Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:37:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo ojla, da se še js mal javim. Cita, dobrodošla doma. Dr. Koren- še medicinske ga rade vidijo. Ko sm bla v bolnici, se mu je med. sestra kr smejala, vse je blo, ja dr.... Posrečeno. ojla novo! kje že hodiš cel dan? ma, zapravljam. Dans sm le nabavla še preostalo v lekarni, šla še po termometer za v vodo (dm), šla mal do mame, s kolegico na pijačo in seveda tortico, pa je konc dneva. Itak sm že skoraj živčnega dobila doma. jst sem tudi že vse nabavila...tudi v lekarni in to je noro za eno malo vrečkico 5 stvari sem dala 45€. nore cene...da dol padeš... Se pridružujem. Sm še kupila navadni termometer, ker se mi je zadnjič elektronski pokvaril, pa mi je kazala navadnega ali pa okolju prijaznega. Sem vprašala za razliko in ona meni, da če pade na tla, ni tolk škodljivo, ker ni notri živega srebra,... Razlika v ceni pa je 6 eur. ma, sej ni velik, sam tu mal več, tam mal več in boljše, kao!, pa maš prazno denarnico.
< Sporočilo je popravil novo -- 23.1.2009 19:39:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:39:42
|
|
|
|
spps
|
aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:40:43
|
|
|
|
buksi
|
ma tako spodaj me ocasno malo spika. sicer pa nimamtezav z otrdevanjem in nobenih krcev.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:41:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? ja, baje je najboljši za v uho, sam lahk dostikrat zahinavi, ker ne pokaže realnega. Js sm kr kupila čist navadnega, pa zmeriš v ritko.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:41:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ma tako spodaj me ocasno malo spika. sicer pa nimamtezav z otrdevanjem in nobenih krcev. ali bi mela na te dneve menstruacijo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:42:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ma tako spodaj me ocasno malo spika. sicer pa nimamtezav z otrdevanjem in nobenih krcev. mene ne v trebuhu,ampak tam neki pri tamali -ne vem kak naj drugač napišem ,pa ponavad ,če dlje časa stojim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:42:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: buksi ma tako spodaj me ocasno malo spika. sicer pa nimamtezav z otrdevanjem in nobenih krcev. ali bi mela na te dneve menstruacijo? tisti čas navadno špika.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:43:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: buksi ma tako spodaj me ocasno malo spika. sicer pa nimamtezav z otrdevanjem in nobenih krcev. mene ne v trebuhu,ampak tam neki pri tamali -ne vem kak naj drugač napišem ,pa ponavad ,če dlje časa stojim to pa mene že skoz. SAM RES.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:44:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo? med otrdevanjem mislim,da se umiri, nisem bila nikoli prav pozorna, bom danes spremljala pa ti jutri povem (ker mi bo itak še najmanj ene 10x otrdel dokler grem spat ). Glede gibov po injekciji pa nisem opazila neke razlike, razen tistih par dni. Verjetno je pa normalno,da se umiri, ko otrdi trebuh, ker tudi to čuti, no,vsaj jaz si to tako razlagam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:44:21
|
|
|
|
buksi
|
ja tam spodaj. pa ni tisti čas ko bi mela menstra. a vi tud kolcanje obcutite kot nekaksno utripanje čisto spodaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:44:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo? med otrdevanjem mislim,da se umiri, nisem bila nikoli prav pozorna, bom danes spremljala pa ti jutri povem (ker mi bo itak še najmanj ene 10x otrdel dokler grem spat ). Glede gibov po injekciji pa nisem opazila neke razlike, razen tistih par dni. Verjetno je pa normalno,da se umiri, ko otrdi trebuh, ker tudi to čuti, no,vsaj jaz si to tako razlagam. Js tudi. Sam da je tistih 10 gibov na dan.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:45:51
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? jaz sem zadnjič ko sem nabavljala v chicco kupila kar njihovega digitalnega, zaenkrat. Upam, da ga ne bo treba veliko uporabljati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:46:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, cita, tudi jaz se pridružujem lepim željam in lepo, da si nazaj 2v1 se pridružujem željam!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:47:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja tam spodaj. pa ni tisti čas ko bi mela menstra. a vi tud kolcanje obcutite kot nekaksno utripanje čisto spodaj? jp,najbolj smešn se čuti,ko sedim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:47:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? jaz sem zadnjič ko sem nabavljala v chicco kupila kar njihovega digitalnega, zaenkrat. Upam, da ga ne bo treba veliko uporabljati. ja, sej je najboljši sam se mi zdi, da je še fajn met navadnega. Baterije ponavadi crknejo, ko ga najbolj rabiš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:48:15
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja tam spodaj. pa ni tisti čas ko bi mela menstra. a vi tud kolcanje obcutite kot nekaksno utripanje čisto spodaj? jp,najbolj smešn se čuti,ko sedim ja ful je hecno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:49:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja tam spodaj. pa ni tisti čas ko bi mela menstra. a vi tud kolcanje obcutite kot nekaksno utripanje čisto spodaj? jp,najbolj smešn se čuti,ko sedim enako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:49:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? ja, baje je najboljši za v uho, sam lahk dostikrat zahinavi, ker ne pokaže realnega. Js sm kr kupila čist navadnega, pa zmeriš v ritko. mi smo v prvo najprej uporabljali navadnega, pa kar v ritki merili, zdaj smo pa nabavili tistega za v uho in smo ful zadovoljni, smo na začetku merili z obema,da vidimo, če kaže kaj drugače in je kazal točno. Imamo pa Omron.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:49:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja tam spodaj. pa ni tisti čas ko bi mela menstra. a vi tud kolcanje obcutite kot nekaksno utripanje čisto spodaj? jp,najbolj smešn se čuti,ko sedim moj je dans med UZjem kolcal
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:50:05
|
|
|
|
novo
|
aja, pa glede malinovega čaja. Listov v lekarni nimajo oz. jih sploh ne držijo. Kje ste jih kupile?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:51:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? ja, baje je najboljši za v uho, sam lahk dostikrat zahinavi, ker ne pokaže realnega. Js sm kr kupila čist navadnega, pa zmeriš v ritko. mi smo v prvo najprej uporabljali navadnega, pa kar v ritki merili, zdaj smo pa nabavili tistega za v uho in smo ful zadovoljni, smo na začetku merili z obema,da vidimo, če kaže kaj drugače in je kazal točno. Imamo pa Omron. ja, ta je pomoje bolj kvaliteten, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:52:06
|
|
|
|
Lolita23
|
Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.1.2009 19:53:45 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:54:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa glede malinovega čaja. Listov v lekarni nimajo oz. jih sploh ne držijo. Kje ste jih kupile? mislim,da se dobi v Sanolaborju-al kaj je že
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:54:43
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? jaz sem zadnjič ko sem nabavljala v chicco kupila kar njihovega digitalnega, zaenkrat. Upam, da ga ne bo treba veliko uporabljati. ja, sej je najboljši sam se mi zdi, da je še fajn met navadnega. Baterije ponavadi crknejo, ko ga najbolj rabiš. navadnega pa že imam...sam tko sm vzela, nej ma otroček svojega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:56:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa glede malinovega čaja. Listov v lekarni nimajo oz. jih sploh ne držijo. Kje ste jih kupile? mislim,da se dobi v Sanolaborju-al kaj je že malinov čaj pa naj bi bil baje tudi dobr za driske pri otrocih-
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?