|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
23.1.2009 10:26:59   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

bolj na hitro, ker se pokava in greva v lj malo svojo bivšo sobo še v red spravit, ker je ogromno oblek in ostalega še tam ostalo...

Noč spet super - 13ur z eno vmesno flašouser posted image

Lillhcy...cene oblekc so pa zelo različne. Sama si jo mam namen sposodit, ker nima smisla, da mi dela pol v omari drenuser posted image . Se gibljejo pa cene izposoje nekje med 300 - 650€.

jst sem mislila, da tolk stane, če jo kupiš! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.1.2009 10:27:01   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

blacky, lep in kratek prvi delovni dan ti želim

jencili, oblekce so ful lepe. a si jo boš sposodla ali kupila? Kakšne pa so to cene cca? Sej ne da bi jaz razmišljala o poroki user posted image  pač ženski firbec user posted image

mlavla, jutro! Kako trebušček?

A mamo še kako novo nosečko? al ostale samo pridno trenirate (mo)? user posted image

o lilči..kako ste? Je z Lukom vse ok?Sem se spomnila na vas v ponedeljek...
Trebušek je že kar živahen..oz.njegova vsebinauser posted image

Ja, Luka je čist dober in skoz nori, men se pa mal meša, ker me je strah, da bo glih na šive padu. user posted image  komi čakam, da bo četrtek, da mu jih bodo pobrali!

sem se včeri dobila z bivšo cimro, ki ma rok 7.marca. je ko žogica marogica. res, luštna za pojest!
saj veš kako leti čas, še prehitro bo detece zunaj. uživaj, dokler še maš trebuščka.a vesta kaj bo ali bo presenečenje?

bo kar ostalo presenečenje...kot v prvo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.1.2009 10:28:11   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

bolj na hitro, ker se pokava in greva v lj malo svojo bivšo sobo še v red spravit, ker je ogromno oblek in ostalega še tam ostalo...

Noč spet super - 13ur z eno vmesno flašouser posted image

Lillhcy...cene oblekc so pa zelo različne. Sama si jo mam namen sposodit, ker nima smisla, da mi dela pol v omari drenuser posted image . Se gibljejo pa cene izposoje nekje med 300 - 650€.

jst sem si jo tud sposodila..in takrat zanjo odštela nekj čez 70.000 sit..men se je zdel velik..user posted image
sem jo pa imela prva oblečeno...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.1.2009 10:28:21   
lillchy123
mlavla, iiiiiiii user posted image  a imena imasta že zbrana?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.1.2009 10:37:06   
mlavla

ja nekaj jih je že v ožjem izboru..user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.1.2009 10:37:26   
mlavla

ja nekaj jih je že v ožjem izboru..user posted image

a sem skrivnostna...user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.1.2009 10:42:07   
MetiLu
Bugi, veš tkole je blo pri nas, pa mamo sam enega user posted image  pol sva pa udarila režim, da če po petih poskusih pomiritve ne zaspi, ga pustim jokat, in zdej je zaspal že po dveh minutah in že dve noči super spimo user posted image  pa še zobek je končno ven prišel, pa ga ne matra, tako da upam, da bomo vsaj en čas dobro spali user posted image  pa režim v varstvu pomojem tud malo pomaga user posted image  sam drug teden bo pa doma, ker gre varuška na smučanje (hodijo vsako leto tak čas in mi je povedala že prvič, ko sem poleti tja prišla), tako da je moj vzel dopust ... upam, da ne bo Janez varstva pozabil user posted image   user posted image

