Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:45:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Danes je pri nas " nedelja" in moj bi moral biti doma... pa je pred 3 urami skocil samo na hiter sestanek in naj bi bil v urci ali dveh doma... Pa ga klicem kje je, ker sva vabljena k tasci na vecerjo...in on je v ALEXANDRIJI!!! Pa to je 3 ure stran...sem tok jezna. Sedaj se bom oblekla in greva z Omarckom sama... Na moskega se pa res ne mores NIDAR zanest, pa nej se kdo rece, da ni res!! Nej gre vse v tri pisane marjetice Sem mu rekla naj mi poslje soferja pa pika, ker ce ne grem z taksijem! Jezna sem...jezna sem... jeznaaaaa Res je!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:46:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dan Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKA Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h pa še malo v vozičku . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njami Sonček Kako ta stvar že izgleda?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:47:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naša frača se je sama zbudila po 2,5h, pokidana, da je smrdelo že pred vrati Se je revca že včeraj matrala in ni mogla, danse je pa le narinila orng figo. Sedaj pa se psihično pripravljam na projekt kosilo. barbaw; kako je stanje pri vas?? pridna Alja!!! Naša je pa danes spet spala skoraj 3 ure v kosu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:48:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čvekice, evo spet en ta brzinski komentar na vse vaše poste, upam da mi rata najprej pa Alji vse najboljše za obmesečnico Ojej, ****, to je pa kr mal huda, samo 1 urco spat, upam da se kmalu odpočiješ .... a tudi Manca ga je sračkala ponoč ....pa Gregi tudi ....joj kdaj bodo naši frocki kaj več spali oz. vsaj neprekinjeno spali nekaj časa....Gregi je pa pomahal , moj tega še ne zna....uffff Svojeglava, te čist razumem, da si panična, a si jo peljala h P? ....o pa dojit se bosta počas nehali , ne bit žalostna preveč .... ej, jest grem v službo že čez 8 dni .... ooo mafi izkorišča prosti čas , tko se dela bejbi ....Tilen je pa že malce boljši , so pomagale dobre misli in pozitivna energija .... špelin@ je spet jezna...na kaj se nanaša tvoj gnev? ta člen je dolg.... ajaaaa, sobivanje z otrokom starim do 5 let ....škoda zate da si mogla plačat .... Jana je bla spet pridna .... nio je možek počastil z nočnimi hudimi vonjavami .... ja, to je tako obdobje ko se otroci bojijo nepoznanih ljudi...saj kar hitro mine ....katy kaj so to sonno kapljice ?....aha, sem že vidla...bomo sprobali...pa za spanje....malo pa bi blo dobro odvadit tepeža, samo nimam ideje kako.... ....Estrella kdo ti je pa postavil dead line? v katero kategorijo boš potem spadala? .... joj, Videk je pa spet bolan....vročina....kako da ni nobenih drugih znakov???? a ni to zdaj že drugič? .... oooo en očka sodeluje pri čveku .... ziher ma preveč ženskih hormonov .... Mafi a že zdaj imate pregled???? nas so prvič povabili pri 3 letih .... vauuuu, sem prišla do konca, še pobarvam in objavim čao bejbe he he, telo tvoje obnove so pa man ful všeč. upam, da ko me kakšen dan ne bo, da jo bom tudi jaz deležna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:48:34
|
|
|
|
aurora28
|
SS ti biti zelo pridna Jaz sem bolj lena za pranje avta, sam ko bomo imeli novega ga pa bom kdaj zglancala V ponedeljek greva na testno vožnjo z berlingotom , sva pa šla včeraj na ogled Peugeota 807 in to je šele makina, fulll je velik in vse elektronsko in ko kaj crkne, jao ne gine pod 1000 € popravilo, ga je pa fajn za vozit. Sva ga oba peljala in je super, ampak meni deluje navzven lep avto, u nulo dober, ampak notranjost pa ni ravno dober poštudirano, ker je veliko neuporabljenega prostora, premalo odlagalnih mest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:49:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da sem danes dobila vabilo za predgled pri zobarju - Filip naslednji teden pri zobarju , a o zobkih ne duha ne sluha . pol bojo pa kar mami na stol posadili in ji v usta pogledali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:50:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS ti biti zelo pridna Ja na svete čase Jaz sem bolj lena za pranje avta, sam ko bomo imeli novega ga pa bom kdaj zglancala To sem tudi jaz govorila pa me poglej lenobo V ponedeljek greva na testno vožnjo z berlingotom , sva pa šla včeraj na ogled Peugeota 807 in to je šele makina, fulll je velik in vse elektronsko in ko kaj crkne, jao ne gine pod 1000 € popravilo, ga je pa fajn za vozit. Sva ga oba peljala in je super, ampak meni deluje navzven lep avto, u nulo dober, ampak notranjost pa ni ravno dober poštudirano, ker je veliko neuporabljenega prostora, premalo odlagalnih mest. Meni osebo je Berlingo ful bolj všeč in ga bova tudi enkart, ko bova velika, kupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 18:51:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi Opa, zaspanka mala Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja kolk ti pa čez dan spi?K ga ponoč tko sračka? Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:01:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Madonca ste zdele zgovorne, ne vem če bom folgala sproti vse komentirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:07:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako mi je pasala vroča voda. Se počutim kar 5 kg lažjo Sedaj gram pa malo polenarit pred TV, če bom našla daljinec Imam še natanko 45 min časa A je Matej dalinca skril, preden je šel od doma? Ne, Andraž Sem ga našla v njegovi sobi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:19:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako mi je pasala vroča voda. Se počutim kar 5 kg lažjo Sedaj gram pa malo polenarit pred TV, če bom našla daljinec Imam še natanko 45 min časa A je Matej dalinca skril, preden je šel od doma? Ne, Andraž Sem ga našla v njegovi sobi. a so daljinci njegov fetiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:22:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana fajn žurajta No končno mi je Gal pustil, da sem mu pogledala v usta in zagledam še spodnjo dvojkico zunaj, jeejjjj imamo že 6 ZOBKOV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:23:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dan Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKA Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h pa še malo v vozičku . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njami Sonček Kako ta stvar že izgleda? Prav prijetno topla stvarca Sam ni blo kej preveč toplo, pre mraz pa tud ne ravno prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:27:01
