|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 13:56:32   
Estrella*
Evo naša frača se je sama zbudila po 2,5h, pokidana, da je smrdelo že pred vratiuser posted image  Se je revca že včeraj matrala in ni mogla, danse je pa le narinila orng figo. Sedaj pa se psihično pripravljam na projekt kosilo.

barbaw; kako je stanje pri vas??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
23.1.2009 13:58:10   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Alji za 8 mesecev

user posted image

tudi od naju

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
23.1.2009 14:01:37   
Srčekgirll
Dan

Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h  pa še malo v vozičkuuser posted image . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njamiuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
23.1.2009 14:24:27   
Estrella*
srčekgirll: sonček???Kje leuser posted image

Mi2 sva pojedle kosilo in sedaj greve malo ven, četudi ni sončka. Kosilo je pojedla normalno, ampak je začela malo pred koncem kašljat, pa ji nisem več dala, ker sem se bala, da ne bi še tisto zbruhala.
Sem si pa dala en dober komad naglas in sem pela , mala pa jedla brez problema. Mogoče pa res pomaga če si sproščenuser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
23.1.2009 14:36:08   
Anonimen
46 stran user posted image user posted image  Pa kaj ste vse na spidu???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
23.1.2009 14:36:56   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

srčekgirll: sonček???Kje leuser posted image

Mi2 sva pojedle kosilo in sedaj greve malo ven, četudi ni sončka. Kosilo je pojedla normalno, ampak je začela malo pred koncem kašljat, pa ji nisem več dala, ker sem se bala, da ne bi še tisto zbruhala.
Sem si pa dala en dober komad naglas in sem pela , mala pa jedla brez problema. Mogoče pa res pomaga če si sproščenuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.1.2009 14:38:10   
tana7
evo, moram pojamrat
smo nazaj s plavanja, to je blo OK
ampak preden sva šli, je pojedla 2(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) žlički sadnega obrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bom poskusila z zelenjavnim, če ne bo hotela, odprem dsadni hipp, če pa še tega ne, se bom pa kar razjokala!!!!user posted image user posted image
tutdi pit noče... pa že dva dni ni kakalauser posted image user posted image
tale GH mene ubija!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1132
23.1.2009 14:39:57   
Anonimen
Estrella evo ena cokoladka zate user posted image user posted image user posted image  da ne bos samo glasilke nucala ampak se ucke..user posted image user posted image

Jaz sem po isti taktiki kot ti danes spravila v Omarja kar 280 g kosila user posted image user posted image

evo klik : cokoladko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
23.1.2009 14:44:41   
jana81

Evo naša frača se je sama zbudila po 2,5h, pokidana, da je smrdelo že pred vratiuser posted image  Se je revca že včeraj matrala in ni mogla, danse je pa le narinila orng figo. Sedaj pa se psihično pripravljam na projekt kosilo.

naš je tud spal 2 ure in pol, jedu nazadnje ob 9h, zdele pa pojedel cel krožnik riža z cvetačo in korenčkov ter sirčka Kiri, je bilo po moje nee 300g

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1134
23.1.2009 14:53:33   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš je tud spal 2 ure in pol, jedu nazadnje ob 9h, zdele pa pojedel cel krožnik riža z cvetačo in korenčkov ter sirčka Kiri, je bilo po moje nee 300g

Jaz pa sem sedaj spala poleg Vida sigurno več kot eno uro, Videk pa hoče nadoknadit neprespano noč in spi že skoraj 2 uri in pol, potem pa upam, da bo pojedo malo čufteka s krompirčkom. Danes je pojedo zjutraj 150 AM in ob 12 malo mlečne kašice.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.1.2009 14:54:29   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Estrella evo ena cokoladka zate user posted image user posted image user posted image  da ne bos samo glasilke nucala ampak se ucke..user posted image user posted image

Jaz sem po isti taktiki kot ti danes spravila v Omarja kar 280 g kosila user posted image user posted image

Ne bit huda, ampak sem si še jaz sedaj privoščla malo te tvoje čokoladkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.1.2009 15:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ne bit huda, ampak sem si še jaz sedaj privoščla malo te tvoje čokoladkeuser posted image user posted image

