tassika
|
Ojla čveke, komaj vam sledim. MalaMravljica, pomoje se komot naročiš na pregled, jaz sem se takrat tudi prvi dan ko sem izvedela, pa je rekla, ja naročili vas bomo v 8 tednu, to je... in jaz ful to je pa še dolgo, ampak sem zdržala in je bilo bolje. Moja g. ne naroča pred 8 tednom. Pilotina, jaz bi tudi sončka, tukaj je tako mračno, ampak nimam časa biti depresivna, sem še vedno sama, moja sodelavka naj bi prišla v ponedeljek, pa je zdaj zbolel še njen mož in pa mali, tako da so vsi doma v posteljah. Dela imam čez glavo, včeraj sem delala do 5 ker dane s grem ob 14,30 grem gledat labodje jezero, komaj čakam. Pa še nekaj vam povem, moj piki bo dobil novo ogromno kletko, samo jo morava narediti sama, pa naročila sem nove kovtrške in povštrčke, zdaj moram pa še posteljnino, pa se ne morem odločit kakšno, a gladko svetlečo, a bombažno,... preveč izbire za mojo majhno denarnico. Pa za v kopalnico iščem rumene tepihe, da bo bolj sončno . A katera ve, kako je če zanosiš s polipom? Saj nimam namena, ampak ne da se mi več slončkat s kondomi, saj res da grem februarja na pregled pa bom takrat videla, ampak do tja je še en mesec. Maška, ne biti žalostna, saj bo naslednjič bo vse ok. Sa jveš v 3 gre rado. Je pa res, da nam statistika včasih ni naklonjena, ampak to je pač država, ki gleda na svojo korist ne na korist državljanov. Ravno tko me jezijo vrtci, nikoli jih ni dovolj, nardit jih pa nočejo, ker je to stošrk grrr. A če pa privat varuško plačam, ki dela na črno pa ne dobijo nobenega prihodka to je pa dobro?! Drobtinica tebi pa tako kot so že ostale napisale veliko limonc v kakršnikoli obliki .