|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
21.1.2009 21:18:22   
DeMer
Aja, Kolumbo HVALA HVALA! Dobila user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.1.2009 21:19:42   
DeMer
Danineli, tud jest sem hotla rečt, da me je kr zagrablo, da bi meli še enga, k so ap tko srčkane cotke. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.1.2009 21:21:55   
DeMer
Danes so nam montirali nova balkonska vrata - tri in imamo prašno k user posted image , tko da morm jutri udarit eno hudo pospravljanje spet.

Zdej grem pa tud jest spat.

Aja, Kolumbo, pa ja ne boš še robila? A ne boste mel še enga februarčka?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.1.2009 7:28:21   
Anonimen
Jutro!

Kolumbo luštkan kompletek. Joooojjjj me kr vleče tja...user posted image  A to je zelena barva? Men se sveti nekako roza, sm že hotla uprašat, če si nehote zvedla za spol? Šime je pa itak faca - voda+elektrika! user posted image

Ateno že res pogrešam! Upam, da so zdravi!user posted image

Demer ti si pa mal več pavzic privošči! Ti bo potem šlo vse bolje od rok!user posted image  

Mateja za tebe velja enako! A si že zvedla rezultate?

Denineli ti pa hitr še enga uštimi, da nam boš sledila!user posted image

No, učeri sm mela tist sestanek z vzg. In mi je najprej mal na splošno povedala, kako je kaj. Potem sm pa js izpostavila ta "problemček s temo" in mi je takoj rekla, da je bila Cvetka pri njej in sta se pomenle. Od zdej naprej ne bo teme in tiste, ki ne želijo ne bo devala več ležat. Mislim, a to je bila višja matematika, da si je zdej gor pršla? user posted image  Sem ji tudi povedala, da VEM, da luč ni bila prižgana, ona je pa trdila drugače - pa ne vem, če ji je potegnal, da sem jo dobila na laži... Jooojj sm ko tempirana bomba, ampak je veliko boljše zdej. Danes je Alena prevzela druga in je bil čist kul. Še objel jo je! user posted image

Pa še to - Alena sem doma na vsake 2-3 urce spraševala, kaj mu reče teta Cvetka v vrtcu, pa je bil odgovor vedno isti "ajat, ti ti" A ni to žalostno, no?Pa resno vprašanje: a mislite, da bi si to lahko zmislu sam, da mu v resnici ne reče tako?

No, baje pa da Alen v vrtcu vse sčveka - on je bil tisti, ki je začel govorit o bebiju in oponašu moje večerno mazanje po trebuhu, pol so pa iz njega zvlekle, da ima mami bebija v bušiju.user posted image  Goflja mala!

OK, to bo to. Pište kej, da bom mela kej za brat! Čau!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.1.2009 7:35:01   
Anonimen
Aja - me je pa presenetlo, da učeri, ko sm pršla po Alena, je bil v mešani skupini. In ena punčka (cca 2-3 leti) je hotla na vsak način ven iz igralnice in jo vzg. ni pustila, pa mala reče "puti me, kava poketa" user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne rabte prevoda - vsaj js ga nisem!

pa vzg. pravi, da ni prvi takšen primer, da se kletvice kasneje še celo stopnjujejo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.1.2009 7:59:22   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo vidim te!

ni še razultatov tko da sem že čist živčna¨!

zdaj grem pa v šoping za v soboto da bom mela kaj za oblečt na ohceti!popoldne grem itak vv šolo,

jutr zjutrak pa k frizeru na farbanje v soboto zjutraj pa na frizuro.

lep dan!papapa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.1.2009 9:10:40   
Tabali
Daaaaaaanuser posted image !
Se moram kar malo pohvaliti - včeraj je naša Danaja v vrtcu prvič pred javnim avditorijem povedaja svoje imeuser posted image user posted image  (igrali smo se eno igrico, katere cilj je da otrok, na katerega pokaže vzgojiteljica pove svoje ime in se tako predstavi drugim). Sicer že skor eno leto v domačem okolju to govori tako da... smo prebili led javnega nastopanja user posted image user posted image user posted image

