Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:46:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex en rokav je normalne dolžine drugi je pa kratek. sem si ga za doma priborila, meni je dolg normalno, rokav bom pa en skrajšalain bo - za okoli hiše. Valjam se pod mizo! Noro!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:47:23
|
|
|
|
netki
|
a mate kamero na kasete?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:47:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:47:46
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ mah te so ble extremne, sploh tista črna. pa spet noseča. ah, ni za govorit. a res, ti si bla že pri 18. mamica? Aja, saj res ti imaš že prej Zojo, bravo! Ja prva je Tjaša, bo leto dopolnila 18, pa Matica 13, Zojo in zdaj še Natko. kolk bo dobro..ko bo tjaša mela otroka pa bo teta stara recimo 3 leta... sam res. Na to pa še pomisla nisem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:47:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:48:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa a gremo do 200 dans? boš zdržala celo noč tule gor? jaooo temu pakiranju ne vidim konca ... sem kr mal pavze rabila
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:48:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:49:13
|
|
|
|
lex
|
rebeca mene že dolgo ni blo v bipi , sicer pa jaz kupujem vse kašice mi ni važno metuljček kaj pa če imaš nekaj časa prižgan fotkič, si ga prižgeš in pol se igrata (ati pa vaju skrivaj slika) alarm
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:49:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Ema, jaz jo vedno gledam, tudi tokrat je ne bom zamudila. Men je tko fajn ... k potem gledam, pa komentiram, se zgrazam nad komadi, njihovo nesposobnostjo petja v zivo, stajlingom, itd itn .... pase, pase mal pokritizirat vcasih
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:49:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:49:47
|
|
|
|
nanka
|
Ja punce, če bi bila Tjaša tako hitra kot jaz, bi lahko bila pri mojih 36 že letos babica. Pa pravi, da se še ni za bat, moja mama pa pri svojih 56 prababica. Jap pri nas smo hitre.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:50:34
|
|
|
|
dzanika
|
tole vem da ste že govorile sam sm pozabla. Js sm kupla grisolino. Pa piše da je treba mleko zavreti... Sam to je verjetno mišleno za navadno mleko... Kaj pa AM, ga zavrete al ga sam pogrejete pa daste grisolino notri??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:50:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:51:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček kaj pa če imaš nekaj časa prižgan fotkič, si ga prižgeš in pol se igrata (ati pa vaju skrivaj slika) Ja, tocno take skrivalnice se gremo! Se zamaskiramo, pol pa snemamo, fotkamo ipd. OMG, Umpa, mi je kar oci skup potegnilo pri tistem citiranju ... sem kar 2x poskrolala gor in dol, da sem se prepricala, ce prav vidim. Nimam besed (me pa rahlo oci bolijo!).
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:51:56
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Ja punce, če bi bila Tjaša tako hitra kot jaz, bi lahko bila pri mojih 36 že letos babica. Pa pravi, da se še ni za bat, moja mama pa pri svojih 56 prababica. Jap pri nas smo hitre. pa že ma kakšnega fanta?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:52:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:52:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa a mate kamero na kasete? jap pa daš pol na comp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:53:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Ja punce, če bi bila Tjaša tako hitra kot jaz, bi lahko bila pri mojih 36 že letos babica. Pa pravi, da se še ni za bat, moja mama pa pri svojih 56 prababica. Jap pri nas smo hitre. Moj poklon! Ubelievable! In se naziv PRAPRAbabica lahko kmalu sledi ....
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:53:26
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa dzanika, jan je ta pravi nogometaš! punce tole poglejte http://www.ringaraja.net/forum/m_3680372/mpage_58/tm.htm pa daj CRKNEŠ če so pa vsak teden na novem delu....evo to je recept
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:53:37
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika pa že ma kakšnega fanta? Ja, ampak bolj od daleč, SMS pa internet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!