|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
24.1.2009 18:19:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čau mačkice moje

Naša noč je bila spet fantastična,zaspala šele ob 22:30 ampak nč hudga ker se je zbudila ob 2:15 za par požirkov čaja,spala do 6:20 spila 120 ml benkota in spala naprej do 9-ih.
Tele kaplce so zakon,kolk se po pol leta prileže spanje sem kr v user posted image .
Mal sem še utrujena ampak počas postajam tista stara jaz,vsa nasmejana in naspidirana,dobre volje,uživam 100 na h s tamalo čeprav me zvečer njena tečnobica izmozga ampak ni hudga,sam da mi spimouser posted image

Zdejle je pa sama od sebe zaspala v postelciuser posted image user posted image ,to se res že dolg ni nardiluser posted image user posted image user posted image

Kako pa Gregi in Manca?

Čestitke Zali za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Saj vem, da se je verjetno o tem že pisalo, ampak kakšne kapljice to imata in zakaj?

Sonno od bimbija-za spanje

super, da spiš, sigurno ste s tem vsi bolj zadovoljniuser posted image
Ampak mislim, da če so to otroške kapljice, ja ne rataš odvisen, ali pačuser posted image Ja jih ne bi prodajali v prosti prodaji, a neuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.1.2009 18:29:45   
mmoojjccaa
še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdemuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.1.2009 18:38:51   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste user posted image user posted image .

Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofauser posted image user posted image

Joj, deci vsi so isti.
Bogi Videk. Upam, da bo čimprej okreval. Evo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in hitro okrevanje, od naju z Vidkomuser posted image

joj, zgelda, da je bil včeraj en čuden dan, ker je tudi moj rekel, da bo zgoden iz službe (otroke sem jaz pripeljala domov), potem pa ga ni in ni, pa na gsm se mi ni javljal....seveda ker ni slišal, ker je bil na pijački s kolegoma.user posted image Potem me pa pokliče okrog 19:00, ko je videl moje sms e in vpraša "kaj je?" user posted image ...Ma jaz nimam nič proti pijački, ampak naj mi pove, ne pa da čakam in se čudim, zakaj se mi ne oglasiuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.1.2009 18:38:56   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo user posted image

ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za kogauser posted image .
zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met.

Imajo v sanolaborju, je pa tudi user posted image  draga. Jaz sem jo imela za mami.

BC ima tudi te stvari.

Ja, samo on rabi za svojo posteljo

Aja, upsuser posted image

viz Sanolaborja so fajn, ker jih lahko daš kuhat in imajo take mere kot želiš.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.1.2009 18:39:01   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročinauser posted image ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ureuser posted image ....grem kr spat....lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj, predvidevam, da je danes mala bolnišnica pri vas. Upam, da boste čimprej zdravi.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.1.2009 18:41:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdemuser posted image

ja, pa saj se znajdeš . post ti je že ratalo objavit user posted image

No, jaz grem pa zdaj zakurt centralno, ker je popoldne crknila, potem pa končno pedikuro narest user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.1.2009 18:43:41   
kasso
Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. user posted image Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakajuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.1.2009 18:49:17   
mafi

Dobr dan je mogoče kera tukajuser posted image

Dan evo jst sem tleuser posted image

ja tudiuser posted image user posted image .
dobrodošla mmoojjccaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.1.2009 18:52:32   
Estrella*

si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčkouser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.1.2009 18:52:59   
mafi
danuser posted image

men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punciuser posted image ., pol sta pa prišla pa dedi in babi
Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rruser posted image user posted image .
Danes je pa kar zatišjeuser posted image , nič grem tamalga fliknit v banjo

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.1.2009 18:53:46   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.1.2009 18:54:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. user posted image Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakajuser posted image

Boji???Le zakaj?user posted image  Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.1.2009 18:55:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš mafi v 3 gre rado

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.1.2009 18:56:46   
Estrella*

danuser posted image

men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punciuser posted image ., pol sta pa prišla pa dedi in babi
Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rruser posted image user posted image .

Upam, da zana plavatuser posted image

user posted image user posted image user posted image za uspel čvek, kje sta se pa dobile?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.1.2009 18:57:57   
Estrella*
buccka, vidim, da bereš, kako je bilo 21.1 pri P???Upam, da je vse ok z Linuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.1.2009 18:58:42   
kasso

Boji???Le zakaj?user posted image  Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek?

itak pridevauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.1.2009 18:58:55   
Estrella*
Zgleda, da bom imela samogovore danesuser posted image Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.1.2009 18:59:10   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš mafi v 3 gre rado

ne draži meuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.1.2009 19:00:01   
mafi

danuser posted image

user posted image user posted image user posted image za uspel čvek, kje sta se pa dobile?

grem prej najdt šlaufuser posted image user posted image

pri meniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.1.2009 19:00:09   
Estrella*

itak pridevauser posted image

o super, mi že manjka čvekauser posted image . A ti si tud v ilegali?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.1.2009 19:04:18   
buccka
OJ!
Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo.
Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete.
Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematikauser posted image . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame.

Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf...

Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca.

No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela.

Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite.
Pridem še kaj-in to danes.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.1.2009 19:05:18   
Estrella*

danuser posted image

A sta delale bojne naćrte za pridobitev kuhinje?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.1.2009 19:05:34   
mafi

Zgleda, da bom imela samogovore danesuser posted image Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagateuser posted image user posted image

čaki 20.30user posted image , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw???

Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.1.2009 19:06:42   
mafi

danuser posted image

A sta delale bojne naćrte za pridobitev kuhinje?

jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.1.2009 19:07:23   
Estrella*

ne draži meuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?