|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
25.1.2009 9:26:10   
malaMravljica
Jooooj no, kar koza se mi je najezila sedaj. Po moje je Twixy do sedaj itak ze teta. user posted image user posted image user posted image user posted image   Joj Twixy, kako lepo. Kaj pa imate, fanta al punco? In Twixy, tvojo sestrco malo povprasaj kaj in kako v teh nem. porodnisnicah, nama bo ta podatek zelo prav prisel.

Rizko, ma kaj sezona pluskov, enega dojencka ze imamo user posted image user posted image user posted image   in eno teto user posted image user posted image user posted image    Si pac ne morem pomagat, to me je tako razveselilo sedaj, da me vidite, spet se kar smejim.

Maj2009, testa verjetno se nisi delala kaj. Se kar bojim, da bi pozabila porocat.

Punce, moj je pa ze prvi vecer kolegom skor zblebetal, da bo ocka. Vceraj pa smo bili na pici in jaz kot ponavadi narocim vodo, on pa natakarci to je tko, nosecke morajo vodo pit.  Pol je pa meni reku a vidis, vcasih lahko kaj reces pa ti nihce ne verjame. Zmenila sva se, da 3 mesece ne poveva nikomur, pa se bojim da ne bo niti 3 dni zdrzal.

Tako, sedaj pa grem nabirat ideje za kosilo, popoldne pa smo na snegu, jaz na soncku. Ja, smucarska sezona se mi je letos hitro koncala.

Uzivajte. Ti, teta Twixy tudi  user posted image   pa ce katera plusek vidi takoj porocat, ok.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.1.2009 10:14:43   
tassika
Ojla punce, jaz sem pa tako zaspana, pa neki mi z nosa kaplja. Tukaj v domžalah je grozno temno, pa še po tv-ju ni nič. Sovražim take vikendeuser posted image .

Twixy javi se, da vidimo kaj si teta ali stricuser posted image

Malamravljica, jaz sem tudi rekla da tri mesece ne bom povedala, pa sem na koncu vseeno mogla, domačim zakaj sem na bolniški, enako v službi, toliko o moji skrvnosti. Jaz bi na vajinem mestu počakala do prvega pregleda, potem povedala najožjim, po treh mesecih pa še vsem ostalim.

Rižko kako je bilo v gledališču?

Nič grem pit čajčka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.1.2009 13:45:53   
maj2009
Punce!!!
še nobenih znakovuser posted image ! me pa ful modrostn zob boli! tko me je tud  takrat ko sm bla 4 tedne user posted image .

držte peste!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.1.2009 13:46:37   
twixy
hellow bejbike.

Moram vas razocarat,da se nisem tetauser posted image
Moja sestrica se ne odpira dovolj hitro in tudi popadki so neredni. Ko je prisla v P. jih je imela na 5minut in na 3zdaj pa se ji sploh ne spustijo pod 10minut. Sem se pa ravno pogovarjala z njenim dragim in,ce bo vse po sreci bom do vecera ze tetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se ne vemo spola ker se detece ni hotelo obrnit in se je 9mesecev skrivalouser posted image

malaMravljica kako se ti nosecka? Se super pocutis? Ti je slabo,si zaspana...? :))
Ah ti fantjeuser posted image Ja jaz bi prvo povedala starsem pol pa NS pa se ostalim..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.1.2009 13:47:57   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

Punce!!!
še nobenih znakovuser posted image ! me pa ful modrostn zob boli! tko me je tud  takrat ko sm bla 4 tedne user posted image .

držte peste!!!!!user posted image user posted image user posted image

Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj razveseli nas z novicko,da si nosecka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco,da se user posted image res ne prikare in bo ju3 na testeku user posted image user posted image Sej ga delas ju3,ne?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.1.2009 13:54:19   
maj2009
ja jutr ga bom nardila, če še nič ne bo, je pa res da sem imela cikluse 33-30-30. dons je 31 dan!

joj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.1.2009 14:03:01   
maj2009
mogoče je pa moja g. narobe vidla in ni vidla nakazane pregrade ampak kaj drugega??!!!
saj verjetno po 4 tednih ni še nič direktno vidnega če se je kaj prijelo?