Ste debatirale o poroki, midva sva tudi urejala pol leta prej, ker sva imela strašno zaseden datum (7.7.2007) user posted image  obleko sem imela svojo, narejeno po meri, čevlje sem kupila nizke balerinke in nisem v čevljih nič trpela user posted image  za šopek in naprsne rožice se je tašča vse zmenila, krastitev gostilne je bila že v ceni pogostitve (sva sama barvo izbrala)... vabila in zahvale sem dala jaz delat, v zahvale je v noči poroke (žurke) najmlajši svak razvil slike, ki jih je v vsako zahvalo notri nalimal, tako da so svatje ob odhodu dobili pecivo in še zahvalo z najino poročno sliko notri. Ful je dobr izpadlo user posted image  fotografiral je moj tast, ki se amatrsko ukvarja s tem in ima en kup fotoaparatov in vse potrebne opreme... tako da sva na fotografu prišparala user posted image  moj je pa tud obleko kupil v 5 mintah, tako da s samo pripravo nisva imela velik dela, aja, torto sva šla skupaj naročit, pa prstane sva tud dala delat, z mojim je blo mal več dela, ker sem si ga tako zamislila user posted image  sem ga mogla it 4x pomerjat... Pa tud Janez je bil takrat že z nama, sem bila 2 mesca noseča user posted image  Dan je bil ful lep, sončen, midva sva bla čist sproščena, pa mela sva super priče, ko da je blo res dobr! Edin mal smo mel štale, ker se je tik preden se je v cerkvi obred začel (mi smo že sedeli pred oltarjem) padla skupaj takrat še bodoča svakinja (sedaj že žena od moževe priče/brata) user posted image  tako, da je preostanek poroke preživela na urgenci, ker se je z glavo oreng butnila ob klop user posted image  drugač smo pa žural do pol šestih zjutraj user posted image

user posted image user posted image

Evo, še dve slikce na hitro user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.1.2009 10:47:46   
blaža
Evo zdej sem dobila za otroški dodatek odločbo. 70 e manjuser posted image . Še ta udarec. Da sem nezaposlena bojo pa upoštevali verjetno čez dve letiuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.1.2009 10:50:13   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo zdej sem dobila za otroški dodatek odločbo. 70 e manjuser posted image . Še ta udarec. Da sem nezaposlena bojo pa upoštevali verjetno čez dve letiuser posted image

o šment...user posted image user posted image
zakaj pa takšna razlika?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.1.2009 10:51:12   
mlavla
jst sem pa ravnokar tole izvedla..pa me je čist šokiralo...

20.01.2009Ukinitev visokošolsko strokovnega programaObveščamo vas, da se 30.9. 2010 visokošolski strokovni program na FSD ukine.

Zadnji rok za oddajo diplomskih nalog za študente, ki so vpisani na visokošolski strokovni program je od 15.6.-30.6. 2010.

Vsi, ki se nameravate po diplomi na visokošolskem programu za pridobitev univerzitetne izobrazbe vpisati v 4. letnik univerzitetnega diferencialnega programa v študijskem letu 2010/11, morate diplomirati najkasneje v mesecu januarju 2010 (diplomske naloge morate v referat za študentske zadeve oddati od 1.12.-15.12. 2009).

Referat za študentske zadeve

jst mam pa še tolk izpitov..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.1.2009 10:51:39   
mlavla

zakaj pa takšna razlika?

kdaj si pa oddala vlogo..da si dobila že odločbo?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.1.2009 10:52:16   
MetiLu
joj Blaža, to se pa res že pozna user posted image  kako pa to, da so ti  ga toliko znižali user posted image

Mene pa zvija k user posted image  ker sem končno menstro dobila ...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.1.2009 10:54:15   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

blaža...luštni copatki, koliko pa si dala zanje?
ella
, ja no saj , če bi me moj prav lepo zaprosil, bi tud jaz dahnila tist večni da, ker tko ga pa res ne bi mogla užalit, da bi rekla ne, ker vem, da on bi se poročil...sam če on nič ne naredi je men tko še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček? kaj je to?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo manj kot 17e

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.1.2009 10:56:36   
MetiLu
ojoj Mlavla user posted image  kako vas pa lahko takole naserjejo user posted image  user posted image user posted image  kolk maš pa še izpitov?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.1.2009 10:57:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

joj Blaža, to se pa res že pozna user posted image  kako pa to, da so ti  ga toliko znižali user posted image