Kolumbo - full lep kompletek, me kar ma, da bi si še sama kakšnega umislila - za rezervouser posted image user posted image   - sicer pa JST SE JAVIMuser posted image  - če bo bejba prletim z opranim roza kompletom v porodnišnico kujuser posted image user posted image
Jasna - sem bla kar mal šokirana, ko sem prebrala tist o preklinjanju in ne preveč lepih besedah tako male punčkeuser posted image . Kaj pa vem - verjetno je to vpliv okolja, kar tako sama od sebe se sigurno ne bi spomnila. Sam šit je to ker take zadeve pol slišijo tudi ostali, ki so z njo v skupini, in velika verjetnost je, da bodo to tudi potem pobrali...user posted image user posted image  

Hej DeMer - ne sekiri se preveč zaradi praha, bo že. Glej to z vidika, da maš nova vrata, prah se pa tko al tko nabira user posted image user posted image , včasih hitreje, včasih pa bolj počasiuser posted image
Joj midva z user posted image  se pa ta teden full ukvarjava z prejetimi predračuni - sicer so vsi tam nekje "manje više", tako da resnično ne veva koga naj zbereva za zidanjeuser posted image , pa še tko je da so kar vsi totalno naspidirani, bi kar že danes začeliuser posted image   Hej Kolumbo, ti kot carica gradnje in vsega ostalegauser posted image , če še nisi v porodnišnici user posted image , dej mi prosim napiši eno stvar - kok je razmerje med stroški gradnje bajte do tretje faze - se pravi s streho vred in potem tistega kaj sledi (upam da razumeš kaj hočem vprašatuser posted image ) , pa če maš za priporočit kakšnega dobrega krovca - se priporočam TNX
Ajd punce - vsem vam želim en prekrasen danuser posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 22.1.2009 9:23:14 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.1.2009 9:20:43   
Tabali
Hej Mateja user posted image  - calm down, rezultati bojo in to taki da boš zadovoljna in vesela boš vidla, nič bat - RASTURAŠ!!!user posted image  Zdele se kar lepo sprosti v šopingu pa jutr pr frizerko, pol je pa itak žur user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 10:05:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.1.2009 10:27:50   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
TABALI TE DRŽIM ZA BESEDOuser posted image user posted image user posted image , ČE BO BEJBA DOBIŠ SMS TA PRVAuser posted image

DOGOVORJENO!!!!user posted image user posted image
pa hvala za info, se mi že meša od teh zidarjev - če se ne bomo odločili za te ki jih ravnokar obravnavamo te pokličem za cifro od unga z brnka (pa upam da ne boš takrat lih kje v porodni user posted image user posted image user posted image )
user posted image  za nakup!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.1.2009 12:32:35   
Anonimen
Pred 15. min. me je iz vrtca klicala vzg.  - 3 bruhajo, med njimi tudi Alen. user posted image  Zdej spi, gre pa mama čez pol urce po njega. AAAaaaaaaaaa!!!!! user posted image

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.1.2009 13:00:46   
Tabali
user posted image Bogi Alen ... Jasna drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 13:10:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
22.1.2009 13:25:42   
malecka_mateja
ojla!

evo iz šopinga kupila živo rdečo srajco in pa črn suknjič preko pa za oboje dala sam 50 evrov.zdaj pašem čist k nevesti mam pa doma črne hlače tko da stem ni blo problemov.

zadovoljna,doma morem pogledat če ma moj šampanjec srajco drugače jo morem jutr še kupit it,ampak po celem amapk celem mb sma iskale srajco moško al živo rdečo ali šampanjec pa nikjer in ko sva skoraj obupale sma jo v zadnji trgovini najdle.hvla bogu, ampak nakita za nevesto v rdečki barvi da bi zraven pasal pa ne.pa sej bo tudi to.
zdaj grem v cvetličarno šopek naročit sem dobla rožice in jih nesem pol pa  v šolo.

jutr pa še frizer in potem cel dan počivam ker sem reš že ful utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 4264
22.1.2009 13:26:28   
malecka_mateja
kolumbo vidim  te!

