|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 18:45:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Danes je pri nas " nedelja" in moj bi moral biti doma... pa je pred 3 urami skocil samo na hiter sestanek in naj bi bil v urci ali dveh doma...
Pa ga klicem kje je, ker sva vabljena k tasci na vecerjo...in on je v ALEXANDRIJI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to je 3 ure stran...sem tok jezna.

Sedaj se bom oblekla in greva z Omarckom sama...user posted image user posted image user posted image

Na moskega se pa res ne mores NIDAR zanest, pa nej se kdo rece, da ni res!!

Nej gre vse v tri pisane marjetice user posted image user posted image user posted image

Sem mu rekla naj mi poslje soferja pa pika, ker ce ne grem z taksijem!

Jezna sem...jezna sem... jeznaaaaa

Res je!

user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.1.2009 18:46:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dan

Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h  pa še malo v vozičkuuser posted image . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njamiuser posted image

Sonček user posted image

Kako ta stvar že izgleda? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.1.2009 18:47:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo naša frača se je sama zbudila po 2,5h, pokidana, da je smrdelo že pred vratiuser posted image  Se je revca že včeraj matrala in ni mogla, danse je pa le narinila orng figo. Sedaj pa se psihično pripravljam na projekt kosilo.

barbaw; kako je stanje pri vas??

user posted image user posted image user posted image  pridna Alja!!!

Naša je pa danes spet spala skoraj 3 ure v kosu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.1.2009 18:48:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Živjo čvekice,

evo spet en ta brzinski komentar na vse vaše poste, upam da mi rata user posted image

najprej pa Alji vse najboljše za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, ****, to je pa kr mal huda, samo 1 urco spat, upam da se kmalu odpočiješ user posted image user posted image user posted image .... a tudi Manca ga je sračkala ponočuser posted image user posted image user posted image ....pa Gregi tudiuser posted image user posted image user posted image ....joj kdaj bodo naši frocki kaj več spali oz. vsaj neprekinjeno spali nekaj časa....Gregi je pa pomahaluser posted image user posted image user posted image , moj tega še ne zna....uffff Svojeglava, te čist razumem, da si panična, a si jo peljala h P? ....o pa dojit se bosta počas nehali user posted image , ne bit žalostna preveč .... ej, jest grem v službo že čez 8 dni user posted image .... ooo mafi izkorišča prosti čas user posted image , tko se dela bejbi ....Tilen je pa že malce boljši user posted image user posted image user posted image , so pomagale dobre misli in pozitivna energija user posted image user posted image user posted image user posted image .... špelin@ je spet jezna...na kaj se nanaša tvoj gnev? ta člen je dolg.... ajaaaa, sobivanje z otrokom starim do 5 let user posted image user posted image user posted image ....škoda zate da si mogla plačat user posted image ....  Jana je bla spet pridna user posted image user posted image user posted image .... nio je možek počastil z nočnimi hudimi vonjavami user posted image .... ja, to je tako obdobje ko se otroci bojijo nepoznanih ljudi...saj kar hitro mine user posted image ....katy kaj so to sonno kapljice ?....aha, sem že vidla...bomo sprobali...pa user posted image user posted image user posted image za spanje....malo pa bi blo dobro odvadit tepeža, samo nimam ideje kako.... ....Estrella kdo ti je pa postavil dead line? v katero kategorijo boš potem spadala? user posted image .... joj, Videk je pa spet bolan....vročina....kako da ni nobenih drugih znakov???? user posted image user posted image user posted image a ni to zdaj že drugič? .... oooo en očka sodeluje pri čveku user posted image user posted image user posted image .... ziher ma preveč ženskih hormonov user posted image .... Mafi a že zdaj imate pregled???? nas so prvič povabili pri 3 letih user posted image ....

vauuuu, sem prišla do konca, še pobarvam in objavim

čao bejbe

he he, telo tvoje obnove so pa man ful všeč. upam, da ko me kakšen dan ne bo, da jo bom tudi jaz deležna user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.1.2009 18:48:34   
aurora28
SS ti biti zelo pridna user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bolj lena za pranje avta, sam ko bomo imeli novega ga pa bom kdaj zglancala user posted image user posted image

