![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:03:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* daaaaaaaaaaaaaan evo mene iz nove lokacije še testiram računalnik in nastavitve sem se pa kaj hitro uklopla... več pa kasneje No vidiš da gre Sej bo kmal konc šihta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:09:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Mam par minutk preden tamala zaspi, pol pa na juriš s cunjo vsak dan samo odlašam in odlašam, danes je petek in ne mislim v soboto pospravlat... Nizy super za PP Meti, kako sta bla lepa no, saj to itak veš ja, pa petek je... samo kaj to meni nuca Blaža, Mlavla Blacky vidim da uživaš 1. delovni dan Ne vem kaj bo zdej z njenim spanjem mleka se je natolkla in zdaj poje v postli ah, se bo že uspavala... grem spet igrače pospravlat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:12:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:19:50
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:21:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum O, a februarja je spet petek 13. Super, zame so bili do sedaj taki petki srečni, sobote so pa doma za bit, dan po tem Je pa res moderno ob oetkih štartat, da ni prevelik šok
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:25:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum O, a februarja je spet petek 13. Super, zame so bili do sedaj taki petki srečni, sobote so pa doma za bit, dan po tem Je pa res moderno ob oetkih štartat, da ni prevelik šok ja, da je potem takoj vikend eh, tamala se goni po pojstli kot da bi mela žule v riti Dolenjka, sem te že mislila prašat, pa vedno pozabim - a se vidva s carico samo v slo. pogovarjata oz. kako bo ko bo šla v vrtec Nič, zdaj pa res grem...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:32:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum O, a februarja je spet petek 13. Super, zame so bili do sedaj taki petki srečni, sobote so pa doma za bit, dan po tem Je pa res moderno ob oetkih štartat, da ni prevelik šok ja, da je potem takoj vikend eh, tamala se goni po pojstli kot da bi mela žule v riti Dolenjka, sem te že mislila prašat, pa vedno pozabim - a se vidva s carico samo v slo. pogovarjata oz. kako bo ko bo šla v vrtec Nič, zdaj pa res grem... Ja, se rajš slovensk pogovarjam, da je ne bom napačne francoščine naučila Itak je pa njen materni jezin slovenščina in bo za vedno to ostala, ne glede na to, kje bomo. V vrtcu pa bo gučala po "francosko" sej razumel je ne bo nobeden, ampak sej v SLO je tut nobeden še nekaj časa ne bi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:44:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum O, a februarja je spet petek 13. Super, zame so bili do sedaj taki petki srečni, sobote so pa doma za bit, dan po tem Je pa res moderno ob oetkih štartat, da ni prevelik šok ja, da je potem takoj vikend eh, tamala se goni po pojstli kot da bi mela žule v riti Dolenjka, sem te že mislila prašat, pa vedno pozabim - a se vidva s carico samo v slo. pogovarjata oz. kako bo ko bo šla v vrtec Nič, zdaj pa res grem... Ja, se rajš slovensk pogovarjam, da je ne bom napačne francoščine naučila Itak je pa njen materni jezin slovenščina in bo za vedno to ostala, ne glede na to, kje bomo. V vrtcu pa bo gučala po "francosko" sej razumel je ne bo nobeden, ampak sej v SLO je tut nobeden še nekaj časa ne bi no, naša frača je končno zaspala pred 10-imi minutami, jaz sem si pa sendvič nardila ah... morm neki pojest da bo dovolj energije v moji riti arividerči
