malaMravljica
|
Rizkoo a ves da nisem tistega novega kupila, ker jih majo samo v lekarni, jaz sem pa zalogo delala v DM-ju par mestrov stran od lekarne, ki jih ima. Ma ves, sem si sla izracunat in baje sem v 4. tednu. A ni to fajn, vceraj izvedela in takoj preskocila prve tri tedne, Ja, s prjatlco je bilo pa lepo, pa nakupovanje zelo uspesno. Ma bom to se kaj porocala, ok! Punce, moj je tolk smesn. Vceraj sem mu povedala, med mnozico dogodkov in stresa. Imel je tak stres in jaz sem se mu v obraz smejala, dobila pravi napad smeha. Ja, ko sem naredila test in je bil pozitiven sem se sam se smejala, se v postli zvecer ko sem hotla spat. Sem ze zadnjic tako odreagirala. No, in vceraj je moj razlagal, da ne se veselit prevec in prezgodaj, da jaz se tako veselim, da to ni normalno in lahko pripelje to veselje celo do ss. Ja pa ja de, on se pa ne veseli, prejle me je ze bozal po trebuhu. Punce, pa sej vam tudi obljubim, da se ne veselim pretirano, pac v mejah normale ene vesele nosecke ampak veste kaj, komaj cakam, da bova ime zbirala, a veste kolk dela bo s tem. Izbrati morava nekaj, da bo ok v Nemciji in v Sloveniji, pa tukaj dobi vsak otrok dva imena. Jupiiiii, kolk bo to fajn. Sam veliko imen mi ze v startu odpade, ne more biti recimo Sara, ker tukaj to preberejo Zara. pa tudi nasa Zara je tukaj Cara. Pol mava pa se midva tolk razlicen okus za imena. Bo to en pravi podvig. Punce, kdaj bo spet katera na vrsti za test? Jaz sem prejsnji vikend malo po ovinkih to ze sprasvala, takrat sem komej cakala ta vikend in rezultat. En res lep vikend vam zeli nosecamalaMravljica, hehehe...
|