozdravite ostale pa ostanite zdrave prihaja naš mesec in res nimamo časa za čajčke in robčke...... Nočka in lepe sanje
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 21:59:31
|
|
|
|
Ajvy
|
punce...lahko nočko vsem.....grem ajat....sem fertik.... Sunny...upam ,da se uspešno znebiš smrdljivca...... KAtjuša..jst tudi tega ne razumem...ampak vsak po svoje..če se jim uspe naspat super..če pa ne..je pa to njihov problem...... Punce...držte se...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:03:52
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa in ajvy, nočko!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:33:31
|
|
|
|
spps
|
Februarčice,nekaj me zanima kaj boste oblekle bebicam na vrh kompletkov za ven?sama imam rok v začetku marca in ne vem kam naj grem iskat kak prehoden kombinezonček al pač nekajtakega ne vem kaj bomo bebici oblačli za ven-za v jajčko?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:48:10
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla! Jst sem za začetek nabavla en kombinezonček v št 62 (CA), za pol (april, maj) pa mam eno tanko bundico (prehodno) tudi št 62-sem kupla v ITA.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ojla! Jst sem za začetek nabavla en kombinezonček v št 62 (CA), za pol (april, maj) pa mam eno tanko bundico (prehodno) tudi št 62-sem kupla v ITA. bom jaz mogla it mal na lov pa pogledat po trgovinah dok še lahk muvam ma v Kiku so imele ene take luštne prehodne kombinezončke,ampak še takrat nisem bila v fazi nakupovanja-ker mi je blo prehitro zdaj se pa jezim,ker nisem takrat nabavila
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2009 22:54:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:55:11
|
|
|
|
sunny24
|
Ti kar pejdi počekirat, pa če maš kak Oviesse kje v bližini, jih majo tudi tam. No, vsaj tle pr nas jih majo. Pa upam, da ga dobiš!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2009 22:56:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2009 22:56:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:57:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ti kar pejdi počekirat, pa če maš kak Oviesse kje v bližini, jih majo tudi tam. No, vsaj tle pr nas jih majo. Pa upam, da ga dobiš! si bom mal vzela čas,pa mal pregledala po CE
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 24.1.2009 22:58:11
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, naša claud ma ta kombineznček na mikimiško! In je tudi v živo full lep! Ko smo že pri claud, danes se ni nič oglasila...Sumljivo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?