Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:21:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla meni pa bi potekla 16.1...kljub temu,da je neža rojena 29.2...mal čudno je to poštiman a ne? ja, midve sva imeli enak status na CSD, Kdaj si imela prvotno rok? sej sem se zmotila...nastopila sem mislim,da z 18.1...pDP sem pa imela 16.2.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:22:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, a si dala Pinotu napotke kako pride do nas ker krožnik zanj bo vsak cajt na mizi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:26:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarke, resno vprasanje... Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju" Vas Stipe stipe tebi bruseljski zrak škodi. Nekam čudno vpliva na tvoje možganske celice. Sem ziher, da v sloveniji, na našem lepem zraku, na tako vprašanje niti pomislu nebi. Čaki, kako pa to, da ti je porodniška že potekla. A ste meli rok pred mano tko so mi dali... z obrazlozitvijo... da mi preneha en mesec preden je otrok star eno leto... pedercineeee ma ki mi ni jasno. Porodniška je določena na podlagi predvidenega PDP. Meni poteče šele 28.01., ker sem mela rok 27.02. a ti si mela za mano rok ma jaz sem že vse pozabila to ni fer, rodila sem 1 teden po PDP-ju, ma da mi še 1 teden pripada! sanja svinja kukuruz tko nekak ja ja no, sam hotla sem ti rečt, da je lepo, da si realna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:28:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarke, resno vprasanje... Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju" Vas Stipe stipe tebi bruseljski zrak škodi. Nekam čudno vpliva na tvoje možganske celice. Sem ziher, da v sloveniji, na našem lepem zraku, na tako vprašanje niti pomislu nebi. Čaki, kako pa to, da ti je porodniška že potekla. A ste meli rok pred mano tko so mi dali... z obrazlozitvijo... da mi preneha en mesec preden je otrok star eno leto... pedercineeee ma ki mi ni jasno. Porodniška je določena na podlagi predvidenega PDP. Meni poteče šele 28.01., ker sem mela rok 27.02. a ti si mela za mano rok ma jaz sem že vse pozabila to ni fer, rodila sem 1 teden po PDP-ju, ma da mi še 1 teden pripada! sanja svinja kukuruz tko nekak ja ja no, sam hotla sem ti rečt, da je lepo, da si realna hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:29:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarke, resno vprasanje... Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju" Vas Stipe stipe tebi bruseljski zrak škodi. Nekam čudno vpliva na tvoje možganske celice. Sem ziher, da v sloveniji, na našem lepem zraku, na tako vprašanje niti pomislu nebi. Čaki, kako pa to, da ti je porodniška že potekla. A ste meli rok pred mano tko so mi dali... z obrazlozitvijo... da mi preneha en mesec preden je otrok star eno leto... pedercineeee ma ki mi ni jasno. Porodniška je določena na podlagi predvidenega PDP. Meni poteče šele 28.01., ker sem mela rok 27.02. a ti si mela za mano rok ma jaz sem že vse pozabila to ni fer, rodila sem 1 teden po PDP-ju, ma da mi še 1 teden pripada! sanja svinja kukuruz tko nekak ja ja no, sam hotla sem ti rečt, da je lepo, da si realna hvala prosim, prosim, če boš še kdaj rabila kako prizemljitev kar povej
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:35:51
|
|
|
|
blaža
|
Evo nam je uspelo odvozičkat eno dobro uro, ki je v mes posijal sonček , zdej je pa spet ablačno! No še malo pa pride moj, pa Blaž bo šel po moje pol še eno kratko rundo, ki je zmatran. je kmalu zaspal v vozičku, doma pa je pol delal štalo in ni hotel zaspat. bo šel pa pol malo. No se beremo kej zvečer, če bom v formi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:48:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo nam je uspelo odvozičkat eno dobro uro, ki je v mes posijal sonček , zdej je pa spet ablačno! No še malo pa pride moj, pa Blaž bo šel po moje pol še eno kratko rundo, ki je zmatran. je kmalu zaspal v vozičku, doma pa je pol delal štalo in ni hotel zaspat. bo šel pa pol malo. No se beremo kej zvečer, če bom v formi. No, me veseli, da se mate fajn... tam v centru Evrope
