|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
23.1.2009 9:23:10   
pilotina
dobro jutro rožice

malaMravljica...neprestano mislim nate...vesela in srečna sem

ja Rižkoo...kako bi bilo lepo, da bi vsem nam ratalo, da bi bile približno enako user posted image ...no pa sej tudi, če ne, ni važno...ene prej druge kasnjeje, bomo pa vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.1.2009 9:24:54   
Anonimen
MalaMravljica.., nimam se kej tega bat. Teme o tvoji nosečnosti se lahko samo veselim.. user posted image  Nočm pa, da zdej kr greš ... Hočm pač, da z nami delit te filinge...
Kar se G tiče.., sej se strinjam. Sam jst sm v smeri.. bolje preventiva kot kurativa. V kerem tednu nej bi bla? Veseli se, pusti strah...

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
23.1.2009 9:39:52   
Anonimen
pilotina,
sej nam bo veš.. pol bomo pa vseuser posted image .
Lupčka

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
23.1.2009 9:45:51   
MAŠKA
Mravljica, ne bom še čestitala, ti pa želim veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko sreče in vse tukaj držimo pesti! user posted image user posted image
Naj se pikica obdrži in lepo raste! Čestitala ti pa bom, ko se boš veselila s štručko!

Končno spet nekaj optimizma na tej strani! user posted image  Upam, da se čimprej še katera pridruži z veselo novičko, da ne bomo samo jamrale.

Jaz pa sem tisti samoplačniški UZ  prestavila na 27.1, ker bom takrat tik pred user posted image , ker bi se takrat baje najlažje videlo pregrado, če slučajno je.

Rižko, veš vse naenkrat sigurno ne bomo zanosile, bomo pa takrat, ko na je namenjeno in bomo se vzpodbujale še naprej. Pomembno je le, da bi se obdržalo takrat, ko se bo prijelo.

Malo sem na MON-u povprašala Pušenjaka, njemu se 2 zaporedna splava ne zdita nič posebnega, takole mi je odgovoril:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5224711

in potem ima še ena druga podobno zgodbo in ji Pušenjak ji odgovarja takole:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5225905

Tako da ne vem... najbrž bo treba le poskušati vsaj do tretjega splava, da nas bo spoh kdo pregledal... mogoče pa je res le naključje in nam že pri naslednjem poskusu uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 404
23.1.2009 9:54:10   
pilotina
Maška...kako ti gre...večkrat mislim nate, veš
močan user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.1.2009 10:07:14   
drobtinica29
bravo mala mravljica user posted image user posted image , tudi jaz ti želim velikoooooo sreče, predvsem pa lepo user posted image !

Rižko zate pa enuser posted image !

kako ste kaj drugače punce?
jaz se počutim kot da bi me povozil tramvaj user posted image , ma nekaj me je zgleda prehlad dobil, pa sem čist povožena, me vsaka kost boli,.. no sicer smrkam ne, pa tud vročine zaenkrat nimam , samo me pa glava boli, pa tisti očutek utrujenosti ko si pač bolan, upam da nebo kaj hujšega, saj jem veliko vitamončkov, pa čajčeka pijem user posted image ,...  da pa še to ni dovolj se je danes ponoči prikazala še user posted image ,...
super kombinacija user posted image

nič lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 406
23.1.2009 10:27:50   
pilotina
drobtinica29...ni čudno revčka, da si zbolela...kako vreme smo imeli te dneve...no pri nas na obali je danes zelo lepo sončkasto vreme...končno
res, kombinacijo maš pa tapravo...ajjojj user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.1.2009 10:33:20   
MAŠKA
Pilotina, ne vem kaj naj rečem... čakam na ta pregled v torek, da vidim, kaj bo rekel zdravnik. Sicer se mi zdi, da blodim v temi. Če ne bo našel pregrade, ne vem kaj je bil razlog mojim splavom... nabrati moram tri splave, da me bodo sploh malo bolj obravnavali. In moram reči, da nisem zadovoljna z odgovorom moje zdravnice, ki vzrok pripisuje v največji meri mojim letom. 33 let pa tudi ni še takšna starost... Koliko žens še rodi pri 38 in več... In jezi me, da moram nabrat 3 splave... jezijo me številke in vsa ta statistika...

In potem mi moja punčka vsak dan govori, kako rada bi imela pravega dojenčka... jaz pa čisto nemočna. No zdaj bo dojenčka dobila njena najboljša prijateljica iz vrtca... in potem bo naša mala spet začela spraševat. Odgovora pa ni. Po drugi strani pa sem presrečna, da imam vsaj že enega otroka. Vsekakor je bolje imeti enega kot nič.

Ah nekam depresivna sem danes... ki bi vsaj sonček posijal, potem se jaz že kar bolje počutim.