Nic nisem huda...mal je pa trebauser posted image  Samo vem da ima Estrella rada " cokoladke" tako kot jaz...user posted image user posted image  no zdej vem da je se ena vec v najinem klubu user posted image user posted image

In kako je pri vas?? Kaj novega?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.1.2009 15:29:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
no fajn, Nejc mi spi že od pol 12h, jedu naj bi ob 12h , pa zgleda ni lačen...se ne spomnem kdaj je nazadnje spal 2 ure skupaj čez dan..

imam pa prababico tukaj, da bo pazila na Nejčka, ker grem jst delat.

user posted image user posted image user posted image za prababico
skoz več delaš...a ti je dolgčas po šihtu?

eh to ne, sam keša zmanjkuje, pa še mami ima ful gužvo zdej ko so DDV-ji in ji grem pomagat

A imata z mami pisarno doma? Pridna si, da takole pomagaš in služiš evrčke user posted image

user posted image user posted image user posted image , da bo šlo.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz sem pa nekam čudna že od torka zvečer, slabo mi dela, trebuh me boli....pa nobene vročine, driskeuser posted image ...upam, da je le virozica in bo hitro minilo.

Varja je ok, vsake toliko bruha, kar poje, ker kašlja in potem se kar sili bruhatuser posted image ...no, upam tudi to da hitro mine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obe vaju.

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ravnokar sem opazila, da možev kolega sodeluje na RR user posted image user posted image user posted image

Mislim, da imajo februarčice enega očka, ki sodeluje pri čvekuuser posted image Zanimivo.

sej majčice tuduser posted image user posted image user posted image

Katerga pa ?

poglej moj nickuser posted image

A dejte, no, zafrkavat user posted image user posted image user posted image

da vam povem da sem danes dobila vabilo za predgled pri zobarju - Filip naslednji teden pri zobarjuuser posted image user posted image , a o zobkih ne duha ne sluhauser posted image .
Aaaaaaa??? Od kdaj pa tako zgodaj vabijo???

user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas v Medvodah niso nič vabili, vse si moral sam rihtat. Zgleda, da je tu na Vrhniki enakouser posted image Pri nas so rekli, da pri 3 letih prvi pregled pri Zuser posted image
Pri nas je enako, v sklopu triletnega sisstematskega, samo jaz moje otroke pač že prej peljem k njihovemu zobarju.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Tilči pravi, da so dobili obvestilo, da je brezplačno in da bosta še kar nekaj časa notri, ker ga je precej zdelalo.user posted image user posted image
Ojej, mi je tako hudo, ker vem, da res ni luštno vse skupaj user posted image user posted image user posted image  Sporoči ji, da smo z njo in z malim bolničkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje kosilo mje že nekaj časa kuhano tako, da sem že jedla. Gal panča, ko vstane bo še on papcal, nato pa šibava na kavico.
Vidva pa fajn uživajta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Živjo čvekice,

evo spet en ta brzinski komentar na vse vaše poste, upam da mi rata user posted image

najprej pa Alji vse najboljše za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, ****, to je pa kr mal huda, samo 1 urco spat, upam da se kmalu odpočiješ user posted image user posted image user posted image .... a tudi Manca ga je sračkala ponočuser posted image user posted image user posted image ....pa Gregi tudiuser posted image user posted image user posted image ....joj kdaj bodo naši frocki kaj več spali oz. vsaj neprekinjeno spali nekaj časa....Gregi je pa pomahaluser posted image user posted image user posted image , moj tega še ne zna....uffff Svojeglava, te čist razumem, da si panična, a si jo peljala h P? ....o pa dojit se bosta počas nehali user posted image , ne bit žalostna preveč .... ej, jest grem v službo že čez 8 dni user posted image
Smo s tabo, kar pogumno user posted image user posted image  Ti si direktorca!!! Pokaži jim, bejbi!
.... ooo mafi izkorišča prosti čas user posted image , tko se dela bejbi ....Tilen je pa že malce boljši user posted image user posted image user posted image , so pomagale dobre misli in pozitivna energija user posted image user posted image user posted image user posted image .... špelin@ je spet jezna...na kaj se nanaša tvoj gnev? ta člen je dolg.... ajaaaa, sobivanje z otrokom starim do 5 let user posted image user posted image user posted image ....škoda zate da si mogla plačat user posted image
Preveč se jezim zadnje dni user posted image
....  Jana je bla spet pridna user posted image user posted image user posted image .... nio je možek počastil z nočnimi hudimi vonjavami user posted image .... ja, to je tako obdobje ko se otroci bojijo nepoznanih ljudi...saj kar hitro mine user posted image ....katy kaj so to sonno kapljice ?....aha, sem že vidla...bomo sprobali...pa user posted image user posted image user posted image za spanje....malo pa bi blo dobro odvadit tepeža, samo nimam ideje kako.... ....Estrella kdo ti je pa postavil dead line? v katero kategorijo boš potem spadala? user posted image .... joj, Videk je pa spet bolan....vročina....kako da ni nobenih drugih znakov???? user posted image user posted image user posted image a ni to zdaj že drugič? .... oooo en očka sodeluje pri čveku user posted image user posted image user posted image .... ziher ma preveč ženskih hormonov user posted image ....
O, hudooooooooooo user posted image user posted image user posted image
Mafi a že zdaj imate pregled???? nas so prvič povabili pri 3 letih user posted image ....

