|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
23.1.2009 14:21:44   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

meni pa bi potekla 16.1...kljub temu,da je neža rojena 29.2...mal čudno je to poštiman a ne?

ja, midve sva imeli enak status na CSD, Kdaj si imela prvotno rok?

sej sem se zmotila...nastopila sem mislim,da z 18.1...pDP  sem pa imela 16.2.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.1.2009 14:22:23   
Februarka08
Pina, a si dala Pinotu napotke kako pride do nasuser posted image ker krožnik zanj bo vsak cajt na miziuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.1.2009 14:26:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Februarke, resno vprasanje... user posted image

Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... user posted image , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU user posted image  Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju"

Vas Stipe user posted image  

stipe tebi bruseljski zrak škodi. Nekam čudno vpliva na tvoje možganske celice. user posted image
Sem ziher, da v sloveniji, na našem lepem zraku, na tako vprašanje niti pomislu nebi.

Čaki, kako pa to, da ti je porodniška že potekla. A ste meli rok pred manouser posted image

tko so mi dali... z obrazlozitvijo... da mi preneha en mesec preden je otrok star eno leto... pedercineeee user posted image

ma ki mi ni jasno. Porodniška je določena na podlagi predvidenega PDP. user posted image
Meni poteče šele 28.01., ker sem mela rok 27.02.user posted image

a ti si mela za mano rokuser posted image ma jaz sem že vse pozabilauser posted image to ni fer, rodila sem 1 teden po PDP-ju, ma da mi še 1 teden pripada! sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

tko nekak ja user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja no, sam hotla sem ti rečt, da je lepo, da si realna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.1.2009 14:28:21   
Februarka08

Sprejele ste me med sebe 30.11.2008, ko sem zacel porodnisko... user posted image , danes mi porodniska uradno preneha in vas vprasam... ALI NADALJUJEM TURNEJO NA TEM FORUMU user posted image  Od ponedeljka bom na lanskoletnem dopustu... in se vedno uzival s Carico v "vikend-stanovanju v Bruslju"

stipe tebi bruseljski zrak škodi. Nekam čudno vpliva na tvoje možganske celice. user posted image
Sem ziher, da v sloveniji, na našem lepem zraku, na tako vprašanje niti pomislu nebi.

Čaki, kako pa to, da ti je porodniška že potekla. A ste meli rok pred manouser posted image

tko so mi dali... z obrazlozitvijo... da mi preneha en mesec preden je otrok star eno leto... pedercineeee user posted image

ma ki mi ni jasno. Porodniška je določena na podlagi predvidenega PDP. user posted image

a ti si mela za mano rokuser posted image ma jaz sem že vse pozabilauser posted image to ni fer, rodila sem 1 teden po PDP-ju, ma da mi še 1 teden pripada! sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

user posted image user posted image hvala user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.1.2009 14:29:11   
dolenjka

user posted image user posted image hvala user posted image user posted image

prosim, prosim, če boš še kdaj rabila kako prizemljitev kar povej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.1.2009 14:35:51   
blaža
Evo nam je uspelo odvozičkat eno dobro uro, ki je v mes posijal sončekuser posted image user posted image user posted image , zdej je pa spet ablačno!

No še malo pa pride moj, pa Blaž bo šel po moje pol še eno kratko rundo, ki je zmatran. je kmalu zaspal v vozičku, doma pa je pol delal štalo in ni hotel zaspat. bo šel pa pol malo.user posted image

No se beremo kej zvečer, če bom v formi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.1.2009 14:48:47   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo nam je uspelo odvozičkat eno dobro uro, ki je v mes posijal sončekuser posted image user posted image user posted image , zdej je pa spet ablačno!

No še malo pa pride moj, pa Blaž bo šel po moje pol še eno kratko rundo, ki je zmatran. je kmalu zaspal v vozičku, doma pa je pol delal štalo in ni hotel zaspat. bo šel pa pol malo.user posted image

No se beremo kej zvečer, če bom v formi.user posted image

No, me veseli, da se mate fajn... tam v centru Evrope user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.1.2009 14:51:57   
itata
evo, da dokončam kar sem zjutraj nakladala... imela sestanek z unim user posted image  k se zdej neki ven vleče k ni prav naredil, skratka to sva popravla kot sem jaz predlagala, ker sem imela prav, ostalo k pa ni blo obvezno sem pa po njegovem naredila in je blo tud ok. tko da volk sit koza cela.
zdej pa šibava na morje z mulčkom!! ajdi lepo se imejte
pa se beremo v ned!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.1.2009 14:55:15   
pina-1

Pina, a si dala Pinotu napotke kako pride do nasuser posted image ker krožnik zanj bo vsak cajt na miziuser posted image

dej ga zrznit- krožnik mislim. danes je Pino smao moj. Že cel teden spi na kavču, pa še pono pride domov. Jaz sem pa skozi z bacili v stiku. danes je moj dan in bo on mene malo pedenal. Rabim....

