|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.1.2009 21:07:20   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Oj punce.
Mi2 sva doma, HB je vse ok, kar pa najprej ni kazalo.. bom kasneje več napisala... moram skuhat nekaj pa tamalga spat spravt potem ša vse prebrat če bom lahko..

user posted image user posted image bravo, sam da je vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.1.2009 21:12:42   
tinka14
ok, js grem spat, mogoče bo spet kmalu bujenje, user posted image je na treningu, dolgčas... uživajte vikend.

nočko.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.1.2009 21:20:12   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kot opažam pri Roku, dedci očitno na svet prinesejo že določene ''moške'' lastnosti, ki so očitno zapakirane v njihovem zloglasnem Y kromosomu:
- najraje zaspijo na joški
- joška se jim zdi idealna igrača za stiskanje, gnetenje, bradavice pa super zadevica za grist
- po njihovem kopanju stoji voda po tleh v kopalnici
- najraje ležijo in gledajo TV (aha, a zaradi tega se Roku ne da sedet?)
- ne znajo pospraviti za sabo
- hrano jim moraš dobesedno do ust prinest
- že od malih nog obvladajo to, da se z eno roko čohajo po trebuhu, z drugo roko pa jajca vagajo
- ...

Tisto o ''koordinaciji'' obeh rok in čohanju sem pravkar doživela in to je bila tudi moja inspiracija za dotično hipotezo. Očitno me čaka še veliko dela s prevzgojo! user posted image

superuser posted image

Pozabila si še, da si sezuvajo nogavice in jih razmetavajo po celi hiši!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.1.2009 21:32:09   
Maja T.
Erin doma sta, super user posted image user posted image user posted image . Za Tilna in zate

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kot opažam pri Roku, dedci očitno na svet prinesejo že določene ''moške'' lastnosti, ki so očitno zapakirane v njihovem zloglasnem Y kromosomu:
- najraje zaspijo na joški
- joška se jim zdi idealna igrača za stiskanje, gnetenje, bradavice pa super zadevica za grist
- po njihovem kopanju stoji voda po tleh v kopalnici
- najraje ležijo in gledajo TV (aha, a zaradi tega se Roku ne da sedet?)
- ne znajo pospraviti za sabo
- hrano jim moraš dobesedno do ust prinest
- že od malih nog obvladajo to, da se z eno roko čohajo po trebuhu, z drugo roko pa jajca vagajo
- ...

Tisto o ''koordinaciji'' obeh rok in čohanju sem pravkar doživela in to je bila tudi moja inspiracija za dotično hipotezo. Očitno me čaka še veliko dela s prevzgojo!

super

Pozabila si še, da si sezuvajo nogavice in jih razmetavajo po celi hiši!

Gajka, Cebrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.1.2009 21:33:00   
Erin
Punce, hvala ker ste mislile na najuuser posted image user posted image user posted image

Da prvo čestitam vsem slavljencem, pošljem user posted image user posted image user posted image vsem bolnim in user posted image za klepetavo srečanje...

Štejte naju na naslednjem zraven..

