![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 17:40:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Vidim, da mi ful družbo delate hvala bivše prjatlce ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 18:04:06
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Vidim, da mi ful družbo delate hvala bivše prjatlce ... evo jaz sem tu sem glih na uro pogledala, pa vidim da je že 18... in si že skoraj doma tako da se pejt hitr mal cartat Mi smo se nagledal mal tv-ja zdej se bo treba pa še s čim zamotit... evo, tamala se je glih kar... mi je spet prevrnila koš pod mizo... itak so not sami papirji, ampak jih večino pristane v njenih ustih, tako da grem pobirat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 18:17:33
|
|
|
|
lillchy123
|
čer moj src večerjo ela, jaz pa ta malga zabavam. je tolk zaspan... sej vem, da zgleda bogi, pa mu res nič ni. tko da ga res ne mislimo sam nost, ker že tko preveč izsiljuje. brihten mulo a bi blo pameten, da ga vsaj po spodnjem delu glave pobrijemo, da bojo vsi laski enaki? jst sem študirala, da bi mu nardil tako frizurco kot jo je mel Simon v sedmih nebesih..ala gobica al kako že
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 18:21:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarke, resno vprasanje... Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju" Vas Stipe jaz mislim, da si ti že mla odvisen od RR in četudi bi hotel kam drugam, ne moreš pa še fajn je da moški pove svoje mnenje sej res, kje je pa naš anandrej itata da ste se v službi pomenili. Pa uživejte na obali 100% na uro če bo sonček, še mi mogoče kej pridemo lillchy za vašga Lukca dolenjka kaj je bilo dobrega za kosilo midve sva se nadihale zraka, mal vitaminsčkov zdele pojedle... uh, bo že kmal ura za večerni ritual
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 18:22:38
|
|
|
|
lillchy123
|
misar, ko so našga zobki matral, je tulu ko je žlico sam vidu. tolk so ga dlesni bolele. če si mu pa košče v usta dajal, je pa jedu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 18:49:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, je šla hit ura sem padla v ene recepte k sem jih naročila po pošti in zdej me je tolk zamikal da bi jih naročvala še naprej da bi mela cel skupek sam je ful drago prej se je moj neki oglašal da mi bo on častil no, me zanima Grem počasi princesi narest večerjo... prej se je tolk nabasala banane in mandarine da je pol neki nazaj vrgla valda, če pa kar baše v usta bomo vidli kaj bo z večerjo... sigurno ne bo hotla jest... pa še zaspat potem ne, ker je ful dolg spala in je še vsa naspidirana no, bomo videli... Upam da hit zaspi ker mam namen met en lep romantičen večer, samo za to pa rabim mir in tišino
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:15:25
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene! Frišno! Blaž že spi, matija se kopa in pol še povečerja, pa gre kmalu tudi on spat. Jutri pa gre in se more naspat, za smučanje. No na hitro sem vas preletela in vidla slikice od lillchi. Upam, da bo sedaj vse v redu, da si hitro opomore. Jaz bi mu laske še en mesec dva pustila, ki je lih zima, pol bi ga pa malo postrigla, pa bo.- No pa sej je tak luškan fantek, da laski gor ali do, je čisto vseeno. Upam, da je najhujše za vami.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:17:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, je šla hit ura sem padla v ene recepte k sem jih naročila po pošti in zdej me je tolk zamikal da bi jih naročvala še naprej da bi mela cel skupek sam je ful drago prej se je moj neki oglašal da mi bo on častil no, me zanima Grem počasi princesi narest večerjo... prej se je tolk nabasala banane in mandarine da je pol neki nazaj vrgla valda, če pa kar baše v usta bomo vidli kaj bo z večerjo... sigurno ne bo hotla jest... pa še zaspat potem ne, ker je ful dolg spala in je še vsa naspidirana no, bomo videli... Upam da hit zaspi ker mam namen met en lep romantičen večer, samo za to pa rabim mir in tišino ma ja... dans je cajt za romantiko... saj je peeeteeeek....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:19:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata evo, da dokončam kar sem zjutraj nakladala... imela sestanek z unim k se zdej neki ven vleče k ni prav naredil, skratka to sva popravla kot sem jaz predlagala, ker sem imela prav, ostalo k pa ni blo obvezno sem pa po njegovem naredila in je blo tud ok. tko da volk sit koza cela. zdej pa šibava na morje z mulčkom!! ajdi lepo se imejte pa se beremo v ned!! Kam hodite to na morej? Sem vidla, da večkrat skočite.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:19:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! Frišno! Blaž že spi, matija se kopa in pol še povečerja, pa gre kmalu tudi on spat. Jutri pa gre in se more naspat, za smučanje. No na hitro sem vas preletela in vidla slikice od lillchi. Upam, da bo sedaj vse v redu, da si hitro opomore. Jaz bi mu laske še en mesec dva pustila, ki je lih zima, pol bi ga pa malo postrigla, pa bo.