Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:57:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? jaz sem zadnjič ko sem nabavljala v chicco kupila kar njihovega digitalnega, zaenkrat. Upam, da ga ne bo treba veliko uporabljati. ja, sej je najboljši sam se mi zdi, da je še fajn met navadnega. Baterije ponavadi crknejo, ko ga najbolj rabiš. navadnega pa že imam...sam tko sm vzela, nej ma otroček svojega. boljše 2 , kot nobeden.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:58:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:58:42
|
|
|
|
novo
|
glede obrata dali. Moja kolegica je bila, pa se ji je otrok obrnil. Je pa baje kr bolelo. Nočem te strašit, sam povem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:59:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet sej ponavad piše v navodilih kakšne so mere za različna merjenja. za plenice pa ne vem,ker jih še nisem nabavla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:00:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet sej ponavad piše v navodilih kakšne so mere za različna merjenja. za plenice pa ne vem,ker jih še nisem nabavla js sm vzela za začetek kr babylove-newborn.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:01:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:02:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:03:44
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa glede malinovega čaja. Listov v lekarni nimajo oz. jih sploh ne držijo. Kje ste jih kupile? Biotopic v Cityju v CE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:04:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa glede malinovega čaja. Listov v lekarni nimajo oz. jih sploh ne držijo. Kje ste jih kupile? Biotopic v Cityju v CE hvala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:05:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. najbližjega imaš v Velenju...pravijo da so pa full kvalitetne planičke od tam ker so prav iz nemčije če pa kupiš kje drgje pamperske pa so poljska ali pa češka...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:06:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. najbližjega imaš v Velenju...pravijo da so pa full kvalitetne planičke od tam ker so prav iz nemčije če pa kupiš kje drgje pamperske pa so poljska ali pa češka... kje v centru, ker velenje ne poznam glih najboljš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:08:27
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. Müller je v Velenju. Je pa fajn za parkirat, ker v MB je v centru in res smotan, ker ne moreš parkirat, potem pa vlačiš tiste vrečke in po možnosti kupe plenic po mestu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:09:14
|
|
|
|
|
Novo ne vem kk ti naj rečem je tam ko so centri mal več jih je kaj naj rečem pikapolonica pa itd...tam blizu je gorenje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:10:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. Müller je v Velenju. Je pa fajn za parkirat, ker v MB je v centru in res smotan, ker ne moreš parkirat, potem pa vlačiš tiste vrečke in po možnosti kupe plenic po mestu... ja, sej to mi je najbolj smotano v MB, ker prej še tud, ko niso imeli H&M v Europarku, sm se kr izogibala šopinga po MB.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:11:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. najbližjega imaš v Velenju...pravijo da so pa full kvalitetne planičke od tam ker so prav iz nemčije če pa kupiš kje drgje pamperske pa so poljska ali pa češka... kje v centru, ker velenje ne poznam glih najboljš? Eno križišče pred Gorenjem, če greš iz mesta Velenja proti Topolšici.V centru Supernova!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:12:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Novo ne vem kk ti naj rečem je tam ko so centri mal več jih je kaj naj rečem pikapolonica pa itd...tam blizu je gorenje... Bom se že znašla. Hvala. Sej če greš enkrat, je pol lažje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:12:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... Hvala, ker v DM , ni imela pojma.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:13:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. najbližjega imaš v Velenju...pravijo da so pa full kvalitetne planičke od tam ker so prav iz nemčije če pa kupiš kje drgje pamperske pa so poljska ali pa češka... kje v centru, ker velenje ne poznam glih najboljš? Eno križišče pred Gorenjem, če greš iz mesta Velenja proti Topolšici.V centru Supernova!!!! o, hvala. Tak mi je že bolj jasno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:13:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro si napisala za čepke, jih bote rable jaz sem sama v sobi pol pa bebe ne bi slišala,ko se zbudi js bom itak prvi dan verjetno rekla, da mi ga odpeljejo, ker če bom preveč zmatrana tudi ne vidim noebenega smisla, da tam leži.. to ne pomeni, da ga mam kaj manj rada, ampak bi nardila več škode kot koristi, če se prve dni nebi naspala (ker imam možnost, da zanj poskrbijo drugi)... ne vem no... če boš rodila v izoli to ni mogoče je je! sem lih ta teden spraševala na MŠ tisto sestro ki nam predava in je rekla, da je mogoče!! samo sami od sebe ne nardijo nič. Če pa lepo prosiš oz. zahtevaš, pa ti ga morajo odpeljat... tako, da če boš rodila tam moreš vedet, da je to tvoja pravica (če si boš želela!!)... nič se pustit da te hecajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:14:52
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo glede obrata dali. Moja kolegica je bila, pa se ji je otrok obrnil. Je pa baje kr bolelo. Nočem te strašit, sam povem. super...pa naj boli...sej če to dela koren, bom že prenesla, hehehe a je bila v Celju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:14:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. najbližjega imaš v Velenju...pravijo da so pa full kvalitetne planičke od tam ker so prav iz nemčije če pa kupiš kje drgje pamperske pa so poljska ali pa češka... kje v centru, ker velenje ne poznam glih najboljš? Eno križišče pred Gorenjem, če greš iz mesta Velenja proti Topolšici.V centru Supernova!!!! o, hvala. Tak mi je že bolj jasno. Zdaj sem že tu domačin, pa že znam kaj povedat, na začetku pa...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:16:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo glede obrata dali. Moja kolegica je bila, pa se ji je otrok obrnil. Je pa baje kr bolelo. Nočem te strašit, sam povem. super...pa naj boli...sej če to dela koren, bom že prenesla, hehehe a je bila v Celju? Ja, bla je v CE.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:16:42
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:17:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo glede obrata dali. Moja kolegica je bila, pa se ji je otrok obrnil. Je pa baje kr bolelo. Nočem te strašit, sam povem. super...pa naj boli...sej če to dela koren, bom že prenesla, hehehe a je bila v Celju? sej po mojem se splača,če se da,da ti ga ročno obrnejo,verjamem,da ni prijetno,sam za moje pojme se splača poskusit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:18:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli Dol padeš.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?