|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
23.1.2009 14:50:27   
Anonimen
Mravljica, preberi si mal to za športanje.. KLIK in pa tudi odgovor Pušenjaka za savnanje... KLIK in KLIK in...

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
23.1.2009 14:52:31   
Anonimen
tassika,...
zadrsaj z rusi user posted image  Uživajta in čez vikend počivajta...
Midva kr večkrat...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
23.1.2009 15:11:37   
malaMravljica
Rizkoo, hvala ti. Zlata si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.1.2009 15:29:13   
MAŠKA
Rižko ti pa imaš odgovore takoj na dlani. Super je prispevek o športu, ampak  zadnji odstavek govori o tem, da je nosečnico, ki je imela SS potrebno obravnavati bolj previdno. V bistvu za nas ostaja še najbolj hoja, plavanje in sobno kolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.1.2009 15:33:48   
Anonimen
Mravljica.., ni za kaj! Drugače pa ja..., tudi mene G ni vzela pred 8 tednom. Oz. v 8 tednu sm bila in naročena 15.8. Dan prej sm mela SS... user posted image
Joj... , joj, joj.. kok ti more bit dobr občutek. Si našla tisti nosečniški test, ki pokaže v katerem tenu približno si?!
Nč še nism bla čez mejo, pa jih še nism vidla. Tm pr teb to sigurno je.
A ja... pa s prijateljico, je blo lepo?user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
23.1.2009 15:42:41   
Anonimen
Ja MAŠKA.. sm mal športnice po duši.., pa sm brskala takoj, ko sm zanosila. user posted image  Jst se nebi odrekla gibanju nikol..., čeprav časa ni veliko.. Negativno energijo dat ven s športom je nekaj najboljšega... al se pa skregam user posted image  No.. raj z gibanjem..
Maška, midve sva v bližini, če boš kdaj za kavo... , če boš žalostna.. sam povej..
Grem zdej domov... , v trgovinco, pa skuhat dragiju kosilčka... Je doma, se uči. Pa se moram sama nazaj v CE peljat... brrrr..

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
23.1.2009 16:37:06   
zvesta
Punce, pridne ste.... Vas redno berem, ampak nisme v stanju kaj pisat. Lep vikend vam želim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.1.2009 17:12:03   
malaMravljica
Rizkoo a ves da nisem tistega novega kupila, ker jih majo samo v lekarni, jaz sem pa zalogo delala v DM-ju par mestrov stran od lekarne, ki jih ima. Ma ves, sem si sla izracunat in baje sem v 4. tednu. A ni to fajn, vceraj izvedela in takoj preskocila prve tri tedne,  user posted image user posted image   Ja, s prjatlco je bilo pa lepo, pa nakupovanje zelo uspesno. Ma bom to se kaj porocala, ok!

Punce, moj je tolk smesn. Vceraj sem mu povedala, med mnozico dogodkov in stresa. Imel je tak stres in jaz sem se mu v obraz smejala, dobila pravi napad smeha. Ja, ko sem naredila test in je bil pozitiven sem se sam se smejala, se v postli zvecer ko sem hotla spat. Sem ze zadnjic tako odreagirala. No, in vceraj je moj razlagal, da ne se veselit prevec in prezgodaj, da jaz se tako veselim, da to ni normalno in lahko pripelje to veselje celo do ss. Ja pa ja de, on se pa ne veseli, prejle me je ze bozal po trebuhu. Punce, pa sej vam tudi obljubim, da se ne veselim pretirano, pac v mejah normale ene vesele nosecke  user posted image user posted image user posted image    ampak veste kaj, komaj cakam, da bova ime zbirala, a veste kolk dela bo s tem. Izbrati morava nekaj, da bo ok v Nemciji in v Sloveniji, pa tukaj dobi vsak otrok dva imena. Jupiiiii, kolk bo to fajn. Sam veliko imen mi ze v startu odpade, ne more biti recimo Sara, ker tukaj to preberejo Zara. pa tudi nasa Zara je tukaj Cara. Pol mava pa se midva tolk razlicen okus za imena. Bo to en pravi podvig.

Punce, kdaj bo spet katera na vrsti za test? Jaz sem prejsnji vikend malo po ovinkih to ze  sprasvala, takrat sem komej cakala ta vikend in rezultat.

En res lep vikend vam zeli nosecamalaMravljica, hehehe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.1.2009 18:11:16   
twixy
Jaz delam test nekje 1. oz 2.2,če bo vse posreči... Ampak se mi zdi,da nič ne bo z našim pluskomuser posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 23.1.2009 18:13:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 434
23.1.2009 18:59:50   
Anonimen
Ti bodi kar vesela, malaMravljica... ! To plodek čuti..user posted image  Joojj.., ko se spomnim božanja po trebuhu... Ja, takrat res pokažejo, kako močno si želijo... Moj se je kr skoz stiskal, pogovarjal, božal... Se je z mano enkrat neki skregal.. in je bil nesramen... pa sm ga sam skenslala... , ko je prišel zraven.. in je rekel sej nisem prišel k tebi ampak k Rižkotu in nimaš pravice mi to vzet. user posted image  Sm se tko smejat začela... Sm rekla, prebrisan en...user posted image