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:46:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum jaz toplo podpiram začetek v petek... čist drug filing še par ur pa grem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:48:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum O, a februarja je spet petek 13. Super, zame so bili do sedaj taki petki srečni, sobote so pa doma za bit, dan po tem Je pa res moderno ob oetkih štartat, da ni prevelik šok ja, da je potem takoj vikend eh, tamala se goni po pojstli kot da bi mela žule v riti Dolenjka, sem te že mislila prašat, pa vedno pozabim - a se vidva s carico samo v slo. pogovarjata oz. kako bo ko bo šla v vrtec Nič, zdaj pa res grem... Ja, se rajš slovensk pogovarjam, da je ne bom napačne francoščine naučila Itak je pa njen materni jezin slovenščina in bo za vedno to ostala, ne glede na to, kje bomo. V vrtcu pa bo gučala po "francosko" sej razumel je ne bo nobeden, ampak sej v SLO je tut nobeden še nekaj časa ne bi to si pa lepo napisala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:48:27
|
|
|
|
bugnavilea
|
Ojoj ... danes sem se lotila "pomladanskega" čiščenja. Mal lepega vremena je bilo treba izkoristit za prezračit vse sobe, strest vse koutre, deke, take in drugačne pouštre, podloge itd. Še dobro da imamo zunaj velik vrt, da sem imela kam zložit vse kar sem znosila iz bajte. Dnevna in kuhna so zdej tipi topi, zdej me pa čakata še obe spalnici. Uff ... Še dobro, da je moja babica peljala ta male na daljši sprehod zdej po kosili, da lahko v miru kej naredim. Pol bo itak pasalo spet en kup cajta prede se lotim spet generalke.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:55:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum jaz toplo podpiram začetek v petek... čist drug filing še par ur pa grem Jaz še 2 urici in pol odsviram in grem Ob 15.30 bom že v strelci in na poti k carici in Stpikotu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 12:58:18
|
|
|
|
bugnavilea
|
Jencili ... jaz sem za komplet obleko narejeno po meri dala vse skupaj nekaj čez 300€. Pa je bilo kar nekaj blaga in šivanja in takih in drugačnih kranclov v njej. Sem pa tudi jaz najprej gledala izposojo, pa sem se hitro premislila. Prvič zato, ker sem bolj mejhna in bogvedi kako bi mi tiste standardne obleke sploh stale ... in zaljubila sem se v to obleko ... http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&showAll=1&style=A3010 ... in tako sem s to sliko šla do šivilje, da mi jo naredi ... no ... vsaj približno tako - prirejeno za mojo postavo seveda.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:07:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:10:25
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar poroka? kaj je to? ... no midva se ne bova poročila, men se zdi čist stran vržen denar, grem raje na en dooolg dopust, mi bo bolj v spominu ostal.hmmm ne me zdaj pohrustat, to je čist moje osebno mnenje Poročiš se lahko vseeno, npr. v sredo, greš tja v kavbojkah, na poti pobereš dve osebi, ki ti bosta za priči....edino prstane si kupiš in potem greš lahko tudi na dooolg dopust . IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo take copatke sem kupla Blažu, če se bo kej vidlo na slikici. www.harvey.si Super copatki . Kako jih pa v košarico spraviš?? Si po spletu naročala? IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Meti, hvala tud teb za obrazložitev Samo še neki - če katera ve, če ne bom pa itak na kadrovski vprašala - ali lahko napišem npr. da bom delala 1 leto, vmes se pa premislim in delam za npr. 6 ali 8 ur Mislim, da si v tem času večkrat lahko spreminjaš pogodbo, seveda, če ti je delodajalec pripravljen to delat. bugi, tuisti link, ki si ga prilimala od tvoje obleke je pa fenomenalen. Me kar ima, da bi se še enkrat poročila . Jaz imam tudi lepe spomine na ta dan. Nepozabno! In ni mi škoda, da smo dali toliko denarja. V ta namen ostanejo lepi spomini. Anaja pa danes precej kašlja . Vročine pa HB ni. Zdaj je tudi nekaj protestirala za zaspat, pa sva ji nos spucala, zdaj je pa ka hitro zaspala, vsaj mislim da je . Za kosilo je pa jedla fižolovo juho, mi smo pa dodali še makaronovo solato in pohan sir. Tega nisem jedal že celo večnost.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:12:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke bugi pridna s pospravljanjem blacky za delovni začetek a je Val šel danes že v vrtec?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:14:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a ti tudi v ponedeljek štartaš al imaš še dopust ne, mam še 14 dni dopusta, štartam danes 3 tedne, na petek, 13. super datum jaz toplo podpiram začetek v petek... čist drug filing še par ur pa grem Jaz še 2 urici in pol odsviram in grem Ob 15.30 bom že v strelci in na poti k carici in Stpikotu jaz grem pa ob 15:10
