birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Birdi za izpit. Svaka čast, in to tik pred porodom, pridna si . Mihailo, ja sem doma, ampak sem odprta le za en prst. Bomo videli, kako se bo odvijalo. Veste, vam moram nekja povedat, že en čas sem zasledila, da ste imele debato o kg, pa me je bilo sram napisat še o mojih kg. Samo včeraj me je ena ginekologinja ki je bila dežurna, tako nadrla, še moja me ni v 9 mesecih, kot me je ona sem bila prav . torej ko sem zanosila, sem imela 55 kg, sem pa vseskozi sumila,da se bom kar fajn poredila. Vglavnem jast sem si dobila 35kg (tako me je sram),sedaj jih imam 90kg , dva ginekologa sta mi rekla, da naj se nesekiram, ker se mi vidi, da sem čisto zabuhla od vode, pa vseeno,tako mi je bilo včeraj hudo. No, samo sem se hotela potožit Wito, nej ti ne bo bad. Tud jst sem se tok pri Neli zredila kot ti. En teden po porodu sem mela 20 kil manj, en mesec po porodu pa sem šla še 5 kil dol. Pol tri kile sem še dala dol, pol se je pa ustavl Dve kili sem dala pol še v nosečnosti na začetku dol, pol je pa itak šlo nazaj gor Če pa ne bi zanosila pa bi bla verjetno najkasnej takle čas na stari teži. Ampak z dieto pa se skor nisem rabla ukvarjat, šele tizte zadnje tri kile pred nosečnostjo sem dala dol z dieto, vse ostalo je kr splahnel Mi je blo pa bedno ker me je v porodni babica ful napizdila da ni čudn da porod nikamor ne gre če sem se pa tok zredila Moja kolegica se je še bolj zredila pa je rodila v treh urah tko da tud to ni pravilo da tisste k se več zredijo težje rodijo... Ne sekiri se, običajno gre prov lahko dol, sam na konc se običajno mal ustav...