Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:51:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? ne ne estrella, ker ve kok je tvoji punčki ime, jst pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:51:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz tudi ne, a maš kakšno slikico estrella? jana kolk pa je Nejko težek? 9550 g in 77 cm sej to je čisto v redu teža, Filip je pa res orng dečko Emilija je proti njemu še ful dojenčkasta , ja ja važn da je Emilija videla kako se plazi in dviguje, Filip pa kako se sedi, upam da si je zapomnil . bom videla jutri če se ga je kej prijel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:52:11
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: saj ji ni podobna, samo take frizure so nosile babnce takrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:53:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? ne ne estrella, ker ve kok je tvoji punčki ime, jst pa ne. Boš mogla mal izpilit vohunske taktike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:54:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: saj ji ni podobna, samo take frizure so nosile babnce takrat take naelektrene , čeprav je danes imela še kr v redu čupco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:55:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nene ne poznaš...hmmm 99 Luft Balon no to pa ja o vohunskih taktikah pa pridem k teb na inštrukcije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:55:35
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK Evo jana81, tally to je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:57:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: saj ji ni podobna, samo take frizure so nosile babnce takrat take naelektrene , čeprav je danes imela še kr v redu čupco Ja ampak jih je imela vseeno mal u luft
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:57:25
|
|
|
|
jana81
|
no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:58:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally sem šele zdej vidla da je Emilija na vseh slikah ful resna to je tko če so dečkoti okoli nje , sej veš kako je- če se dela nedoostopno , a mami to že zdej uči???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:59:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... ta je pa hitr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:00:01
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? Ti sigurno Jaz sem pa že gledala tvoj album in vidla , da imaš pupiko po imenu Tajdo in je tretji otrok. ja tretja imam še eno hčero staro17 in sina 12 Anito in Žana tako da je Tajda cartika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:00:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... Zakaj pa na rit? Pomoje je dobil navdih pri bratu Ti kar Jana, boš tako kmalu iz dreka, če boš pa čakala, boš v večjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:00:12
|
|
|
|
špelin@
|
Da vas vsaj pozdravim Vidim, da imamo novo majčico mmoojjccaa, dobrodošla Mogoče bom šla na hitro preletet za nazaj, Gregi se upira spanju Aja: pretekla noč je bila res totalna katastrofa In sem mu zdaj ukinila homeopatske kroglice, ker mu očitno popolnoma nič ne pomagajo. katy82, bom v pon. kupila še te sonno bimbi kapljice, kamor je šel bik, naj gre pa še štrik... Super, da Lara zdaj lepo pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:01:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: saj ji ni podobna, samo take frizure so nosile babnce takrat take naelektrene , čeprav je danes imela še kr v redu čupco Ja ampak jih je imela vseeno mal u luft to jih ma skos sam kapica mal naredi reda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:02:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? ne ne estrella, ker ve kok je tvoji punčki ime, jst pa ne. Boš mogla mal izpilit vohunske taktike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:02:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? Ti sigurno Jaz sem pa že gledala tvoj album in vidla , da imaš pupiko po imenu Tajdo in je tretji otrok. ja tretja imam še eno hčero staro17 in sina 12 Anito in Žana tako da je Tajda cartika In kako se obnese take razlike v letih? Prvo si imela kar zgodaj, pri 19 tih Jaz mam sina 6 let in hčerko 8m, pa mi je po eni sr+trani kar žal, da sem tako dolgo čakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... ta je pa hitr največji hec je pa to, ker je še pred 14 dnevi govoru, da zdej pa še ne, da čez kake dve leti...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:04:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... Zakaj pa na rit? Pomoje je dobil navdih pri bratu Ti kar Jana, boš tako kmalu iz dreka, če boš pa čakala, boš v večjem evo en DA zakaj bi ga mela že zdej: joške bi dobila nazaj in en NE: ne bi se spet rada kotalila okrog, sem končno prižla približno nazaj k svojim kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:04:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da vas vsaj pozdravim Vidim, da imamo novo majčico mmoojjccaa, dobrodošla Mogoče bom šla na hitro preletet za nazaj, Gregi se upira spanju Aja: pretekla noč je bila res totalna katastrofa In sem mu zdaj ukinila homeopatske kroglice, ker mu očitno popolnoma nič ne pomagajo. katy82, bom v pon. kupila še te sonno bimbi kapljice, kamor je šel bik, naj gre pa še štrik... Super, da Lara zdaj lepo pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:05:57
|
|
|
|
Estrella*
|
mmoojjccaa: in kako je sedaj z nogicam od male? Sem vidla, da gre na ponovno operacijo februarja? No, če nočeš o tem, me daj na ignore Drugače pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:06:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... ta je pa hitr največji hec je pa to, ker je še pred 14 dnevi govoru, da zdej pa še ne, da čez kake dve leti... me prav zanima, kdaj bi načrtoval met še kakega če bi mu Nejca putila en vikend, da sta sama . pomoje bi reku niiiikoooooooollllllll veeeeččččč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:07:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... Zakaj pa na rit? Pomoje je dobil navdih pri bratu Ti kar Jana, boš tako kmalu iz dreka, če boš pa čakala, boš v večjem evo en DA zakaj bi ga mela že zdej: joške bi dobila nazaj in en NE: ne bi se spet rada kotalila okrog, sem končno prižla približno nazaj k svojim kg. Jana za prvi ja OK, za drugi NE pa nima smisla, da čakaš zaradi tega, ker se boš kotalila v vsakem primeru. Bolje na hitro še enega in potem si spedenaj postavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:08:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no že odkar sem dans gor na RR, hočem neki povedat.. kaj mi je danes moj reku... lubica kaj če bi midva zaćela že letos na drugem delat ??? mene je skor na rit vrgl... ta je pa hitr največji hec je pa to, ker je še pred 14 dnevi govoru, da zdej pa še ne, da čez kake dve leti... me prav zanima, kdaj bi načrtoval met še kakega če bi mu Nejca putila en vikend, da sta sama . pomoje bi reku niiiikoooooooollllllll veeeeččččč ma mu ni problem ga met, se vse zmenta, sam hrano mu morem pripravit , drgač se pa kr fajn rihtata.. ma lej sej če jst še ne bom hotla met itak nič ne bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 22:08:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa jaaaaaaaaa...ti kr čvekaj z nami
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?