TI pa pošlji koordinate, pa ob priliki pribrniuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.1.2009 15:02:41   
Stipe air force

dej ga zrznit- krožnik mislim. danes je Pino smao moj. Že cel teden spi na kavču, pa še pono pride domov. Jaz sem pa skozi z bacili v stiku. danes je moj dan in bo on mene malo pedenal. Rabim....

TI pa pošlji koordinate, pa ob priliki pribrniuser posted image

ma ja, saj je peeeetaaaaak user posted image , vrag ti sricu odnia...user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.1.2009 15:19:19   
lillchy123
evo neki slikic

taki smo bili, ko smo še meli frizurco, en dan pred operacijo
user posted image

taki pa smo danes
user posted image
user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.1.2009 15:22:26   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

evo neki slikic

taki smo bili, ko smo še meli frizurco, en dan pred operacijo
user posted image

taki pa smo danes
user posted image
user posted image

Cmok, cmok Lukecu... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.1.2009 15:29:14   
lillchy123
ma je mali sitko. so ga v bolnici skoz po rokah nosili, pa misli, da gabomo zdej doma tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.1.2009 15:40:29   
lillchy123
stipe, jaz pa ravno glodam pohanga pšanca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.1.2009 15:44:25   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

stipe, jaz pa ravno glodam pohanga pšanca user posted image

MY FAVORITE user posted image  user posted image  user posted image , i tata bi.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.1.2009 16:07:51   
dolenjka
Tako, ne da sem že doma, tudi pojedla sva že user posted image  Carica pa pančka baje že 1 uro in 15 minut, tko da bova mi2 spet mal mašinco za kofetek zalaufala user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.1.2009 16:09:24   
bamby
stipe, tvoje vprašanje, če te še hočemo na forumu je mal žaljujoč user posted image user posted image user posted image . Kot je rekla pina, ti je bruseljska nesnaga pokvarila možgane, pa ne znaš več razmišljat user posted image user posted image user posted image !

Glede porodniške: Ta traja točno 365 dni, nastopi pa 28 dni pred postavljenim PDP, ne glede na to, kdaj je potem otrok rojen. OK, če je prej kot 21 dni pred PDPjem, so podem podaljševanja...., če pa se rojstvo zavleče teden dni ali še več čez PDP, potem je otrok lahko star šele 10 M in pol, ko je konec porodniške user posted image . Verjetno se je pri vas nekaj takega zgodila. Tara je bila rojena po PDPju, ta pa je bil morda že npr. 18. 2. dolenjka je porodniško nastopila 28 dni pej in zdaj smo tam: konec porodniške user posted image .

Jaz sem tudi že na dopustu. Še drug teden sem doma, potem pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

lilči, ubogi Lukec, kako je srčkan. So mi kar solze stopile v oči, ko gledam tele slikce z obvezami user posted image user posted image user posted image . In ti ga raje cartaj, ne da se pritožuješ, da bi se nosil. Jaz bi ga, sončka zlatega user posted image user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.1.2009 16:19:59   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

stipe, tvoje vprašanje, če te še hočemo na forumu je mal žaljujoč user posted image user posted image user posted image . Kot je rekla pina, ti je bruseljska nesnaga pokvarila možgane, pa ne znaš več razmišljat user posted image user posted image user posted image !

Glede porodniške: Ta traja točno 365 dni, nastopi pa 28 dni pred postavljenim PDP, ne glede na to, kdaj je potem otrok rojen. OK, če je prej kot 21 dni pred PDPjem, so podem podaljševanja...., če pa se rojstvo zavleče teden dni ali še več čez PDP, potem je otrok lahko star šele 10 M in pol, ko je konec porodniške user posted image . Verjetno se je pri vas nekaj takega zgodila. Tara je bila rojena po PDPju, ta pa je bil morda že npr. 18. 2. dolenjka je porodniško nastopila 28 dni pej in zdaj smo tam: konec porodniške user posted image .

