Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi Opa, zaspanka mala Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja kolk ti pa čez dan spi?K ga ponoč tko sračka? Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30 ohoho, sta zapustili naš klub zgodaj vstajajočih? lepo za nas je super uspeh, če spi do 6.30, žal pa je to redko zadnje čase je pa res, da jo dajemo prej spat kot vi - ravnokar se moj trudi, da jo uspava, da se potem v miru podoji no, jst morm našo eva kr pohvalit, kar se spanja tiče. dans se je zbudla ob 9.30, spat je šla ob 11.30 in spala 1 uro, pol pa še ob 14.30 in spala 1 1/2 uro, zdej pa tudi že spi od 7ih! se ji bo pa spremenilo čez 14 dni, ko gre v varstvo! komaj nama je uspelo najti privat varstvo. sma bla ful vesela, da sma končno našla žensko, ki še želi sprejeti 1 in ki jo drugi hvalijo. tana: ja, sva zapustili klub zgodaj vstajajočih, vendar po pravici povedano bi rajši se vrnila na stare tire: spanje brez zbujanja celo noč in vstajanje med 5 in 6 uro zjutraj. se mi zdi, da sem bila takrat manj povozena kot sem sedaj, ko vstanem xx krat na noč pa še potem pol krat na koncu pristane v najini postelji, da se vsaj malo naspim suzy: te snem vprašati koliko bosta plačevala za privat varstvo?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|