Punce držite se!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.1.2009 10:52:33   
Anonimen
MAŠIKA..., ne bodi žalostna. Prav to je mene iztirilo, ko sm slišala od moje G, da bova šle naprej (šele do UZ), ko bom dala čez 3 ss. Že občutek, da ma nekdo vse v svojih rokah..., me je razbesnel. Ne, jst mam v svojih in sm šla naprej... in ugotovitev je, kakršna je.
Zanima me ali razmišljaš, da bi zamenjala G? Čist tko...
Malo tvojo punčkico boš pa že razveselila, boš vidla. Kmalu. Starost pa niti slučajno ni razlog tvojim ss-jem... Nikakor. Mam teto je rodila lansko leto, stara je pa 41 let. Pusti te statistike..., ti pejt raj še kam na pregled...
drobtinica 29
HVALA ti za objemčka. Prijazna si. Dekico nase, pa fejst čajčka pit. Sm brala nekje, da je dobro jest sladoled... user posted image
pilotina
Kaj praviš, da nam mal sončka pošlješ. A veš kako? Zapakiraj ga v kuvertico uno ta rumeno z mehurčki podloženo... in prvo pošlji MAŠKI za nasmeh, pol pa drobtinici29 proti prehladu, pol pa vsem tem puncam, ki so žalostne in meni tudi.
Hm... dej no..user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
23.1.2009 11:07:34   
pilotina
evo rožice...vsaki sem posala en delček mojega sončka...in z njim polno pozitivne energije...a že čutite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.1.2009 11:10:06   
tassika
Ojla čveke, komaj vam sledim.

MalaMravljica, pomoje se komot naročiš na pregled, jaz sem se takrat tudi prvi dan ko sem izvedela, pa je rekla, ja naročili vas bomo v 8 tednu, to je... in jaz ful to je pa še dolgo, ampak sem zdržala in je bilo bolje. Moja g. ne naroča pred 8 tednom.

Pilotina, jaz bi tudi sončka, tukaj je tako mračno, ampak nimam časa biti depresivna, sem še vedno sama, moja sodelavka naj bi prišla v ponedeljek, pa je zdaj zbolel še njen mož in pa mali, tako da so vsi doma v posteljah. Dela imam čez glavo, včeraj sem delala do 5 ker dane s grem ob 14,30 grem gledat labodje jezero, komaj čakam.

Pa še nekaj vam povem, moj piki bo dobil novo ogromno kletko, samo jo morava narediti sama, pa naročila sem nove kovtrške in povštrčke, zdaj moram pa še posteljnino, pa se ne morem odločit kakšno, a gladko svetlečo, a bombažno,... preveč izbire za mojo majhno denarnico. Pa za v kopalnico iščem rumene tepihe, da bo bolj sončnouser posted image .

A katera ve, kako je če zanosiš s polipom? Saj nimam namena, ampak ne da se mi več slončkat s kondomi, saj res da grem februarja na pregled pa bom takrat videla, ampak do tja je še en mesec.

Maška, ne biti žalostna, saj bo naslednjič bo vse ok. Sa jveš v 3 gre rado. Je pa res, da nam statistika včasih ni naklonjena, ampak to je pač država, ki gleda na svojo korist ne na korist državljanov. Ravno tko me jezijo vrtci, nikoli jih ni dovolj, nardit jih pa nočejo, ker je to stošrk grrr. A če pa privat varuško plačam, ki dela na črno pa ne dobijo nobenega prihodka to je pa dobro?!

Drobtinica tebi pa tako kot so že ostale napisale veliko limonc v kakršnikoli oblikiuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.1.2009 11:10:34   
pilotina
Maška...vseno upam, da 3ss ne bo...ker ti neizmerno želim, da sedaj zanosiš in donosiš bratca ali sestrico za tvojo princesko
Maška poslala sem ti sončka, samo zapri učke

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.1.2009 11:16:01   
pilotina
za vse vas

user posted image

sončko za energijo, piko poko za srečo, pa še malo glasbice, če potegnete user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
23.1.2009 12:32:53   
drobtinica29
punce hvala vam, super ste user posted image user posted image

aja pilotina pa hvala za sončka,... pri nas v mb že sije user posted image
sem kar boljše volje!

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.1.2009 12:40:44   
MAŠKA
Rižko, nisem še razmišljala o menjavi G, ker je bila do sedaj OK. In pač je država tako uredila, da se še 2 ss smatrata kot naključje in si do dodatni preiskav upravičen šele po 3. splavu. Mi je pa po 2. splavu naredila UZ, ampak nič našla. Zato pa grem v torek smoplačniško še k Simonitiju. Bom poročala kaj bo rekel...

Pilotina in Tassika hvala za lepe besede. In za sončka...mi ga še sicer nimamo na nebu, ampak bo že.

