|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
22.1.2009 9:46:35   
tassika
Hvala punce, saj nisem mislila tako grozno kot je na kncu izgledalo, sem se tudi jaz odločila, da najprej zdavje potem pa vse ostale zadeve. Ne bi rada šla na dopust, pa se ne bi smela ne kopat ne nič, zaradi posega, ki bi ga imela pred dopustom pa še M bi mogla dobiti v tistem času, tako da res ne hvala, bom lepo doma pa zrihtala zadeve, potem pa bom šla aprila nekam pa bo, če ne drugam pa malo po sloveniji.

Nogavica, tudi jaz še kdaj zajadram k aprilčicam in mi je potem malo tako, pa se trudim da ne hodim in je, je pa vseeno luštno poslušat kako kupujejo vozičke in kolikokrat so si že premislile, a veste kako bo ko bomo me na tej temi, groza, bo 1000 straniuser posted image

Severnica77 ne vem kako je imeti IMN ampak vem da je grozno, sploh ko izveš, da imaš samo še en jajcevod, ampak jaz pravim da v 4 bo pa ok in bo tvoja beba imela bratca/sestrico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.1.2009 10:20:58   
pilotina
jutro dekleta...kako ste kaj danes...meni se nina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.1.2009 10:59:46   
Anonimen
Juuutroo!
pilotina, men se tud nina. user posted image  Sam ne smem ninat, mam toook ogromno dela...

Dons sm prvič sanjala "svojega" otročka. Rodila sm fantka. Sva bla tko srečna z mojim. Sva ga skoz objemala in.. ko sva ga hotla peljat malo ven.., sva ugotovila, da nima še nobene bundice user posted image  in sm rekla .. greva v C&A, tm majo lepe stvarce.. in potem me je zbudil alarm za na šiht... in sm bla u bistvu mal žalostna. Prv lepo sm se počutla v sanjah...
Pa sm mal študirala kaj bi lahko pomenil to in... pred 20min zvem..., da je umrl en striček.., ki ga mam neizmerno rada. So bli naši sosedi v bloku in sta me čuvala, ko sm bla mala... Zame sta bla babi & dedi.. Dedi je pa zdaj odšel... , tok mi je hudo. In to povezujem s sanjami... rojstvo & smrt.. NIKOL še nism sanjala svojega otročka..., da bi bla mami..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
22.1.2009 11:10:20   
pilotina
Rižkoo...moje sožalje...močno te objemam, ljubčka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.1.2009 11:49:58   
MAŠKA
Rižko moje sožaljeuser posted image .... in upam, da bo to izgubo zapolnil tvoj otroček. Držim pesti, da bo to čimprej!

Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.1.2009 12:08:45   
Anonimen
HVALA vama. user posted image   Vsak teden nekaj, vsak.. , pol sm pa vsa zjamrana. Mah.. user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
22.1.2009 12:18:39   
twixy
Rižkoo.... Sploh nevem kaj naj rečemuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.1.2009 12:26:43   
twixy
Em... No grem zdaj odgovorit na vaša vprašanjauser posted image

Prvo hvala za pohvaleuser posted image Sem včasih kar malo skeptična,če sem se prav odločila! In pol vidim nekaj boljšega in hočem zamenjat ampak ni možnouser posted image Tako,da samo upam da bo na koncu vse dobro izpadlo in bo tako kot sem si vse predstavljalauser posted image

pilotina prstančka sta iz belega zlata z kamenčki swarovskiuser posted image Se ful rada pohvalim glede prstančkovuser posted image

nogavica user posted image user posted image user posted image Ne bit žalostna.. Boljše je da ne hodiš brat aprilčic. 1× nam bo vsem uspelo..Vendar mogoče pač ne takrat,ko si zi mi to zamislimo..

severnica hihihi...ja mogoče te pa prstanček preseti kdajuser posted image Če sta šla zdaj mimo pa se bo mogoče vrnilouser posted image

rižkoo Na medene tedne boma najverjetneje šla oktobra na Maldive.. Se že zanimava ampak je ful dragouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.1.2009 12:38:14   
tassika
Rižko, ne vem kaj naj napišem, pri takih stvareh vedno zmrznem, tako da bom raje tiho.