U glavnem kaj se je zgodilo..
Včeraj smo pač ostali doma ker ima tamali še vedno tekoče in smrdljivo blato ampak morali smo po plenice ker jih je zmanjkalo. Ko smo se vrnili z nakupov je Tilen spal in ga je moj položil na kavč in sva nakupljeno blago raztovarjala, mali se je medtem zbudil in naju opazoval ..kar naenkrat pa BOOM..Oba sva billa zraven in nisva videla da se hoče obrnit s hrbta na trebuh in točno toliko je bilo potrebno da je omahnil dol. Tilen se je začel histerično jokat..Meni se je ustavilo srce, ampak kljub temu sem hitro reagirala in rekla mojemu ki je popolnoma otrpnil naj ga hitro da v lupinico in zagrabi deko, jaz sem se napravila in v 5 min po padcu smo bili v ZD, tam sem šla direkt do sestre in so nas takoj sprejel. Zdravnica ga je pogledala in je rekla da ima navadno buško, Tilen je še vedno jokal, zdravnica je mirila oba... ko smo šli ven iz ordinacije pa sem opazila da Tilen gleda le v desno, mene ki sem bila na levi ni niti pogledal, ko sem šla z roko mimo je ni zaznal, oči pa ves čas le v tisti smeri, niti za moment se niso izravnale ali obrnile v levo. Ko sem to opazila sem ga začela glasno klicat nakar je zdravnica opazila da je poškodba hujša kot je mislila in je takoj poklicala rešilca, k je mene in T odpeljal v bolnico 200km po A (groza za mojo fobijo ampak vse za sineka) in smo bili v 10 min v bolnici. MEd potjo se je malce zgubljal, hotel zaspati in še vedno gledal le desno.. Takoj smo šli na slikanje glave, Tilen se je še vedno glasno jokal (ena babica je stopila do mene in rekla da je otrok žejen naj mu dam pituser posted image ), moj je prišel z avtom 10 min za nami. Pogledali so ga in počasi se je začel umirjati, oči so se sprostile... Slike so bile uredu ampak v kolikor bi prišlo do kakšnih dodatnih motenj bi rabil še CTG(?). Pregledal nas je kup zdravnikov, za piko na i je še polil mleko ki ga je pil in nismo vedeli ali je bruhal ali polil..obdržali so naju preventivno na pediatriji in dobila sva svojo sobo. Moj je bil ves čas ob nama-še vedno trd od strahu, jaz vedno bolj spreščena, Tilen vedno bolj sebi podoben.... Še moja mami je prišla in T je hotel takoj k njej češ daj me stran od tih dveh norcev... Zdravniki in sestre so vsi hoteli vedeti kaj se je zgodilo, s kolike višine(40 cm, kaj bi bilo šele če bi s previjalne 100cm) je padel in naju gledali očitajoče... Zvečer je komaj zaspal šele ob 22h in 5 min zatem je prišla sestra z lučko No sedaj bomo pa odzivnost zenic pogledat in spet histeričen jok 1 uro, in to naj bi preverjal na vsako uro..sem prosila da če lahko na 2 in na koncu je dohtar dal dovoljenje na 3 ure. ob polnoči, ob 3h, sva jedla in je bil pokonci do 4.30, ob 7h so naju vrgli iz postelje..spala sem cc uro in pol. Veliko je polival ampak po  današnjih pregledih ko se že normalno vede so rekli da naj bi bilo vse ok in ob 17 uri so naju končno spustili domov... Tilen ful trza v spanju, stiska se k meni in prestrašeno gleda...sva pa z mojim ugotovila da je napredoval od včeraj kar se razvoja tiče..dela stvari ki jih prej ni- z roko, in nogami, na vse 4 se hoče postavit, ko je na trebuhu se z nogami odriva da rita skače...mislm...user posted image user posted image user posted image
No prej je zaspal, se je moral še malo pocrkljat... Mi je tkao odleglo...sem v rešilcu razmišljala..zato je dobro imeti vsaj 2 otroka..če se enemu kaj zgodi imaš še enega ki te bo "držal pokonci", da pa bi izgubila edinega ali bi imel trajne poškodbe bi se mi pa zmešalo, resnično...
Vem da sem dobra mami in ne očitam si... moj si bolj saj ga je on v tak položaj na kavč postavil...revež si ne bo nikoli oprostil... ampak SE ZGODI, sekunda nepazljivost je bila in posledično temu bova od tega trenutka najinega navihanca še bolj čuvala...

Groza res, kaj ti gre v takih trenutkih vse skozi glavo..ampak važno je da je mimo in vse OK.

Še 1x hvala ker ste bile v mislih z nama...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 23.1.2009 21:35:49 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.1.2009 21:39:43   
K_a_t_j_a
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.1.2009 22:04:44   
Vilika
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z grozo, cmokom v grlu in solzami v očeh sem prebrala tvoj post. Bogca, kako sta se šele ti in tvoj morala počutiti...

Samo naj bo vse OK. Naj angelčki čuvajo Tilna user posted image user posted image user posted image , da se bo pomiril in pozabil na dogodek.

