Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:40:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:40:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:41:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo jaz sem končno zdej prilezla do compa , čvek pri filipu je uspel, obadva sta bila zelo pridna, mamici sta čvekali na veliko . Mafi hvala za postrežbo in za dudico in upam da bo kmalu kakšna ponovitevpri meni, al tebi al kje drugje . sem zmeri za stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:42:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove jaz tudi pa čakamo slikico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:43:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally evo malo slikic Filipa in Emilije pa Marka o face male, Filip je pa kr konkreten dec, Emilija pa itak raztura z čupo, Mark pa skrben bratec..kje pa ste to čvekale? Jana a veš, da me Emilija spominja na Neno oz. kako pevko iz 80" let Sicer je pa Emiljije tud kar nekaj skup a res? ne poznam te pevke.. Nejc se lahk kr skrije s težo ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:43:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally evo jaz sem končno zdej prilezla do compa , čvek pri filipu je uspel, obadva sta bila zelo pridna, mamici sta čvekali na veliko . Mafi hvala za postrežbo in za dudico in upam da bo kmalu kakšna ponovitevpri meni, al tebi al kje drugje . sem zmeri za stvar ni blema jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:43:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Evo moj sonček tud že spi od 20h, ampak smo do zdle imeli že 3x alarm, 1x se je čist zbudu, 2x pa je jokal-zakričal v spanju...nimam pojma kaj ga daje, če ne bo boljše mu bom dala Calpol. Grem zdej pod tuš, pa upam da pridem nazaj da niso zobki in upam, da bo sedaj spal brez alarma preden sem uspela tole prebrat je bil spet alarm...jst pa si ravn zobe perem in s peno v ustih slišim jok...zdej je dobil pol žličke calpola, in upam da bo mirno spal. joj jaz tud upam da boš mela mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:44:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally evo malo slikic Filipa in Emilije pa Marka o face male, Filip je pa kr konkreten dec, Emilija pa itak raztura z čupo, Mark pa skrben bratec..kje pa ste to čvekale? Jana a veš, da me Emilija spominja na Neno oz. kako pevko iz 80" let Sicer je pa Emiljije tud kar nekaj skup a res? ne poznam te pevke.. Nejc se lahk kr skrije s težo .. jaz tudi ne, a maš kakšno slikico estrella? jana kolk pa je Nejko težek?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:44:37
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, jaz sem se nagledala skokov, sedaj sem pa redi jaz tudi samo da nisem skoke gledala končno! sem mislila že obupat pa zapret tale lap top o, a imaš novega? ne, na žalost ne... službenega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:45:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi tudi, isto oranžno, sam še une igrače so gor spredi. Nejcu je že premajhna. Premajhna? No Andraž je bil v njej dokler ni shodil, ja premajhna je celo bolje tako, ker potem otro dejasko hodi v njej. Alja ne sedi, ampak se drži z rokama in hodi , redko se vsede in potem so nogice predolge, ampak to je normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:46:02
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:46:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, jaz sem se nagledala skokov, sedaj sem pa redi jaz tudi samo da nisem skoke gledala končno! sem mislila že obupat pa zapret tale lap top o, a imaš novega? ne, na žalost ne... službenega no, saj je vseeno, važno je da vleče RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:46:14
|
|
|
|
tally
|
sem šele zdej vidla da je Emilija na vseh slikah ful resna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:47:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove jaz tudi pa čakamo slikico a mi gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:47:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? Ti sigurno Jaz sem pa že gledala tvoj album in vidla , da imaš pupiko po imenu Tajdo in je tretji otrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:48:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Evo moj sonček tud že spi od 20h, ampak smo do zdle imeli že 3x alarm, 1x se je čist zbudu, 2x pa je jokal-zakričal v spanju...nimam pojma kaj ga daje, če ne bo boljše mu bom dala Calpol. Grem zdej pod tuš, pa upam da pridem nazaj da niso zobki in upam, da bo sedaj spal brez alarma preden sem uspela tole prebrat je bil spet alarm...jst pa si ravn zobe perem in s peno v ustih slišim jok...zdej je dobil pol žličke calpola, in upam da bo mirno spal. joj jaz tud upam da boš mela mir jst tud...hvala ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:48:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz tudi ne, a maš kakšno slikico estrella? jana kolk pa je Nejko težek? 9550 g in 77 cm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:48:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi tudi, isto oranžno, sam še une igrače so gor spredi. Nejcu je že premajhna. Premajhna? No Andraž je bil v njej dokler ni shodil, ja premajhna je celo bolje tako, ker potem otro dejasko hodi v njej. Alja ne sedi, ampak se drži z rokama in hodi , redko se vsede in potem so nogice predolge, ampak to je normalno no to sem misla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:48:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove jaz tudi pa čakamo slikico a mi gre gre gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:48:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove jaz tudi pa čakamo slikico a mi gre jeeeeeeeeeeeeeeee še je upanje zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:49:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj dobr dan, ja občasno se pa najde katera? a ti si tud majčica? dobr večer ja jes sem tudi majčica oprosti ker sem ti pozno odpisala se še fejs lovim na tem portalu In kako se drži mala Tajda? ti pa očitno veš nekaj več kot mi, a ne estrella? a jes bi vedla neki več? bravo ti je ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:50:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz tudi ne, a maš kakšno slikico estrella? jana kolk pa je Nejko težek? 9550 g in 77 cm pravi dec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:50:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz tudi ne, a maš kakšno slikico estrella? jana kolk pa je Nejko težek? 9550 g in 77 cm sej to je čisto v redu teža, Filip je pa res orng dečko Emilija je proti njemu še ful dojenčkasta ,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:50:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: vidim, da imate pikolo hojco. Mi tudi, samo, da je roza mi smo kombiniral z steno , sej enkrat mi je ratal pokazat sllikice, sam sem pozabila. In zadnjič ko je dobil hojico sem vam hotla pokazat pa mi ni ratal-sem pozabila, no pa mi je danes tally pokazala kako moram No, upam, da so bile inštrukcije uspešne in bodo obrodile sadove jaz tudi pa čakamo slikico a mi gre jeeeeeeeeeeeeeeee še je upanje zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 21:50:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally evo malo slikic Filipa in Emilije pa Marka o face male, Filip je pa kr konkreten dec, Emilija pa itak raztura z čupo, Mark pa skrben bratec..kje pa ste to čvekale? Jana a veš, da me Emilija spominja na Neno oz. kako pevko iz 80" let Sicer je pa Emiljije tud kar nekaj skup a res? ne poznam te pevke.. Nejc se lahk kr skrije s težo .. Nene ne poznaš...hmmm 99 Luft Balon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?