Pridne bodite!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.1.2009 12:55:46   
tassika
No jaz sem pa zvedla, da bova cel vikend brez avta, ker je gospod majster pozabil povedat da bo mogel vrata še barvat in ga ne dobiva danes ampak v ponedeljek user posted image . Bom pa hujšala, ker se bom sprehajalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.1.2009 14:14:18   
malaMravljica
Tassika, ma to je za vaju ena prou super novicka, cel vikend brez avta. Imala bosta res veliko casa za polezavanje v postelji in stiskanje in cartanje. Midva sva to sezono to izvedla ze ene 2x, polezavanje celo nedeljo, suuuper.

Jaz se pa odlocam, ce grem v spalnico in izvedem eno modno revijo z novo oblekco in cevlji. Pri nas je drugace tako slabo vreme, dezuje in poledico napovedujejo. Samo tsiti soncni zarki iz smeri Slovenije so pa pogreli moj domek, hvala Pilotina.

In punce, a nismo en super team, skupaj pretakamo solze zalosti in skupaj vriskamo od srece.

Pa se eno vprasanje. Verejtno je bolje, da sedaj preneham s fitnesom, pa savna je tudi na prepovedani listi, ce se ne motim. Saj vem, migam lahko naprej, samo fitnes pa res verjetno ne, obritrek pa lahko. Se motim?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 417
23.1.2009 14:27:44   
tassika
Ja bom ležala pred TV-jemuser posted image

Savna ni priporočljiva, telovadba pa v mejah normale je, vse po zmožnostih, ne smeš se prenaprezat in dosegat nekih svetovnih rekordov. Gibanje v nosečnosti pa je priporočljivo zaradi boljšega pretoka krvi in posledično tudi počutja. Jaz sem telovadila in sicer po vajah, ki mi jih je dala g.

Uživajte, jaz šibam v ledeno dvorano hale Tivoli.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 418
23.1.2009 14:32:41   
MAŠKA
Mravljica, če je nosečnost OK, potem lahko počneš v bistvu vse, kar počnejo ostale zdrave ženske.

Ampak meni pa je G sedaj rekla, da bom v bodoče zaradi dveh zaporednih SS celo nosečnost v bolniški, čeprav delam v pisarni.  Izključiti je potrebno vse dejavnike, ki bi morebiti lahko povzročili splav, vsi napori, tudi dvigovanje otroka, ki ga imam doma, stres...

Zato, če mi rata še zanosit, bom zelo pazila kaj bom počela... savna niti pod razno, niti fitnes, niti orbitrek. Edino kar bi počela ja to, da bi hodila v naravo, čimveč. V nosečnosti potrebuješ gibanje, ne potrebuješ pa naporov. Zato se PAZI, ne izpostavljaj se tveganjem, splav je prehuda izkušnja. 

Pa tudi, če greš na orbitrek - malo že, nikar pa ne pretiravaj. Jaz sem pred prvim SS tudi kolesarila, zdaj ti povem, da mi še na pamet ne pride, da bi karkoli tvegala.

V glavnem pazi nase in na svojo pikico!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
23.1.2009 14:34:14   
pilotina
tako kot je tassika napisala...savna raje ne, fizična aktivnost pa v mejah normale...nekih hudih vaje ne...vem, da sem nekje prebrala, da v začetku lahko tudi tečeš, vendar po malo

Neposredna povezava do sporočila: 420
23.1.2009 14:40:22   
malaMravljica
Maska, hvala za odgovor, ceprav si v en stavek dala eno hudo pomensko napako. Tvoj stavek se glasi

Zato, če mi rata še zanosit, bom zelo pazila kaj bom počela...   pravilno bi bilo: Zato, KO mi rata  zanosit, bom zelo pazila kaj bom počela...   Se strinjas kajne!!

Saj teorijo o dovoljenem sportu nekako poznam, v praksi me je pa tako strah sedaj, res nocem sama narediti kaj, kar bi lahko pripeljalo v napacno smer. Malo bom hodila in malo obritreka, pa seveda ne bo padel svetovni rekord  user posted image  

Tassika, ti pa uzivaj v Tivoliju!!Bos tam kaj migala?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.1.2009 14:42:26   
tassika
Nič ne bom migala, lepo bom sedela, čisto pri miru in gledala, danes me dragi pelje na labodje jezero na ledu, oziroma po domače balet na drsalkah, ampak pridejo tapravi rusi in pomoje bo noro dobrouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 422
23.1.2009 14:44:35   
pilotina
oprosti Maška...sem kar nekaj časa odgovarjala pa nisem videla tvojega posta

vsekakor je večja mera pazljivosti pri nas vseh zelo pomembna

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.1.2009 14:45:36   
pilotina
tassika...uživaj-ta ful ful ful

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.1.2009 14:47:30   
tassika
Evo zdaj pa res že letim se mi mudi, vam zvečer poročam kako je blo.

papauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?