Naš je tudi ene 2 dni po padcu trzal v spanju - pa so mi vsi govorili da si domišljam.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.1.2009 22:09:00   
cebrca
Erin sem te počakala. Groza kar kurja polt mi gre, ko berem kaj ste preživljali. Pa vidim, da si bila ti od vseh še najbolj prisebna, vsaka ti čast.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Za vas tri, da se boste umirili. Tilen ima pa vsekakor konkretno izkušnjo, bo pa strah hitro pustil za seboj. Samo da je u redu.  In kot si že napisala, se zgodi, vse lahko samo upamo da čimmanjkrat! Lepo spite!
user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.1.2009 22:11:07   
kaja02
Tilen, sam da si vredu user posted image user posted image user posted image user posted image , joj Erin še zate en velik objem

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.1.2009 22:14:14   
kaja02
Nejc vsenajboljše za 5ko

gajka- user posted image user posted image , si zadela z razlago, še dober da mam dve pupi  

Maja T.- daj večkrat se nam oglasi, pa luštno punco maš

slike avgustovčkov so enkratne, tako kot oni

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.1.2009 22:21:19   
nell
Pozdravček punce!

Erin - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas...sem js tud prebirala s kurjo poltjo po telesu. Samo da je Tilen vredu in HB za tvojo prisebno reakcijo in opazovanje svojega otroka.

Midva sva se vrnila iz počitnic pri moji mami...je blo krasno se mal pocrkljat. Tibor ga je sviral 100/h in šokiral vse okol sebe. Začel se je plazit še naprej ali bolje rečeno vlečt  - in pazi to z rokami in nekak čudno si pri tem pomaga še z usti, odkril je sviljenje in zdaj cviliva cele dneve - mene je pa skor na tazadnjo vrglo, ko se je postavil na noge. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedel je na moji nogi, tako da je imel eno nogo na eni strani, drugo nogo na drugi...pa sva se neki hecala in naenklrat me je zgrabil za majico in se potegnil v zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image Ga nič več ne dajem tko sedet, čeprav je prej v tem užival...me je mal zaskrbelo, ker je pa to res mal prehitro...kaj bi vi nardile, če bi se vam vaš otrok tkole začel na noge postavljat, je to neki običajnega in jaz pretiravam al kaj????

Grem zdej v mižule, ker sem od vožnje, pakiranja in razpakiranja cot že čist hin.

nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.1.2009 22:36:05   
bella02
Erin in Tilen, to je za vas triuser posted image user posted image user posted image

Sem pa zdajle ful jezna in še razočarana povrhu. Naj razložim. Prijateljica je imela 15. rok in sem malo pri januarčicah čekirala, kako je. Ker ji nisem hotela morit po telefonu (zadnjič je napisala, da ga bo izklopila, ker jo vsi kličejo), sem ji poslala sms, da sem na netu videla, da še ni nič in da držimo pesti zanjo. Zdaj grem pa gledat, če je kej novega, pa napiše: Da je danes dobila od ene sms, da je prebrala na netu, da še nič ni. In kaj ji najedam in če mislim, da bo zaradi tega ona kaj prej rodila, če ji bom pošiljala sms-e. Jao!
Tolk sem bla šokirana, da sem kar obsedela. To napiše nekdo, ki ima nekoga za prijatelja? Mislim, da sva midve poglavje prijateljstva tle zaključile, ker jaz o prijateljih ne mislim in ne govorim tako!!!

Sem mogla dat ven. Sem imela že spisan odgovor, da ga objavim na januarčicah, pa sem ga zbrisala. Nima pomena.

Nič, grem gledat Pod nožem lepote, pa se še kej oglasim. Pa dobro, da sem na dieti, če ne bi padale čokoladeuser posted image user posted image user posted image . Da so lahko eni tako hinavski in zahrbtni?user posted image Ja, kaj čmo, sto ljudi sto čudi. Pa še ta rek mi je prišel na misel: Sorodniki so nam dani, prijatelje pa si sami izbiramo. HB!!!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.1.2009 22:36:32   
Vilika
No zdajle sem pri urejanu dokumentacije na hitro uredila in na Tube prpopala en filmček.... 14 dni nazaj, ko me je naš tamal med snemanjem presenetil z dviganjem rite in srčkanostjo -  sem bila čisto vzhičena.. user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=cUCoLjIEQSQ

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.1.2009 22:40:24   
kaja02
bella- user posted image , pa nima se smisla spuščat na njeno raven;

nell- a vi se pa že puzateuser posted image , pa kar hodili bi žeuser posted image  user posted image  raste vaš korenjak