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:51:57
|
|
|
|
itata
|
evo, da dokončam kar sem zjutraj nakladala... imela sestanek z unim k se zdej neki ven vleče k ni prav naredil, skratka to sva popravla kot sem jaz predlagala, ker sem imela prav, ostalo k pa ni blo obvezno sem pa po njegovem naredila in je blo tud ok. tko da volk sit koza cela. zdej pa šibava na morje z mulčkom!! ajdi lepo se imejte pa se beremo v ned!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 14:55:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Pina, a si dala Pinotu napotke kako pride do nas ker krožnik zanj bo vsak cajt na mizi dej ga zrznit- krožnik mislim. danes je Pino smao moj. Že cel teden spi na kavču, pa še pono pride domov. Jaz sem pa skozi z bacili v stiku. danes je moj dan in bo on mene malo pedenal. Rabim.... TI pa pošlji koordinate, pa ob priliki pribrni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:02:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Pina, a si dala Pinotu napotke kako pride do nas ker krožnik zanj bo vsak cajt na mizi dej ga zrznit- krožnik mislim. danes je Pino smao moj. Že cel teden spi na kavču, pa še pono pride domov. Jaz sem pa skozi z bacili v stiku. danes je moj dan in bo on mene malo pedenal. Rabim.... TI pa pošlji koordinate, pa ob priliki pribrni ma ja, saj je peeeetaaaaak , vrag ti sricu odnia...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:19:19
|
|
|
|
lillchy123
|
evo neki slikic taki smo bili, ko smo še meli frizurco, en dan pred operacijo taki pa smo danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:22:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 evo neki slikic taki smo bili, ko smo še meli frizurco, en dan pred operacijo taki pa smo danes Cmok, cmok Lukecu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:29:14
|
|
|
|
lillchy123
|
ma je mali sitko. so ga v bolnici skoz po rokah nosili, pa misli, da gabomo zdej doma tud
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:40:29
|
|
|
|
lillchy123
|
stipe, jaz pa ravno glodam pohanga pšanca
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 15:44:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 stipe, jaz pa ravno glodam pohanga pšanca MY FAVORITE , i tata bi....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:07:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, ne da sem že doma, tudi pojedla sva že Carica pa pančka baje že 1 uro in 15 minut, tko da bova mi2 spet mal mašinco za kofetek zalaufala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:09:24
|
|
|
|
bamby
|
stipe, tvoje vprašanje, če te še hočemo na forumu je mal žaljujoč . Kot je rekla pina, ti je bruseljska nesnaga pokvarila možgane, pa ne znaš več razmišljat ! Glede porodniške: Ta traja točno 365 dni, nastopi pa 28 dni pred postavljenim PDP, ne glede na to, kdaj je potem otrok rojen. OK, če je prej kot 21 dni pred PDPjem, so podem podaljševanja...., če pa se rojstvo zavleče teden dni ali še več čez PDP, potem je otrok lahko star šele 10 M in pol, ko je konec porodniške . Verjetno se je pri vas nekaj takega zgodila. Tara je bila rojena po PDPju, ta pa je bil morda že npr. 18. 2. dolenjka je porodniško nastopila 28 dni pej in zdaj smo tam: konec porodniške . Jaz sem tudi že na dopustu. Še drug teden sem doma, potem pa veselo na delo ! lilči, ubogi Lukec, kako je srčkan. So mi kar solze stopile v oči, ko gledam tele slikce z obvezami . In ti ga raje cartaj, ne da se pritožuješ, da bi se nosil. Jaz bi ga, sončka zlatega !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:19:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby stipe, tvoje vprašanje, če te še hočemo na forumu je mal žaljujoč . Kot je rekla pina, ti je bruseljska nesnaga pokvarila možgane, pa ne znaš več razmišljat ! Glede porodniške: Ta traja točno 365 dni, nastopi pa 28 dni pred postavljenim PDP, ne glede na to, kdaj je potem otrok rojen. OK, če je prej kot 21 dni pred PDPjem, so podem podaljševanja...., če pa se rojstvo zavleče teden dni ali še več čez PDP, potem je otrok lahko star šele 10 M in pol, ko je konec porodniške . Verjetno se je pri vas nekaj takega zgodila. Tara je bila rojena po PDPju, ta pa je bil morda že npr. 18. 