Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:05:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A pride kdo na obisk??? Mi je Tinky slabo vest prebudila in sem malce pospravila po dnevni, da bo mož videl (ko bo prišel domov in če bo v stanju kaj opazit) kaj se pravi pospravljeno in kakšno stanje pričakujem takrat, ko me ni zvečer doma. Tko. a zdej pa vabiš da boš spet mela bombo ko gremo ...vsedi se zdej za računalnik pa ne mrdaj... Kaj ne veš??? Ni še nobena omenila? Pri meni gostje pred odhodom dobijo culico, samo ne z malico, v njej se skriva krpica za prah, čistilo, loščilo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:05:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:06:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:06:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:06:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:06:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - a si kaj spekla, ker samo zaradi pospravljenega stanovanja pa ne pridem A imam kdaj mogoče prazno omaro? Mislim na tisto s cukrom? Če že ni doma spečeno, je pa kupljeno. BTW: že drugič ta teden imam marmorni kolač.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:07:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ja, smo se že spraševali, če noče z nami na nov del. boš čokolado?? Se lahko zmeniva za dve?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:07:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška a moja žabca res zgleda tolk velika??? ajde, sej je velka sam recimo men Tilen od netki zgleda bolj odrasel, ko ma tolk las...pa teo... ja na sliki že zgleda starejši.....če bi ga pa v živo videla tega drobižka, mu še 6 mesecev nebi pripisala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:08:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Almera HD - tak resen pogled ima, verjetno zaradi tega zgleda starejša vidiš to je pa res...ful je taka zadržana..res morš bit faca da se ti nasmehne..nikol ni da bi se kr tk smejala..bolj tk resno gleda..nimam pojma zakaj to..ni tak un otroček k bi mel une nagajive učke ... Nehajta trenirat t hude poglede. Ali pa mami posnema k očija tak grdo pogleda, kadar ne uboga???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:08:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
Hojla babuške! Najprej netki & blacky - super sta vidve porihtali našo uvodno stran, bravo, res sta se potrudli Mi smo imeli tukaj ta večjega škrata (beri Tajo) in seveda ni pol časa za RR. Sva se z dragim odločla, da ji omejiva čas preživet za računalnikom, ker otrok sploh ne zna več drugega kot gledat winxic in igrat igrc na compjuteru. Totalno nezainteresirana za druge stvari.. Tako da smo se odločli, da je lahko na računalniku kako urco, in da lahko pred spanjem gleda risanke tu gor, ker tv ni ok, mora bit na računalniku Tako da se raje učimo abecedo in take zadeve. Ah, kje so časi, ko smo otroci gledali "zdrave" risanke.. Tamala živi v nekem čisto svojem svetu - mislim da v svetu Winxic Metuljček - mislim, da si spraševala, če je katera gledala 5moških. com ali 5žensk.com - jaz sem gledala oboje. Sicer so mi bili oboji noro všeč, mogoče pa malo bolj ženske, ker je skoz neka rdeča nit. V glavnem, oboje toplo priporočam, ne bo vam žal Auroraa - gledala video malega Matica - kak se lepo gor postavlja, pravi cuker mali slikice vseh, ki ste jih limale - netki, blacky, hruškica, putrček... - lepe, res lepe julijčke smo naredli blacky - že spet - tista torta višnjeva - sem skoraj oke zgubla tu gor na računalniku - bi jo zmazala dok si reko keks A ste vidle to, da so na youtube posnetki brez zvoka? Zaradi avtorskih pravic đizs, to mi je bla najbolj cool stran EVER!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:08:35
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa a gremo do 200 dans? počasi...če ne bo jutr katero kap zadela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:08:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A pride kdo na obisk??? Mi je Tinky slabo vest prebudila in sem malce pospravila po dnevni, da bo mož videl (ko bo prišel domov in če bo v stanju kaj opazit) kaj se pravi pospravljeno in kakšno stanje pričakujem takrat, ko me ni zvečer doma. Tko. a zdej pa vabiš da boš spet mela bombo ko gremo ...vsedi se zdej za računalnik pa ne mrdaj... Kaj ne veš??? Ni še nobena omenila? Pri meni gostje pred odhodom dobijo culico, samo ne z malico, v njej se skriva krpica za prah, čistilo, loščilo... pol pa drugič prej povabi...ti bojo obiski spucali..si naredla napako Mi je za današnjime goste culic zmanjkalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:09:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Se lahko zmeniva za dve? ni možno, da bi v mojem dosegu rok ostala več kot ena naenkrat, sori Pol pa klinc. Može piškote s čokolado?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera O, Neboglasnica - povej kdaj ga boš spet spekla, si bom avto zrihtala, ali pa kar s Populis prišla Sam rečta kako uro prej. Vama bom dala še culico zraven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:10:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 22:12:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka A ste vidle to, da so na youtube posnetki brez zvoka? Zaradi avtorskih pravic đizs, to mi je bla najbolj cool stran EVER!!! Sara je poslušala pred eno uro in je bil zvok. Še prav na glas je tišala. Nočka, lepo mi je bilo v vaši družbi, samo Ančka še kar tava tu naokoli, mislim, da potrebuje pospeške.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:12:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:12:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 22:13:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!