Anonimen
|
Dobro jutro! Pri nas je stanje bruhajoče in driskajoče. Učeri je šla mama po Alena v vrtec, pri odhodu so mu dali 1 kos kruha, je celega zmazu, pol pa pobruhu celo kuhno. Ko sem pa prišla po njega je bil čist ok volje. Sem celo mislila, da je samo kaj takega pojedel, da mu ne paše... Aha... Bruhal mi je v avtu na poti domov - glih tam, kjer se ne morem ustavit. Sem kr na bankini obstala, laufala nazaj po njega, ga dala ven in je bruhal dalje, folk pa trobi ko zmešan, čeprav vidi, da otrok bruha. Alen se je trobljenja trolk ustrašu, da je od panike še bolj bruhu. Kr ni in ni nehu... No, ko sma pa prišla domov, je pa še drisku... Prespal je cel dan in celo noč, s tem, da je vsakih 10 min. fehtal za čaj. Ceeeelo noč sem spala mogoče 2 uri! Karkoli sem mu dala je zbruhu... Zdej ga ma spet mami, in kakor je zaslutu, da js grem, je bilo tako dretje.... Zdej pa še moj jamra, da ga neki šraufa. Sma se pa učeri faaaajn spičla!!! On za vsako vročino, zamašen nos, bruhanje, drisko....pelje tako paniko, da jooj! A misliš, da je to? A bio lahka blo to? Kaj pa to...? Sm naredla učeri kosilo, da bi jedli - Alen se ni hotu zbudit (včeraj je pojedel samo zajtrk v vrtcu, ostalo je vse bruhal), moj pa je reku, da je preveč živčen, da bi jedu. In ko sem ga končno naprosla, nej gre jest, se je po vsaki drugi žlici ustavi - sm jezn, ker je bolan....se mi smili.... zakaj glih on.... Pa deeeej !!! Tolk, da ni dobu tisto juho na glavo! Zdej sm taka ko višnja, ko mam vsega poln K !!! Res sm jezna, slabe volje.... Mah!
|