2. dolenjka je porodniško nastopila 28 dni pej in zdaj smo tam: konec porodniške . Jaz sem tudi že na dopustu. Še drug teden sem doma, potem pa veselo na delo ! lilči, ubogi Lukec, kako je srčkan. So mi kar solze stopile v oči, ko gledam tele slikce z obvezami . In ti ga raje cartaj, ne da se pritožuješ, da bi se nosil. Jaz bi ga, sončka zlatega ! Sm vedu da ma ta bruseljska nesnaga negativne ucinke na mozgane ... sm ze Sefli reku, pa mi ni verjela... ker se tud njej to dogaja . Zgleda da rabmo cisti slo luft...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 23.1.2009 16:20:07 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:48:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Lilchy, Lukec mali je pravi srček, samo ga je res žalostno gledat takole z obvezami no, saj bo vse poplačano, ko te bo slišal Dolenjka, sta slišala kaj se je dogajalo 10 km ven iz Bruslja v enem vrtcu Mi smo bli zunaj dobre pol urce, zdaj je pa že mraz, greva gledat Rexa s tamalo, ker ga obožuje samo da je kuža na tv in smo zmagal... mami pa raje njegovega gospodarja gleda
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:52:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Lilchy, Lukec mali je pravi srček, samo ga je res žalostno gledat takole z obvezami no, saj bo vse poplačano, ko te bo slišal Dolenjka, sta slišala kaj se je dogajalo 10 km ven iz Bruslja v enem vrtcu Mi smo bli zunaj dobre pol urce, zdaj je pa že mraz, greva gledat Rexa s tamalo, ker ga obožuje samo da je kuža na tv in smo zmagal... mami pa raje njegovega gospodarja gleda Sva slisala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:53:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Moje prvo javljanje iz službe ... sem sama in nimam dela, pa vas malo čekiram še eno dobro urco, pa grem tud jaz domov se caratat. Upam, da bo moežk kaj skuhal ... najboljš da ga pokličem, če ne ne bo nič Sta bila pa z Janezom že prej pri meni na obisku, tako da sva se malo že pocartala ma malo ga pa res pogrešam, kadar delam popoldan (12-18ih), ker se samo zjutraj in zvečer vidiva Ma je srček moj mali, sem tok srečna, ker že 2 dni boljše spimo, da vsakemu ki pride mimo mene povem še mal pa bom začela strankam težit s tem je pa zlatko mali spet spal 2 uri in pol v varstvu ma ne vem, kako je kar čez noč tako priden za spat postal??
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 16:56:02
|
|
|
|
MetiLu
|
Februarka, naš tud ful rad Rexa gleda Lilchy, lukec je pravi frajer, turbo frizurca bo pa tud nazaj zrastla joj kok vama privoščim, da se mu sluh povrne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 17:00:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Sem se spomnila da ima moj dones nočno tako da ne bo nič z večerjo ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 17:09:29
|
|
|
|
katka37
|
Lillchy, lasje bodo zrasli, že ima pravo čupo proti Tinu, ampak ko si mislim, kaj bo dočakal, bi skakala v zrak od veselja, bomo še mi doma proslavljali 17. Čuvajte se in cartajte. MetiLu, si ne predstavljam še, kako bo ko bom morala v službo. Se pa meni ne splača imeti skrajšanega delovnika, ker sem si že prej nosila delo domov in se doma pripravljala na pouk, čeprav moramo zdaj dalj časa biti na samem delovnem mestu. Kolegica ima skrajšani delovnik, pa dostikrat nadomeščanja, pa itak konference, govorilne ure..... Skratka bi mi bilo isto, samo plačo bi imela manjšo, časovno pa nič.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 17:22:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Ah Katka sej se hitro navadiš ... men pa krajši delovni čas velik pomeni, vsaj zaenkrat še ... ker sem tako blizu doma, da tud če kaj podaljšam, sem potem v 5 min doma, plača je pa ok, ker bom dobila sedaj malo več kot pa sem v prejšnji službi dobila za 8 urni delavnik, pa še vozila sem se ... ti pa verjamem da je v vašem fohu čist druga situacija
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.