Neposredna povezava do sporočila: 4265
22.1.2009 16:59:31   
atena777
Ojla pupike, vidim, da ste res pridne za pisanje. jaz ne uspem nič brati zadnje čase niti pisati, ampak mislim pa na vas.
Jaz sem spet zbolela, na srečo samo jaz, David je zdrav. Služba me zdeluje, pridem čist crknjena domov. Upam, da bo tale zima kmalu odšla, da začnem nazaj teči in drugače skrbeti za svojo kondicijo.
O službi ne morem nehati razmišljati, še ponoči ne morem spati zaradi tega.
David je ok, samo trmast postaja vendo bolj. Problem je, ker ko nimam energije sem čist preč, če še on izsiljuje.
Dobro vam gre, Malecka kaj praznujeta obletnico?

Zdaj pa moram iti...

Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.1.2009 7:39:43   
Anonimen
Dobro jutro!

Pri nas je stanje bruhajoče in driskajoče. Učeri je šla mama po Alena v vrtec, pri odhodu so mu dali 1 kos kruha, je celega zmazu, pol pa pobruhu celo kuhno. user posted image  Ko sem pa prišla po njega je bil čist ok volje. Sem celo mislila, da je samo kaj takega pojedel, da mu ne paše... Aha...user posted image  Bruhal mi je v avtu na poti domov - glih tam, kjer se ne morem ustavit. Sem kr na bankini obstala, laufala nazaj po njega, ga dala ven in je bruhal dalje, folk pa trobi ko zmešan, čeprav vidi, da otrok bruha. Alen se je trobljenja trolk ustrašu, da je od panike še bolj bruhu. user posted image  Kr ni in ni nehu... No, ko sma pa prišla domov, je pa še drisku... user posted image  Prespal je cel dan in celo noč, s tem, da je vsakih 10 min. fehtal za čaj. Ceeeelo noč sem spala mogoče 2 uri! Karkoli sem mu dala je zbruhu... Zdej ga ma spet mami, in kakor je zaslutu, da js grem, je bilo tako dretje....user posted image

Zdej pa še moj jamra, da ga neki šraufa. Sma se pa učeri faaaajn spičla!!! On za vsako vročino, zamašen nos, bruhanje, drisko....pelje tako paniko, da jooj! A misliš, da je to? A bio lahka blo to? Kaj pa to...? Sm naredla učeri kosilo, da bi jedli - Alen se ni hotu zbudit (včeraj je pojedel samo zajtrk v vrtcu, ostalo je vse bruhal), moj pa je reku, da je preveč živčen, da bi jedu. In ko sem ga končno naprosla, nej gre jest, se je po vsaki drugi žlici ustavi - sm jezn, ker je bolan....se mi smili.... zakaj glih on.... Pa deeeej user posted image !!! Tolk, da ni dobu tisto juho na glavo!

Zdej sm taka ko višnja, ko mam vsega poln Kuser posted image !!! Res sm jezna, slabe volje.... Mah! user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 7:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.1.2009 7:41:40   
Anonimen
Aja - dans ga ma mama do 11h, pa moj bo tam od 10-11h, pol pa ima mama en pregled, moj pa izpit in bo Alena čuvu ati! Moj fotr! Ko v življenju ni plenice zamenju! AAaaaaaaaa! user posted image

P.S.: sorry, ko vas morim, ampak bi 10000000-krat raje, da je v vrtcu, pa če tudi se dere, samo da je zdrav!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.1.2009 7:43:04   
Anonimen

JASNA KAKO STE??????
Jst se moram skidat u vrtec, napakirat morm še eno vrečo, ker gre Majkll danes spat k babi in sm že čist živčna....

Beri zgoraj in spodaj!user posted image

Sm te že hotla vprašat, zakaj bo Majkl tam spal - a že greš rodit???? pa sm vidla, da zaradi podelitve diplome. Šime congradulations!

Neposredna povezava do sporočila: 4270
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 7:45:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 7:46:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.1.2009 8:14:15   
Anonimen

Ne ne ne grem še rodituser posted image , naslednji pregled v P mam v pondelk, pa torek, pa bom vidla, kaj bojo povedal...

Ja, sej tolk še vem, sam kaj, ko men vedno kej uide, pa sm mislila, da je že cajt! No, sej še sam 14 dni!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:01:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 12:31:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.