Jaz sem tudi že na dopustu. Še drug teden sem doma, potem pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

lilči, ubogi Lukec, kako je srčkan. So mi kar solze stopile v oči, ko gledam tele slikce z obvezami user posted image user posted image user posted image . In ti ga raje cartaj, ne da se pritožuješ, da bi se nosil. Jaz bi ga, sončka zlatega user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sm vedu da ma ta bruseljska nesnaga negativne ucinke na mozgane user posted image  user posted image  user posted image ... sm ze Sefli reku, pa mi ni verjela...user posted image  ker se tud njej to dogaja user posted image . Zgleda da rabmo cisti slo luft... user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 23.1.2009 16:20:07 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.1.2009 16:48:23   
Februarka08
Lilchy, Lukec mali je pravi srček, samo ga je res žalostno gledat takole z obvezamiuser posted image no, saj bo vse poplačano, ko te bo slišaluser posted image user posted image user posted image

Dolenjka, sta slišala kaj se je dogajalo 10 km ven iz Bruslja v enem vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli zunaj dobre pol urce, zdaj je pa že mraz, greva gledat Rexa s tamalo, ker ga obožujeuser posted image samo da je kuža na tv in smo zmagal... mami pa raje njegovega gospodarja gledauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.1.2009 16:52:30   
Stipe air force

Lilchy, Lukec mali je pravi srček, samo ga je res žalostno gledat takole z obvezamiuser posted image no, saj bo vse poplačano, ko te bo slišaluser posted image user posted image user posted image

Dolenjka, sta slišala kaj se je dogajalo 10 km ven iz Bruslja v enem vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli zunaj dobre pol urce, zdaj je pa že mraz, greva gledat Rexa s tamalo, ker ga obožujeuser posted image samo da je kuža na tv in smo zmagal... mami pa raje njegovega gospodarja gledauser posted image

Sva slisala... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.1.2009 16:53:45   
MetiLu
Dan!
Moje prvo javljanje iz službe ... sem sama in nimam dela, pa vas malo čekiram user posted image  še eno dobro urco, pa grem tud jaz domov se caratat. Upam, da bo moežk kaj skuhal ... najboljš da ga pokličem, če ne ne bo nič user posted image

Sta bila pa z Janezom že prej pri meni na obisku, tako da sva se malo že pocartala user posted image  ma malo ga pa res pogrešam, kadar delam popoldan (12-18ih), ker se samo zjutraj in zvečer vidiva user posted image  

Ma je srček moj mali, sem tok srečna, ker že 2 dni boljše spimo, da vsakemu ki pride mimo mene povem user posted image  še mal pa bom začela strankam težit s tem user posted image  je pa zlatko mali spet spal 2 uri in pol v varstvu user posted image  ma ne vem, kako je kar čez noč tako priden za spat postal?? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.1.2009 16:56:02   
MetiLu
Februarka, naš tud ful rad Rexa gleda user posted image

Lilchy, lukec je pravi frajer, turbo frizurca bo pa tud nazaj zrastla user posted image  joj kok vama privoščim, da se mu sluh povrne user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.1.2009 17:00:53   
MetiLu
Sem se spomnila da ima moj dones nočno user posted image  tako da ne bo nič z večerjo ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.1.2009 17:09:29   
katka37
Lillchy, lasje bodo zrasli, že ima pravo čupo proti Tinu, ampak ko si mislim, kaj bo dočakal, bi skakala v zrak od veselja, bomo še mi doma proslavljali 17. Čuvajte se in cartajte.

MetiLu, si ne predstavljam še, kako bo ko bom morala v službo. Se pa meni ne splača imeti skrajšanega delovnika, ker sem si že prej nosila delo domov in se doma pripravljala na pouk, čeprav moramo zdaj dalj časa biti na samem delovnem mestu. Kolegica ima skrajšani delovnik, pa dostikrat nadomeščanja, pa itak konference, govorilne ure..... Skratka bi mi bilo isto, samo plačo bi imela manjšo, časovno pa nič.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.1.2009 17:22:54   
MetiLu
Ah Katka sej se hitro navadiš ... men pa krajši delovni čas velik pomeni, vsaj zaenkrat še ... ker sem tako blizu doma, da tud če kaj podaljšam, sem potem v 5 min doma, plača je pa ok, ker bom dobila sedaj malo več kot pa sem v prejšnji službi dobila za 8 urni delavnik, pa še vozila sem se ...  ti pa verjamem da je v vašem fohu čist druga situacija user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.