blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: misar poroka? kaj je to? ... no midva se ne bova poročila, men se zdi čist stran vržen denar, grem raje na en dooolg dopust, mi bo bolj v spominu ostal.hmmm ne me zdaj pohrustat, to je čist moje osebno mnenje Poročiš se lahko vseeno, npr. v sredo, greš tja v kavbojkah, na poti pobereš dve osebi, ki ti bosta za priči....edino prstane si kupiš in potem greš lahko tudi na dooolg dopust . IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo take copatke sem kupla Blažu, če se bo kej vidlo na slikici. www.harvey.si Super copatki . Kako jih pa v košarico spraviš?? Si po spletu naročala? IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Meti, hvala tud teb za obrazložitev Samo še neki - če katera ve, če ne bom pa itak na kadrovski vprašala - ali lahko napišem npr. da bom delala 1 leto, vmes se pa premislim in delam za npr. 6 ali 8 ur Mislim, da si v tem času večkrat lahko spreminjaš pogodbo, seveda, če ti je delodajalec pripravljen to delat. bugi, tuisti link, ki si ga prilimala od tvoje obleke je pa fenomenalen. Me kar ima, da bi se še enkrat poročila . Jaz imam tudi lepe spomine na ta dan. Nepozabno! In ni mi škoda, da smo dali toliko denarja. V ta namen ostanejo lepi spomini. Anaja pa danes precej kašlja . Vročine pa HB ni. Zdaj je tudi nekaj protestirala za zaspat, pa sva ji nos spucala, zdaj je pa ka hitro zaspala, vsaj mislim da je . Za kosilo je pa jedla fižolovo juho, mi smo pa dodali še makaronovo solato in pohan sir. Tega nisem jedal že celo večnost. Te čeveljčke sem kupla v Alpini.