Skratka.., grem nama delat za papat... šele zdej s priracala domov...
Čakam pa M, 29. 1.... Mogoče je ne bo.. I hope, I hope, I hope...
Čao nosečkicaaa vesela

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
23.1.2009 20:39:27   
Anonimen
zvesta, kaj je s teboj... Zakaj nisi v stanju pisat nam? Maš gužvo ali?! Če so težave čustvene....., piiiišii nooo..., to pomaga. Skupaj vse rešimo... al pa vsaj ublažimo.
Kaj počneš kej..?
Evo ti en objemček, karkoli že je..
user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
23.1.2009 20:40:21   
Anonimen
Upam, da vas ne motijo te moji medvedki... Z njimi mal lažje pokažem čustva...
Lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
23.1.2009 21:12:19   
tassika
Evo bejbe da poročam.

Bilo je noro dobro, to tako dobro drsajo, te kar strese, pa kakšne nogce imajo bejbe, ojoj pa tako lepo se držijo, pa obleke so bile enkratne, jaz bi bila takoj drsalkauser posted image .

Me je pa ful zmotilo to, da vsi vejo, da je bil petek, da je bila predstava ob 15,30 in da je takrat v LJ gužva in to je bila katastrofa, in potem so ljudje zamujali lepo prosim tudi do 45 min in več, in ker so nekaj prestavili stole (baje zaradi odra) niso vedeli kje sedijo in se naglas pritoževali ej me je kar minilo. Aja pa ker so bile karte za otroke samo 20 eur je bilo ful majhnih otrok, ampak moram reči, da kljub temu, da to ni bila pravljica so bili celo bolj kulturni kot njihovi starši. Potem pa sem rekla, da sem prišla uživat in sem jih avtomatsko izklopila.

Potem sva šla pa v areno na večerjo in sem jedla rižoto z jurčki, mozzarelo in rukolo, postrežba na nivoju, hrana enkratna, pa še drago ni blo. Ja tja bom še prišlauser posted image .

Vglavnem imela sem se lepo, dobila sem histološki izvid od zadnjič, pa znam še manj prebrat kot pri prvem, pa se sploh ne sekiram. Bo že ko bo, samo pušenjaku bom pa vseeno napisala kaj on misli in kako to vpliva na morebitno nosečnost, ker pove mi nihče nič.

Evo se tipkamo še kaj jutri, ker vidim, da že vse spite.

Nočko

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.1.2009 21:16:35   
pilotina
zvesta...rožica, povej nam kaj ti teži...jaz se tudi včasih zaprem...ampak, ko vam povem, mi je lažje...če ne takoj, pa čez cajt...ampak mi pomagate in to ogromno user posted image

malaMravljica nosečka...kako lepo te je brati...še piši še user posted image

twixy...vse je še odprto dokler ni M...počaki na naslednji vikend...mi pa te bomo ta čas kratkočasile user posted image

Rižkoo...meni je fajn, da nas malo cartaš z medvedki...so tako srčkani user posted image

jutri ima moj dragi rd...pa se ne bova mogla slišati, ker je na odprtem morju in mu kakih osem dni ne bo telefon lovil...ampak nič ne de...si bova pisala

nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.1.2009 21:19:49   
pilotina
tassika...glih sem se odpravljala spat...pa jaz tolko časa odgovarjam, da je jojjj

me veseli, da si kjub kažinu uspela odklopi in se imela fajn...pa še tako fino si papcala...mjammmi, se mi kar sline cedijo...finoooo

nočko

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.1.2009 21:53:00   
twixy
že vse spančkate??

Jaz sem ravno imela borbe z taščo preko telefonauser posted image user posted image user posted image user posted image
Me je kr minlo do vsega tako,da bom pomoje kr spat šla..... Tako,da ju3 ko se zbudim bo že boljšeuser posted image
rižkoo ne tvoji medvedeki nas sploh ne motijouser posted image Meni so prav všeč ker poživijo našo stran in so polni optimizma
poguma-ravno to kar me rabimouser posted image
zvesta če te kaj teži nam kr povej.. Te bomo probale najboljše razumet..user posted image
tassika super,da si uživala! Prav je takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.1.2009 10:42:29   
twixy
Jutrooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.1.2009 13:07:50   
maj2009
Ojla!
da se vam mal javm. moja user posted image bi mogla dons pridt al pa jutr, pa ni še nobenih znakov, ne bolečin, rjavga izcedka, nič!
sam mam en problem, da sm ful prehlajena, vročino imam že 2dni 38-38.5 tko da si jo zbijem sam z lekadolom, ful kašlam in smrkam
sm se od otrok v vrtcu nalezla!

