glen
|
Čir punce. Joj mene pa tako zvija tisti živc,pa mi je prijatelca prinesla Buscopan,pa vzatrajam in vztrajam, ampak mislim, da ga bom mogla vzet, ker skoraj da n ezdržim več od ostre bolečine v hrbtu(pri lopatici),joj ta živc. Drage , Ferb. se bliža in nekatere loči do dneva D še slab teden druge mes. dni. Joj kako je hitro minilo,prehitro. Meni se pa že par dni poraja v glavi ena misel-vprašanje? To je moja druga ,tako da po porodu zapremo štacunoz . . In ko pomislim ,kako lepo je biti in kako malo me še loči do trenutka, ko bom zagledala našega me kr strese,ker vem, da teh posebnih občutkov, ko te otroček brca,ko kolca,.......nebom nikoli več v življenju občutla. No nereci nikoli, ker neveš kaj te čaka v življenju,ampak načrtno sigurno ne. Tako,da ko malo razmišljam, po eni strani komaj čakam, da rodim in zagledam štručko,po drugi strani pa si želim da bi ta nosečnost ,tej nepozabni in nepopisni trenutki ki jih občutimo ženske v nosečnosti trajali še malo,saj jih najverjetneje nebom nikoli v življenju več občutila. . Priznajte da četudi ste imele težave takšne in drugačne v nosečnosti je eno blaženo stanje. Vsi te razumejo,vsi te podpirajo,vsi ti pomagajo,vsi te občudujejo,...... Joj ,čisto so me prevzela čustva. No lep večer vsem skupaj pa se beremo kej jutri.
|