Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:20:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, zelo lepo kuhinjo imaš , katera barva lesa je to? Mislim, da je jesen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:21:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi Lepa je, jo moram res enkrat videti "live" seveda, vljudno vabljena samo da ne bo snega pa se lahko dobimo na našem koncu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:21:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne. imaš prav trenutno se mi zdi vse nemogoče, najbolj me pa moj jezi ko sploh noče iskat varstva ampak sta mu starša vbila v glavo, da bomo že nekak skombinirali, da bosta onadva mal pomagala z varstvom, ok vse lepo in prav sam k obadva delata in to izmensko tašča 2 smeni, tast 3, moj pa tudi 3. ne vem pa onadva imata tudi svoje plane it na dopust, me prav zanima kam moj misli takrat dat otroka. ej tolk sem jezna da se te dni samo kregava . jaz sem mnenja da mora imeti otrok zagotovljeno varstvo ne pa neki iz dneva v dan improvizirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:21:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, zelo lepo kuhinjo imaš , katera barva lesa je to? Mislim, da je jesen Taka barva mi je takooo všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:21:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči si sinjora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:22:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:22:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, zelo lepo kuhinjo imaš , katera barva lesa je to? Mislim, da je jesen Ja Estrella imaš kar prav, to je : jesen natur (imaš možnost tudi lužen jesen-ta je bolj temen)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:23:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne. imaš prav trenutno se mi zdi vse nemogoče, najbolj me pa moj jezi ko sploh noče iskat varstva ampak sta mu starša vbila v glavo, da bomo že nekak skombinirali, da bosta onadva mal pomagala z varstvom, ok vse lepo in prav sam k obadva delata in to izmensko tašča 2 smeni, tast 3, moj pa tudi 3. ne vem pa onadva imata tudi svoje plane it na dopust, me prav zanima kam moj misli takrat dat otroka. ej tolk sem jezna da se te dni samo kregava . jaz sem mnenja da mora imeti otrok zagotovljeno varstvo ne pa neki iz dneva v dan improvizirat V realnosti take vrste improviziranje ne prinese nič dobrega Ena gotovost mora biti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:23:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči OOO a ju3 imata miting???Dobro čvekajta, samo ne mi delat kakega snega a se ti že ne dela????? že , samo da me ju3 ne zamede. Če me bo, bom vedela kje iskat krivca če jutri ne bom mogla od doma proti ljubljani, bom vaju krivila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:24:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne. imaš prav trenutno se mi zdi vse nemogoče, najbolj me pa moj jezi ko sploh noče iskat varstva ampak sta mu starša vbila v glavo, da bomo že nekak skombinirali, da bosta onadva mal pomagala z varstvom, ok vse lepo in prav sam k obadva delata in to izmensko tašča 2 smeni, tast 3, moj pa tudi 3. ne vem pa onadva imata tudi svoje plane it na dopust, me prav zanima kam moj misli takrat dat otroka. ej tolk sem jezna da se te dni samo kregava . jaz sem mnenja da mora imeti otrok zagotovljeno varstvo ne pa neki iz dneva v dan improvizirat Na tako varianto se ni za zanašat, ker boš fasala živčnega. Kaj ni bilo rečeno za PO, da bo varstvo v vrtcu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:24:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi pri Estrelli in meni doma, prid jih iskat če upaš v najine hribe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:25:10
|
|
|
|
špelin@
|
Vremenska napoved Petek, 23. januar 2009, ob 18. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo oblačno. Že ponoči se bodo začele pojavljati padavine, ki bodo jutri popoldne oslabele. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Jutri popoldne bo na Primorskem zapihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 10 stopinj C.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:25:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi vaaaaauuu SS tole je pa po mojih željah in si jo bom šla definitivno pogledat, moj je naslednji teden fraj sre čet per pa bova en dan šla. najlepša hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:26:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi pri Estrelli in meni doma, prid jih iskat če upaš v najine hribe? Prav, da čaka avto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:27:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vremenska napoved Petek, 23. januar 2009, ob 18. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo oblačno. Že ponoči se bodo začele pojavljati padavine, ki bodo jutri popoldne oslabele. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Jutri popoldne bo na Primorskem zapihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 10 stopinj C. jAZ SE NE GREM VEČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:27:36
|
|
|
|
Anitka
|
Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:27:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi pri Estrelli in meni doma, prid jih iskat če upaš v najine hribe? ne bom, kar počakala da vidve dol prilezeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:28:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally vaaaaauuu SS tole je pa po mojih željah in si jo bom šla definitivno pogledat, moj je naslednji teden fraj sre čet per pa bova en dan šla. najlepša hvala me veseli, da ti je všeč. men so tam une gospe ful prijazne, vse ti razložijo, lepo povejo, svetujejo, ... sem dala eno tudi v Lesnini zrisat (ki sem jo mogl mimogrede plačat: 5000SIT ), pa mi niso znali nič svetovat, samo elemente so not nametali kot pri Strojanovih je zgledala una skica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:28:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne. imaš prav trenutno se mi zdi vse nemogoče, najbolj me pa moj jezi ko sploh noče iskat varstva ampak sta mu starša vbila v glavo, da bomo že nekak skombinirali, da bosta onadva mal pomagala z varstvom, ok vse lepo in prav sam k obadva delata in to izmensko tašča 2 smeni, tast 3, moj pa tudi 3. ne vem pa onadva imata tudi svoje plane it na dopust, me prav zanima kam moj misli takrat dat otroka. ej tolk sem jezna da se te dni samo kregava . jaz sem mnenja da mora imeti otrok zagotovljeno varstvo ne pa neki iz dneva v dan improvizirat Na tako varianto se ni za zanašat, ker boš fasala živčnega. Kaj ni bilo rečeno za PO, da bo varstvo v vrtcu??? ja bo samo s septembrom, sva včeraj klicala in je rekla da zdej ni mogoče, ker ni placa in jih majo na čakalni listi, delajo pa še en prizidek tako da sep. bo. samo kaj pa do takrat , jaz sem že zdej živčna kako bi bila šele takrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:28:47
|
|
|
|
sesil
|
joj, naša še zdej ne spi. se dere ko jesihar. zaspana do konca, ma...nič. sem se naveličala, zdej ma smeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:29:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vremenska napoved Petek, 23. januar 2009, ob 18. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo oblačno. Že ponoči se bodo začele pojavljati padavine, ki bodo jutri popoldne oslabele. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Jutri popoldne bo na Primorskem zapihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 10 stopinj C. jAZ SE NE GREM VEČ zakaj??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:29:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:29:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:30:14
|
|
|
|
Anitka
|
Kako smo čveke? Je kaj novega? Kakšen povzetek ali moram brati za nazaj???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:30:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi pri Estrelli in meni doma, prid jih iskat če upaš v najine hribe? ne bom, kar počakala da vidve dol prilezeta boječka naj te potolažim, da jaz nisem v tako hudih hribih, ampak samo 1km od glavne ceste, ampak pozimi je pa pravi domov pridet
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?