vauuuu, sem prišla do konca, še pobarvam in objavim

čao bejbe

Ej, *Tiana*, tvoje obnove so zakon user posted image

tana7, a je kosilo potem pojedla?

Aha, **** ponuja čokoladke, jih bo treba kar več, nas je veliko interesentk user posted image

hijenca, je Videk kaj bolje? Fino, da si zraven njega tudi ti malo zaspala user posted image
Vidim, da so eni zelo pridno pojedli kosilo - tudi naš user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
23.1.2009 15:34:26   
jana81
o špelin@ ti pa počakaš da se nabere literatura pol pa nardiš ornk obnovo..pridna..

ja z mami imava doma pisarno, računovodski servis.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.1.2009 15:47:02   
tana7
preden greva še nasprehod:
zelenjave NIČ
hipp sadje ca. 1/5 do 1/4 večjega kozarčkauser posted image user posted image user posted image
pa kaj naj še nardim??

a je možno, da bi bili zobje krivi, ker mlečno kašico zjutraj in zvečer pa papa, pa tudi dobre volje je kar... normalno pač

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.1.2009 15:48:19   
aurora28

Pomaga, pa še kako pomaga. Vem, če plešem zraven Gala kadar je in si veselo pojem ali poslušam glasbo on kar usta odpira in lepo je. user posted image Me pa veseli, da je Alja pojedla kosilo. user posted image In čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image

Jaz bom znorela, ker se nahod, zamašen nos, občasno kašljanje že vleče kot kača. Sem pogledala kdaj sva bila pri zdravniku; 9.1. je bila pri Galu potrjena viroza in vse od takrat se vleče in ne neha. Prejle je zaspal in se je po 15 minutah prebudil, ker ga je zbudil zamašen nos. In kako se ta otrok upira pri čiščenju nosa in potem ko ga zagrabim, da mu ga očistim začne tako kričati user posted image user posted image .

Vročine nima, ima pa na spodnji dlesni pri dvojki tako bulo in očitno gre še 6. zob ven user posted image . Ampak po počutju zgleda zdrav kot dren, je vesel, se kotali, smeji, vpije...zgleda kot zdrav, ampak ko pa ga poslušam kako vleče trobento, mi je hudo. user posted image
A bi šla še enkrat k zdravniku???? Bi se ve na mojem mestu šle še enkrat pokazat P???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1141
23.1.2009 16:03:10   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

preden greva še nasprehod:
zelenjave NIČ
hipp sadje ca. 1/5 do 1/4 večjega kozarčkauser posted image user posted image user posted image
pa kaj naj še nardim??

a je možno, da bi bili zobje krivi, ker mlečno kašico zjutraj in zvečer pa papa, pa tudi dobre volje je kar... normalno pač

Možno je, da noče jesti oz. ima zmanjšan apetit zaradi rasti zob. Joj te popolnoma razumem kako ti je, ajoj jaz se vedno za nekaj sekiram. Včasih si želim, da bi bila bolj flegma, bi mi verjetno bilo bolje, ampak potem to ne bi bila jaz. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
23.1.2009 16:15:09   
hijenca

Nic nisem huda...mal je pa trebauser posted image  Samo vem da ima Estrella rada " cokoladke" tako kot jaz...user posted image user posted image  no zdej vem da je se ena vec v najinem klubu user posted image user posted image

In kako je pri vas?? Kaj novega?