Ker se mi je prej šrtelo, da sem bla nezaposlena, pred lani sem se pa zaposlila, da sem lahko šla na porodniško, in sem bla zaposlena sedem mesecev, pa je ratalo tako.user posted image

In še na zavodu ne bo 580e kot porodniška ampak nekje 80% od tega, tako nekje 500e, pa še teh 120e, pa je komaj vse skupaj 620e, če ne manj. prej sem imela pa skorja vse skupaj 800e.user posted image

ja kaj čem.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.1.2009 11:01:50   
katka37

Ker se mi je prej šrtelo, da sem bla nezaposlena, pred lani sem se pa zaposlila, da sem lahko šla na porodniško, in sem bla zaposlena sedem mesecev, pa je ratalo tako.user posted image

In še na zavodu ne bo 580e kot porodniška ampak nekje 80% od tega, tako nekje 500e, pa še teh 120e, pa je komaj vse skupaj 620e, če ne manj. prej sem imela pa skorja vse skupaj 800e.user posted image

ja kaj čem.

Ojoj, Blaža. To pa res ni prav. Moj je bil prej brez zaposlitve, ker pa moraš vsako spremembo javiti takoj, je potem dal na novo, pa so tudi zmanjšali otroške. Poanta je v tem- če dobiš npr.službo, moraš takoj javiti spremembo in ti takoj znižajo, če pa si brez službe po novem, podatke pa moraš dati od preteklega leta, je tudi trapasto, saj ja morajo to upoštevati. Barabe.user posted image user posted image  Samo da je državi boljše. Naj štejejo, da si zdaj brez službe.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 23.1.2009 11:02:19 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.1.2009 11:03:31   
dolenjka
Blaža, država je krivična, naj te ne presenečajo barabe user posted image . Tisti, ki imajo manj, jim še kaj vzamejo ponavadi in tako "stimulirajo" mlade družine user posted image

Aja, dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.1.2009 11:04:42   
mlavla

ojoj Mlavla user posted image  kako vas pa lahko takole naserjejo user posted image  user posted image user posted image  kolk maš pa še izpitov?

sej so že lep čas obljubljali..da bodo 2010 zalkučili..sam halo ne že junija...user posted image

mam pa še 10 izpitov..oz. ..enega sem zdej naredila..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.1.2009 11:05:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Blaža, država je krivična, naj te ne presenečajo barabe user posted image . Tisti, ki imajo manj, jim še kaj vzamejo ponavadi in tako "stimulirajo" mlade družine user posted image

Aja, dan user posted image

jah sej sem to pričakovala, ne vem zakaj mi je zdej zežko pri srcu.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.1.2009 11:07:12   
blaža

zakaj pa takšna razlika?

kdaj si pa oddala vlogo..da si dobila že odločbo?

oddala sem pa vlogo pred enim tednom

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.1.2009 11:08:22   
blaža
Jah, če ne bom pa primorana it 1x na teden še čez pa bo. se lahko zmenim, da grem popoldne.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.1.2009 11:09:43   
blaža
Meti lepe poročne slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.1.2009 11:13:59   
nizy
blaža -  ja nepravični so , bi mogli upošetvati , da si zdaj nezaposlena user posted image

mlavla - user posted image user posted image user posted image za vsebino v trebuščku user posted image

lilči - kako je šlo z operacijo , kako se Luka počuti ?

no , jaz sem zdaj samo zadnjo stran prebrala user posted image , ko pa ste tolk spisale , da  nimam časa sledit user posted image

imam pa eno  super novičko  in sicer dobila sem PP do 4.5.2009user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.1.2009 11:16:07   
MetiLu
O Nizy to je pa res super user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem si pa dala krompirček v pečico pečt, upam, da se speče preden grem na šiht user posted image  user posted image  

Petekkkkkkkkkk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  čez 7 urc se začne vikeeeeeennnnnnnnnnndddddddddddd user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.1.2009 11:59:06   
Blacky*
daaaaaaaaaaaaaan

evo mene iz nove lokacije

še testiram računalnik in nastavitve sem se pa kaj hitro uklopla... več pa kasneje

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.