če sm slučajno noseča me zanima kakšne posledice ima lahko to moje stanje na plod? sm mal zaskrbljena!!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.1.2009 13:54:19   
malaMravljica
maj2009 baje, da lekadol lahko vzames. Preberi si to    http://www.ringaraja.net/forum/m_2139894/tm.htm  ( drugace ne zanm linka naredit).  Joj, mogoce si pa ti nasa druga nosecka. Kdaj bos pa test delala? in glej, da nam takoj sporocis potem. Jaz ti pa itak pesti stiskam, ok.
Bom kar en seznam naredila.
maj2009 caka plusek ze danes  ali jutri
Rizkoo cez pet dni, to je 29.01
se januarja porocajo o izidu tudi U* , Drobtinica, Stumf in Fergesia

Twixy pa potem tri oz. stiri dni za Rizkicoo user posted image  to bo 1. oz. 2. 02
po enem desetdnevnem premoru za Twixy pa drzimo pesti za Sasos, to bo 11.02
Februar tudi Nogavica in Maska

Tassiki se ne vemo tocno kdaj bomo cestitale, ampak enkrat kmalu, Pilotini mogoce ze aprila, Zvesta pa pricakuje plusek julija
Kakorkoli ze na jesen 2009 bomo ze vse s trebuhi in joj, bilo bi lepo, da bi jeseni kar po tekocem traku zavijale v porodnisnico.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 24.1.2009 13:55:42 >

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.1.2009 14:08:43   
maj2009
hvala mala mravljica!!
sm kr pomirjena zdej če je slučajno kej ratal.

bomo vidl kako bo če ne bo čez vidend nič pol bom v ponedelk nardila testk!

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 445
24.1.2009 14:09:31   
malaMravljica
Lahko se malo tezim? Ce grem kateri na jetra naj me preprosto preskoci.
Torej, koledarcek na rr pravi, da sem noseca ze 5 tednov. To gre pa hitro kaj. Zdi se mi, da sem 5t 1dan  in tam pise, da obstajata dve vrsti nosecnic, ene so v tej fazi ze zaspane, utrujene in jim je slabo, druge pa ne obcutijo nic od tega. Jaz spadam sem. Imam samo en tak obcutek, da je moj trebuh tezak oz. da ga cutim, da je tam, pa se to si verjetno le v glavi domisljam. Ce verjamete ali ne, rada bi, da bi mi bilo slabo, reees slabo. Ker zadnjic mi ni bilo in nekako mislim, da ce mi bo slabo je tudi vse ok. Ja, v bistvu pa sem ze par tednov zjutraj tako utrujena, se bom kar na nosecnost zgovarjala.

Medvedki od Rizkoo pa res ne motijo, so prav ena lepa dekoracija na strani.

Twixy, ja to so tasce. Saj znajo bit fajn, znajo pa biti tudi takoooo tecne. Sam saj tvoja zivi dalec stran, v drugi drzavi, pa se morje je vmes, haha..

Neposredna povezava do sporočila: 446
24.1.2009 15:10:18   
twixy
Ojla..
mravljica neee sploh ne tezisuser posted image Meni je prav fajn,da se nekaj dogaja. In rees sem resnicno vesela za tebeuser posted image user posted image Upam,da se ti kmalu pridruzimouser posted image Glede slabosti pa je pomoje cist drugace ker se nosecnosti med seboj razlikuejo,ane? In ce se ti ni slabo ti pa mogoce se bo cez kaksen tedencekuser posted image Ti si pa zdaj itak polna optimizma in ne smes pomislit,da bo kaj narobe ker bo vse SUPER in bos ti oktobra srecna mamicauser posted image user posted image

maj2009 drzim pestke na rokah in nogah,da tudi tebi uspe in zagledas +!! Se par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco.

Nic..grem malo pocivat. Se me pomoje kaksna viroza loteva ker sem kot cota..

Neposredna povezava do sporočila: 447
24.1.2009 18:20:28   
Anonimen
Sam na hitro se javim. Včer sva mela z dragim filmski maraton.., danes sem bla ceeel dan v Mariboru pri moji mali sestrični, ki jo obožujem..., zdaj delam večerjico... potem greva pa v gledališče, gledat neko beograjsko predstavo. Baje bo smeha, še pa še....
Zlo pa rada berem mravljica tebe..., pozitivna bodi, prosim te. Men tud ni blo slabo sam... od ene do druge odvisno. Ti se sam sprosti in po bušiju se božaj in se pogovarjajta... user posted image  Evo še ena stran zanimiva KLIK

maj2009, noro bi blo, če bi mela +. Joooooooojj, začel se je.... Jupiiii.. z vaskim + bom verjela, da enkrat sem tud jst na vrsti.. Twixy, tud tiiii...
Cmoka, laufam... da se ne bo vse zažgalll...
Prv, medeki pa ostanejoo.. men so krasni..
user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
24.1.2009 21:29:56   
twixy
Puunce... Ravno sem dobila sms od moje sestrice,da ima popadke na 5minutk in piči v porodnišnicouser posted image user posted image Tako,da še malooo pa bom postala tetaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res komaj čakam,da dobim še kakšen sms in sem čisto naspidirana sploh spat ne bom moglauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.1.2009 22:57:08   
MAŠKA
Twixy, držim pesti za tvojo sestrico!

Rižko, medve pa se bova dobile enkrat na kavi! Če že ne prej, pa sigurno takrat, ko bova na porodniški!
Upam, da se nama bo vsaj delno poklopila.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?