Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:59:04
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu a vidite reklamo na desni strani za fizološko raztopino od Nivee? No to jaz skoz uporabljam, sedaj ko mu nič ni dobi eno kapljico v nosek na dan in mi je prav fajn ko so take male ampule. Jaz vedno to uporabljam, vsaj ne gre v nič, vse porabim, ko kar naprej ena smrka.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:59:23
|
|
|
|
lex
|
umpa sam hijenca ga bo res vun vrgla - je zelo huda punca (je pa moja sošolka iz faxa)
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:59:30
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa dzanika, jan je ta pravi nogometaš! punce tole poglejte http://www.ringaraja.net/forum/m_3680372/mpage_58/tm.htm pa daj CRKNEŠ če so pa vsak teden na novem delu....evo to je recept dober recept a dej nehite tolk citirat citate od citatov... rebeca, HD, umpalumpa, prehitre ste bile, vse od enkrat ste citirale, če bi počakale druga drugo bi bilo še daljše
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:59:56
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kako mu to uspe...maš male al vešje kasete majhne so, jutri mi bo razložu ma šit...jst mam večje dej vpraši če gre vseen
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:59:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ tak hitro objavljamo poste, da se sploh ne uspemo vse pocitirat Ja, ej, ful dobra fora, jest sm tolk zadej ostala, da je zgledal, da odgovarjam Umpi pred mano, k je napisala: "ampak jest bi na julijkah nehala sodelovat, ce bi ve tolk citirale" ... kolk dobr ....
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:00:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:00:50
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu a vidite reklamo na desni strani za fizološko raztopino od Nivee? No to jaz skoz uporabljam, sedaj ko mu nič ni dobi eno kapljico v nosek na dan in mi je prav fajn ko so take male ampule. Jaz vedno to uporabljam, vsaj ne gre v nič, vse porabim, ko kar naprej ena smrka. jaz spucam kdaj še oči, če so kaj kremežljave, pa popek, pa lulčka in se vse lepo porabi
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:01:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex umpa sam hijenca ga bo res vun vrgla - je zelo huda punca (je pa moja sošolka iz faxa) kaj bo vun vrgla
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:01:22
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika ja kaj pa veš. Mogoče jih pa hitro kaj piči. Ga je že pripeljala kaj domov? Zdej sem pa že mal firbčna a? Sam me res prav zanima kako tole pol zgleda. Ne še, pa zaenkrat še ni tako resno, nama pa kar paše, saj bo še čas, da ga spoznamo. Drugače je pa pri nas preveč otroškega živžava in Tjaši še ni do tega , da bi ga pripeljala domov.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:01:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex umpa sam hijenca ga bo res vun vrgla - je zelo huda punca (je pa moja sošolka iz faxa) Koga? Tipa/moza? Ups, a bi mogla prebrat majcevske citate citatov? Jaz sem ze od oblike dobilo oko-bol!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:01:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:02:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ma šit...jst mam večje dej vpraši če gre vseen v izolaciji tole prav smesno zveni!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:02:57
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa glugluglu jaz mam tudi to fiziološko! neki mi rečte prosim, če otrok nima zamašenga noska niti malo, a se vseen mora čistit s fiziološko zarad možnosti vnetja ušes? jaz mu ne.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:03:19
|
|
|
|
netki
|
pri nas je že vse zasneženo in ful snežiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:03:37
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: netki ma šit...jst mam večje dej vpraši če gre vseen v izolaciji tole prav smesno zveni! ma zdej sem pa pod mizo. Mojmu ni nč jasno kaj se tolk režim. Kaj pa teb vse na pamet pride.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:03:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa neki mi rečte prosim, če otrok nima zamašenga noska niti malo, a se vseen mora čistit s fiziološko zarad možnosti vnetja ušes? Jaz (ali moz) ji kar vsako jutro, preden jo previjem, nalijem notri fiziolosko, malo pocakam in zaugnem ven z aspiratorckom. Se mi zdi to OK.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:04:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: netki ma šit...jst mam večje dej vpraši če gre vseen v izolaciji tole prav smesno zveni! ne razumem
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:04:10
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki pri nas je že vse zasneženo in ful snežiiiiiiii metuljcek sam sekundo, grem pogledat čez okno kakšno je pri nas stanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:04:26
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa glugluglu jaz mam tudi to fiziološko! neki mi rečte prosim, če otrok nima zamašenga noska niti malo, a se vseen mora čistit s fiziološko zarad možnosti vnetja ušes? umpalumpa, jaz mu dam zvečer samo po eno kapljico, bolj zato, da je lepo vlažna sluznica, sploh sedaj ko je tak suh zrak zaradi centralne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:04:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:04:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki pri nas je že vse zasneženo in ful snežiiiiiiii A, dej nehi! Po moje bom jaz jutri zjutraj poklicala mojega zobarja in mu povedala, da NO GO, ker nas je zametlo .... oz. bo najbrz njega zametlo, pa ga sploh ne bo.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:05:16
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: netki ma šit...jst mam večje dej vpraši če gre vseen v izolaciji tole prav smesno zveni! ma zdej sem pa pod mizo. Mojmu ni nč jasno kaj se tolk režim. Kaj pa teb vse na pamet pride. crkujem.....zdej sem še enkrat prebrala
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:05:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ej, Umpa, ne se hecat, da ne bom zacela citirat citatov
|
oblačilaLelly28 RRKaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (
40%)
podarim prijateljem (
5%)
podarim ljudem v stiski (
5%)
prodam na internetu (
50%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!