Anonimen
|
maj2009 Zakaj enostavno že zdej ne narediš testa?! Dobra si, da čakaš in čakaš, jst nebi zdržala. Iz srčka ti želim, da nas jutri razveseliš. Ne obremenjuj se z mislimi... kaj če, kaj, kako... Jutri naredi test.., pol pa itaq sledi mogoče nosečniški pregled, če ne pa tisti.., ki bo povedal kaj je... ?! Ok? twixy, še malooooo.., pa boš teticaaaaaa....!! Joj lumpek mali se ni obrnil. Me prv zanima kaj je..., kaj ti misliš?? Jst mislim, da bo fantek!! malaMravljica, objemček zate... A piješ tabletke, si mažeš trebuščka? Kako si se odločila za pregled? Ja.., tvoj dragi je tok srečn..., da težko skriva. Pa kaj... , če tako čuti, naj govori. Jst tud komaj čakam, da vidim ta sjaj v očeh mojega ... , čudovit je. Pa sam enkrat sm ga vidla..! Tassi.., zamudla sva mal. Je tašča rekla ob 20:00, pa sva ji verjela na besedo. Začel se je pa pol ure prej. Sva se pa nasmejala... , lepo je blo. Pol sva gledala pa filmček.., pranje možganov. Sploh pa če se poistovetiš s filmom oz. najdeš podobnosti. Govorim pa o filmu Revolutionary Road. Ta ta nov od Leonarda Di Capria in Kate Winslet. Skratka.., ni slab je pa preveč realističen . Tassi, drugač ti pa pošiljam škatlico KLIK. Da se mi pozdraviš.. Sm se pa najeedla.., ko norc. Zdej grem pa mal ležat. Mojga + nč ne pričakujte..., tok očitno se bliža M, da niti ne upam, niti ne pričakujem, niti, niti...
|