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:15:15
|
|
|
|
misar
|
v glavnem kosilo je v riti...moji, ker prinčipesa kljub vsem dobrotam ni hotela niti žlice probat...ne vem kaj jo to matra, sem mela včeraj za kosilo in večerjo iste probleme. še dva dni nazaj je jedla čist normalno. zdaj pa sam žlico zagleda pa rata histerična ..kakšen nasvet? pa ne mi z zobki in podobnim, ker ko sem pa ji košček peciva dala za probat, bi pa cel taler pojedla...ej nimam pojma kaj ji je
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:18:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke ziher ne, ker si jih nisem zalužila, ker sem preslaba žena
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:19:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: misar poroka? kaj je to? ... no midva se ne bova poročila, men se zdi čist stran vržen denar, grem raje na en dooolg dopust, mi bo bolj v spominu ostal.hmmm ne me zdaj pohrustat, to je čist moje osebno mnenje Poročiš se lahko vseeno, npr. v sredo, greš tja v kavbojkah, na poti pobereš dve osebi, ki ti bosta za priči....edino prstane si kupiš in potem greš lahko tudi na dooolg dopust . IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo take copatke sem kupla Blažu, če se bo kej vidlo na slikici. www.harvey.si Super copatki . Kako jih pa v košarico spraviš?? Si po spletu naročala? IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Meti, hvala tud teb za obrazložitev Samo še neki - če katera ve, če ne bom pa itak na kadrovski vprašala - ali lahko napišem npr. da bom delala 1 leto, vmes se pa premislim in delam za npr. 6 ali 8 ur Mislim, da si v tem času večkrat lahko spreminjaš pogodbo, seveda, če ti je delodajalec pripravljen to delat. bugi, tuisti link, ki si ga prilimala od tvoje obleke je pa fenomenalen. Me kar ima, da bi se še enkrat poročila . Jaz imam tudi lepe spomine na ta dan. Nepozabno! In ni mi škoda, da smo dali toliko denarja. V ta namen ostanejo lepi spomini. Anaja pa danes precej kašlja . Vročine pa HB ni. Zdaj je tudi nekaj protestirala za zaspat, pa sva ji nos spucala, zdaj je pa ka hitro zaspala, vsaj mislim da je . Za kosilo je pa jedla fižolovo juho, mi smo pa dodali še makaronovo solato in pohan sir. Tega nisem jedal že celo večnost. Te čeveljčke sem kupla v Alpini.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:19:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke bugi pridna s pospravljanjem blacky za delovni začetek a je Val šel danes že v vrtec? Kiks... , ne bodo palacinke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:25:22
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke ziher ne, ker si jih nisem zalužila, ker sem preslaba žena halooooooo a to ti je reku boš vidla, sigurno bo neki kar imaš noro rada
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:26:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke bugi pridna s pospravljanjem blacky za delovni začetek a je Val šel danes že v vrtec? Kiks... , ne bodo palacinke... kaj pa, vampi po tržaško
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:26:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke ziher ne, ker si jih nisem zalužila, ker sem preslaba žena kaj pa pomeni zdej to samopomilovanje?!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 13:30:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaan... Carica je neposredno pred kosilom... (brsticni ohrovt, korencek,govedina) , za Seflo... k je dons tko pridna, pa presenecanje za kosilo ko pride.... Stipetove kucne carolije sigurno bodo palačinke bugi pridna s pospravljanjem blacky za delovni začetek a je Val šel danes že v vrtec? Kiks... , ne bodo palacinke... kaj pa, vampi po tržaško Kiks... , vampe ne mara... neki boljsga... ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.