Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:19:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Naša noč je bila spet fantastična,zaspala šele ob 22:30 ampak nč hudga ker se je zbudila ob 2:15 za par požirkov čaja,spala do 6:20 spila 120 ml benkota in spala naprej do 9-ih. Tele kaplce so zakon,kolk se po pol leta prileže spanje sem kr v . Mal sem še utrujena ampak počas postajam tista stara jaz,vsa nasmejana in naspidirana,dobre volje,uživam 100 na h s tamalo čeprav me zvečer njena tečnobica izmozga ampak ni hudga,sam da mi spimo Zdejle je pa sama od sebe zaspala v postelci ,to se res že dolg ni nardil Kako pa Gregi in Manca? Čestitke Zali za 8 mesecev za spanje. Saj vem, da se je verjetno o tem že pisalo, ampak kakšne kapljice to imata in zakaj? Sonno od bimbija-za spanje super, da spiš, sigurno ste s tem vsi bolj zadovoljni Ampak mislim, da če so to otroške kapljice, ja ne rataš odvisen, ali pač Ja jih ne bi prodajali v prosti prodaji, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:29:45
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:38:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa Joj, deci vsi so isti. Bogi Videk. Upam, da bo čimprej okreval. Evo, za srečo in hitro okrevanje, od naju z Vidkom joj, zgelda, da je bil včeraj en čuden dan, ker je tudi moj rekel, da bo zgoden iz službe (otroke sem jaz pripeljala domov), potem pa ga ni in ni, pa na gsm se mi ni javljal....seveda ker ni slišal, ker je bil na pijački s kolegoma. Potem me pa pokliče okrog 19:00, ko je videl moje sms e in vpraša "kaj je?" ...Ma jaz nimam nič proti pijački, ampak naj mi pove, ne pa da čakam in se čudim, zakaj se mi ne oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:38:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Imajo v sanolaborju, je pa tudi draga. Jaz sem jo imela za mami. BC ima tudi te stvari. Ja, samo on rabi za svojo posteljo Aja, ups viz Sanolaborja so fajn, ker jih lahko daš kuhat in imajo take mere kot želiš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:39:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročina ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ure ....grem kr spat....lahko noč ojoj, predvidevam, da je danes mala bolnišnica pri vas. Upam, da boste čimprej zdravi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:41:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem ja, pa saj se znajdeš . post ti je že ratalo objavit No, jaz grem pa zdaj zakurt centralno, ker je popoldne crknila, potem pa končno pedikuro narest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:43:41
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:49:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan je mogoče kera tukaj Dan evo jst sem tle ja tudi . dobrodošla mmoojjccaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:52:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:52:59
|
|
|
|
mafi
|
dan men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punci ., pol sta pa prišla pa dedi in babi Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rr . Danes je pa kar zatišje , nič grem tamalga fliknit v banjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:53:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:54:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakaj Boji???Le zakaj? Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:55:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčko saj veš mafi v 3 gre rado
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:56:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punci ., pol sta pa prišla pa dedi in babi Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rr . Danes je pa kar zatišje , nič grem tamalga fliknit v banjo Upam, da zana plavat za uspel čvek, kje sta se pa dobile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:57:57
|
|
|
|
Estrella*
|
buccka, vidim, da bereš, kako je bilo 21.1 pri P???Upam, da je vse ok z Lin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:58:42
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakaj Boji???Le zakaj? Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek? itak prideva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:58:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Zgleda, da bom imela samogovore danes Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 18:59:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčko saj veš mafi v 3 gre rado ne draži me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:00:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punci ., pol sta pa prišla pa dedi in babi Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rr . Danes je pa kar zatišje , nič grem tamalga fliknit v banjo Upam, da zana plavat za uspel čvek, kje sta se pa dobile? grem prej najdt šlauf pri meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:00:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakaj Boji???Le zakaj? Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek? itak prideva o super, mi že manjka čveka . A ti si tud v ilegali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:04:18
|
|
|
|
buccka
|
OJ! Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo. Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete. Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematika . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame. Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf... Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca. No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela. Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite. Pridem še kaj-in to danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:05:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punci ., pol sta pa prišla pa dedi in babi Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rr . Danes je pa kar zatišje , nič grem tamalga fliknit v banjo Upam, da zana plavat za uspel čvek, kje sta se pa dobile? grem prej najdt šlauf pri meni A sta delale bojne naćrte za pridobitev kuhinje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:05:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zgleda, da bom imela samogovore danes Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagate čaki 20.30 , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:06:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan men je pa danes dan full hirto minil, sem mela obisk in sve se s tally načvekale ko kaki dve veliki punci ., pol sta pa prišla pa dedi in babi Emilija in Filip pa se tudi nista imela slabo, zdej pa sam še čakam, da Filipa zmanjka pa bom mela malo več časa za rr . Danes je pa kar zatišje , nič grem tamalga fliknit v banjo Upam, da zana plavat za uspel čvek, kje sta se pa dobile? grem prej najdt šlauf pri meni A sta delale bojne naćrte za pridobitev kuhinje? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:07:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa še enkrat dobr dan sej nevem a sem na klepetu al ne tko čuden tle kaže nč se ne znajdem si ja, kot sem uspela zasledit imaš 8 mesečno punčko saj veš mafi v 3 gre rado ne draži me
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?