glen
|
Pozdravljene srečke . Jaz sem dokaj o.k.(otdevanje trebuha in špikanje) Lin pa je danes ponoči še bolj zakuhala, tako da jo je danes dopoldne peljal dragi k pedia. in je dobila antibiotik,joj sam da jaz kej nefašem.Mi je pa blo tako fino, ko je izrazla željo, da želi da jo tati pelje,sej tudi drugače je zelo navezana na tatija, samo ko je bolana je pa mami 1. Kako je kej z brkn? MIHAILO Meni že več kot mes. skori dva trebuh otrdeva, pa špika me doli že dober mes., včasih tako močno švigne bolečina mimo, da mam občutek zdaj sem se pa odprla za 10 cm Pa me gin. na vsakem pregledu vag. pregleda in sem še fino zaprta,mat. vrat tudi še nič zmehčan,vglavnem doli se še nič nedogaja. Gin mi je rekel, da otrdevanje trebuha so lažni popadki ,špikanje pa, da se počasi medenica širi in pripravlja na porod,kar pa nepomeni da bo to čez par dni,lahko tudi mes. traja Ko sem bila noseč. z Lin nisem mela ne otrdevanja ne špikanja in bolečin odspodi. Witto a ginekologinja te je nahrula,kira pa?Sem,bila prepričana da ginekolog , ki je znan v Izolski porodnišnici po nadiranju ki se dosti zredijo (gin je na R.,da nebom smetila) Ajvy pocartajte se Katjusa,lep avto,a niste pred kratkim menjali,al sem malo zamešala. Mi smo meli i30(navaden,nekaravan)en vikend na poskusni vožnji in je res super,je pa bil tisti ta hud z ful opreme in močnim motorjem. Sunny si kej boljše? Urša počivkat pa se cartat Ostalim pa lep dan ker sem malo sklerozna pa se nespomnem vsega za nazaj da bi komentirala. Meni je pa tako fajn ko je vikend ker je možek doma in sem ko gospa,me razvaja,nepusti mi nič delat,sam poskrbi za Lin vse od jutra do večera,tako da ga morem res pohvalit,dragi vsela sem da te imam
|