V ponedeljek greva na testno vožnjo z berlingotom user posted image , sva pa šla včeraj na ogled Peugeota 807 in to je šele makina, fulll je velik in vse elektronsko in ko kaj crkne, jao ne gine pod 1000 € popravilo, ga je pa fajn za vozit. Sva ga oba peljala in je super, ampak meni deluje navzven lep avto, u nulo dober, ampak notranjost pa ni ravno dober poštudirano, ker je veliko neuporabljenega prostora, premalo odlagalnih mest.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.1.2009 18:49:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

da vam povem da sem danes dobila vabilo za predgled pri zobarju - Filip naslednji teden pri zobarjuuser posted image user posted image , a o zobkih ne duha ne sluhauser posted image .

user posted image user posted image user posted image
pol bojo pa kar mami na stol posadili in ji v usta pogledali user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.1.2009 18:50:53   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ja na svete čase user posted image

Jaz sem bolj lena za pranje avta, sam ko bomo imeli novega ga pa bom kdaj zglancala user posted image user posted image

To sem tudi jaz govorila pa me poglej lenobo user posted image

V ponedeljek greva na testno vožnjo z berlingotom user posted image , sva pa šla včeraj na ogled Peugeota 807 in to je šele makina, fulll je velik in vse elektronsko in ko kaj crkne, jao ne gine pod 1000 € popravilo, ga je pa fajn za vozit. Sva ga oba peljala in je super, ampak meni deluje navzven lep avto, u nulo dober, ampak notranjost pa ni ravno dober poštudirano, ker je veliko neuporabljenega prostora, premalo odlagalnih mest.

Meni osebo je Berlingo ful bolj všeč in ga bova tudi enkart, ko bova velika, kupila user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.1.2009 18:51:59   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudiuser posted image

Opa, zaspanka mala user posted image
Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja user posted image

kolk ti pa čez dan spi?K ga ponoč tko sračka?

Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.1.2009 19:01:54   
Soncnica Sandra ***
Madonca ste zdele zgovorne, ne vem če bom folgala sproti vse komentirat user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.1.2009 19:07:39   
Estrella*

Kako mi je pasala vroča voda. Se počutim kar 5 kg lažjouser posted image Sedaj gram pa malo polenarit pred TV, če bom našla daljinecuser posted image Imam še natanko 45 min časa

A je Matej dalinca skril, preden je šel od doma? user posted image

Ne, Andražuser posted image Sem ga našla v njegovi sobi.

Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.1.2009 19:19:17   
tally

Kako mi je pasala vroča voda. Se počutim kar 5 kg lažjouser posted image Sedaj gram pa malo polenarit pred TV, če bom našla daljinecuser posted image Imam še natanko 45 min časa

A je Matej dalinca skril, preden je šel od doma? user posted image

Ne, Andražuser posted image Sem ga našla v njegovi sobi.

a so daljinci njegov fetiš?user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.1.2009 19:22:13   
Srčekgirll

Jana fajn žurajta user posted image

No končno mi je Gal pustil, da sem mu pogledala v usta in zagledam še spodnjo dvojkico zunaj, jeejjjj imamo že 6 ZOBKOV! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.1.2009 19:23:26   
Srčekgirll

Dan

Ne boste verjele ampak mi smo mel celo SONČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image Sva izkoristla in šla vn. Vid je spal 1h  pa še malo v vozičkuuser posted image . Zdej pa pečem zelenjavni zavitek. Njamiuser posted image

Sonček user posted image

Kako ta stvar že izgleda? user posted image

Prav prijetno topla stvarcauser posted image user posted image user posted image Sam ni blo kej preveč toplo, pre mraz pa tud neuser posted image ravno prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.1.2009 19:27:01   
tana7

807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat??user posted image
preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisnešuser posted image pa že raj ročno ornk ZATEGNEMuser posted image

Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.1.2009 19:27:44   
suzy85
hej hej!
en lep pozdravček!
sej niti nimam časa komentirat, ker mam še neki stvari za službo za nardit! vsem bolnim user posted image in mamicam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca opazla sem, da si vidku dala za jest čufte. kak si jih nardila? rada bi jih jutri nardila za kosilo, pa bi jih tak naredla, da bi jih še eva jedla. verjetno dam manj čebule oz. sploh nič in manj začimb? kak pa je s svinjskim mesom? že lahko jedo?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.1.2009 19:29:13   
tana7

Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudiuser posted image

Kar nej panča, bog ji požegnej, če ji paše. Bom mal Manco na obisk pripeljala, pa s bo mogoče kej nalezla spanja user posted image

Zadnje čase spi samo eno rundo čez dan, ampak ta dolgo, to je med dvema in tremi urami. Zjutraj pa se zbudi med 7.00 in 7.30, spat pa gre med 20.30 in 21.30

ohoho, sta zapustili naš klub zgodaj vstajajočih?user posted image
lepo
za nas je super uspeh, če spi do 6.30, žal pa je to redko zadnje čase
je pa res, da jo dajemo prej spat kot vi - ravnokar se moj trudi, da jo uspava, da se potem v miru podojiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.1.2009 19:50:00   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej!
en lep pozdravček!
sej niti nimam časa komentirat, ker mam še neki stvari za službo za nardit! vsem bolnim user posted image in mamicam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca opazla sem, da si vidku dala za jest čufte. kak si jih nardila? rada bi jih jutri nardila za kosilo, pa bi jih tak naredla, da bi jih še eva jedla. verjetno dam manj čebule oz. sploh nič in manj začimb? kak pa je s svinjskim mesom? že lahko jedo?

Mama mi jih je naredilauser posted image user posted image , ampak ni hotel jest. Jaz drugače ne dajem svinjskega mesa, ampak je moja mama zmešala več govejega mesa, pa več rižeka, kako pa je začinla pa ne vem.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.1.2009 19:56:07   
tally

Jana fajn žurajta user posted image

No končno mi je Gal pustil, da sem mu pogledala v usta in zagledam še spodnjo dvojkico zunaj, jeejjjj imamo že 6 ZOBKOV! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobek

Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.1.2009 19:57:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

ohoho, sta zapustili naš klub zgodaj vstajajočih?user posted image
lepo
za nas je super uspeh, če spi do 6.30, žal pa je to redko zadnje čase
je pa res, da jo dajemo prej spat kot vi - ravnokar se moj trudi, da jo uspava, da se potem v miru podojiuser posted image

no, jst morm našo eva kr pohvalit, kar se spanja tiče. dans se je zbudla ob 9.30, spat je šla ob 11.30 in spala 1 uro, pol pa še ob 14.30 in spala 1 1/2 uro, zdej pa tudi že spi od 7ih! user posted image user posted image user posted image se ji bo pa spremenilo čez 14 dni, ko gre v varstvo!
komaj nama je uspelo najti privat varstvo. sma bla ful vesela, da sma končno našla žensko, ki še želi sprejeti 1 user posted image in ki jo drugi hvalijo. user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.1.2009 20:04:31 >

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.1.2009 20:02:33   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
hej hej!
en lep pozdravček!

Mama mi jih je naredilauser posted image user posted image , ampak ni hotel jest. Jaz drugače ne dajem svinjskega mesa, ampak je moja mama zmešala več govejega mesa, pa več rižeka, kako pa je začinla pa ne vem.user posted image

jst sm mleto meso že kupla, tak da bojo jutri samo za naju. njami! user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.1.2009 20:22:31   
tally
ku ku kje ste vse user posted image ?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.1.2009 20:31:14   
Srčekgirll
Pr nas pa snežžžžžiiiiiuser posted image Jst sm pa mislna, da bo ju3 vse eno še kej sončka, da bova šla z Vidkom vozičkatuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.1.2009 20:36:06   
mafi
čeruser posted image

Filip mi je maloprej zaspaluser posted image , zdej grem pa še Marka spedenat pa priletim na rr

Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.1.2009 20:39:34   
tally

Pr nas pa snežžžžžiiiiiuser posted image Jst sm pa mislna, da bo ju3 vse eno še kej sončka, da bova šla z Vidkom vozičkatuser posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image sneži

Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.1.2009 20:42:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image
user posted image user posted image user posted image sneži

Pri nas tudi snežiuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?