- No pa sej je tak luškan fantek, da laski gor ali do, je čisto vseeno. Upam, da je najhujše za vami. ooooo, Senozecanka...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:19:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, je šla hit ura sem padla v ene recepte k sem jih naročila po pošti in zdej me je tolk zamikal da bi jih naročvala še naprej da bi mela cel skupek sam je ful drago prej se je moj neki oglašal da mi bo on častil no, me zanima Grem počasi princesi narest večerjo... prej se je tolk nabasala banane in mandarine da je pol neki nazaj vrgla valda, če pa kar baše v usta bomo vidli kaj bo z večerjo... sigurno ne bo hotla jest... pa še zaspat potem ne, ker je ful dolg spala in je še vsa naspidirana no, bomo videli... Upam da hit zaspi ker mam namen met en lep romantičen večer, samo za to pa rabim mir in tišino ma ja... dans je cajt za romantiko... saj je peeeteeeek.... .......dan za metek.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:20:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! Frišno! Blaž že spi, matija se kopa in pol še povečerja, pa gre kmalu tudi on spat. Jutri pa gre in se more naspat, za smučanje. No na hitro sem vas preletela in vidla slikice od lillchi. Upam, da bo sedaj vse v redu, da si hitro opomore. Jaz bi mu laske še en mesec dva pustila, ki je lih zima, pol bi ga pa malo postrigla, pa bo.- No pa sej je tak luškan fantek, da laski gor ali do, je čisto vseeno. Upam, da je najhujše za vami. ooooo, Senozecanka... Pri nas pa sneži Ma svašta. popoldne smo bli na sončku, zdej pa sneži.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:20:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, je šla hit ura sem padla v ene recepte k sem jih naročila po pošti in zdej me je tolk zamikal da bi jih naročvala še naprej da bi mela cel skupek sam je ful drago prej se je moj neki oglašal da mi bo on častil no, me zanima Grem počasi princesi narest večerjo... prej se je tolk nabasala banane in mandarine da je pol neki nazaj vrgla valda, če pa kar baše v usta bomo vidli kaj bo z večerjo... sigurno ne bo hotla jest... pa še zaspat potem ne, ker je ful dolg spala in je še vsa naspidirana no, bomo videli... Upam da hit zaspi ker mam namen met en lep romantičen večer, samo za to pa rabim mir in tišino ma ja... dans je cajt za romantiko... saj je peeeteeeek.... .......dan za metek. sama teorija nas je.... zato so dinozavri izumrli...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:21:09
|
|
|
|
blaža
|
Snužejka Stipe. Pa snužejci so naši moški. tako oni rečejo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:22:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! Frišno! Blaž že spi, matija se kopa in pol še povečerja, pa gre kmalu tudi on spat. Jutri pa gre in se more naspat, za smučanje. No na hitro sem vas preletela in vidla slikice od lillchi. Upam, da bo sedaj vse v redu, da si hitro opomore. Jaz bi mu laske še en mesec dva pustila, ki je lih zima, pol bi ga pa malo postrigla, pa bo.- No pa sej je tak luškan fantek, da laski gor ali do, je čisto vseeno. Upam, da je najhujše za vami. ooooo, Senozecanka... Pri nas pa sneži Ma svašta. popoldne smo bli na sončku, zdej pa sneži. pr nas pa piha in dezuje k zmesan...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:22:51
|
|
|
|
blaža
|
O pol mam pa raje sneg, je bolj romantično.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:24:54
|
|
|
|
blaža
|
inja2, a boš mogoć danes kej povedala?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:25:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Snužejka Stipe. Pa snužejci so naši moški. tako oni rečejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:27:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Snužejka Stipe. Pa snužejci so naši moški. tako oni rečejo ja tako narečje je tle. pa že ful obvladam. Ena, dve , tri, štjri, pet!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:28:46
|
|
|
|
blaža
|
Uh kako bi mi sedu zdej uni kruhek ajdov z orehi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:28:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža inja2, a boš mogoć danes kej povedala? mogoć se ob petkih ne pogovarja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:29:18
|
|
|
|
blaža
|
ja ma kje ste zdej spet vsi? sej sem stuškana.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:29:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža inja2, a boš mogoć danes kej povedala? mogoć se ob petkih ne pogovarja Ja probat ni greh. Sem mislila, da se bo okorajžla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:39:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja ma kje ste zdej spet vsi? sej sem stuškana. romantika....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:40:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža inja2, a boš mogoć danes kej povedala? mogoć se ob petkih ne pogovarja očitno ima vsak dan petek
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.