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.1.2009 22:40:35   
Ryssa
Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam da je vse ok.

nell če se sam postavlja na noge, super, jaz mislim da ni to nič škodljivo ali pa kaj. Bravo Tibor, se boš dvakrat okol obrnila pa bo že hodil user posted image user posted image

Midva sva že z podelitve. Mali je bil priden doma, celo iz hrbta na trebuh se je prvič obrnil user posted image Zgleda da boma mogla it večkrat kam user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.1.2009 22:43:20   
kaja02
vilika- iiiiiiiiiiii kak je srčkan, ma pa tako čupo kot naša, vse v luft

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.1.2009 22:43:55   
Ryssa
bella ja to pa res prijateljica user posted image

vilika joj je luštkan user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.1.2009 22:45:00   
Vilika
bella - to je pa res ful grdo od nje. Po eni strani, škoda ker nisi posta objavila... Mogoče jo pa opravičujejo hormoni user posted image , na katere smo se tudi me velikokrat rade izgovarjale.

nell - je lepo biti na počitnicah pri mami... jaz že vem, ki sem tam skoraj vsak dan.. Tole stanje na nogicah user posted image . Po moje tole za par sekund ni ravno nevarna zadeva. Jaz sem bolj majhne sorte in kadar podirava kupčka in jaz sedim, se tamal vedno opre z nogicamu v moja stegna in se dviguje čez rameuser posted image user posted image , dostikrat pa ob tem tud nekej mleka pobruha/polije user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.1.2009 22:49:58   
Vilika
Ryssa, kaja - hvala user posted image user posted image user posted image

Ja, čupo ima kar močno (po atiju) in v luft mu štrli, miškecu user posted image

Ryssa - no si videla, da Lanu nič ne manjka, če ga kdaj pustiš mamici. Je bilo lepo na podelitvi?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.1.2009 23:29:02   
kaja02
a že vse spite??????

pol pa nič, lahko noč ter lepe sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.1.2009 23:45:07   
bella02
Kaja02, mi je moj user posted image rekel isto in zato ga potem nisem objavila

Vilika, kakšen frajer je mali, pa dober naslov si dalauser posted image user posted image user posted image .
Ma ja, četud so nas mučili hormoni in so nekatere to bolje prenašale, nekatere pa slabše, sam, nesramen pa ni treba bit. Še huj je pa ta zahrbtnost. Bo že, sem se pomirila. Hvala za teh nekaj besed!

A katera ve, a pri nanizanki Pod nožem lepote obstaja tudi 6. sezona? Ker mi tale konc ni bil nič kej preveč všeč, se mi je zdel precej odprt ...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
24.1.2009 0:12:15   
Češnjica
Živjo,

Mi smo imeli tudi včeraj zelo grozno izkušnjo...dvajset pred deveto sem začela Zalo pripravljati za spanje, se namaževa s kremco, ravno pripravljam novo pleničko, ko kar naenkrat ni mogla več dihat, parkrat je hotela vdihnit, pa ni šlo (mislim, da čez usta), potem sem jo dvignila, pa je ful zajokala. Nato sem jo vsa panična odložila in ista zadeva se še enkrat zgodi. Oba sva bila čisto iz sebe, moj je hitro poklical  k dežurnemu zdravniku v Domžale in povedal, kaj se je zgodilo. Vprašali so ga, če pošljejo rešilca, ali bomo sami prišli...Na hitro smo se oblekli in tekli do avta in na urgenco, Zalika je medtem že normalno dihala. Tam so jo pregledali, poslušali plučka in rekli, da je vse ok. Da dojenčki ne znajo vedno lepo čez usta zadihati in da je panika, če začnejo modri postajat...sicer ne vem zakaj naj bi čez usta dihala, ker nosek ni zabasan, tudi prehlajena ni. Bila sem toako iz sebe, da sploh ne vem, kaj je zdravnica govorila...Ko pa smo se nekoliko mirnejši vrnili domov, se je pa še enkrat isto zgodilo, nato umirilo in sva potem čakala v pripravljenosti. Hvala bogu je bilo potem vse ok. Nisem pa celo noč nič spala. Moj je ostal dopoldne doma, ker se ne upam biti več sama doma, popoldne sva pa šli k njegovim, on pa v službo.
Občutki so bili grozni, od adrenalina so se mi tresele roke in noge... se sploh ne da opisat kakšno nemoč občutiš.