a katera slučajno kej ve na to temo?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.1.2009 15:18:06   
Anonimen
maj2009
Zakaj enostavno že zdej ne narediš testa?! Dobra si, da čakaš in čakaš, jst nebi zdržala. Iz srčka ti želim, da nas jutri razveseliš.
Ne obremenjuj se z mislimi... kaj če, kaj, kako... Jutri naredi test.., pol pa itaq sledi mogoče nosečniški pregled, če ne pa tisti.., ki bo povedal kaj je... ?! Ok?

twixy, še malooooo.., pa boš teticaaaaaa....!! Joj lumpek mali se ni obrnil. Me prv zanima kaj je..., kaj ti misliš?? Jst mislim, da bo fantek!!user posted image

malaMravljica, objemček zate... A piješ tabletke, si mažeš trebuščka? Kako si se odločila za pregled? Ja.., tvoj dragi je tok srečn..., da težko skriva. Pa kaj... , če tako čuti, naj govori. Jst tud komaj čakam, da vidim ta sjaj v očeh mojega ... , čudovit je. Pa sam enkrat sm ga vidla..!user posted image

Tassi.., zamudla sva mal. Je tašča rekla ob 20:00, pa sva ji verjela na besedo. Začel se je pa pol ure prej. Sva se pa nasmejala... , lepo je blo. Pol sva gledala pa filmček.., pranje možganov. Sploh pa če se poistovetiš s filmom oz. najdeš podobnosti. Govorim pa o filmu Revolutionary Road. Ta ta nov od Leonarda Di Capria in Kate Winslet. Skratka.., ni slab je pa preveč realističen user posted image .
Tassi, drugač ti pa pošiljam škatlico KLIK. Da se mi pozdraviš..

Sm se pa najeedla.., ko norc. Zdej grem pa mal ležat. Mojga + nč ne pričakujte..., tok očitno se bliža M, da niti ne upam, niti ne pričakujem, niti, niti...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
25.1.2009 15:28:44   
maj2009
rižko!
bi nardila test pa ga žal nimam, ker sm se odločila, da jih ne bom več kupvala pred izostankom menstre. sm prejšn mesc 3 porabla, k sm kr misla, da mogoče bo kej!

sm zlo dobro razpoložena, kljub temu, da sm mela 4 dni vročino, zdaj je nimam že drug dan tko da bom šla jutr kr v službico. Po službici pa grem kupt testk, če do takrat nič ne bo.

močno si želim, da + dobim,
takrat bo lepo, saj življenje v meni novuser posted image zaživel bo.
želim ti, želim vam vsem iz srca,
da tudi ostale zagledate ++ kot zvezdo z neba!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.1.2009 15:31:27   
maj2009
aja!

....in naj vam ta zvezda pade z neba, naravnost v vaša srca!user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.1.2009 17:02:07   
twixy
Od moje sestrice se vedno nicuser posted image  Sem se posteno nervozna.

rizkoo hihihi...tudi jaz recem,da bo fantek. Ona sicer ima obcutek na puncko ampak se bo pustila presenetituser posted image  Ime imata za oba izbrana tako,da zdaj samo cakamo kdaj telefon zazvnoni.

Sem ze tudi mami v Slovenijo klicala in so tudi nervozni ker user posted image  noce ven.. Ampak se noben ni noter ostal tako,da tut ta ne bouser posted image

maj2009 ju3 bom mislila na tebe.. In upam,da zagledaš +... Si že čisto blizu,še samo par urcuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.1.2009 18:22:01   
strumf
čav punce. vas vsak dan berem, sm ne utegnem nič napisat. mam ful gužvo, počasi se pripravljam za strokovni izpit user posted image . drugače imam pa tudi jaz ene živčke. nekako po datumu bi enkrat  sedaj kmalu dobila M user posted image . zaenkrat nič ne kaže na to, sem pa zeloooo živčna, ker si tako želim user posted image , pa nočem biti razočarana. sedaj pa ko še vas berem, maj2009 tudi nekaj čaka, sem pa jaz še bolj nervozna. če bo sreča in tečke user posted image ne dobim, grem po test v sredo ali četrtek. sem ful na trnih punce. upam, da ta mesec bbbooo. držim pesti za vse vassss. dijo

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.1.2009 19:08:29   
Nogavica
maj2009, po mojem si nosečka, ker je tudi mene v prvi nosečnosti začel modrostni zob zezat, zdaj poleti, ko sem zanosila, pa spet. Držim pesti.