Našega čmrleka še kar kuha, kosila nisma pojedla niti ene žliceuser posted image user posted image , HB da vsaj malo soka popije, je pa zelo slabo razpoložen, samo joka, mislim, da se moram pripravit na še eno neprespano noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.1.2009 16:22:07   
aurora28
Hijenca naši škratki so pa res bogeci user posted image user posted image . Komaj čakam lepše in toplejše vreme. 

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.1.2009 16:24:38   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hijenca naši škratki so pa res bogeci user posted image user posted image . Komaj čakam lepše in toplejše vreme. 

Samo res so bogi, pa ko človek ne ve, kako bi jim pomagal. Jaz sem danes čisto fertig.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.1.2009 16:33:19   
Anonimen
Joj vasi so vsi bubani user posted image user posted image user posted image user posted image  Moji so za enkrat zdravi samo sem pa spet jezna ko pajk.
Se moram zlajat, a lahko? Sej lahko preskocte...

Danes je pri nas " nedelja" in moj bi moral biti doma... pa je pred 3 urami skocil samo na hiter sestanek in naj bi bil v urci ali dveh doma...
Pa ga klicem kje je, ker sva vabljena k tasci na vecerjo...in on je v ALEXANDRIJI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to je 3 ure stran...sem tok jezna.

Sedaj se bom oblekla in greva z Omarckom sama...user posted image user posted image user posted image

Na moskega se pa res ne mores NIDAR zanest, pa nej se kdo rece, da ni res!!

Nej gre vse v tri pisane marjetice user posted image user posted image user posted image

Sem mu rekla naj mi poslje soferja pa pika, ker ce ne grem z taksijem!

Jezna sem...jezna sem... jeznaaaaa

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.1.2009 16:38:38   
hijenca

Joj vasi so vsi bubani user posted image user posted image user posted image user posted image  Moji so za enkrat zdravi samo sem pa spet jezna ko pajk.

Danes je pri nas " nedelja" in moj bi moral biti doma... pa je pred 3 urami skocil samo na hiter sestanek in naj bi bil v urci ali dveh doma...
Pa ga klicem kje je, ker sva vabljena k tasci na vecerjo...in on je v ALEXANDRIJI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to je 3 ure stran...sem tok jezna.

Sedaj se bom oblekla in greva z Omarckom sama...user posted image user posted image user posted image

Nej gre vse v tri pisane marjetice user posted image user posted image user posted image

Pravilno, da si povedala, zato smo tu user posted image user posted image . Pa prav imaš, da si huda na njega. Opravičeno.user posted image user posted image

Jaz še bom danes huda na mojega, sem ga tudi prej klicala, kdaj pride domov, pa on meni enkrat zvečer. user posted image user posted image Ko sem tako cele dneve sama, še v petek ne more malo prej domov prit.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.1.2009 16:39:59   
Estrella*

****, verjamem  da si jezna in jaz bi verjetno tudi bila, samo kot si napislala, deci imajo svoje fore in se nima smisla zaradi tega sekirat. Najbolj da odklopiš in greš po svoje.Njmu itak ne pride do živga pa če se po trepalnich mečeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
23.1.2009 16:43:41   
Estrella*

Pravilno, da si povedala, zato smo tu user posted image user posted image . Pa prav imaš, da si huda na njega. Opravičeno.user posted image user posted image

Jaz še bom danes huda na mojega, sem ga tudi prej klicala, kdaj pride domov, pa on meni enkrat zvečer. user posted image user posted image Ko sem tako cele dneve sama, še v petek ne more malo prej domov prit.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj kako mene to raz.pi.z.di. Ampak deci nimajo občutka za čas. Njim je vseeno al pride ob 15 ali ob 19, je isti danuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
23.1.2009 16:45:21   
Estrella*
Evo odšpilam še eno igro in potem se grem v banjo razvajat. Matej je šel pomagat držat prašiča(sosedi koljejo), Andraž je pri stari mami, Alja spi jaz pa uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako meni paše, če je čista tišina v bajti

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?