Twixy maldivi so lepi, ampak tudi dragi, kaj pa če bi šla na križarjenje po karibih, mislim, da bi malo ceneje čez prišla.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.1.2009 17:25:56   
*manca*
Rižko, prejmi en močan user posted image
moje sožalje user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.1.2009 20:43:01   
malaMravljica
Punce,

prejle sem vam naredila eno slikco, ker sem vam to hotela sporociti s slikco, pa je sedaj ne znam tukaj sem dat in moj namen ne gre po planu.

Vseeno vam povem. Danes je 28 dni od moje m in se nic in ne kaze nic, da bi kmalu prisla zato sem sedaj, ko se m prisla domov naredila test. Na testu mi pise    Schwanger  user posted image user posted image user posted image   v bistvu to pomeni, da sem user posted image   da vam pomagam, Schwanger pomeni noseca. To pomeni plus in pomeni dve crtici in pomeni, da sem totalno vesela, presrecna, da se mi vrti od misli, da ne bom spala. Pa tudi, da me je naznansko strah, da bi se ponovilo kot se je zadnjic zato se ne smem prehitro veselit, samo se, ker drugace ne gre.

Punce, noseca sem!!!!!!

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.1.2009 20:51:19   
sašaš
user posted image  Čestitke, MalaMravljica!!! user posted image user posted image user posted image  Super! user posted image  Srečno!!!

Jaz sem pa danes vsa tečna, zamorjena,...žalostna,...utrujena... user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.1.2009 21:10:18   
malaMravljica
sasa, saj bo, kar glavo pokonci. jaz sem tko vesela, da ti komot malo te energije dam.

Ja, saj mi je hudo tudi za rizkoo, potolazi se.

In zavedam se, da sta bili ze dve na tej temi ponovno noseci in se ni izslo, me je res strah, pa se ne pustim prestrasit. grem res s pozitivno energijo naprej.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.1.2009 21:27:59   
twixy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

malamravljica čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii...ful sm vesela za tebe!!!!!!!!! Iiii...prvo nosečko mamouser posted image user posted image user posted image ČESTITAM IZ SRCA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
22.1.2009 21:28:43   
twixy
Zdaj pa kar pogumno naprej...Ti kar optimistično glej in se ne oziraj nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa upam,da ti ostale lepo sledimo..user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.1.2009 21:46:04   
Anonimen
Hvala vam punce... Dons sm full jokala. Mam učke kot žabica. Ampak to je življenje... Mam pa zdej še enga.. mal starejšga angelčka,  ki čuva me gor. Joj, tok sm ga rada mela... Ne, ga mam rada. Zame je še tuki.
Čudoviti ljudje odhajajo..., prehitro odhajajo. Se mi kr cel film vrti... , film trenutkov z mojim "dedijem".user posted image

Ej MalaMravljica...
prv HVALA ti za tako lepo novičko. Sploh se mi ni dal na rač. in sm šla čist tko mal počekirat.....Joooj, ko bi vidla moj nasmeh..., bi me objelauser posted image . Ni ga blo danes.
Zjutraj pretresljiva novica, pred spanjem čudovita in optimistična.... za vse nas... Tud me bomo enkrat to napisale.
Evo Mravljica zate... user posted image  in bodi pozitivna, bodi optimistična... Tud strah lahko vpliva zato le z nasmehom...

Lahko noč! 

