Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:06:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa To je pa grdo Jaz bi ga kastrirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:07:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dan Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKA Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h pa še malo v vozičku . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njami Sonček Kako ta stvar že izgleda? Prav prijetno topla stvarca Sam ni blo kej preveč toplo, pre mraz pa tud ne ravno prav. Hvala za obrazložitev Bi prav pasalo sedajle, namesto tega snega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:07:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Joj kolk znajo biti ti deci smotani. Jz sem bla donc tud že fajn huda na mojega pa sem se zdej mal ohladila , ker je itak brezveze, ker oni so itak takooooo zelooooo bogi. Je vrajt, jz sem pa po župi priplavala Bomo držali pesti, da ti Videk ne bo zakuhal!!! Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa Jaz pa imam poln kufer tega, da se izmika odgovornosti. Že tri dni se matram z Vidkom, on pa žura v LJ. To pri nas naredi občasno in takrat greva na nož Se je glede tega kar popravil, samo še vedno je dec in ne more iz svoje kože, sem ter tja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:08:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:08:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Joj kolk znajo biti ti deci smotani. Jz sem bla donc tud že fajn huda na mojega pa sem se zdej mal ohladila , ker je itak brezveze, ker oni so itak takooooo zelooooo bogi. Je vrajt, jz sem pa po župi priplavala Bomo držali pesti, da ti Videk ne bo zakuhal!!! Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa Jaz pa imam poln kufer tega, da se izmika odgovornosti. Že tri dni se matram z Vidkom, on pa žura v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:08:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako mi je pasala vroča voda. Se počutim kar 5 kg lažjo Sedaj gram pa malo polenarit pred TV, če bom našla daljinec Imam še natanko 45 min časa A je Matej dalinca skril, preden je šel od doma? Ne, Andraž Sem ga našla v njegovi sobi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:09:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa deciiii za Vidka pa, upam da ne bo zakuhal Saj ga že nažalost kuha, pa kot jarkica žnerga, pojedo pa zopet nič. Zjutraj je pojedo 150 AM, ob 12 malo keksolina, prej je 50 AM spil, HB da je spil 120 soka, čez cel dan. zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:12:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:12:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:13:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:14:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung ok upam, da jo ni mr.barbaw spet razp****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:16:21
|
|
|
|
špelin@
|
Sem samo na hitro preletela teh vaših par postov suzy85, super, da sta našla fajn varstvo za Evo To je zlata vredno hijenca, tvojemu bi pa v danem momentu najraje tudi jaz kaj odtrgala... Poleg vsega ga zelo potrebuješ, da ti vsaj zdaj pomaga, ko utegne. Je.beš službeno fešto!!! Zate pa veliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:16:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:16:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči OOO a ju3 imata miting???Dobro čvekajta, samo ne mi delat kakega snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:17:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma še vedno sama, pa je reko moj, da pride ob 19, potem ga pa kličem, pa slišim, da imajo neko čago v službi, jaz pa sem mu do sedaj grela krompir za pire, pa čufte, on pa ni mogo jezika stegnit. Glava mu bo šla, ko pride domov. Videk se je ponovno zbudil, vročino ima 37,6, pa raste . Špelin@ očitno ne bo nič iz mojega krofa deciiii za Vidka pa, upam da ne bo zakuhal Saj ga že nažalost kuha, pa kot jarkica žnerga, pojedo pa zopet nič. Zjutraj je pojedo 150 AM, ob 12 malo keksolina, prej je 50 AM spil, HB da je spil 120 soka, čez cel dan. zdej sem pa že jaz jezna na tega tvojga deca- bi ga šla zdej poiskat vLj., pa bi ga tko nagnala domov, da bi za njim kar kadill . klinc narest ga pa zna, a da bi se kej sekiral kako je z orrokom in tabo.....ma bol da neham pisat, me je že tko razkuril zate pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:17:16
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, tally, saj bo nekako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:17:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči OOO a ju3 imata miting???Dobro čvekajta, samo ne mi delat kakega snega a se ti že ne dela?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:19:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi uuuuuuuaaaaaaauuuuuuuu full je lepa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:19:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči OOO a ju3 imata miting???Dobro čvekajta, samo ne mi delat kakega snega sej že nocoj pada, kaj bo šele jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:19:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje. oooo privat varstvu bom mogla tudi jaz malo razmislit , kok pa kej stane privat?? jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila jaz tud ne vem kaj bom, si sploh ne predstavljam kako bom- vem samo da bom 1000% na spidu šiht vrtec.... Filip??? si bova jutr lahko jamrale na 4 oči OOO a ju3 imata miting???Dobro čvekajta, samo ne mi delat kakega snega a se ti že ne dela????? že , samo da me ju3 ne zamede. Če me bo, bom vedela kje iskat krivca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:20:13
|
|
|
|
špelin@
|
Ta sončna, zelo lepo kuhinjo imaš , katera barva lesa je to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:20:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi Lepa je, jo moram res enkrat videti "live"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:20:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tally, obljuba dela dolg, sem ti poslikala našo kuhinjo, upam, da e bo kaj videlo kako in kaj to izgleda v praksi uuuuuuuaaaaaaauuuuuuuu full je lepa hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:20:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj pa je danes z Barbaw??? BoJKOTIRA rr warum???? keine Anung kje so pa podnapisi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?