Se opravičujem, če sem malo zmedeno opisala, sem zmatrana...grem zdaj spat in upam, da bo nočka mirna.

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.1.2009 0:51:23   
čipka
Erin-en veeeeeeelik objemček zate in Tilna! user posted image user posted image user posted image   Mene je kar sesulo, ko si pisala kaj se je zgodilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, česnjica-user posted image    samo da je z Zalo vse ok.  

Oh, bomo mogle mame vsak dan bolj pazit na naše malčke, ker so vedno bolj napredni in vsak dan se jim godi kaj novega ,ane?  Sploh, ko se začenjajo tile meseci, orkaduš..user posted image     

Ja, nič-grem spat-sem samo čakala da Erin napiše kaj je bilo, HB da je zdej ok....Erin-drži se...vsakemu se lahko zgodi user posted image   *nočko

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.1.2009 7:49:46   
anita goitan
user posted image

jutroo

se beremouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.1.2009 7:55:39   
sayuri
Dobro jutro. KAvica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAjprej objemčki za Češnjico in njeno Zalo. user posted image Ajej Češnjica, mi je šla kar kurja polt po telesu. Samo da je vse ok. Sam zakaj se je pa to zgodilo niso mogli nič povedat?

Erin ničesar si res ne očtaj. Saj sama vidiš, da se v sekundi lahko zgodi. Hvala Bogu, da je vse ok. user posted image

bella objemčki tud zate user posted image  Bi bila jaz tudi precej šokirana, če bi dobila tak prijateljičin odgovor.user posted image  ZA un inhalator sem pa vidla takrat reklamo v Hoferju. PA sem samo mislila, da bi blo tole fajn pri hiši imet. No, pri mislih je tudi vse ostalo. GA nisem šla iskat, zdaj mi je pa žal, ker sem že od parih mamic slišala, da je dober. user posted image  Lepe slikce.user posted image
Vilika ooooo frajer cortkast. Evo, še malo, pa bo še na dlaneh pristal, potem pa viiiiijuuuuu plezanje. AMpak je pa res pravi punker s tole frizurco user posted image
Katja iii, kako je Jan lušten.
Ryssa sem zgleda površno brala user posted image  Kakšna podelitev? Diplome? user posted image
nell sem se prav nasmejala, kako je Tibor kar naenkrat vstal.user posted image   Jah, počasi bojo začeli naši štruklji tud noge uporabljat.user posted image
gajka, tale o moških je pa dobra user posted image
cebrca hvala za nasvet. Sem ZAro takoj začela mazat z materino dušico in evkaliptusovim oljem. user posted image
anita uuuuuu dober posnetek user posted image  Na uni sliki je Zoja prava lepotička. Ma saj je tko al tko. Men njene učke s trepalnicami ne grejo iz glave user posted image
ZojaMiša uživaj v vikendu. Berem, da je Kaja Lina moderna punca... nič ji ni nerodno in ona kar direkt peca fanteuser posted image . Sam kot berem Krysiin Rok ni nč zainteresiran user posted image

Kako smo mi? Ok. Oz. boljše. Zvečer je bilo kar hudo. ZAra je tko piskala, da sem hotla it že v ZD: SEm imela tud namen it, če po inhalaciji z Ventolinom ne bi blo bolje. PA ji je potem HB odleglo. Smo pa tudi ponoči zbijali vročino. Sedaj zjutraj je ni imela. JAz sem se malce bolj naspala, saj je tisto inhalacijo ob 2h mož zrihtal. MI je blo že slabo od nespanja. V treh nočeh sem namreč spala skupaj 5 ur. user posted image

DAnes smo brez načrtov. Vidim, da je zunaj snegec vse pobelil. user posted image

DAjte mi predlagat kakšno destinacijo doli na naši obali za čez vikend... Bi tko rada šla kam proti morju user posted image  SMo imeli v načrtu ta vikend it na Roglo, pa je Zara zbolela. Jst bi pa res kam šla...drug vikend recimo. Bom zgnila tlele notri. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 24.1.2009 7:56:43 >

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?