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
22.1.2009 22:21:31   
pilotina
jooooo mala Mravljica...čestitammmmmmmm
sem vam hotela le lahko noč zaželeti...pa preberem tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image

Rižkoo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
23.1.2009 8:26:54   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26         Celje                 xx.01.2009
02. MalaMravljica   (12.10.78) 30        EU                    22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009          (18.6.84) 24       ok.Domžal            xx.01.2009
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.01.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

MalaMravljica user posted image

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.1.2009 8:27:14 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.1.2009 8:31:32   
Nogavica
Rižkoo, najprej en objemček zate user posted image

malaMravljica, čudovita novica, čestitke! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.1.2009 8:43:40   
Anonimen
Jutro! Sej nimam kej pisat.., sam mal se oglasim.. Čist sm ...user posted image

Sm pa tko vessela, da mamo eno nosečkico.. pa Tassi je take corte od copatkov dala gor... , full lepo.
Tko pozitivno... Upam, da nam rata kr vsem na enkrat zanosit in odpremo novo temo in se nikol ne ločimo.. ampak spremljamo.. do poroda in pol še vse v isti sobi rodimooooo user posted image  Jeeeeeeeeee..., to bi blo noro. Take misli me mal nasmejijo. Grem, delat... Lep dan..

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
23.1.2009 9:09:23   
malaMravljica
joj punce, hvala vam, da se veselite z menoj. Pa Tassika mi je tko lepe copatke dala zraven. Rozaste, .. ma prav zanima ce nam bodo prisli prav.  Ce lahko bi kar tukaj pri vas ostala, ko nas bo ze ene par gremo pa skupaj na temo oktobrke. Po mojem izracunu naj bi bil pdp 2.10 ( to je po formuli, v praksi pa imam obcutek, da bi moral biti kar kaksen teden kasneje.

Se res veselim, da mi sledite in sem prepricana, da nas bo ene par oktobrk.

S kolegico iz slo sva sle v celodnevno nakupovanje. Kupila sem ene cevlje, reees lepe, pa eno crno oblekco - da se bo kombinirala na crne nogavice in potem za zraven se nekaj za okoli vratu, v kombinaciji crne zelene. Pa eno oblekco sva gledale in je kolegica rekla naj jo vzamem, da bo ful prostora za trebuh. ce bom slucajno nosecka user posted image   sedaj je pa konec zapravljanja.

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.1.2009 9:13:01   
Anonimen
malaMravljica.., pejt čimprej k G. Kdaj maš?
Ja, jst tud upam, da nas bom kej oktobrk še...user posted image  
Sam to sploh ne pomen, da greš zdej na novo temo in te ne bo več tukaj..., ok?user posted image
Vesela sem zate, res močno..... Čuvi se!! Še malo pa pridemo za teboj... Si bomo bušije kazale... Tok prijeten občutek je mislit na to..

Neposredna povezava do sporočila: 397
23.1.2009 9:17:27   
malaMravljica
Rizkoo, a ves da jaz sem pa planirala, da ne grem tako hitro h ginekologu. Zadnjic sem poklicala takoj ko sem izvedela in je lahko samo potrdil nosecnost, pa eno slikco mi je dal. Pol tik pred drugim pregledom sem pa sama sla, ker sem krvavela.
Tokrat sem pa planirala, da ga poklicem tam ko pridem do 7. tedna. takrat lahko potdi, da bije srcek. Ves, zadnjic je bilo najprej toliko veselja, potem pa jok. Sedaj bi pocakala, kaj menis? Pa se moj g me sprejme takoj isti dan ko poklicem  ali pa naslednjega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.1.2009 9:18:30   
Anonimen
sašaš.. zdej sm mal seznamček gledala in sm vidla, da si mela rojstni danček..
Evo.. VSE NAJBOLJŠE ... pa pač 21 dni kasneje. Je pa vseeno iz srca.. user posted image
Pa za en nasmeh, da ne boš taka kot včeraj... Lej.. , kaj mam zate..
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
23.1.2009 9:19:47   
malaMravljica
ma Rizkoo, itak da ostanem kar tukaj pri vas. Tukaj smo ze tako domace. Selila se bom pa skupaj z vecjo ekipo, ok?  Ja, in ne bom govorila samo o moji nosecnosti, nic se bat, to je bil samo prvi sok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?