Držim pesti tudi zate, strumf, pa seveda za vse ostale.

Jaz menda te dni ovuliram, tako da tudi zase srčno upam, da se kaj prime.

Pa še user posted image za vse bolančke.

twixy, upam, da nas kmalu obvestiš, da si postala teta.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.1.2009 19:22:03   
twixy
Punceeeeeee jaz jocemuser posted image

Ob 19.15 sem postala sem teta punčki,ki je dobila ime Lena.
Težka je 3750g in velika 52cm.
Prava manekenka

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.1.2009 19:35:55   
strumf
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teta

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.1.2009 19:41:30   
maj2009
bravo!čestitamuser posted image user posted image
mene pa neki čudn na vsake tok cajta špika v d. jajčniku, izcedka pa še ni!

joj sm živčnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.1.2009 20:11:24   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Prava manekenka

čestitke, teta....

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.1.2009 20:14:20   
tassika
Čestitke tetica user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.1.2009 20:24:50   
tassika
Evo jaz si pa iščem, kdaj bom šla na dopust, jutri moramo splanirat vse skupaj. Meni gre včasih to tako na j... ker pojma nimam kdaj bi šla, še manj pa kam. In tako gledam in študiram, pa sem si zmislila, da bi šla predzadnji teden v aprilu, potem pa začetek avgusta, da sem za svoj roj.dan doma. Itak pa ne vem kaj bo do takrat, saj sem zadnjič že tko dobila, da ko si bomo vse splaniral, bo šla pa kaka na porodniško.
Pa mi doli vsi za vse, ko  bo ratal pač bo in me ne zanima, naj pša zaposlijo malo bolj sposobne pa bodo lahko delali.
Ma malo sem slabe volje, pa še sama ne vem zakaj. Hočem sonček, a je tko težko malo posvetituser posted image

user posted image

A je kateri všeč tale komad, meni je zakon
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.1.2009 20:45:40   
twixy
tassika ne bit slabe volje.. Taki dnevi so,da vam v Sloveniji noce soncek posvetit in so vsi malo slabe volje zato.... Ampak ne smes bit. Moras bit optimisticna!! Kar pojdi na dopust,vstran v tople kraje..se odklopis in pozabis na vse..
Pa kr malo se skregaj v sluzbi ker si zasluzis dopustuser posted image

Evo jaz ti pa dam malo cokoladice pa ti bo takoj boljse
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.1.2009 21:30:50   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Prava manekenka

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.1.2009 22:19:33   
pilotina
twixy TETA... čestiiiiiiiiiiiitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.1.2009 22:46:18   
Anonimen
Twixy..., pa sm se zmootla. Manekenkico mate... user posted image  BRAVOOOOO..., čestitke. A ne, da se dobro počutiš, ker si bla pri njej? Samo predstavljaj si..., da bi zvedla, da je rodila n da si teta postala, pa pred porodom nista spregovorili..., je nisi videla?? Super se mora počutit zdej... Včasih je treba narest korak pa čeprav nas čustva omejujejo. Teeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaa....user posted image

Tassi..., ne skrbi. Ti sam ne popuščaj. Dopust si zaslužiš in ja, če treba bodi oštra. Kam mata namen it? Če rabiš pomoč pri brskanju kam in kako... , sam povej. Jst že ko se moj dopust konča, brskam za naslednjim.user posted image Če nebi mela dopusta splaniranga, bi crknla. To je ena taka motivacija.. zame...
Lej neki zate... user posted image

Sonček pa še pride.... , sam učke zapri in si predstavljaj kako sije...

Ta komad pa poznam, dobr je.user posted image  Ga zdej "nabijam" in gledam zvezde na sodišču. Tok so smešni.

Ooooo, jutr pa mojga peljem na letališče. Službena pot, spet. Jojj, kako z veseljem bi se jst zgubila .. na kšno službeno pot...
Skratka, bom sama... do petka ampak nč hudga.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
25.1.2009 22:49:45   
Anonimen
Evo Twixi.., še ena zate..
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
25.1.2009 22:54:29   
Nogavica
twixy, čestitke user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?