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS ti biti zelo pridna Jaz sem bolj lena za pranje avta, sam ko bomo imeli novega ga pa bom kdaj zglancala V ponedeljek greva na testno vožnjo z berlingotom , sva pa šla včeraj na ogled Peugeota 807 in to je šele makina, fulll je velik in vse elektronsko in ko kaj crkne, jao ne gine pod 1000 € popravilo, ga je pa fajn za vozit. Sva ga oba peljala in je super, ampak meni deluje navzven lep avto, u nulo dober, ampak notranjost pa ni ravno dober poštudirano, ker je veliko neuporabljenega prostora, premalo odlagalnih mest. 807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat?? preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisneš pa že raj ročno ornk ZATEGNEM Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:27:44
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! en lep pozdravček! sej niti nimam časa komentirat, ker mam še neki stvari za službo za nardit! vsem bolnim in mamicam pošiljam hijenca opazla sem, da si vidku dala za jest čufte. kak si jih nardila? rada bi jih jutri nardila za kosilo, pa bi jih tak naredla, da bi jih še eva jedla. verjetno dam manj čebule oz. sploh nič in manj začimb? kak pa je s svinjskim mesom? že lahko jedo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:29:13
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi Opa, zaspanka mala Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja kolk ti pa čez dan spi?K ga ponoč tko sračka? Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30 ohoho, sta zapustili naš klub zgodaj vstajajočih? lepo za nas je super uspeh, če spi do 6.30, žal pa je to redko zadnje čase je pa res, da jo dajemo prej spat kot vi - ravnokar se moj trudi, da jo uspava, da se potem v miru podoji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:50:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! en lep pozdravček! sej niti nimam časa komentirat, ker mam še neki stvari za službo za nardit! vsem bolnim in mamicam pošiljam hijenca opazla sem, da si vidku dala za jest čufte. kak si jih nardila? rada bi jih jutri nardila za kosilo, pa bi jih tak naredla, da bi jih še eva jedla. verjetno dam manj čebule oz. sploh nič in manj začimb? kak pa je s svinjskim mesom? že lahko jedo? Mama mi jih je naredila , ampak ni hotel jest. Jaz drugače ne dajem svinjskega mesa, ampak je moja mama zmešala več govejega mesa, pa več rižeka, kako pa je začinla pa ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:56:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana fajn žurajta No končno mi je Gal pustil, da sem mu pogledala v usta in zagledam še spodnjo dvojkico zunaj, jeejjjj imamo že 6 ZOBKOV! za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 19:57:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi Opa, zaspanka mala Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja kolk ti pa čez dan spi?K ga ponoč tko sračka? Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30 ohoho, sta zapustili naš klub zgodaj vstajajočih? lepo za nas je super uspeh, če spi do 6.30, žal pa je to redko zadnje čase je pa res, da jo dajemo prej spat kot vi - ravnokar se moj trudi, da jo uspava, da se potem v miru podoji no, jst morm našo eva kr pohvalit, kar se spanja tiče. dans se je zbudla ob 9.30, spat je šla ob 11.30 in spala 1 uro, pol pa še ob 14.30 in spala 1 1/2 uro, zdej pa tudi že spi od 7ih! se ji bo pa spremenilo čez 14 dni, ko gre v varstvo! komaj nama je uspelo najti privat varstvo. sma bla ful vesela, da sma končno našla žensko, ki še želi sprejeti 1 in ki jo drugi hvalijo.
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.1.2009 20:04:31 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:02:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! en lep pozdravček! sej niti nimam časa komentirat, ker mam še neki stvari za službo za nardit! vsem bolnim in mamicam pošiljam hijenca opazla sem, da si vidku dala za jest čufte. kak si jih nardila? rada bi jih jutri nardila za kosilo, pa bi jih tak naredla, da bi jih še eva jedla. verjetno dam manj čebule oz. sploh nič in manj začimb? kak pa je s svinjskim mesom? že lahko jedo? Mama mi jih je naredila , ampak ni hotel jest. Jaz drugače ne dajem svinjskega mesa, ampak je moja mama zmešala več govejega mesa, pa več rižeka, kako pa je začinla pa ne vem. jst sm mleto meso že kupla, tak da bojo jutri samo za naju. njami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:22:31
|
|
|
|
tally
|
ku ku kje ste vse ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:31:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas pa snežžžžžiiiii Jst sm pa mislna, da bo ju3 vse eno še kej sončka, da bova šla z Vidkom vozičkat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:36:06
|
|
|
|
mafi
|
čer Filip mi je maloprej zaspal , zdej grem pa še Marka spedenat pa priletim na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:39:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas pa snežžžžžiiiii Jst sm pa mislna, da bo ju3 vse eno še kej sončka, da bova šla z Vidkom vozičkat sneži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 20:42:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas pa snežžžžžiiiii Jst sm pa mislna, da bo ju3 vse eno še kej sončka, da bova šla z Vidkom vozičkat sneži Pri nas tudi sneži
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?